jasonfecho's Blog

Nu er han snart en komplet cuck

Jeg elsker min kæreste - men han elsker at se mig bolle... Primært med folk ahn kender??

Jeg er ikke helt sikker på jeg forstår tankegangen, men jeg elsker min kæreste og hvis han gerne vil se mig bolle med hans bedste ven eller hans fætter, så gør jeg det selvfølgelig

OG JEG ELSKER DET!

Men jeg  forstår ikke helt at han vil lade hans venner og familie bolle med HANS kæreste - skal jeg så være kæreste med en af dem i stedet for? Jeg elsker at bolle - hvem gør ikke - og det er mega frækt når han sidder der og kigge på hans fætter eller hans bedste ven som kører hans pik ind og ud af mig indtil han kommer .

Jeg elsker min kæreste - men hvis jeg boller bedre med hans ven, skal jeg så ikke være sammen med ham

 


Bøf og blowjob dag

Det har næsten lige været bøf og blowjob dag, og den dag skulle selvfølgeligt betyde at mine læber skulle køre ned over en dejlig pik imens min tunge snor sig om pikhovedet.

I år blev det ikke min kæreste, men hans gode kammerat han går i klasse med på universitetet. Han var på besøg, og på et tidspunkt gik min kæreste og lod hans kammerat blive. Han sms'ede mig efterfølgende og sagde at jeg skulle give et blowjob til ham og bare blive ved med at insistere selvom hans ven ikke ville.

Jeg gik ind og satte mig ved siden af ham, hvor jeg nævnte at det jo var bøf og blowjob dag. Det havde han ikke lige tænkt over, fordi han ikke har en kæreste. Men jeg fortalt ham, at jeg synes det var synd for ham at han ikke fik et blowjob på den dag, og spurte ham om han kunne tænke sig et hurtigt et imens min kæreste var ude.

Jeg havde forventet at han måske var lidt i tvivl, men han hev bare pikken frem. Jeg begyndte næsten at savle ved synet, og blev så helt ufatteligt liderlig at jeg var tæt på bare at sætte mig på pikken og ridde ham helt træt.

Men det blev kun til et hurtigt blowjob hvor han endte med at komme i munden på mig. Jeg ventede med at sluge det hele indtil min kæreste kom hjem, hvor jeg kysede ham med lidt af hans sperm i munden. Vennen grinte, for han vidste godt hvad jeg havde gang i angel


Fantasere om min ven

Idag bollede min kæreste mig lidt... Men det var kun lidt... jeg mangler bare en ordentlig pik oppe i mig. Jeg fik ham til at tage maske på og fik ham til at tie stille så jeg kunne fantasere om en jeg er i gruppe med på skolen - jeg har en gang set hans pik ved et uheld men nøjjjj hvor ville jeg gerne mærke den oppe i mig. Bare hive ham med ud på toilettet og ridde ham indtil han kommer i mig - og det bedste ved det hele er at min kæreste kun kræver at jeg fortæller ham om det i detaljer mens han spiller pik og lytter til min historie og fortælling om hvordan min ven udnyttede mig og kneppede mig hårdt og lod mig sutte hans pik helt til roden - mmh.. Jeg tror at hans pik ville være så stor oppe i mig at jeg ville kunne mærke den udenpå maven hvis jeg mærkede efter <3 Han har helt sikkert fortjent at bolle mig og udnytte mig for han er bare så sød og dejlig. En weekend i sengen hvor jeg laver hans alle hans ynglings retter uden tøj på og forkæler hans pik. Og så ville han kunne tage mig lige når han ville siden jeg ikke ville have tøj på - selv mens jeg laver hans ynglings ret kan han lige liste pikken op i mig og nyde min stramme fiser rundt om hans kæmpe pik.. uhh jeg glæder mig allerede til at føre det ud i livet <3


Tag navigatør

cuckold   fremmed pik   hotwife   sex   stor pik