's Blog

Min første gang

Jeg er i et åbent forhold, og jeg har så en veninde som jeg udlever lidt spændende ting med i ny og næ. 

Veninden og jeg havde længe snakket om at hun synes jeg burde opleve noget andet. Jeg har altid været ret glad for både at slikke fisse (som regel meget længere end nogen kvinde kan holde til det) og så naturligvis selv at få suttet pik. Hun havde flere gange snakket om at jeg selv burde opleve at blive domineret lidt, selv at blive "tvunget" til at få presset en pik i min mund og flere andre ting.

Så en dag hvor vi havde aftalt at vi skulle tilbringe en eftermiddag sammen, så havde hun en lille overraskelse til mig. Hun havde lavet en date med en fyr i København. Jeg var ret nervøs inden vi ankom men alligevel rigtig nysgerrig og meget tændt.

Vi ankom til fyrens lejlighed og fik snakket lidt og så røg tøjet (mit og den andens fyr vel at mærke). Min veninde satte sig på en stol foran den anden fyr og begyndte at sutte hans pik stiv, hun bad mig sidde og spille min pik samtidig... Det var ret frækt at se på.

Da hun havde suttet lidt sagde hun "kom her og sæt dig" mens fyren blev stående med sin stive pik vippende... Jeg gjorde som hun bad om, og næste ordre blev "sut hans pik - dybt - og gør det ordentligt", imens jeg tog hans pik i munden, satte hun sig på hug med brysterne lige under min pik og suttede mig helt vildt og voldsomt.... Jeg blev mere og mere tændt, og jeg kunne mærke fyren der nu nærmest kneppede min mund blev det samme. Ind i mellem stoppede min veninde og fortalte mig at jeg skulle gøre det bedre, lege med hans nosser osv.

Da fyren begyndte at stønne meget, sagde min veninde "du tager IKKE hans pik ud af din mund, bliv ved, sut ham helt tom for sperm" - Og så eksploderede fyren i munden på mig, det var simpelthen så frækt at jeg selv spermede udover min venindes bryster (jeg kommer ret meget, så hun blev godt klistret ind). Så siger fyren "du kan godt slikke op efter dig - Din veninde skal jo ikke komme hjem helt fedtet ind i din sperm vel".

Mens de begge nød at jeg skulle ydmyges, nød jeg at blive domineret af dem begge - og mens jeg slikkede hendes våde bryster, blev min pik ikke engang rigtig slap....

Min veninde har så efterfølgende domineret mig til mange mange andre ting - men det må blive senere indlæg, hvis der er nogen der vil høre dem :-)Tag navigatør

bull   cuckold   hanrej   hotwife   sex