's Blog

Update på kæresten alene i byen

Langt om længe. Jeg har desværre været bundpresset med arbejde og familie, og ikke haft tid og overskud til at kigge ind.

Som nævnt i tidligere blog-indlæg, havde min kæreste spurgt om lov til at tage alene i byen, med det ene formål, at skamflirte sig vej gennem natten. Det var med buldrende og forventningsfyldt hjerte, at jeg kyssede hende farvel i entreen, og tog ud til en kammerat for aftenen. Endnu mere hjertbulder, da selfies af kæresten i forskellige - og tilsidst det endelige - outfit tikkede ind på telefonen. Jeg var nervøs, på en rigtig god måde, og virkelig tændt.

Hun havde en fantastisk aften, lad os starte med det. Var ombejlet, svømmede i gratis drinks, flirtende blikke og samtaler. MEN hun kyssede ingen. Blev ved flirt og en hånd på låret deslige, i ny og næ. Jeg var lidt lettet, men allermest skuffet, da dét var beretningen, da hun kom hjem. Så skuffet, at jeg nok tænker jeg er mere end klar til at gå skridtet videre :) 

En hel del hjalp det, da hun indgående fortalte om de mænd der havde været om hende. Flirtet, budt drinks, danset med hende, givet komplimenter osv. Og hvor meget hun nød deres opmærksomhed. Det var så fedt, at få at vide! :) Hun havde en fantastisk aften, som hun gerne vil gentage snarest. Hun strålede virkelig da hun kom hjem! Helt høj på selvtillid tror jeg. Resten af natten gik med at snakke og hygge med et par flasker vin i sofaen.

 

Og vi har resten af livet sammen, så mon ikke vi når det vi skal?! :)

 


Kæresten alene i byen

Vores åbne forhold - der er teoretisk såvel som praktisk adskilt, fra vores fælles fantasier om at sexe med andre - har indtil nu, kun været udforsket af mig. Jeg har flirtet, kysset og endda forelsket mig, og har nydt min kærestes samtykke hertil. Det har været spontant, og jeg har fuldt en gnist, i det øjeblik den er opstået.

Min kæreste kom til mig forleden, og bad om lov til at tage alene i byen, i kommende weekend. Med det ene formål, at skamflirte med andre mænd. Dér, i dét øjeblik hvor hun spurgte, gik det pludselig op for mig, at vores åbne forhold og vores nysgerrighed på bl.a. cuckold- og swingermiljøet, ikke nødvendigvis er adskilleligt. Ikke for mig. Jeg blev mildest talt, rå-tændt. Sådan helt dyrisk liderlig. Ved tanken om at min kæreste går og gør sig lækker herhjemme, nyder et glas vin og udvælger lækkert og forførende tøj, for så at tage alene i byen, og nyde opmærksomheden fra andre mænd.

Måske har jeg i underbevidstheden, vidst det hele tiden eller også har det bare ikke været en relevant tanke, netop fordi det kun er jeg selv, der har brugt mulighederne i vores åbne forhold.

Jeg har selv en aftale fredag, hvor hun skal ud på egen hånd. Men godt det samme. Vores datter får vi passet, så hun har ro på derhjemme, til at gøre sig klar. Og hun har lovet at sende billeder, så jeg kan se hvilket outfit hun prøver, og dét hun ender med at vælge :-) Status på selve aftenen, må jeg vente med til hun kommer hjem.

Vi er stadig meget nye i det her, og fordi at aftenen for hende ligger i vores åbne forhold, er reglerne for aftenen sat, efter fælles aftale herfor. Kys og kærtegn uden på- og under tøjet. Ikke længere. Ved ønske om yderligere, skal der spørges om lov. Vi er trodsalt nye, i hele denne mangfoldige anskuelse parforhold, og begge er vi tryggest med muligheden for veto, skulle den anden ønske at udforske dybere. 

Med dét sagt, kan jeg dårligt vente til det bliver fredag! :-)


Al begyndelse er svær.

Også når nye områder af sex&samliv udforskes. Måske i særdeleshed her?!

Vi er to voksne mennesker, i vores husholdning, der har været kærester i fem år. Vi sætter en ære i, at kommunikere om alt, også vores sexliv. Det har givet mange nætter, med rødvin og spændende samtaler, i alle mulige retninger. Latent har ligget, mit ønske om, at se hende med en anden mand.

Vi har talt trekanter, femkanter, partnerbytte, swingerklubber mv. - men vel egentligt trådt lidt rundt, som katten om den varme grød. Indtil jeg for nylig var direkte, og fortalte at jeg tændte på tanken om at se hende have sex med en anden mand. Det synes hun heldigvis, er utroligt spændende! Hele det her fantasi-mekka, er rent seksuelt og relaterer sig ikke til vores parforholdsstatus, som er åbent. Åbent forhold er noget der giver os muligheder hver især. Dette her område, er noget vi ønsker at udforske sammen.

Profilen her er min og administreres indledningsvis kun af mig, men fungerer som vores begges spæde start på et netværk. Ligeledes skal den fungere som kilde til inspiration og forhåbentligt give grundlag, for en masse spændende timer med lange og indgående samtaler, om vores parforhold og hvor vi kunne være på vej hen. 

\\capo

 

 Tag navigatør

cuckold   fremmed pik   hotwife   sex   stor pik