hottie og cuck's Blog

man undres...

Er jeg/vi faktisk de eneste der undres? 

Hvorfor er der så mange Bull profiler der ikke skriver pik størrelse på profil, når der nu netop er en del par der søger en vis størrelse+ ?  og ej heller har billeder af den i album? 

Hvorfor er der en del par profiler på siden hvor der i beskrivelsen af manden står 'nej - jeg er Tyr' under 'i kyskhed' ?? eller under 'cuckold erfaring' ??

Med det antal par profiler der søger kvinder, kunne det måske også være at siden skulle udvides til at være for Bull/cuckqueen folket? 

blot lidt lørdags tanker :) 

 


Joan Ørting.. Moral er godt.. dobbel moral er dobbelt så godt ???

Så netop denne på Joan Ørting's Fb side..  Undskyld mig, men var det ikke netop Joan Ørting der blev kendt som Hotwife.. eller var det blot et reklame stunt for hendes forretning? (eller har jeg forvekslet nogle personer??)

Syntes sku det er det dårligste svar der kunne gives..

 

Tak for alle jeres geniale svar. Her er mit svar til hanrejen:

Hej Joan
Jeg er en mand på 30 og er gift med en kvinde på 27.
Den seneste tid - ca. halve år - er tanken om at blive hanrej begyndt at fylde rigtigt meget.
Jeg kan faktisk slet ikke blive rigtigt tændt uden at have tankerne om min kone og en anden mand i hovedet. Kan godt blive tændt og få rejsning af konen alene, men skal der være rigtig aktivitet i underlivet skal jeg forestille mig hende og en anden mand.
Jeg ved også hvilken form for mand. Jeg er en moderne blød vatnissemand, så han skal helst være muskuløs, maskulin på den gammeldags måde, godt udrustet mv. Du kan nok forestille dig typen.
Jeg ved ikke om det er ydmygelsen eller hvad der tænder mig ved det, men det jeg mest vil spørge om er nok følgende:

1. Er det okay at ville være og blive hanrej?
2. Hvordan overtaler man bedst konen, så man ikke fremstår som et fjols?
3. Har du nogle andre gode råd?

Mvh en mulig kommende hanrej

Kære kommende hanrej
Hanrejs fantasien tænder dig, fordi du har jalousi og mindreværd med i bagagen fra din fortid. Det har du seksualiseret. Det betyder, at du som barn ubevidst har vendt det ubehagelige, til noget seksuelt, for at overleve ydmygelsen. Det er en mekanisme, som vi ikke er bevidste om, men det sker når børn oplever noget, som de har svært ved at acceptere. Stort set alle seksuelle fantasier kommer fra vores fortid. Var der fx for meget dominans i vores barndomshjem, får vi givetvis en seksuel tænding, der handler om magt og afmagt. Du har tænding på det, du hader mest….at være 2. prioritet. Det vil være interessant for dig, at kigge på din fortid sammen med en sexolog eller psykolog, så vil den specifikke hanrej fantasi nok ændre form til noget helt andet. Det vil du sikkert ikke, fordi du mærker hvor meget gods(liderlighed) der er i fantasien, og hvor stærkt, det vil føles at udleve den. Men pas på, du er alt for langt fremme i dine tanker. Din kone vil få et chok, hvis hun hørte dine planer. Og især den del, hvor du bliver nødt til at tænke på hende og en anden mand, når I har sex. Det er en killer.
Så mit svar er: Nej, der er for mange med i den fantasi. Find en hvor det kun er dig, der er med.
Kærligst JoanTag navigatør

bull   cuckold   hotwife   sex   swinger