Hotwife4real's Blog

Fik bare lyst til at fortælle....

At mit skvat af en såkaldt mand, i lørdags tømte min fisse for min elskers sperm 2 gange. Den sidste gang fik han lov til at kneppe i elskerens sperm til min fisse var helt hvid af spermen uden på og da skvattet selv skulle sprøjte var det inde i fissen og så var der dømt rengøring. Utroligt som det lille svin nød smagen af både sin egen og min elskers sperm. De sidste dråber sperm pissede jeg selvfølgelig ud i hans mund, den uduelige lille bøsserøv.......  Nå men.....elsker ham jo..  GGGGG


film af mine lyster

Her en lille visualisering af hvad vi dyrker og hvad min cuck skal kunne:

http://xhamster.com/movies/2167955/cuckold_creampie_clean_up.html

http://xhamster.com/movies/3385001/cuckold_clean_up.html

http://xhamster.com/movies/2933954/cuckold_cleans_pussy.html

http://xhamster.com/movies/4820415/cuckold_cleaning_up_creampie.html

http://xhamster.com/movies/5368560/cuckold_cleaning_up_wife_creampie.html


Ultimativ accept.

Søger andre hotwife`s ideèr og erfaringer, da legen skal videreudvikles.

For mig er min cuckolds ultimative accept at han, hvis han vil have lov at komme med mig i byen, skal sluge min elskers sperm for mig. Ellers kan han ikke komme med. Han bliver gerne sat i et hjørne på gulvet med god udsigt. Når så min elsker og jeg når der til hvor han skal sperme kalder vi på cuckolden og så har han 2 muligheder. Enten tømmer min elsker sin store ladning dybt, dybt oppe i mig, hvorefter cuckolden slikken pikken helt ren. Så går min elsker gerne i bad imens jeg sætter mig på ansigtet af cuckolden og lader ham slikke, smage og sluge hver eneste dråbe sperm. Det kan godt tage lidt tid, men sådan er det. Eller også, hvilket er blevet min favorit nu, kalder jeg ham over og beder ham slikke min elsker`s nosser imens jeg spiller pikken af. Så skal han spørge, eller nærmere tigge, min elsker om at han ikke vil være sød at tømme sin spermladning direkte ned i hans mund og ansigt. Jeg er vild med at se hans forsmåede og usikre ansigts udtryk når han sidder på sine knæ med hele hovedet fuld af min elskers sperm.Det han har i munden skal han sluge, men det hans ansigt er smurt ind i skal blive siddende imens jeg kæler færdig med min elsker.Først når det passer os får han lov til at slikke resten i sig. Og det bedste og mest ydmygende jeg har fundet på er, at han derefter skal gå pænt hen til min elsker og sige: " tusind tak fordi du knepper min kone, og tusind tak fordi jeg får lov til at sluge din dejlige sperm"  Aftalen er, at hvis ikke han kan forstå disse mekanismer, så kan han ikke komme med når vi knepper.Og han hader når jeg er alene med min elsker såhans valg er ikke svært, men så skal han også adlyde.

For 3 uger siden fik han lov at komme med os i Cityswingers i københavn, men kun hvis han tog 3 ladninger sperm på pikke jeg spillede af i gloryhullet. Igen måtte han kun sluge det der var i munden. Alt den sperm i hans ansigt, måtte han gå rundt med i klubben i 30 minutter uden at tage et bad. endnu bedre blev det da min elsker lod 2 andre lækre mænd kneppe mig i et rum på skift, og havde så aftalt at de skulle sperme ud over min krop, så meget de kunne, og så kaldte han cuckolden ind og lod hans tunge gøre mig helt ren, imens min elsker kneppede mig også. Det var vidunderligt at se ham slikke over alt efter fremmed sperm.

Hvordan ydmyger i andre hotwife`s  jeres cuckolds ? gode input modtages, også til videreudvikling af mine egne ideèr.


Inspiration ?

Kunne rigtigt godt tænke mig at komme i kontakt med andre der "lever" nogenlunde som vi gør, og der igennem få inspiration og gode idèer til fremtiden.

Efter 3 år som fast elsker rykkede han op som 1. valg i trianglen. Dvs. at han har første ret til sex med mig og min mand kommer kun til, når det passer ind, og selvfølgelig kun når han har bedt min elsker om hans accept. Ca. en gang om ugen bliver jeg bestilt af min elsker til forskellige steder ( Klubber, p pladser, hos ham privat, eller her hos os ) og bestillingen går videre til min mand der så sørger for at arrangere det fornødne. Typisk skal han køre mig til møderne, og så finder vi ud af om han skal tvinges til at kigge på, eller han skal bruges til noget undervejs. Hvad der dog ikke fraviges under nogen omstændigheder, er at han hver gang skal bede min elsker pænt om at fylde min fisse med sin sperm og når vi er færdige skal han slikke mig ren for elskerens sperm, enten ude i bilen, eller når jeg kommer hjem til ham, for at vise mig hans forståelse og accept for det nye ejerforhold. Og selvfølgelig har min mands statusskift medført at KUN min elsker knepper mig uden kondom, imens min mand altid skal bruge gummi. I vores ægteskab er vi fuldstændigt ligestillede, lige på undtagelse af når det handler om sex, hvor jeg tilhører min elsker, hvilket min mand har måtte accepetere 100%.

Men hvis nogen har nogle gode erfaringer om hvordan de gør det, og hvordan de ydmyger deres mand, og der igennem tvinger ham til fuldstændig accept af sin rolle,  så hører jeg meget gerne fra jer.

Hos os handler det om, at gennem ydmygelse, tvinge min mand helt derud hvor han bliver "bange" for at miste mig, og derfor adlyder blindt, alle de ting han får besked på.

Kom friskt........smileyTag navigatør

bull   cuckold   hotwife   sex   swinger