's Blog

Den perfekte Tyr - set med mine øjne

Han er svær at finde - det kan jeg ligeså godt starte med. 100 % bliver han nok heller aldrig - men mindre kan måske også klare det.

Vigtigst af alt - en Tyr skal kunne tænde min hustru. Cuckolding går jo grundlæggende ud på at at hustruen knepper med en anden mand. En Tyr desuden have en lækker viril pik - ellers kunne hun ligesågodt nøjes med min. Han skal også være "et godt selskab". Han skal kunne fungerer socialt med os. Det ville være helt perfekt, hvis min hustru blev lidt forelsket i ham.

En perfekt Tyr skal være single. Han skal nemlig kunne lægge hjem til vores seksuelle møder. 

De to ting i kombination er bare svære at finde. Hvis der er en single Tyr, som både har en god pik og som også evner det sociale. Så er han sgu som regel blevet gift *ggg*

Den perfekte Tyr SKAL tænde og nyde cuckold konceptet - og et cuckold scenarie består altså af en forsømt hustru og en cuckold. Han skal ikke bare kunne lide at kneppe min hustru - det er der så mange, der gerne vil......og gør. Han skal også nyde at lade sig betjene af mig. 

Jeg vil gætte på at 80% af alle "Tyrene" på denne site ikke har forstået cuckold konceptet. De har blot en forestilling om at kvinden i et cuckold par skal kneppes af en 3-mand. Men det kaldes "Wifesharing" og det er også fint. Det dyrker vi skam meget. Men det er blot ikke et cuckold forhold.

Den perfekte Tyr nyder og forstår cuckold konceptet. Han ved at han skal tilfredsstille ikke blot hustruen men også cuckold.

Han nyder gifte kvinder, som han kan gennemkneppe og seksuelt udnytte, når muligheden og behovet opstår - helt uforpligtende.

Men i cuckolding indgår også tilfredsstillelse af cuckold. Og hvordan foregår det !!!. Simpelt - gennem ydmygelse. En cuckold nyder følelsen af jalousi intensiveret af ydmygelse. Det skal ikke være verbal ydmygelse eller nogen form for dominans.

Jalousi og ydmygelse - det er vejen til en cuckold's hjerte.

Jalousien opstår når jeg ser min hustru flirte, kæle og kysse en mand. Se ham nærmest tungekysse trusser af hende og høre hende stønne og blive til smør i hans arme. Ydmygelsen opstår, når han diskret knapper sine bukser op og giver tegn til at jeg skal slikke hans Tyrepik klar og ynkeligt bliver det når jeg kravler over til ham og får lov at smage hans mandepik.

Jalousien stiger selvfølgelig når jeg ser hvordan han gennemknepper min hustru. Høre hende skrige hvor dejligt det. Se hende få orgasmer langt bedre og større end jeg nogensinde har kunne give hende. Ydmygelsen stiger, når Tyren giver tegn til at jeg skal krybe om bag dem og slikke hans nosser og måske røv, mens han hamre sin Tyrepik ind og ud af min hustru's fisse.

Efter min hustru er blevet gennemkneppet og ligger tilbage i sengen som en slap klud, er ydmygelsen total når Tyren vender sig mod mig og viser mig hans mandepik dryppende af fisse og spermrester. Han behøves ikke bede mig eller kommanderer mig - jeg gør det frivilligt, fordi det er ydmygende - slikker hans Tyrepik ren

Det er en perfekt Tyr. Han tilfredsstiller nemlig både hustruen og cuckoldTag navigatør

bull   cuckold   hanrej   hotwife   sex