's Blog

Min historie

Blev introduceret til cuckold med min nuværende kæreste i starten af vores forhold. Jeg må indrømme at jeg var skeptisk! 

Det første jeg sku prøve var at besøge en fyr alene, mens kæresten lå hjemme og spille pik til de billeder og beskeder jeg sendte hjem til ham. Jeg var meget nervøs, men det gik fint og vi udbyggede med besøg, hvor min kæreste kun så på og efterfølgende også var med. Jeg må indrømme at det var god sex, men fyren vi var sammen med tændte mig ikke rigtig, så gjorde det udelukkede for min kærestes skyld! Det gik derfor lidt i sig selv igen og vi gik tilbage til vores alm. sexliv. 

Efter noget tid efterlyste min kæreste noget mere cuckold, hvor han kunne blive ydmyget og gerne med en jeg kendte i forvejen. Jeg søgte mine mandlige bekendtskaber igennem og kom frem til en fyr, jeg ikke har nogen tæt relation til og begyndte at skrive med ham. Jeg skulle have besøg af ham og give ham et mega frækt blowjob, tage en masse billeder og video og ikke mere end det. Vi skrev sammen nogle dage, lå og legede imens og sendte billeder til hinanden, der virkelig kunne tænde os. Vi fik aftalt en dag og jeg fik kæresten smidt ud og ventede på min Bull. Det bankede på og han kom ind. Tog ham direkte med i soveværelse og klædte ham af. Hans store flotte pik var ikke til at stå for. Jeg lagde ham på sengen og begyndte at lege med pikken! Jeg elsker at gi blowjob, så den del var ikke noget problem for mig! Han var med på det hele og tog nogle frække billeder af mig med hans pik i munden, som jeg sendte videre til kæresten. Jeg fik givet er rigtig godt blowjob og han endte med at komme ud over mig! Han tog tøj på og kørte hjem, men jeg lå i sengen og ventede på at kæresten kom hjem og gennemkneppede mig.... Det var rigtig god sex  den aften, men igen blev det ikke rigtig til mere, da jeg havde meget svært ved at se det fede i cuckold. Men efter en uge væk fra hinanden blussede tankerne igen op hos mine kæreste og jeg begyndte at skrive sammen med den samme fyr igen. Igen med skepsis, men gav det en chance og heldigvis da! 

Som jeg lå der og skrev sammen med min Bull, kunne jeg mærke hvordan jeg virkelig blev tændt. Både af ham, af de ting vi skal gøre med hinanden og af hvad det gør ved min kæreste. Jeg blev såå våd og jeg var bare nødt til at finde dildoerne frem for at styre min liderlighed bare en smule. Det var en fed oplevelse. 

Nu har jeg aftalt at få besøg af min Bull inden længe, så vi kan fortsætte hvor vi slap sidst og denne gang skal vi meget mere. Han skal fylde min fisse med hans store frække pik og min kæreste kan intet gøre for at stoppe det! Og det har i den grad været noget han kun li at høre for da han kom hjem, havde vi sex på en måde vi aldrig før har haft. Det var så intenst og jeg kunne virkelig mærke, hvad det har gjort ved ham. 

Nu glæder jeg mig helt vildt til at se min Bull, så jeg kan få nogle oplevelser, der kan pirre min kæreste endnu mere. Jeg begynder i den grad at se fordelene ved cuckold sexoplevelser og jeg vil være meget åben for at lade det overtage mig, så jeg kan elske det lige så meget som min kæreste. 

 


Tag navigatør

cuckold   fremmed pik   hotwife   sex   stor pik