jyderne's Blog

En snak ved køkkenbordet

Vi havde den frækkeste og mest pirrende dag vi længe har haft i går. Jeg skulle egentlig have lave noget helt andet udenfor, men det var pisse koldt, så vi kom til at sidde i køkkenet det meste af dagen og snakke om sex og fantasier i stedet, og begrebet hotwifing og vores forhold til det var det som snakken mest handlede om.

Min kone har vist brugt en del tid på at tænke over tingene her på det seneste. Hun sagde at hun synes at det er ekstremt pirrende, men at hun har brug for at føle efter, om det er noget hun vil gøre for os/mig, eller om det rent faktisk er noget hun vil gøre fordi HUN vil det. Umiddelbart har hun rigtig meget lyst til det, men hun er nødt til at være sikker på at HUN vil det, så hun ikke ender op med forkerte følelser om det. Jeg forklarede hende, at jeg på ingen måde er intereseret i at det hun skal gøre det fordi jeg synes at det er frækt - for det er kun frækt hvis hun gør det fordi hun selv har lyst til det, og fordi hun har lyst til at vi sammen leger med det bagefter.

Vi fik også snakket indgående om hvordan vi rent faktisk vil kunne få tingene til at virke. Hun sagde, at som hun har det lige nu, vil hun foretrække at tage i byen, score en fyr, have sex med ham, og så bare tage hjem og have sex med mig. Altså et one night stand uden at udveksle kontaktoplysninger, så efterfølgende kommunikation er udelukket. Evt. kan jeg tage med, og opholde mig på stedet uden at give mig til kende. Hun vil for alt i verden undgå at have følelser med i det, det skal være ren sex. Hun sagde, at sådan vil hun kunne gøre det lige nu, men at hun er midt i processen med at på det på plads i hovedet, så det kan sagtens ændre sig.

Jeg fortalte hende, at jeg ikke synes at det er en ideel måde at gøre det på i starten, at det nok vil være en noget hård start for mig, og at jeg i hvert fald er nødt til at være på stedet. Jeg vil foretrække at finde en fyr, som kender legen online, og aftale tingene der. Så er der ikke noget at diskutere, alle parter ved hvad det drejer sig om. Til det sagde hun, at det måske er en måde at gøre det på, men at hun er nødt til at have det på plads i hovedet, og at hun er bange for at komme til at kende manden forud, så der opstår følelser. Hun sagde, at hendes tanker om det skifter hele tiden, og at hun formentlig vil ende op med at se helt anderledes på det senere. Jeg sagde til hende, at hun bare skal tage det roligt, vi har ikke travlt. Den slags kan tage lang tid, nogle bruger flere år på det, og vi skal ikke gøre noget som helst før end vi begge er klar til det.

Vi endte op med at tage ud og spise, og vi fortsatte snakken over maden, og aftenen sluttede med en gang dampende hed sex, hvor vi fantaserede om det vi havde snakket om i løbet af dagen. Hold da kæft hvor bliver man liderlig af at snakke om sådan noget - det var en dejlig dag.


Tilbage igen

Vi valgte at nedlægge vores profil her på sitet for et par måneder siden - hun var simpelthen så stresset på på grund af arbejdsmæssige ting på daværende tidspunkt, at vores tilstedeværelse her var blevet et forstyrrende element i tilværelsen. Så vi blev enige om at begrænse vores tilstedeværelse på nettet indtil der kom ro på tingene igen.

Nu er vi så tilbage igen, der er kommet ro på tingene, og vi synes at der er bedre plads til at lege igen. Og det er lige nøjagtigt hvad vi gør - fantasierne er blevet en fast del af vores sexliv, ikke hver gang, men meget tit.

Vi havde en lille snak om tingene her i lørdags, og vi er stadig meget enige om hvad vi vil. Hos os er det sådan, at det her ikke er noget jeg har overtalt hende til, det er kommet lidt af sig selv - man kan sige at det er vores fælles fantasier som har udviklet sig i den retning. Indtil videre holder vi det på fantasiplan, men som min kone sagde "Jeg afviser bestemt ikke at vi kan gøre det rigtigt på et tidspunkt, jeg synes blot ikke at jeg er klar til det lige nu - lad os se hvad tiden bringer".

Jeg er helt enig med hende, der er ingen grund til at gøre noget vis man ikke er klar, og vi har ekstremt meget ud af at lege med fantasierne. Jeg har igennem de 28 år vi har været sammen set hende meget liderlig, men aldrig så liderlig som når vi leger hotwife.

Vi leger af og til en lille leg, hvor jeg sprøjter en ladning (opsparing fra fryseren) op i hende, og så fortæller hun en historie om hvor det kommer fra, imens jeg knepper hende, og til slut leverer en ladning mere. Det er en superfræk måde at lege på, kan jeg hilse at sige. 

Lige nu er hun kommet i tanker om en lille variation af vores leg - for nogen tid siden, imens vi legede, spurgte jeg om han havde kneppet hende bagi, hvortil hun svarede "Nej, det er kun min mand der må kneppe mig der", og efterfølgende har hun adskillige gange sagt, at det er frækt at ét af hullerne er reserveret til kun mig. Det hun så gerne vil næste gang vi leger legen er, at jeg skal gå direkte i det bagerste hul, og bruge spermen fra fissen som smørelse - det må jeg sige at jeg glæder mig til laugh

Jeg kan ikke sige andet end at jeg elsker at have en fræk kone!

 Tag navigatør

cuckold   fremmed pik   hotwife   sex   stor pik