jyderne's Blog

Besøg fra Amerika - epilog

Efter den første og meget vellykkede aften, var min kone og jeg enige om, at det ville være fint at gå videre med en gang sex i det fri, men på grund af de planer vi havde lagt for weekenden, kunne det først blive om mandagen, hvor hun desværre skulle arbejde. Det kunne vi ikke se nogen problemer i, men det skulle vise sig, at det nok ikke var den bedste idé.

Vi havde aftalt, at vi kunne gøre det i løbet af dagen, men ikke specifikt hvornår, og derfor havde hun regnet med at det ville være overstået når vi kom hjem. Det var det dog ikke, for vi havde bestemt os for at spise en pizza hjemme hos os først, og så tage ud i skoven bagefter, men af flere årsager fik min kone og jeg ikke talt om det imens vi var hjemme, og hele situationen omkring de pizzaer blev så forvirret og stresset, at jeg ikke fik givet hende et farvelkys inden vi kørte.

Da jeg kom hjem efter at have kørt Kandi og Kentros til deres logi, blev jeg mødt af min datter, som sagde at hendes mor var gået i seng for en time siden. Klokken var hen ad 23.15 på det tidspunkt, og da jeg vidste at hun skulle tidligt op, gik jeg ikke ind i soveværelset, men satte mig på mit kontor med en kop kaffe. Det var en noget tom fornemmelse, slet ikke som om lørdagen.
Da jeg havde siddet i ca. 10 minutter, kom min kone ind på mit kontor, og jeg kunne øjeblikkeligt mærke at der var noget galt. Det viste sig at vi slet ikke havde fået aftalt tingene ordentligt, hun havde regnet med at jeg blot skulle køre dem de 20 km til deres logi, og havde derfor ikke kunnet forstå hvor jeg blev af. Og det manglende farvelkys havde i den grad sat hende af sporet, så hun følte sig ret så ilde til mode.

Vi fik snakket om det, og selvfølgelig var årsagen til hele miseren, at vi ikke havde fået aftalt det ordentligt. Jeg blev rigtig ked af det, for jeg troede at jeg gjorde som vi havde aftalt, selv om det med kysset helt klart var en smutter - og slet ikke normal, for vi plejer at kysse ofte, men jeg kunne også sagtens se det fra hendes side, og jeg har ikke tal på hvor mange gange jeg sagde undskyld. Vi blev enige om aldrig mere at lege uden vi begge har fri til at nyde effekten af det, og desuden at sørge for at vi får aftalt tingene mere detaljeret, så vi ikke risikerer at komme ud for det her igen.

Vi er kommet godt over det, og i den forløbne måned har vi haft en masse fræk sex. Effekten har ikke fortaget sig endnu, vi har stadig mere lyst til sex begge to. Vi har leget med historierne i sengen, set billeder og videoer fra begge aftener imens vi havde sex, og vi har endda fået analsex med på repertoiret igen efter en lang periode hvor det ikke har kunnet lade sig gøre - dog stadig i begrænset omfang. Alt i alt, og på trods af kikseren mandag aften, har det været en god oplevelse, som har haft en positiv effekt både på vores forhold og vores sexliv.

Nu mangler vi så at få åbnet lidt op for min kone, og vi har da også et par ting i gang på den front. Vi må se hvordan det går - jeg håber hun kan lære at smide hæmningerne, og nyde den frihed det er at have lov til at gå hele vejen. Jeg tror hun vil kunne lide det :-)

Og mig - tja, vi er enige om at vi som par får noget ud af at jeg leger en gang imellem, så det har jeg tænkt mig at gøre. Jeg tænker at et hotwife-par måske kunne få lidt sjov ud af mig - jeg er rigtig godt gift med en kvinde jeg elsker, så jeg forsøger ikke at stjæle konen, jeg har tilladelse, så der er intet drama og desuden er jeg rimeligt udrustet, slank og i okay form. Så tøv ikke med at skrive :-)

 


Besøg fra Amerika, dag 2 - en tur i skoven

Kandi og jeg adskillige gange haft begrebet Dogging oppe at vende i vore emails. Jeg har fortalt hende om hvad der foregår rundt omkring på de danske rastepladser, i skovene og andre på andre uforstyrrede steder. Hun havde givet udtryk for at hun syntes det kunne være spændende at prøve sex i det fri, så vi havde aftalt at finde et sted og prøve det af under deres ophold her. Vi var enige om ikke at involvere andre end os selv i det, og planen var, at jeg skulle finde et sted i løbet af den dag, hvor vi skulle køre et par hundrede km rundt til forskellige seværdigheder. MrsViking var ikke med, hun var på arbejde, så der var frit slag.

Det var egentlig min mening at jeg bare ville finde et sted undervejs, men tiden løb fra os, og det endte med, at jeg valgte at køre til det sted MrsViking og jeg brugte da vi tog vores skov billeder. Det er et nedlagt shelter, som er ved at falde sammen, og det ligger meget afsides inde midt i en plantage. Klokken var hen ad 22, så der var helt øde og meget fredeligt.

Da jeg parkerede bilen, kunne jeg mærke at sommerfuglene begyndte at røre på sig inde i min mave. Jeg snuppede tæppet i bagagerummet,  tog Kandi i hånden, og førte hende ind igennem hullet i hegnet og hen til de forfaldne bygninger.  Kentros fulgte med, og vi bestemte os hurtigt for et sted lidt i skjul bag en af de gamle bygninger - set i bakspejlet, skulle vi nok have valgt et andet sted, for det skrånede lidt (det havde sine fordele, men var måske ikke så bekvemt), og der var en del brændenælder og tidsler. Men jeg fik bredt tæppet ud, og Kentros sagde at han gik en tur og forsvandt imellem træerne. Jeg nåede lige at sige til ham, at han jo også kunne tage nogle billeder hvis han havde lyst.

Vi begyndte at kysse, og jeg må indrømme at jeg var ret tændt på det tidspunkt, og da Kandi introducerede den overraskelse, hun havde haft i tasken hele dagen, blev jeg endnu mere tændt. Hun trak en fræk rød sag op, og jeg hjalp hende med at få den på - det er altså et frækt syn inde midt i en skov, så det tændte mig endnu mere. Vi stod helt tæt, og jeg havde vist hænderne lidt over det hele. Jeg må indrømme at hele seancen står lidt hen i en tåge, måske fordi hele dagen havde været begivenhedsrig, så måske var det træthed. 

Men i hvert fald fik jeg også det meste af tøjet af, og vi kom vi ned på tæppet, og så kan jeg altså ikke huske hvem der slikkede hvem og hvornår. Der er ret mange indtryk, når man er ude i det fri, og desuden har man altid en del af fokus på om der skulle dukke nogen op. Jeg ved ikke hvor længe vi nød hinanden på den måde, men vi fik dog ret hurtigt gejlet hinanden så meget op, at det blev tid til at tage et kondom på. 

Kandi lagde sig ned på ryggen med hovedet nederst på skråningen, hvilket havde den fordel, at der var meget fri afgang til hendes dejlig, og nu meget våde fisse. Jeg trængte nemt ind i hende, og begyndte at kneppe hende, først lidt forsigtigt imens vi kyssede hinanden, men efterhånden ganske hårdt.  Kandi lagde, for så vidt angår lydniveauet, bestemt ingen bånd på sig selv - jeg var ret glad for at klokken var efter 22, for enhver som bare havde været i nærheden af skoven, ville være kommet styrtende for at se hvad der var i vejen. Men hold helt op hvor var det altså frækt!

Vi fortsatte på den måde et stykke tid, ind imellem trak jeg mig ud, og slikkede hende og brugte fingrene, for derefter igen at trænge ind og kneppe videre. Pludselig opdagede jeg at Kentros var kommet tilbage, og var begyndt at tage billeder og video. Han sagde smilende, at han havde kunnet høre os langt væk, og at det lød som om det gik rigtig godt.  Jeg havde spekuleret på hvordan jeg ville reagere når der var en anden mand til stede, men det havde jeg absolut ingen problemer med. Vi fortsatte lidt imens Kentros fotograferede, og så skiftede vi stilling.

Kandi lagde sig på knæene, stadig med hovedet nedad, og jeg trængte ind i hende bagfra, og begyndte at kneppe. Det var meget frækt at høre hende stønne "knep mig" på både dansk og engelsk på skift med mit navn, og jeg kneppede hende meget hårdt, hvilket jeg havde opdaget at hun godt kan lide. På et tidspunkt kom jeg til at se på Kentros, og det øjeblik er nok det som står allermest klart i min erindring - aldrig har jeg set en mere glad og tilfreds mand, han smilede helt op til ørerne. Jeg blev så glad at det nærmest boblede i maven - det var en ekstrem positiv forløsning på den lille gran af dårlige samvittighed man har de første gange man knepper en anden mands kone, uanset at man har fået lov til det.

Vi fortsatte et stykke tid, afvekslende med at jeg brugte tunge og fingre, og på et tidspunkt, var det blevet min tur til at ligge nederst. Kandi fik hurtigt manøvreret den ind, og begyndte at kneppe mig med heftige bevægelser - hold da helt op, sikken udsigt! Jeg havde fri adgang til hendes bryster, og mine hænder fandt hurtigt vej til dem. Vi kunne ikke holde til den stilling ret længe, og hun kom igen ned at ligge, og min mund fandt hendes sjaskvåde fisse. Det var simpelthen så frækt, jeg nød det i fulde drag.

Vi var efterhånden ved at være udkørte, og min pik var ærlig talt ved at være noget slidt, men da vi rejste os, kom Kentros hen og stillede sig foran Kandi, og hun trak straks hans pik ud, og begyndte at give ham et blowjob. Jeg var egentlig begyndt at tage tøjet på, men det var sgu for frækt, så jeg begyndte at kneppe hende bagfra med fingrene. Det havde en øjeblikkelig virkning, safterne nærmest sejlede ud. Det var bare SÅ frækt, og havde min pik ikke været så øm, havde jeg med 100% sikkerhed kneppet hende i stedet for at bruge fingrene.

Da vi var færdige, og havde fået tøjet på, gik vi ud til bilen igen, og jeg kørte dem til deres logi. Der var en lidt euforisk stemning i bilen undervejs, og vi var enige om at det havde været en rigtig god oplevelse, også selv om naturen havde blandet sig lidt hist og pist - når man har sex i det fri, skal man regne med at opleve både fluer og andre insekter, tidsler og brændenælder, som bestemt ikke er behagelige sætte røvbalderne i samt en meget hård skovbund. 

Fortsættelse følger...

PS. Hele historien, både min version og Kandis' version af det samt billeder, kan læses på Ourhotwives - i forumet "Our Hotties", "Sexy Adventures in the Land of Vikings" ourhotwives.org/forum/viewtopic.php?f=9&t=46663 - du skal være registreret og logget ind for at se tråden, men det er gratis, og sitet er totalt reklamefrit. Mit brugernavn på sitet er Viking43, min kones er MrsViking. Jeg kan ikke vise billederne her, vi er enige om kun at poste dem på Ourhotwives.


Besøg fra Amerika, dag 1 - hjem til konen

Jeg hopper lige tilbage til begivenhederne efter den dejlige og ret så frække middag:

Da vi kom ud fra restauranten, og havde taget afsked med de andre, tog min kone og jeg hinanden i hånden, og gik stille og roligt i retning af hendes bil. Jeg spurgte hende hvordan hun havde det, og hun fortalte, at hun selvfølgelig havde kunnet se at Kandi og jeg flirtede under middagen, og at hun som ventet ikke brød sig særlig meget om at se på det, men at hun havde det fint med det, især fordi hun havde kunnet se at vi forsøgte at tage hensyn og være meget diskrete. Hun sagde at hun syntes at det var ret frækt at tænke på hvad Kandi og jeg skulle lave lige om lidt, og at hun glædede sig til at jeg kom hjem og fortalte hende om det. 

Da vi nåede bilen, blev vi enige om at jeg skulle køre med om til min bil, som stod på en anden parkeringsplads - jeg havde glemt kondomerne i handskerummet. Da vi ankom sagde jeg "Så er det ved at være sidste chance for at trække stikket - om 5 min. er jeg hos hende, og så er det for sent. Du ved at det vil være 100% i orden at sige fra hvis du har selv den mindste bekymring", Hun smilte og sagde "Nej, jeg har det rigtig fint med det, kom du nu bare af sted, og husk at nyde det".  Jeg fangede hendes blik og spurgte "Er du helt sikker?", og hun smilte igen og sagde "Ja, helt sikker!" . Jeg gav hende er hedt kys, og steg ud af bilen, og vinkede til hende da hun kørte bort.

Et par timer senere, efter jeg havde sagt farvel til Kandi, gik jeg stille og roligt hen til bilen. Jeg følte mig ærlig talt lidt ved siden af mig selv, for jeg havde lige haft vidunderlig sex med en anden kvinde end min kone for første gang i 28 år, og nu var jeg på vej hjem, og begyndte at blive nervøs for, hvordan hendes reaktion ville være. For én ting er at give lov til det, noget andet er at skulle håndtere det bagefter. På vej hjem i bilen, kørte tankerne rundt i hovedet, jeg tænkte på det jeg lige havde oplevet, og hvor dejligt det havde været, og jeg længtes efter at lægge armene om min kone, og holde hende tæt ind til mig.

Da jeg nåede hjem, gik jeg med bankende hjerte ind, og fandt min kone siddende ved computeren, fuldstændig som normalt. Jeg sagde hej, og gik hen og gav hende et langt knus og et varmt kys. "Nå, var det dejligt", spurgte hun, imens hun smilende så på mig med hovedet lidt på skrå. Jeg fortalte hende lidt om hvordan det havde været, men uden at gå alt for meget i detaljer - dem ville jeg gemme til lidt senere. Da vi havde snakket lidt om det og kysset og krammet, spurgte jeg hende "Hvad så, vil du med i seng?", og hun svarede "Ja selvfølgelig, det havde jeg da regnet med at vi skulle".

Jeg kunne godt mærke på hende at hun forventede at få noget mere at vide, så da vi kom ind i sengen, begyndte jeg at fortælle, samtidig med at jeg kælede for hende. Jeg kunne mærke at hun fra starten af var meget våd, og det blev bestemt ikke mindre, efterhånden som jeg fortalte. Stemningen var meget intens, og da jeg begyndte at slikke hende, var hun lige ved at komme med det samme. Egentlig gjorde vi bare det vi plejer at gøre, men dog med en del mere snak end normalt. Da jeg trængte ind i hende bagfra, og begyndte at kneppe imens jeg fortalte detaljer fra min date med Kandi, opnåede vi den helt intense forbindelse man kun får sammen med én man kender godt og elsker. 

Der gik ikke mange minutter før hun kom i én af de helt kraftige orgasmer, og normalt er hun færdig efter sådan én. Men ikke denne gang, vi fortsatte, og efter nogen minutter, fik hun en orgasme mere af samme kaliber - det er aldrig sket før i de mere end 30 år vi har været sammen. Hun kan sagtens få flere mindre orgasmer efter en stor , men aldrig to store. Vi var stadig ikke klar til at stoppe, jeg var ikke kommet endnu - siden jeg blev opereret for forsnævret forhud i slutningen af april, har jeg haft lidt problemer med at den nogle gange bliver følelsesløs på grund af overstimulering. Så vi fortsatte, og hun fik et par mindre orgasmer, men jeg måtte opgive at komme med - nu havde jeg jo også brugt den temmelig meget, så det var nok ikke så underligt.

Det var simpelthen den allerbedste og mest intense sex vi har haft i meget længe, selv på trods af at jeg ikke kom, og Mrs Viking var noget overrasket over hendes kraftige reaktion. Det var simpelthen så frækt, og bagefter da jeg kom til at tænke på, at jeg for første gang i mit liv havde haft sex med to kvinder indenfor samme døgn, var jeg næsten klar til en omgang mere. Så man må sige at vi har konstateret at denne fetish virker lige så godt når man vender den om.

Fortsættelse følger...

PS. Hele historien, både min version og Kandis' version af det samt billeder, kan læses på Ourhotwives - i forumet "Our Hotties", "Sexy Adventures in the Land of Vikings" ourhotwives.org/forum/viewtopic.php?f=9&t=46663 - du skal være registreret og logget ind for at se tråden, men det er gratis, og sitet er totalt reklamefrit. Mit brugernavn på sitet er Viking43, min kones er MrsViking. Jeg kan ikke vise billederne her, vi er enige om kun at poste dem på Ourhotwives.


Besøg fra Amerika, dag 1

Dagen efter skulle vi mødes med RichNile og FraniNile, og efter nogle dejlige timer sammen alle seks, var tiden kommet til den middag vi havde talt om så længe. Vi havde været hjemme for at skifte tøj, og jeg ankom til Frani og Rich's hotelværelse, hvor vi havde aftalt at mødes, lidt før min kone - vi havde besluttet at køre i hver vores bil, så hun bare kunne køre hjem imens Kandi og jeg legede. Da jeg kom ind på værelset og hilste på, kom endelig en lejlighed til at blive lidt mere intim med Kandi, og vi udvekslede et varmt knus og et kort, men dejligt kys - jeg må indrømme at det gik lige ned i bukserne.

Under middagen sad jeg inderst ved bordet ved siden af Kandi, lige overfor min kone. Kentros sad ved siden af imellem hende og Frani, og Rich sad på den anden side af Kandi. Vi vidste alle fire at der ville blive flirtet under middagen, men jeg vidste også, at vi var nødt til at holde det meget diskret, for lige den del af det bryder min kone sig ikke om. Kandi og jeg begyndte ret hurtigt at sidde og tage hinanden på låret, og på et tidspunkt trak hun op i kjolen, så jeg bedre kunne komme til. Jeg vidste at der kunne være en chance for at hun ikke havde trusser på, men jeg turde ikke gå hele vejen op af skræk for hvordan vores reaktioner ville være, for jeg vidste at min kone ville blive pinligt berørt hvis vi pludselig blev helt røde i hovedet.  Men jeg havde virkelig lyst til det, jeg havde det i tankerne under hele middagen.

Efter middagen havde vi aftalt at min kone skulle køre hjem, så imens de andre tog afsked med hinanden på hotellet, fulgte jeg hende til bilen. Nu kan det, når man læser teksten, virke lidt som om min kone ikke er en del af det her, men det er bestemt ikke tilfældet. Hvis ikke hun havde tændt på det, ville det følgende slet ikke have fundet sted. Men hun var helt med på det, og jeg skal nok komme med en uddybende forklaring i mit næste indlæg.

Undervejs hjem, sendte hun mig en dejlig besked med følgende ordlyd: "Bare så du ved det, så elsker jeg dig, og jeg ønsker dig en uforglemmelig aften"

Da jeg parkerede bilen, og gik hen imod huset hvor Kandi og Kentros havde indlogeret sig, blev jeg temmelig nervøs - jeg følte mig i den grad uerfaren og usikker. Men da jeg kom ind og blev modtaget med et hedt kys af en utrolig sexet Kandi, dæmpedes nervøsiteten og usikkerheden. Det var helt fantastisk at mærke hendes krop, at lade hænderne gå på opdagelse efter at have fantaseret om netop det i så længe. Vi trak hurtigt ind i soveværelset, og fortsatte med at kysse og kæle. Kandi var rigtig god til at give mig små hints, hvilket hjalp mig til at overvinde usikkerheden, og da jeg havde hjulpet hende af med støvlerne, var den forsvundet. Jeg nød synet af hendes bryster i den frække halvskåls BH, og det var dejligt at lade tungen spille omkring hendes brystvorter.

Hun havde lidt problemer med mit bælte, så jeg tog hurtigt bukserne af selv, og hun tog med det samme min pik i munden. Lige det øjeblik var noget af det vi begge havde fantaseret om, og jeg kan kun sige at det i den grad overgik fantasierne for mig - det føltes helt fantastisk. Kandi ved hvad hun gør og da hun skubbede mig ned på sengen og fortsatte, var det en næsten ubeskrivelig nydelse. Hun forsøgte at tage min pik helt ned i halsen, og set fra min synsvinkel, så det ud til at det lykkedes, hvilket imponerede mig ret så meget, og desuden så det ubeskrivelig frækt ud - det gjorde dog en smule ondt, men det var det værd. Jeg følte at hun fortjente et kys, og jeg kan godt lide den uartige følelse det er at kysse lige efter hun har taget den ud af munden.

Hun fortsatte en tid endnu, men jeg havde en ubændig lyst til at smage hendes fisse - jeg elsker at slikke, det er noget af det bedste jeg ved. Så vi byttede plads, og endelig fik jeg lov at smage - jeg lod tungen lege med hendes klitoris, tog den helt ind i munden imens jeg lod tungen spille på den. Fantastisk følelse, og jeg kunne mærke at hun reagerede på det. Efter et stykke tid, lod jeg tungen fortsætte ned til hendes røv, og gav mig til at lade tungen lege med den. Lidt forsigtigt i starten, men gradvist hårdere indtil jeg kneppede hende i røven med tungen - jeg havde en klar fornemmelse af at hun var ret vild med det, også da jeg kyssede hende lige bagefter.

Jeg havde efterhånden ret meget lyst til at kneppe hende, og hun valgte at jeg skulle tage hende bagfra først. Jeg fik i en fart et kondom på, og det var en helt fantastisk følelse da jeg langsom gled ind i hende, og begyndte at kneppe. Vi kom hurtigt op i fart, og efter kort tid, kneppede jeg hende hårdt, imens jeg kærtegnede hendes krop med hænderne. Hvor er det skønt når man kan mærke en reaktion, og der var ingen tvivl, hun kunne lide det vi gjorde.

Efter nogen tid, bad jeg hende lægge sig på ryggen, så vi kunne fortsætte i missionærstillingen, som jo giver lidt flere muligheder for at kysse og bruge munden på brystvorterne. Hun var efterhånden sjaskvåd, så der var ingen problemer med at komme ind, og den øgede intimitet fra den stilling gjorde hende endnu mere våd. Vi fortsatte i nogen tid, indtil jeg ærlig talt havde brug for et lille pusterum.  

Jeg ville gerne prøve at have hende ovenpå, men den lille pause havde taget toppen af erektionen, så det kneb en smule. Men jeg kender kuren imod det, så jeg bad hende lægge sig på ryggen, og så gik jeg i gang med tungen på hendes klitoris og i hendes røv. Vi havde snakket en del om analsex, og det var faktisk min mening at jeg ville prøve at se om jeg kunne få den derind, hvilket hun var med på at prøve. Derfor havde jeg taget en lille bøtte kokosolie med, og jeg begyndte at massere det ind i hendes røv med fingrene. Kokosolie er smagløs, så jeg kunne sagtens bruge tungen også. På et tidspunkt havde jeg en finger i hendes røv, tungen på klitoris og et par fingre som legede med en brystvorte.

Det gjorde underværker for mig, og den var igen helt klar, så jeg bad hende sætte sig ovenpå mig, og den smuttede lige inde i hende meget våde fisse. Hun begyndte at kneppe, og jeg fik taget et superfrækt billede af min udsigt imens jeg lå der. Det er en ret anstrengende stilling, ikke mindst for hende, så vi skiftede ret hurtigt til missionærstillingen igen. På et tidspunkt foreslog jeg at vi skulle prøve spooning, som altid været den stilling som har virket bedst for mig, nok mest på grunde af min piks størrelse, som har været i overkanten i andre stillinger hos en del af de kvinder jeg har været sammen med (det er også hvad min kone siger), men også fordi er det en intim og bekvem stilling, som giver rig mulighed for både kys og anden leg. 

Og den virkede også med Kandi, jeg kneppede hende rigtig hårdt, og jeg kunne mærke at hun nød det, det i hvert fald en del med at holde lydniveauet nede. Jeg nød det også helt vildt, og vi fortsatte indtil jeg næsten ikke kunne få vejret mere. 

Efter det, blev vi enige om at stoppe, for selv om jeg rigtig gerne ville have kneppet hende i røven, var jeg nødt til at gemme noget energi til jeg kom hjem, jeg havde jo noget meget vigtigt som skulle gøres, og hvis jeg først fik udløsning, ville det blive sværere.

Fortsættelse følger...

PS. Hele historien, både min version og Kandis' version af det samt billeder, kan læses på Ourhotwives - i forumet "Our Hotties", "Sexy Adventures in the Land of Vikings" ourhotwives.org/forum/viewtopic.php?f=9&t=46663 - du skal være registreret og logget ind for at se tråden, men det er gratis, og sitet er totalt reklamefrit. Mit brugernavn på sitet er Viking43, min kones er MrsViking. Jeg kan desværre ikke vise billederne her, vi er enige om kun at poste dem på Ourhotwives.


Besøg fra Amerika, intro

Min kone og jeg har efterhånden leget med tankerne om sex udenfor ægteskabet i temmelig længe, og som tiden er gået, har det vist sig, at hun tænder lige så meget på at jeg har sex med andre kvinder, som jeg tænder på at hun har sex med andre mænd. Vi har dog indtil for nyligt holdt det hele på fantasiplan, men her i juni måned havde vi vores debut indenfor denne livsstil - og meget mod min forventning, blev det blev mig som åbnede først.

For at starte med begyndelsen, så har jeg været bruger af det amerikanske site http://www.ourhotwives.org siden 2014, hvor jeg tilfældigvis faldt over det i forbindelse med at jeg skulle skrive den historie det hele begyndte med - den kan læses her: Gangbang med komplikationer 

På et tidspunkt for ca. 1,5 år siden, kommenterede jeg på et indlæg af en hotwife med brugernavnet Husbands Kandi, og det førte til, at vi begyndte at skrive sammen, selvfølgelig med min kones viden og accept. Til at starte med, var det ren flirteri, og hun spurgte om jeg troede hun kunne få lov til at låne mig, og vel vidende at hun jo befandt sig 7500 km væk, spurgte jeg selvfølgelig min kone, inden jeg svarede at det kunne hun, min kone havde givet tilladelse. Jeg inviterede hende også til at besøge os hvis de kom på disse kanter. Svaret fra Kandi var, at det var hun rigtig glad for at høre, men at det var vist på tide at fortælle at hun og hendes mand rejser rigtig meget, og derfor havde hun tænkt sig at holde mig op på det. Jeg tog det nu i stiv arm, og det gjorde min kone også.

Vi fortsatte med at skrive sammen, Kandi og jeg blev med tiden rigtig gode venner og jeg lærte også hendes mand Kentros at kende. De er ret aktive i denne livsstil, hun har efterhånden haft en hel del elskere. Hun er en kraftig pige med masser af kurver, min kones diametrale modsætning. Desuden er hun fræk som bare pokker, har det kønneste ansigt og en fantastisk personlighed - hun er en rigtig dejlig kvinde. Det blev til, at de ville holde ferie i Danmark, og så måtte vi se om min kone stadig var frisk på idéen når de stod her personligt, og var hun ikke det, ville det være helt i orden - hun havde selvfølgelig fuld vetoret, og vi kendte alle præmisserne.

Ud over Kandi og Kentros, skulle vi mødes med et andet par fra Ourhotwives.org, FraniNile og RichNile, som ville komme fra England. Så det var et helt internationalt hotwife-møde, og jeg overdriver ikke når jeg siger, at både min kone og jeg var meget spændte.

Jeg bliver, her en måned senere, stadig helt euforisk når jeg tænker på den weekend, og jeg kan slet ikke finde ord til at udtrykke hvor fantastisk en oplevelse det var. Når man har skrevet sammen og fantaseret om at mødes i længe,  medfører det ofte at man bliver skuffet over at det ikke lever op til forventningerne, når man endelig mødes, men ikke denne gang - alt gik op i en højere enhed, og vi har fået nogle skønne venner.

Denne oplevelse har være helt speciel for både min kone og jeg, idet det var første gang siden 1989 jeg havde sex med andre end min kone, og første gang nogen af os brød med monogami. 

Da jeg stod i lufthavnens ankomsthal og ventede på Kandi og Kentros, må jeg indrømme at sommerfuglene i maven føltes mest som havørne - jeg var ret nervøs og meget spændt. Selv om Kandi og jeg har skrevet så meget sammen, at jeg følte jeg kendte hende, kan virkeligheden jo nemt være meget anderledes end de forestillinger man har skabt i hovedet, og jeg havde desuden ikke rigtig kunnet danne mig et klart indtryk af Kentros. Men mine bekymringer blev blæst væk i samme øjeblik jeg mødte dem, Kandi var præcis som jeg havde forventet, og jeg kunne lide Kentros med det samme. Det var selvfølgelig en smule akavet i starten, men vi fik hurtigt gang i snakken, og resten af turen forløb fint. Vi kørte hjem til os for at de kunne møde min kone og få lidt mad, og min kone kunne også lide dem begge med det samme, så vi havde et par hyggelige timer inden jeg kørte dem til deres logi.

Fortsættelse følger...

PS. Hele historien på engelsk med tilhørende billeder kan læses på Ourhotwives - i forumet "Our Hotties", "Sexy Adventures in the Land of Vikings" https://ourhotwives.org/forum/viewtopic.php?f=9&t=46663 - du skal være registreret og logget ind for at se tråden, men det er gratis, og sitet er totalt reklamefrit. Mit brugernavn på sitet er Viking43, min kones er MrsViking. Jeg kan ikke vise billederne her, vi er enige om kun at poste dem på Ourhotwives.

 


En snak ved køkkenbordet

Vi havde den frækkeste og mest pirrende dag vi længe har haft i går. Jeg skulle egentlig have lave noget helt andet udenfor, men det var pisse koldt, så vi kom til at sidde i køkkenet det meste af dagen og snakke om sex og fantasier i stedet, og begrebet hotwifing og vores forhold til det var det som snakken mest handlede om.

Min kone har vist brugt en del tid på at tænke over tingene her på det seneste. Hun sagde at hun synes at det er ekstremt pirrende, men at hun har brug for at føle efter, om det er noget hun vil gøre for os/mig, eller om det rent faktisk er noget hun vil gøre fordi HUN vil det. Umiddelbart har hun rigtig meget lyst til det, men hun er nødt til at være sikker på at HUN vil det, så hun ikke ender op med forkerte følelser om det. Jeg forklarede hende, at jeg på ingen måde er intereseret i at det hun skal gøre det fordi jeg synes at det er frækt - for det er kun frækt hvis hun gør det fordi hun selv har lyst til det, og fordi hun har lyst til at vi sammen leger med det bagefter.

Vi fik også snakket indgående om hvordan vi rent faktisk vil kunne få tingene til at virke. Hun sagde, at som hun har det lige nu, vil hun foretrække at tage i byen, score en fyr, have sex med ham, og så bare tage hjem og have sex med mig. Altså et one night stand uden at udveksle kontaktoplysninger, så efterfølgende kommunikation er udelukket. Evt. kan jeg tage med, og opholde mig på stedet uden at give mig til kende. Hun vil for alt i verden undgå at have følelser med i det, det skal være ren sex. Hun sagde, at sådan vil hun kunne gøre det lige nu, men at hun er midt i processen med at på det på plads i hovedet, så det kan sagtens ændre sig.

Jeg fortalte hende, at jeg ikke synes at det er en ideel måde at gøre det på i starten, at det nok vil være en noget hård start for mig, og at jeg i hvert fald er nødt til at være på stedet. Jeg vil foretrække at finde en fyr, som kender legen online, og aftale tingene der. Så er der ikke noget at diskutere, alle parter ved hvad det drejer sig om. Til det sagde hun, at det måske er en måde at gøre det på, men at hun er nødt til at have det på plads i hovedet, og at hun er bange for at komme til at kende manden forud, så der opstår følelser. Hun sagde, at hendes tanker om det skifter hele tiden, og at hun formentlig vil ende op med at se helt anderledes på det senere. Jeg sagde til hende, at hun bare skal tage det roligt, vi har ikke travlt. Den slags kan tage lang tid, nogle bruger flere år på det, og vi skal ikke gøre noget som helst før end vi begge er klar til det.

Vi endte op med at tage ud og spise, og vi fortsatte snakken over maden, og aftenen sluttede med en gang dampende hed sex, hvor vi fantaserede om det vi havde snakket om i løbet af dagen. Hold da kæft hvor bliver man liderlig af at snakke om sådan noget - det var en dejlig dag.


Tilbage igen

Vi valgte at nedlægge vores profil her på sitet for et par måneder siden - hun var simpelthen så stresset på på grund af arbejdsmæssige ting på daværende tidspunkt, at vores tilstedeværelse her var blevet et forstyrrende element i tilværelsen. Så vi blev enige om at begrænse vores tilstedeværelse på nettet indtil der kom ro på tingene igen.

Nu er vi så tilbage igen, der er kommet ro på tingene, og vi synes at der er bedre plads til at lege igen. Og det er lige nøjagtigt hvad vi gør - fantasierne er blevet en fast del af vores sexliv, ikke hver gang, men meget tit.

Vi havde en lille snak om tingene her i lørdags, og vi er stadig meget enige om hvad vi vil. Hos os er det sådan, at det her ikke er noget jeg har overtalt hende til, det er kommet lidt af sig selv - man kan sige at det er vores fælles fantasier som har udviklet sig i den retning. Indtil videre holder vi det på fantasiplan, men som min kone sagde "Jeg afviser bestemt ikke at vi kan gøre det rigtigt på et tidspunkt, jeg synes blot ikke at jeg er klar til det lige nu - lad os se hvad tiden bringer".

Jeg er helt enig med hende, der er ingen grund til at gøre noget vis man ikke er klar, og vi har ekstremt meget ud af at lege med fantasierne. Jeg har igennem de 28 år vi har været sammen set hende meget liderlig, men aldrig så liderlig som når vi leger hotwife.

Vi leger af og til en lille leg, hvor jeg sprøjter en ladning (opsparing fra fryseren) op i hende, og så fortæller hun en historie om hvor det kommer fra, imens jeg knepper hende, og til slut leverer en ladning mere. Det er en superfræk måde at lege på, kan jeg hilse at sige. 

Lige nu er hun kommet i tanker om en lille variation af vores leg - for nogen tid siden, imens vi legede, spurgte jeg om han havde kneppet hende bagi, hvortil hun svarede "Nej, det er kun min mand der må kneppe mig der", og efterfølgende har hun adskillige gange sagt, at det er frækt at ét af hullerne er reserveret til kun mig. Det hun så gerne vil næste gang vi leger legen er, at jeg skal gå direkte i det bagerste hul, og bruge spermen fra fissen som smørelse - det må jeg sige at jeg glæder mig til laugh

Jeg kan ikke sige andet end at jeg elsker at have en fræk kone!

 Tag navigatør

bull   cuckold   hotwife   sex   swinger