Sine og mand's Blog

Julefrokost

Hej, Nu nærmer julefrokosten sig og jeg vil gerne bede jer om nogle råd,

Jeg er ansat på et hospital hvor vi holder en ret kedelig julefrokost, men jeg skal også til julefrokost i min mands firma, et tømrefirma med ca 30 mænd og 3 kvinder.

Jeg boller allerede med en derfra ( Søren) men han kommer ikke. 

Hvad mener I ang påklædning? Gode råd modtages, og hvordan skal aftenen forløbe?

Venter spændt, det er d. 1 december,

Kys fra Sine


Hvordan min mand åbnede mine øjne for andre fyrer

Dejlig historie

Jeg kommer til at tænke på en oplevelse som jeg havde for ca. 20 år siden, jeg var lige blevet gift med min mand Per som er ca 20 år ældre og meget mere erfaren med alting end mig. Jeg var ikke så erfaren på det sexuelle område, men Per var helt fantastisk, hans pik er ikke så stor, men han kunne alle andre dejlige ting som man virkelig føler sig elsket og han kunne altid tilfredsstille mig, så jeg tænkte aldrig på andre fyrer.  Efter noget tid meget alt for meget arbejde måtte jeg bestille tid hos en massør fordi jeg havde fået spændinger i skuldrene, så jeg fandt en ret tæt på vores bopæl, og fik en dejlig massage af en nydelig kvinde, Pia to gange om ugen.

Så en dag hvor jeg kom på klinikken var Pia blevet syg så fik jeg en ny mandlig massør. Det var sommer og varmt og da han kom ind var han solbrændt, muskuløs med en stram t-shirts og shorts. Han så bare så lækker ud, men han var jo massør og ikke andet! Jeg havde taget alt tøjet af undtagen mine hvide sloggi-trusser og BH. Da han begyndte at massere mig på ryggen spurgte han om jeg ville åbne BH en bagpå da han så bedre kunne komme til så det gjorde jeg, alt gik fint og da jeg skulle vende mig tog jeg selv bh-en helt af, dengang solbadede jeg også altid topløs, så jeg tænkte at det var fint nok. Han masserede mig rigtig dejligt og jeg nød det virkelig og blev faktisk en lille smule tændt. Så skulle jeg om på maven igen og han gik i gang med mine ben, og der arbejdede han sig længere og længere op imod min fisse. Til sidst var han helt oppe under trussekanten og ramte mine skamlæber flere gange bagfra. Jeg var helt i chock, skulle jeg bede ham om at lade være eller skulle jeg lade ham fortsætte, jeg var helt i vildrede på den ene side, men på den side var det vildt dejligt og virkelig grænseoverskridende!

Men der skete ikke andet og da jeg forlod klinikken var jeg fast besluttet på at jeg aldrig mere skulle komme der igen.

Om aftenen da vi var gået i seng fortalte jeg det til Per og var sikker på at han støttede mig i at stoppe der, men det var slet ikke tilfældet, han spurgte og det var dejligt eller dårligt, jeg måtte indrømme at det var vist lidt dejligt, men jeg ville ikke derhen igen. Så stak han hånden ned i mine trusser og mærkede mig i fissen imens han spurgte ind til alle detaljer og jeg blev mere og mere liderlig. Det endte med at jeg kom i en ret kraftig orgasme. Per smilede til mig og sagde at min fisse havde vist taget beslutningen for mig og det var helt med ham.

 Næste gang jeg var henne at få massage var det Pia som masserede mig, så der var alt ved det gamle, men inden jeg gik ind stødte jeg ind i ham den dejlige massør igen og han sagde tak for sidst med et stort smil, og der fik jeg det noget underligt men fremstammede selv tak! Imens jeg blev masseret spurgte jeg om hvad han hed om han arbejdede fast hernede, og fik at vide at det gjorde han og han hed Kasper og inden jeg var færdig var jeg kommet til at spørge om jeg ikke kunne skifte til ham de næste gange. Pia sagde at det var ok, og det var der også flere andre som havde spurgt om de kunne og da hun havde ret travlt var det fint med hende. De næste dage svingede jeg mellem at aflyse og komme, ringede faktisk et par gange op for at aflyse men smed på igen uden at sige noget meget skolepigeagtigt.

Dagen før fik jeg fortalt Per hvad jeg havde gjort og at jeg gik rundt med en underlig kilden fornemmelse i fissen, og igen overraskede han mig, da han sagde at så måtte vi hellere gøre mig klar til Kasper? Læg dig ind på sengen og tag alt tøjet af, jeg kommer lige om lidt!? Jeg gjorde hvad han sagde men var fuldstændig i vildrede, jeg mærkede mig selv lidt mellem benene og jeg var ret våd.

Så kom Per ind med et vandfad og en skraber, nu skulle jeg barberes helt glat, og så havde han også købt en lille gave til mig?

Jeg åbnede den og ja det var en lille gave, den mindste G-streng jeg nogensinde har set og så var den helt gennemsigtig. Per sagde at han havde forventet dette, men ville ikke presse på da det skulle være min egen beslutning, men når jeg nu havde taget den så skulle jeg også bære G-strengen og for der ikke skulle stritte hår ud skulle de så fjernes!

Min fisse forrådte mig fuldstændig, den var drivende våd og jeg sagde slet noget imens Per møjsommeligt fjernede alle hårene fra fissen. Da han var færdig sagde han at jeg ikke måtte få G-strengen på før i morgen fordi den så ville blive våd af fissesafter.

Derefter hoppede han op i sengen og da jeg forsøgte at få ham til at bolle min brandvarme og helt glatte fisse sagde han bare nej, og jeg måtte heller ikke selv kæle den, da det hele skulle være klart til Kasper!

Det tog lang tid før jeg faldt i søvn og da jeg vågnede gik jeg i bad og lagde en langtfra diskret make-up noget jeg aldrig gør normalt når jeg skal masseres. Det var lidt underligt at se sit helt glatte skød i G-strengen som var fuldstændig gennemsigtig. Jeg var nødt til at tage et trusseindlæg i for ikke at sejle helt væk, jeg vidste jo ikke hvad jeg kunne forvente, men jeg var helt ør af liderlighed. Fremme ved klinikken blev jeg igen i tvivl men min fisse ville ind, så jeg kom ind og Kasper bød mig velkommen med et stort smil og der var jeg solgt. Jeg tog alt tøjet af undtagen min G streng huskede at fjerne indlægget og tog håndklædet omkring mig. Der lå jeg så, 20 år gammel, med en mand derhjemme som nærmest opfordrede mig til at være utro og var møgliderlig! Det kunne kun gå galt. Massagen startede på ryggen og Kasper havde direkte udsyn til fissen bagfra og jeg nød det. Da jeg vendte mig sagde han at den der G-streng skjulte jo alligevel noget så tag du bare den af så den ikke bliver fedtet! Som i trance tog jeg bare den af og lå nu med lidt spredte ben og ventede på Kasper. Han masserede mig langsomt imens han kom med komplimenter ang. mine bryster og min helt glatte fisse. Nu kørte han sine fingre op over mine skamlæber og jeg spredte mine ben mere og mere. Jeg nød det så meget at jeg forsøgte at dreje min fisse hen mod hans hænder hele tiden. Så sagde han pludselig: vil du gerne have at jeg går tættere på? Og jeg stønnede bare Jaaa. Han kørte nu hele hånden op over min klitoris, langsomt nærmede jeg mig orgasmen, jeg var helt væk og klar til hvad som helst!   

Fortsættelse følger hvis I er  interesseret?

Kys Sine

 

 

 

 


Frækt strandbesøg i tisvildeleje

Vi var en tur til stranden i Tisvildeleje en af de få varme dage. Jeg havde besluttet at jeg ville ydmyge Per fordi han ikke har været så meget hjemme på det sidste pga arbejde.Vi havde aftalt at vi skulle solbade nøgne og på vejen derop bad jeg Per om at spise to viagrapiller. Han har ikke problemer med at for rejsning i forvejen så jeg tænkte at han ville have stiv pik hele tiden deroppe.

Allerede da vi gik fra parkeringspladsen kunne jeg se bulen i hans bukser og da vi fandt en plads, hvor der også lå andre sagde jeg at det var her vi skulle ligge.Jeg lagde mig på ryggen med let spredte ben og Per havde totalt stiv pik i tre timer. hver gang han prøvede at skjule den med hånden sagde jeg nej.

Han fik først lov at kneppe mig på hjemvejen, 

Sine


Hul 1 eller Hul 2?

Jeg har for nogen tid siden besluttet at min cuck Per kun må tage mig analt fordi hans lille pik passer meget fint der og min Bull Sørens dejlige store virile pik har eneret på at komme ind i  min stramme fisse !Er der nogen af jer andre som har erfarringer ang. dette? Alle her syntes det er en god ordning


Endnu engang Stor eller lille pik

Jeg ved at emnet har været oppe før, men jeg bliver altså vildt tændt af store pikke, den største jeg har prøvet var 20 cm. og den gjorde mig helt vild!!

Hvad mener I andre piger om det?

Fandt lige denne på nettet super lækker!!

 http://www.xvideos.com/video8905824/mutipal_cum_shots.mov


Jeg er klar!

Opslag

 
Fri fisse!
Jeg tilbyder hermed min fisse Kvit og frit til en fyr med en dejlig pik 
Eneste betingelser:
Du er gift og forsømt af din søde kone og du er ml 30 og 40 år og kan komme hjem til mig tirsdag morgen og få din pik tømt for sperm
Kys fra Sine

 

Hvad syntes I er jeg for desperat,? 

 


Super fræk oplevelse vi havde for nogen tid sides

Nedenstående historie er 90 % sand og oplevet af os for nogen tid siden,

Vi har lagt den ud på sexhistorier.dk og jeg hedder Sidsel der og ikke Sine!

Jeg bliver stadig vildt liderlig når jeg tænker tilbage,

 

For første gang i over 19 år skulle vi holde ferie helt for os selv. Nu var vores yngste blevet 17 og vi havde behov for en ”kærlighedsferie” hvor vi kunne slappe af og nyde hinanden og genvinde vores sexliv.

Jeg hedder Per og er 61 år og min kone hedder Sine og er 36 år. Sine løber meget og er i rigtig god træning, hendes krop er fast og lækker, hun er 170 cm høj og vejer 65 kg, har flotte faste bryster, selvom hun har født to gange.

Det var sidste sommer og turen gik til Istanbul. Under planlægningen af turen havde jeg bedt Sine om at købe noget nyt frækt udstyr og evt. andet frækt som vi kunne have glæde af på ferien. Sine er ægte rødhåret med fregner, og det er rigtigt at rødhårede piger er mere liderlige end andre piger, det gælder i hvert fald for Sine. Hun er altid klar uanset hvornår jeg vil og til tider kan jeg ikke følge med. Hun er altid flirtende og kan lide at være fræk, hun kan finde på kun at tage en kort halvgennemsigtig kjole på uden noget indenunder, men er aldrig gået videre end det. De senere år er sexlivet blevet lidt mere trivielt, jeg har ikke altid lyst og kommer ofte lidt hurtigt. Sine kommer dog altid før mig, men vil gerne kommer mange gange, så når jeg er færdig bruger hun sine dildoer og jeg hjælper ofte til med tunge og fingre.

Først en lille forhistorie

Engang for et par år siden da vi lå og kælede sagde jeg til Sine at jeg snart måtte have noget hjælp til at klare hende, hun blev ret vild og spurgte hvad jeg mente, jeg sagde at jeg ville anskaffe en husven som kunne overtage når jeg var færdig. Hun kom øjeblikkelig i en meget lang orgasme.

Jeg blev lidt overrasket over hendes reaktion og spurgte om hun virkelig var med på den, men hun sagde at hun blev meget vild af at snakke om det, men ville ikke prøve i virkeligheden!
De mange næste gange gik snakken videre og jeg blev mere og mere tændt af ideen. Jeg foreslog at hun barberede hårene af fissen så husvennen bedre kunne se hvor fræk og liderlig hendes klitoris var, jeg foreslog også at hun blev piercet i klitoris så vi kunne vise det frem, jeg kunne mærke at hun blev vild, men hun sagde at det kunne jeg godt glemme alt om!

Så her 3 mdr. før vi skulle rejse ringede hun og ville møde mig i byen efter arbejde, om jeg kunne finde en restaurant, det gjorde jeg så inde på Vesterbro og vi aftalte at mødes kl. 7
Jeg var der kl. 7 præcis men måtte vente til ti minutter over inden hun kom. Hun kom hen imod mig iført en kort sort lædernederdel, hvid gennemsigtig skjorte (uden BH) og ti cm. høje hæle, hun var utrolig smuk, men også lidt luderagtig. Hun satte sig ned overfor mig og tjeneren kom med menukortene. Jeg sagde til hende at hendes skjorte var flot og hendes bryster var ret synlige gennem det tynde stof. Hun rødmede let og sagde at det var for min skyld og hun ville hidse mig lidt op.

I øvrigt ville hun fortælle mig at hun tidligere på dagen havde gjort noget vildt!! Jeg kiggede undrende på hende og spurgte Hvad? Hun lænede sig lidt tilbage kiggede rundt for at se om vi var ugenerte, det var vi, så trak hun forsigtigt op i nederdelen og hendes blottede fisse kom langsomt til syne, jeg kunne se den var helt glat, ingen røde hår og pludselig kunne jeg se et eller andet som glimtede. Jeg nærmest råbte hvad har du lavet?? Hun skyndte at rette tøjet og sagde så at i morges da hun var i bad, fik hun lyst til at barbere fissen og imens hun gjorde gned hun sin kilder indtil hun var lige ved at komme. Pludselig fik hun den indskydelse at i dag ville hun går linen ud og blive piercet. Hun googlede lidt for at finde et sted, og fik bestilt en tid, og ventede spændt. Hun undlod at gnide sig mere selv om det var meget svært. kl. 13.00 stod hun så i butikken. Hun troede at damen som hun havde talt med i telefonen også skulle pierce hende, men det viste sig at hun kun var telefondame og det var en ung fyr som skulle klare det.

Hun blev vist ind i et rum bagved og bedt om at smide nederdel og bukser, (hun havde underbukser på) Mens hun ventede blev hun meget liderlig igen af situationen, men pludselig trådte den unge fyr ind i rummet. Han virkede ret upåvirket og da han kiggede på hende, rødmede hun voldsomt. Ligge der med vidt spredte ben, en glatbarberet fisse og en vildtfremmed fyr som står og kigger på dig. Pludselig tager han fat i kilderen og hun gisper, så spørge han om det skal være en stav eller en ring? Hun kan næsten ikke svare og inden hun når at sige noget foreslår at det skal være en stav. Inden han kan sætte den i er han nødt til at gøre kilderen lidt større så han gnider let på den og hun kan ikke holde orgasmen tilbage og kommer med et brag, han siger det er helt ok og det er han vant til. Staven blev sat i og nu er hun så her.

Jeg er fuldstændig mundlam, men også voldsomt ophidset og min pik er lige ved at sprænges i mene bukser. Hun spørger om jeg er sur, men jeg siger at det er helt fantastisk, og om jeg lige må se den igen?

Hun løfter op igen og jeg nyder synet et par sekunder derefter siger hun at hun lige skal på toilettet og have et indlæg samt trusser på da hun er ret øm og såret stadig vådter lidt. Da hun kommer tilbage siger jeg at jeg er nødt at gå på toiletter og lette trykket Hun grinede og sagde at var helt i orden fordi fissen også var lukket for besøg de næste par dage.
Efter nogle måneder havde vi vænnet os til piercingen og problemet blev lidt at nu var hun blevet endnu mere liderlig fordi den strammede lidt og gned på stoffet når hun gik, hvilket betød at jeg blev presset mere endnu. Vi legede stadig med snakken om en husven og nu var det blevet til at jeg skulle skaffe hende en (stadig kun i teorien). Jeg sagde på et tidspunkt at hvis jeg skulle lykkes med det, blev jeg nok nødt til at tage nogle frække billeder af hende som jeg kunne lægge på nettet for bedre at kunne ”sælge” hende. Til min overraskelse var hun frisk på det med det samme, dog med skjult ansigt, idet hun har en høj stilling og er lidt kendt i offentligheden. Det blev til en del billeder også nogle ude i naturen på hendes opfordring, vi har endvidere aftalt at hun stadig skal være glatbarberet dog med en undtagelse af en lille stribe fordi jeg elsker hendes røde fissehår.

Jeg har lavet en profil på Scor og har fået vildt mange svar. Nogle af dem har jeg printet ud og vist hende for at spørge om vi skulle gå videre? Jeg har også sagt at når hun er klar til at gå videre får hun passwordet til profilen, men ikke før! Det har hun ikke bedt om endnu, men er meget glad for kommentarer og billeder som jeg printer til hende. Endvidere har jeg på et tidspunkt bedt hende om at købe nogle kondomer som hun kan have klar hvis nu jeg kommer hjem med en husven en dag. Ca. en uge efter fortalte hun mig at kondomerne lå klar i nat skuffen.

Tilbage til Istanbul turen,

Dette var jo en ”kærlighedsferie” og vi havde aftalt at vi hver især skulle være specielt gode ved hinanden, samtidig havde vi aftalt at vi i flyveren skulle komme med et ultimativt frækt krav til modparten for at løfte stemningen. Da vi sad i flyveren sagde Sine om vi skulle afsløre hvad vi havde tænke på? Jeg sagde hun skulle starte (så havde jeg chancen for at ændre lidt hvis mit hvis det var for frækt), men hun sagde så at hun havde besluttet at hun hver dag skulle slikkes til orgasme når hun vågnede. Jeg sagde Ok og tænkte for mig selv at hun ikke havde specificeret at det nødvendigvis skulle være mig som gjorde det? Jeg sagde så at mit ønske var at hun ikke på noget tidspunkt på ferien måtte bære undertøj og hun mindst en gang om dagen et offentlig sted skulle vise mig hendes piercing! Hun rødmede let og mumlede at hun ikke håbede at hun blev anholdt!

Vi ankom til vores hotel om aftenen, jeg havde fundet det på nettet, lidt dyrt og meget luksus, med et kæmpe vandtilbud i underetagen. Her var alskens spa-bade, tyrkiske dampbade, pools osv. Næste morgen vågnede vi godt udhvilet og jeg dykkede ned og begyndte at slikke hende indtil hun kom med et brag. Derefter spurgte hun om jeg ikke ville kneppe hende, det gjorde jeg så hvilket var vildt lækkert, og jeg kom ret hurtigt. Hun spurgte om hun måtte kilde sig til endnu en orgasme, hvilket jeg sagde at det var ok og jeg smuttede i bad imens.
Efter morgenmaden gik Sine op for at gøre sig klar til byturen og jeg gik i receptionen og bestilte massage til sidst på eftermiddagen når vi kom hjem

Byturen gik fint og jeg fik et kig til piercingen i Sporvognen samtidig med en ung fyr som gjorde store øjne. Hjemme på hotellet igen og en halv time til massagen i kælderen, vi fik en gin og tonic, som også gør fruen mere frimodig. Så stod vi i kælderen ved massage skanken og fik udleveret et stort håndklæde til at have om os når vi skulle til massagen og et mindre til badet. Sine spurgte om man skulle have badetøj på til massagen eller ej og fik svaret at det var frivilligt, jeg sagde til hende (på dansk) at selvfølgelig skulle hun være nøgen under håndklædet og hun jo ikke måtte bruge undertøj, hun mente nu at en bikini ikke var undertøj!
Vi gik i hvert sit omklædningsrum og mødtes i det tyrkiske bad som var meget meget varmt. I midten var der en stor stenbriks og der var bænke rundt i siderne. Vi sad så der med håndklæde rundt om os samme med to andre fyre fra hotellet. Så hviskede jeg til Sine om hun havde bikini på under håndklædet men hun svarede bare, at vi må se.

Ind kom massøren som var en meget muskuløs mand på ca. 25 med et håndklæde om livet, han spurgte om det var os havde bestilt massage og vi svarede ja, Sine spurgte forsigtigt om der kun kom ham eller om der kom en kvinde til hende, men han svarede at der kun var ham.
Jeg kunne se at Sine rødmede lidt så jeg tænkte at hun nok var nøgen indenunder. Han ville starte med mig og bad mig om at ligge på den store stenbænk i midten, men inden skulle jeg lægge mit håndklæde så jeg kunne ligge på det. Jeg havde badebukser på så det var ikke noget problem og jeg nød massagen som var hele turen og tog næsten en time.

De to andre hotelgæster var gået ud til de andre bade, men kom tilbage lige inden jeg var færdig. Da hver en muskel i kroppen var masseret og skrubbet bad massøren mig om at gå med ham. Vi kom ind i et tilstødende rum hvor der var en meget velpolstret liggestol hvor han bad mig om at ligge og slappe af efter behandlingen De var vigtigt at jeg blev der. Jeg var i syv sind, her havde jeg glædet mig til at se om Sine var nøgen under håndklædet og nu var jeg placeret i rummet ved siden af alt imens massøren og to tilskuer var alene med Sine!

Lige inden han gik ud af rummet kaldte jeg ham tilbage, jeg havde fået en fræk ide, så jeg spurgte om han vidste hvad en ”happy ending” var, det vidste han godt så jeg fortalte ham at Sine var en meget varm pige (en hotwife) og han måtte rigtig gerne give hende en happy ending hvis han gik forsigtigt frem. Han grinede frækt om spurgte om jeg mente det og jeg svarede at det gjorde jeg helt sikkert, men det ikke var noget som Sine kendte til, så han måtte gå forsigtigt frem. Han gik ind til Sine og min pik var stiv som et bræt, jeg var nødt til at finde et toilet og gnide den. Jeg kom efter tyve sekunder meget voldsomt. På tilbagevejen listede jeg hen til glasdøren hvor jeg gennem duggen kunne se Sine ligge på maven med håndklædet skubbet godt ned og blive masseret på ryggen alt imens de to gæster havde rykket sig ned i den ende så kunne se lige op i fissen bagfra hvis hun spredte benene lidt og vel og mærket var nøgen? Jeg stod lidt og ikke viste hvad jeg skulle gøre da døren pludselig gik op fordi en af tilskuerne skulle på toilettet (samme problem som jeg tidligere havde) så da han gik ud listede jeg ind af den åbne dør og ned i den ende hvor den anden fyr sad.

Sine lå på håndklædet med fint samlede ben, så man kunne ikke se noget, massøren havde set at jeg var kommet tilbage og blinkede til mig men Sine ikke set at det var mig. Lidt efter lidt arbejdede massøren sig ned af og gik i gang med benene som uvilkårligt blev spredt mere og mere jeg kunne også se at Sine begyndte at ligge mere og mere uroligt. Massørens hænder kom længere og længere op af lårene og samtidigt skubbede han håndklædet længere og længere op for til sidst at gnide direkte på anus samt skamlæberne Hun var nøgen den liderlige slut!. Jeg fik et lille skub fra sidemanden som nikkede i Sine´s retning og jeg fandt ud af at han ikke vidste at hun var sammen med mig, jeg nikkede tilbage og gav ham thums up tegnet. Nu var han færdig på bagsiden og bad Sine om at vende sig om på ryggen og sådan som han stod spærrede han udsynet for Sine så hun ikke kunne se at det var mig som sad bagved.

Da hun gjorde klar til vende sig tog hun ligesom håndklædet som hun lå på med, så hun kunne dække sig med det. Men her greb massøren ind og sagde at bænken var for hård at ligge på uden håndklæde så det skulle blive under hende. Sikket et syn her lå hun så med lidt spredte ben og piercingen var nu helt synlig, hendes bryster blev lidt flade, men dog stadig flotte bryster med helt spændte brystvorter. Det blev for meget for min sidemand som pludselig skyndte sig ud af rummet (toilettet igen!)

Massøren startede oppefra og gav brysterne en ordentlig omgang Sine lå bare om stønnede og spredte benene endnu mere. Det var vildt frækt at opleve! Nu rejste massøren sig op og smed sit håndklæde og jeg var spændt på hvad han havde indenunder, han havde dog badebukser på men var også synligt påvirket af Sine. Han satte sig op på hendes ene ben og gned langsomt sine nosser og pik op af hendes ben alt imens han arbejdede sig ned imod fissen. Han var nu fuldt koncentreret om området ved hendes mere og mere liderlige fisse og efter få sekunder kom hun første gang i et vildt suk og støn alt imens hendes krop stod som en flidsbue.

Sine lå helt stille og massøren gik lidt op af maven, nu kunne jeg se at Sines ben begyndte at køre mere og mere op mod skridtet på massøren og han gik i gang med at massere piercingen. Det havde sin virkning Sine kom virkeligt voldsomt igen og faldt om som en klud. Efter et halvt minut gik døren op og den tidligere hotelgæst kom ind igen med en noget mindre bule i bukserne Sine vågnede op af sin døs med et spjæt og fik også øje på mig og spurgte så massøren: Finish now? Hvortil han nikkede og Sine tog skyndsomt håndklædet på. Hun blev også ført ind ved siden af og jeg fulgte med. Hun var ret mat og massøren bad mig om at komme med ud til skranken hvor jeg skulle kvittere for behandlingerne. Her spurgte han om alt var OK og hvor mange tips han fik, jeg gav ham 50 euro ekstra da jeg jo var yderst tilfreds, hvortil han takkede mange gange og nævnte at vi var meget velkomne igen i kælderen, han nævnte at også kunne komme på vores værelse en dag og masserer os der hvis vi ønskede det.

Aftenen gik fint og Sine var lidt træt så vi gik tidligt i seng men jeg testede lige fissen med hånden og spurgte om hun kunne klare mere i dag, det kunne hun ikke sagde hun, men det går ikke sagde jeg, hvis du også skal kunne klare en husven må fissen kunne klare mere! Det var lige stikordet og pludselig gned hun fissen op mod min hånd og begyndte at tigge om min pik! Næste dag sov vi længe og da jeg vågnede dykkede jeg igen ned og slikkede fisen til dagens første orgasme. Ved morgenbordet kom vi til at sidde overfor de to fyre fra aftenen før, de hilste begge høfligt og imens Sine var oppe og hente mad kom den ene over og spurgte om vi ikke ville sidde ved deres bord. Jeg sagde OK og flytte vores ting derover. Inden Sine kom tilbage fortalte de at de var Franskmænd, kollegaer og i Istanbul for at mødes med forretningsforbindelser.

Da Sine kom ned med maden kiggede hun lidt da jeg var flyttet men kom også over til bordet. Hun kunne ikke genkende dem fra dagen før, men så sagde Jean til os at det var en fin massage hun fik i går, og jeg kunne kun mumle ja, Sine rødmede bare. Så spurgte Henri om ikke det gjorde meget ondt at få sådan en piercing og Sine var ved at kløjs i kaffen, men svarede at det gjorde det, men det gik hurtigt over. Nu var franskmændene færdige med maden de ønskede os en god dag og spurgte om vi skulle i kælderen sidst på eftermiddagen som i går, hvilket jeg svarede at det havde vi ikke besluttet endnu. Resten af dagen gik med besøg på turiststeder og på vej op i et tårn kom jeg til at gå efter Sine på trappen så jeg kunne se op under kjolen. Hun hev lidt ekstra op i den og vendte sig kort om så jeg rigtig kunne se fissen. Oppe ved udsigten listede jeg en hånd op bagfra og kunne mærke at hun var drivvåd. Jeg spurgte hvorfor og hun svarede at hun bare nød det så meget og var konstant liderlig. Hjemme igen ville Sine i badekaret og jeg foreslog at hun isatte hendes buttplug og en dildo i fissen så hun kunne dase med det.

Jeg spurgte om vi skulle gå ned og tage et tyrkisk bad nu når de to fyre havde spurgt og Sine spurgte om jeg virkelig mente det. Jeg kunne se at dildoerne havde gjort sin virkning, så jeg sagde husk hvorfor vi er her, vi skal nyde livet!! OK sagde hun så, så kan jeg også prøve min nye bikini som jeg har købt til turen, hold da op hvor den var fræk og mini, den var meget tynd og hvid, jeg spurgte om hun virkelig ville gå derned i den, hun svarede at hun kun havde købt den til mig, men efter i går havde hun vist ikke mere at skjule og hun kunne godt lide den måde de to franske fyre havde kigget på hende. Vi gik derned og der blev vendt mange hoveder da vi trådte ind. I det tyrkiske bad sad vi ved siden af hinanden og efterhånden som vi blev mere varme og våde blev den mere og mere gennemsigtig, og der kom en strøm af mennesker ind for lige at tjekke hende. Der skete ikke mere og jeg så ikke franskmændene.

Da vi var på vej op på værelset spurgte Sine om vi ikke skulle få massøren op på værelset som han havde tilbudt, og jeg svarede at jeg ville gå ned og tale med ham. Han var frisk på at komme op og massere Sine på værelset men først om en halv time da han skulle klare en anden, jeg sagde ok og sagde om han kunne klare en speciel behandling ligesom sidst hvortil hen blinkede til mig og sagde yes sir! Da jeg kom op igen var Sine allerede lidt oppe og køre og spurgte hvad han sagde og jeg sagde som det var, at hun måtte vente en ½ time. Sine sagde at hun ville gå i bad og gøre sig klar og jeg sagde at ikke noget med at kilde sig selv, fissen skal være klar til massagen. Hun grinede og sagde OK. Da hun var i badet kom jeg til at kigge ud af vinduet og over på den anden side af vejen og kunne tydeligt se nogle kontorfolk som var på arbejde i bygningen overfor. De havde også fin udsigt til vores hotelværelse idet de lå lidt højere oppe. Det var første hverdag i ferien så jeg havde ikke set dem tidligere. Jeg trak gardinerne helt fra og åbnede vinduerne så der var frit udsyn til værelset. Jeg lagde mit ansigt ned på sengen og kiggede over gaden og konstaterede at de kunne se hele sengen fra kontorerne. Vejen var ret smal så der var måske kun 10 meter derover!

Sine kom ud igen helt nøgen og vendte sig mod spejlet og lagde make-up. Jeg gik hen og sagde til hende at hun var dejlig og kørte min hånd om til fissen og opdagede at hun var helt glat striben var væk! Jeg spurgte: hvorfor mangler hårene, hun fniste og sagde at hun ville være helt nøgen også uden hår så man rigtig kunne se hendes piercing. Jeg sagde så til hende om hun mente at kontor fyrene på den anden side af vejen også kunne se den blev kiggede hun op i spejlet og opdagede dem. Hun skyndte sig hen til vinduet og trak for. Jeg spurgte hvad hun lavede og sagde at hun var blevet lidt forskrækket, jeg sagde det var ok men hun skulle trække fra igen så de kunne se hende. Hun rystede nu lidt men trak langsomt fra igen og jeg kunne se at netop aktiviteten med at trække for og fra igen havde tiltrukket deres opmærksomhed på den anden side.

Jeg sagde at hun skulle lægge sig på sengen og være klar til massøren. Hun lagde sig på ryggen og trak lagnet over sig. I det samme bankede det på døren og jeg gik hen og åbnede. Det var massøren og en anden ung fyr. Massøren sagde at det var hans lærling og han var med for at lære om det var i orden, jeg sagde at det var i orden. Sine blev lidt forskrækket da hun så de to mænd, men jeg kunne også se liderligheden i hendes øjne. Massøren havde et plastikunderlag med og bad Sine om at rejse fra sengen så han kunne lægge det på Hun stillede sig ved vinduet med lagnet om sig imens, fyrene på den anden side var nu blevet mere opmærksomme, og Sine spurgte mig om vi ikke skulle trække for, men jeg sagde nej! Massøren sagde til mig at der ikke var plads nok i det lille hotelværelse til at vi alle fire kunne være der så han foreslog at jeg gik en tur på gaden og fik en kop kaffe imens han foretog massagen.

Sine sagde at hun ikke var helt tryg ved at være alene med to fremmede fyre men hvis jeg syntes det var ok ville hun gerne prøve. Jeg sagde til hende på dansk at de sandsynligvis ville kneppe hende begge 2 og hun ville ikke kunne få hjælp fra mig, men hun så lidt fjern ud i blikket og sagde at hun var klar, og hun havde husket at tage kondomerne med fra Danmark. Hun lagde sig på sengen på ryggen med lagnet over sig, men i stedet for at gå ud gik jeg over og trak lagenet ganske langsomt af hende, hun gjorde ingen modstand, jeg kunne se at hendes skamlæber og klitoris var lidt hævede og glinsede af fugt. Massøren udbrød No hair very nice I like it! Sine rødmede og jeg begyndte at gå ud af rummet imens jeg sagde jeg er tilbage om 1 time! Min pik var stenhård men der var ikke noget at gøre. Imens jeg sad på gaden mente jeg at jeg kunne høre Sine stønne og sukke og blev mere og mere i tvivl hvad jeg skulle da jeg opdagede at der var en opgang til kontorbygningen på den anden side af vejen.

Jeg gik derover, men der var låst og jeg turde ikke ringe på. Heldet var med mig de der var en som gik ud og jeg kunne smutte ind. Jeg skyndte mig op til 3 sal og her kunne jeg se direkte ind på vores værelse og hvilket syn, Sine lå på ryggen med massørens pik pumpende ind og ud alt imens hun suttede pik på lærlingen. Jeg tog min pik frem og den kom med samme ned af mine bukser. Jeg kunne se Sine stemme underlivet op imod massørens pik hver gang han stak den ind, hun var sanseløst liderlig! Nu tog massøren sin pik ud og kom med masser af sæd ud over Sines bryster, han havde da ikke gummi på!

For satan Sine du er da helt væk i den liderlighed, Nu byttede de plads og jeg så nu lærlingens pik første gang, den var godt nok stor! Han stødte den ind i Sine i et hug og hun hvinede så jeg kunne høre det helt tydeligt. I opgangen var der lidt støj inde fra kontorerne, men de kunne ikke se ud på opgangen så jeg var nogenlunde i sikkerhed. Jeg tænkte at hvis jeg gik en etage op ville udsynet være helt perfekt for så kunne man se ned i lejligheden og se alt så jeg listede opad.

Men da jeg rundede hjørnet hørte jeg en lyd, der stod allerede en deroppe! Jeg var musestille da jeg kiggede rundt om det sidste hjørne og kunne se en ung kvinde med nederdelen trukket godt op og hånden nede i trussen. Jeg listede helt op bagved hende og tog min hånd om hendes mund, Hun gav et hvin fra sig af forskrækkelse, men det blev dæmpet af min hånd jeg stak den anden hånd ned i hendes trusser stadig stående bagved og hendes fisse var sjaskvåd, Jeg hviskede på engelsk at hun bare skulle nyde synet og min hånd, jeg kunne mærke at hun nu slappede lidt mere af og gav sig mere og mere hen til min hånd, jeg tog chancen og flyttede min hånd fra hendes mund og tog hendes frie hånd om til min stive pik som hun begyndte at gnide uden på bukserne, Sine blev nu grovbollet af lærlingen og massøren masserede løs på hendes bryster alt imens hun hev og suttede på hans pik. Hold kæft hvor var det liderligt og urealistisk. Jeg tænkte hvad pokker nu må det briste eller bære så jeg begyndte at trække pigens bukser ned og listede min pik op imellem hendes lår. Det var hun helt med på hun spredte benene så meget hun kunne og stak fissen bagud imod mig. Jeg prøvede at finde hullet uden held, men hun hjalp den på plads med et lille suk stadig stirrende på showet overfor og uden at overhovedet at have vendt sig.

Hun vidste ikke hvem jeg var eller hvordan jeg så ud. Nu kom hun i en voldsom orgasme og holdt sig selv for munden for at dæmpe lyden, det var vildt frækt at mærke hvordan hun klemte på pikken og jeg var stolt af at den ikke var kommet endnu, så jeg pumpede videre. Nu var det lærlingens tur til at oversprøjte Sine, igen en uden gummi! Tænkte jeg, det var også mere end min pik kunne tåle så ret pludselig eksploderede den i hendes fisse, og jeg stønnede helt vildt. Jeg hviskede Thank you! Og begyndte at trække mig ud, alt imens jeg nu kunne se massøren pumpe løs på Sine og lærlingen massere og blive masseret, det er da utroligt hvad Sine kan klare tænkte jeg.

Pigen vendte sig langsomt om og lyste op i et stort smil og sagde også thank you, jeg blinkede til hende vendte om og listede ned af trappen og ud på gaden igen, vel over vejen bestilte jeg en stor fadøl og tænkte at lærlingen skulle vel også have tur 2 så det kom nok til at passe.
Da jeg kom ind på værelse var de gået og jeg fandt Sine i badekarret halvsovende. Jeg spurgte forsigtigt hvordan det var gået og hun smilte stadig med lukkede øjne og sagde fantastisk, min bedste sexoplevelse nogensinde! Jeg sagde så lidt skuffet hvad så med mig, nyder du ikke det? Jo da men det kan og må ikke sammenlignes, jeg elsker dig du er en fin elsker, slikker fisse perfekt, men det her, som jo også var din ide, hold kæft det var vildt fedt, og det bliver ikke sidste gang med flere fyre, jeg er for første gang nogensinde helt tilfredsstillet. Og det kan du eller nogen anden mand ikke klare alene!

Jeg besluttede ikke at fortælle noget om min Voyeur oplevelse og slet ikke noget om pigen! Sine spurgte om hun skulle sutte mig af hvis jeg var liderlig, men jeg sagde at jeg havde revet den på toilettet i receptionen. Så jeg ville bare have et bad. Da ville skulle ud og spise om aftenen kunne Sine næsten ikke gå og smilte lidt og sagde at hun var godt øm og egentlig bare ville i seng og sove

De sidste dage af ferie gik uden de store oplevelser bortset fra den sidste aften hvor jeg havde lovet en overraskelse uden egentlig at vide hvad jeg skulle finde på. Løsningen kom dog da jeg var nede og tage et bad i spaen mens Sine sov middagslur, der mødte franskmændene som også var dernede og de spurgte straks efter Sine. Jeg sagde om vi ikke alle fire skulle gå ud og spise da det var vores sidste aften og den var de med på da det også var deres sidste aften i byen.

Da jeg kom og vækkede Sine spurgte hun straks om jeg havde husket overraskelsen, og jeg sagde at vi skulle have en hyggelig aften med Henri og den anden franskmand som jeg ikke vidste hvad hed. Sine var lidt bekymret, de har jo set mig nøgen og det var pinligt, men jeg afviste hende og sagde at det var et par pæne galante fyre som vi kan en god aften med. Jeg lave et par stærke Gin/tonic og Sine begyndte at løsne op og lagde make-up til aftenen, jeg sagde at hun skulle finde det frækkeste tøj hun havde med til turen.

Jeg var meget stolt da hun var færdig en kort sort læder nederdel, og en hvid løs top som knapt kunne dække brysterne. Høje hæle og selvfølgelig intet undertøj! Jeg mærkede lige på fissen inden vi gik ud af døren den var drivende våd, Sine fniste og sagde at hun ikke viste hvorfor men hun ikke styre den mere, den levede ligesom sit eget liv og det var frækt! Restauranten lå tæt på og vi satte os i sofaen med de to fyre overfor. Jeg hviskede til Sine at hun skulle trække lidt op i nederdelen og sprede benene lidt så de bedre kunne nyde udsigten. Hun rystede lidt på hovedet men jeg sagde: kom nu, det er sidste aften vi ser dem jo alligevel aldrig mere, giv den nu bare hele armen og ganske stille vuggede hun lidt fra side til side så nederdelen kravlede længere og længere op samtidig med at hun spredte benene lidt.

Nu havde de frit udsyn til fissen og Sine lukkede øjnene imens. Nu kom tjeneren og stillede sig ved franskmændene for at tage vores bestillinger og fik også øje på Sines fisse, han havde nær tabt munden og gloede helt hæmningsløst da hun opdagede ham samlede hun benene hurtigt men jeg sagde på dansk nix du spreder igen og viser din liderlige fisse frem samtidigt med at du smiler frækt dem. Jeg ved ikke om det var ginnen men hun gjorde det sgu, endda tog hun langsomt hånden ned og rettede lidt på piercingen imens hun slikkede sine læber frækt.

Lidt senere skulle hun på toilettet og rejste sig og gik op og spurgte tjeneren hvor det var, han sagde at nu skulle han vise hende det. Efter 12-15 minutter gik jeg ud for at se hvad hun lavede og idet jeg passerede dametoiletdøren kom tjeneren ud imens han rettede på sit tøj. Jeg stillede mig op og ventede og lidt efter kom hun også ud! For fanden Sine du har sperm i håret kunne du ikke vente til vi kom hjem? Nå det kunne du ikke, du ville ud på toilettet og fjerne det, men jeg sagde nej, den går ikke det bliver der så de andre kan hvor liderlig du er, hun fniste fjoget og sagde ok, hun var vist mere fuld end jeg troede.

Kneppede han dig også derude? Ja lidt jeg kom hvert fald dejligt, og hvad med gummi? Jamen det ligger derhjemme. Nå, resten af middagen forløb fredeligt og hun blev endnu mere fuld af vinen så da vi gik tilbage hang hun nærmest på Henri og han benyttede lejligheden til at trække op i nederdelen gnide hende på fissen imens vi gik på gågaden. Hjemme på hotelværelses kastede hun sig på maven på sengen og kravlede op på knæ og stak fissen bagud imens hun sagde: Jeg vil have pik nu hvem skal først? Jeg dykkede ned og begyndte at slikke hendes fisse, den var allerede lidt hævet af det tidligere knald, Henri kravlede op i den anden ende og stak sin pik ind i hendes mund som hun tog velvilligt imod.

Da jeg rejste mig for at tage tøjet af klemte den anden fyr sig forbi og begyndte at kneppe Sine. Der var jo ikke meget plads på værelse og jeg vidste dårligt hvor jeg skulle være. Jeg sagde lidt højt at der ikke var meget plads hvortil Sine mumlede at så måtte jeg nok gå på ga
den ligesom sidst for hun havde det herligt!

Jeg kunne se at den navnløse franskmand var godt i gang med at udvide hendes røvhul med fingrene, jeg tænkte at det ville hun ikke gå med til da vi aldrig havde dyrket analsex, men hun så ud som om hun nød det. Og lige pludselig fik han også listet pikken op i det andet hul, Hun lå bare og suttede videre, det var fandens tænkte jeg.

Henrys pik var ret stor vel en 23-25 cm min er ca. 15 så der var en hvis forskel, og Sine var nu helt besat af hans pik hun kyssede kælede suttede hele tiden på den mens hun mumlede at hun snart skulle kneppes i bund af den! Nu lagde den anden fyr sig på ryggen og trak Hende med ovenpå ham imens han stadig havde pikken i røven på hende, den gled dog kortvarigt ud men hun fik hurtigt den på plads igen. Nu var fissen jo lege til at gå til men igen var jeg for langsom Henri krøb ovenpå hende og spurgte dig Ready? Sine råbte på engelsk Ja giv mig den store dejlige pik Please, please. Han stødte den ret hårdt ind og hun skreg højt og råbte dont stop I love it!!

Jeg kravlede nu op til hendes mund og hun tog villigt min pik i munden Nu havde hun tre pikke i sig og jeg kom med det samme det var simpelthen så frækt. Jeg gik ud på toilettet, da det bankede på døren, jeg gik hen og åbnede og der stor hotelmanageren og sagde at de havde fået klager over støjen hvad vi lavede? Først sagde jeg ikke noget. vi har bare besøg, jeg tror ikke franskmændene havde hørt os for de fortsatte stadig med at gennemkneppe Sine. Manageren sagde at det var forbudt at have besøg på værelset så jeg tænkte hvorfor ikke, så jeg sagde at han måtte selv kommer ind og se om det var i orden, han gik nysgerrigt forbi mig og stod måløs og gloede på showet. Jeg sagde at munden var ledig hvis han havde lyst, han grinede smøret og sagde ok. Sine åbnede bare munden jeg tror hun troede det var mig så hun suttede bare videre. Manageren kom hurtigt med et brøl og Sine så forskrækket op først på ham og så på mig, jeg trak bare på skulderene og manageren gik og sagde Thank you .

Franskmændene kom næsten samtidigt og Sine var på det nærmeste faldet i søvn, jeg tror hun nåede at få 10-12 orgasmer.

Næste morgen chekkede vi ud og Sine blev meget rød i hovedet fordi det var Hotelmanageren som stod i skranken. Han var overvenlig og takkede os og tilbød at vi kunne komme tilbage en anden gang, jeg takkede og sagde måske ville vi gentage turen og undskyldte for aftenen før, men det var helt i orden og han sagde at han havde nydt det. Jeg sagde til Sine om hun ikke lige skulle give ham et sidste blow-job som tak, men hun bankede mig bare i ryggen og begyndte at gå ud.

Hjemturen gik uden nogle oplevelser og vel hjemme igen meddelte Sine at hun ville have passwordet til scor profilen for hun var klar til at prøve med en eller flere husvenner, men det er en helt anden historie I må en anden gang,

KTag navigatør

bull   cuckold   hotwife   sex   swinger