's Blog

En dag i mit cuckold liv

I dag var en dejlig dag for mit cuckold væsen.

Min kæreste stod op i morges og gjorde sig rigtig lækker til at tage på arbejde, noget lækkere end hun plejer, jeg spurgte om der var noget speciel i dag, siden hun gjorde sig så lækker.
Hun svarede bare nææ, men har lyst til at møde en fremmed fyr i dag.

Hun tog afsted og ca 4 timer senere fik jeg en besked, hvor der stod "hej skat, da jeg tog hjemme fra håbede jeg at vores nye sælger ville være på kontoret i dag, han er seriøst lækker, det var han heldigvis og jeg har flirtet med ham hele dagen."
Straks blev min pik stiv og jeg ville spille den af hurtigt, men 3-4 minutter efter fik jeg en ny besked, "du kan godt glemme alt om at lege med din lille uduelige tissemand, du holder den bare i bukserne"
Pis det havde jeg ikke håbet på, jeg svarede bare at self holdt jeg den i bukserne, men den var allerede ude, jeg havde taget min bukser af og hevet shortsne lidt ned, så pikken lige kunne komme ud over kanten.
Hun kom selfølgelig hjem mens jeg rendte rundt sådan, hun havde en kort dag og da hun så mig, tog hun rigtig hårdt fat i min pik og nosser og hev mig ind i soveværelser, her sagde hun at jeg skulle tage shortsne helt af og starte med at slå på min pik, men hun kiggede på.
Hun syntes selfølgelig ikke jeg gjorde det hårdt nok, så jeg fik en dildo og blev sendt ind i stuen og beordret til at gi mig den selv op bag i.

Jeg hørte hun talte i telefon inde i soveværelser, og efter ca 20 min ringede det på døren og hun bad mig åbne, uden at tage mere tøj på :(
Jeg åbnede og udenfor stod en fyr, jeg havde set ham før, det var en fyr hun havde mødt i byen for noget tid siden.
Han ignorede mig fuldstændig og gik lige forbi mig og ind i soveværelser, han lod døren stå åben og da jeg gik der hen, stod de allerede og kyssede, min kæreste sagde til ham at jeg havde leget med min tissemand og jeg skulle ha en straf for det.
Jeg blev sendt i stuen igen og skulle lege med dildoen, kunne høre kæresten og fyren kneppe for vildt inden ved siden af, da de havde kneppet 15-20 minutter, kaldte de på mig og jeg blev beordret til at kneppe mig selv foran dem med dildoen, de grinte af mig og kom med kommentarer som hvor er han sølle og hvordan kan du være kæreste med sådan en klam bøsse.
Efter noget tid begyndte de at kneppe igen og jeg stoppede op, men det skulle jeg ikke ha gjort, min kæreste rejste sig straks op og kom hen og slog mig i nosserne noget så hårdt og sagde jeg bare skulle fortsætte, til sidst sprøjtede han hende i ansigtet og kig igen.
Hun kom over og kyssede mig mens spermen løb ned over hendes kinder.

Jeg nåede aldrig at komme selv og hele aftenen har hun ikke talt om andet en den nye sælger, som hun vil score.

Tak for i dag


Mit liv som cuckold

Hej, 

Jeg er af min dejlige kæreste, blevet beordret til at fortælle om hvordan hun har gjort mig til en utilstrækkelig cuckold.

Vi har været kærester i 19 år snart og vi startede med at være swingere for 12 år siden.

Siden den gang har er vores leg udviklet sig sådan at hun er den eneste der har sex med andre og jeg må leve med ydmygelsen (som jeg jo elsker)

Cuckold legen startede for os da hun til en fest var mig rigtig utro, vi havde været swingere i 4 år på det tidspunkt. Hun dansede tæt og flirtede rigtig meget med en fyr, vi havde aftalt at vi godt måtte flirte så meget vi ville.
Jeg blev selv ret stiv og opdagede ikke at hun var væk, så næste gang jeg ser hende er da hun kommer ud fra et værelse, med uglet hår og sine trusser i hånden.
Jeg spørger hvad fanden hun har gang i, jeg tror at det er i det sekundt hun har fået det største kick i vores cuckold leg.
Hun kigger mig dybt i øjnene og jeg tror self hun vil undskylde, men istedet tager et ordenligt greb om min pik og nosser, hun klemmer hårdt til og hvisker mig i øret.
"Jeg har lige fået den bedste pik i mit liv og fra nu af er jeg dig utro når det passer mig"
Desværre blev min pik sten hård mens hun havde hånden om den, så hun vidste at jeg ville elske det, så kyssede hun mig dybt og sagde "synes du også hans sperm smager godt" jeg havde aldrig fået lov til at komme i munden på hende.

Siden da har hun nok kneppet over 100 mænd, haft flere faste "kærester" og har en som hun nu har haft i 6-7 år, det er en kollega.

I nat kom hun fra julefrokost, havde en fyr med hjem, de havde købt en pisk, som skulle bruges på mig, mens han kneppede hende, sad jeg med spredte ben foran hende, mens hun piskede og slog min pik, det gjorde virkelig ondt, men det var så frækt og dejlig ydmygende

I skal nok få flere historier fra mit liv senere.  Tag navigatør

bull   cuckold   hanrej   hotwife   sex