cucknbull's Blog

Knepper min kone mens hun snakker om sin exkæreste og hans store pik (video)

Flyttet film link til fora istedet

Her ligger den nu 


En lille samling af små film fra vores lege

Det kan tage lidt tid at hente alle de små film ned på denne side.

Her er en samling af GIF'er fra forskellige fillm jeg har lavet med min kone. 

 

 

Starter med en hvor hun sidder på hug mens jeg knepper hendes hul med en dildo. Og ja, dildoen har fået navn efter hendes exkæreste :)

Her er en hvor hun trækker ud i trusserne så jeg kan sprøjte ned i dem

Så en skøn en hvor hun ligger og læser bog mens jeg knepper hende og sprøjter på hendes fisse. 

Her en gammel film, en af vores første fra da vi var nyforelskede og kneppede hele tiden. Jeg har lige tømt mig i og ud over hendes kusse og vi er begge smurt ind i hhv mine og hendes safter.. det bliver ikke meget bedre.. det skulle da lige være at det var en anden mands safter hun var smurt ind i . 

 


Min kone rider

Jeg har, som så mange andre her, en fantasi om at se min kone sammen med en anden mand. 

Det er ikke sket endnu, så indtil da må jeg "nøjes" med at se de film vi har lavet sammen, den har jeg heldigvis rigtig rigtig mange af. 

Her er nogle af dem som små animerede GIF sekvenser, men det giver et rigtig godt indtryk af hvordan det ville se ud hvis jeg sad og så på min kone glide op og ned over en anden mands store stive pik.


Min kones fortid

Min kone gennem 12 år kender alt til mine ønsker om at se hende sammen med andre mænd. At se hende sammen med større og bedre mænd, men det er ikke sket endnu. 
Jeg opdagede begrebet hotwife/cuckold i 2009 via nettet. Før den tid vidste jeg ikke at det var en ting.
Min kone har vidst siden vi mødtes at jeg var bi og det var noget som hun altid har tændt på. 
Så da jeg fandt nogle websites med cuckold fantasier, gik der ikke længe før jeg introducerede hende til ideen. 
Første gang vi snakkede om det var på en sommerferie hvor vi var i seng og jeg slikkede hendes fisse. Mens jeg slikkede hende fortalte jeg hende at jeg tændte på tanken om de pikke der havde kneppet det hul jeg lå og slikkede. Hun fangede hurtigt hvad jeg snakked om og fortalte mig at hun havde nydt de pikke der havde været derind og fortalte mig at mange af dem havde tømt sig i hende. Dog snakkede vi ikke mere konkret om hvem der havde været der. 
Vi udviklede sammen fantasien om at hun skulle bruges af andre mænd, mænd med pikke længere og tykkere end min, men vi snakkede ikke konkret om hendes ekskærester ved navn, kun overordnet. 
Jeg prøvede at få hende til at fortælle om de fyre som hun havde været sammen med, hvor mange havde kneppet hende, hvor mange havde hun suttet, hvor mange havde fået udløsning i hendes mund og hvor mange i hendes fisse. 
Det tog hende nogle tid, hun skulle være overbevidst om at det ikke var noget der ville gøre mig ked af det at høre, før hun rigtig begyndte at snakke om hendes ex’er og hvad de havde gjort ved og for hende. 
Det skal siges at jeg er cuck, eller rettere end cuck wannabe, men jeg har en over middel pik, både længede, tykkelse og udseende. Og hun har altid været vild med min pik og altid fortalte mig hvor dejlig den er.
Så det var lidt svært for hende pludseligt at skulle til at indrømme at der faktiske havde været andre der havde været lige så veludrustede for ikke at sige mere udrustede end jeg var. 
Men da hun første gang indrømmede at hendes ex kæreste, som hun havde boet sammen med, havde en pik der både var længere, tykkere og mindst lige så flot som min, fik det mig til at sprøjte lige med det samme. Efter det var der inden tvivl i hendes sind at det her virkeligt var noget der tændte mig. 
Siden da har hun fortalt mig alle detaljer om deres sexliv. Hvor god han var til at bruge sin pik i hende, hvor ofte han gjorde det, og hvor meget hun nød det. 
Jeg elsker at høre om hvor meget han fyldte hende ud. Hvor aggressiv han var i at kræve sex af hende. At han tog hende når han havde lyst til hende og hun nød at blive brugt af ham, stå til rådighed for hans lyst og hans store flotte pik. 
Det tog hende noget tid at indrømme det, men det kom frem at han, som den eneste nogensinde, har kneppet hende i røven. Jeg har efter 12 års samvær aldrig haft min pik i hendes røv. Det skal siges at analsex har egentligt aldrig stået højt på min liste over sexaktiviteter, men siden jeg hørte at han havde røvpulet min kone, at han og hans store pik havde været i et hul i min kone som jeg ikke har været i har tanken om både det og selv at komme derind været utroligt tiltrækkende på mig. 
Hun har sagt at jeg gerne må bruge ”hans hul” som vi kalder det, men vi er blevet enige om at jeg først må bruge hendes røv efter en anden mand har brugt det, så jeg håber meget at hun snart finder en elsker så jeg kan få lov til at kneppe min kone i røven.. lige som han gjorde.
En anden super fræk oplevelse var en gang vi lå i en 69’er og slikkede hinanden. Igen vendte jeg tilbage til den oprindelige fantasi om tanken om de pikke de havde været i det hul jeg lå og slikkede. Jeg spurgte hende om hun ville opliste navnene på alle de mænd der havde haft pikken i den fisse min tunge kørte rundt i. Hun begyndte at næve dem alle samme. Desværre har hun kun haft 8 pikke der har kneppet hende før mig, så det var ikke så svært for hende at huske, men uanset at tallet, i min smag, var ret lille, så var det sindssygt liderligt at høre sin kone nævne navnene på alle de mænd som hun havde spredt ben for før mig. Hun var knapt færdig med at nævne dem alle sammen før jeg kom i ansigtet og munden på hende mens jeg slikkede hende og prøvede at forestille mig hvordan det havde set ud, da pikkende på de navne hun oplistede havde kneppet hende.
Håber dette kan bruges som inspiration til de cuck wannabe’s der som jeg har en kone der ikke har været ude endnu, men som kender til fantasien og som gerne vil udleve den i sengen med sin cuck ægtemand 

 Tag navigatør

bull   cuckold   hotwife   sex   swinger