's Blog

Skal jeg slette min profil ?

Eftersom jeg nu er gået ind i et decideret Herre / slavindeforhold har jeg gået og tænkt over om jeg skal droppe ud fra denne side hvor cuckold jo er temaet.
Min interesse for cuckold fortager sig ikke, men jeg har valgt i en anden retning  og det er alvor det der sker.
Jeg er vild med hende og hendes ageren og jeg er slet ikke i tvivl om at jeg udlever de hedeste drømme.
Jeg kan godt lide at blande mig i debatten samt at fortælle om hvad jeg oplever, og de oplevelser jeg får nu er næppe helt i tråd med det cuckoldfolket lever efter.
Jeg går lidt i tænkeboks.  


Herren og slavinden - fortsat.....

Jeg er lidt i vildrede med om jeg skal fortælle på en cuckoldside om hvad der sker i en Herre / slavinde forbindelse.   Egentligt er der jo ting i denne relation som godt kan ses med cuckoldøjne og på den anden side så er vi trods alt ovre i en helt anden boldgade.

Da jeg lagde mig på denne side var jeg søgende efter et cuckoldpar, og synes jo også at jeg har mit bagland i orden på området.
Jeg har dog også været i genren hvor jeg har optrådt som Herre og som tidligere nævnt er det faktisk sket i de to cuckoldpar hvor kvinden var min slavinde.  At det var en ren tilfældighed hersker der ingen tvivl om, men sådan er det sexuelle univers jo ofte meget ramt af tilfældige sammenfald, ligsom der i andre af livets forhold opstår tilfældigheder.

Nu har det imidlertid timet sig sådan at mit par hvor hun tænder på underkastelse er blevet klar og det er et af mine allerstørste ønsker der dermed går i opfyldelse.  Ikke mindst dette at hun nu bliver min slavinde, godt hjulpet på vej af hendes forstående mand der simpelthen tænder på at hun er en ejet slavinde.
Jeg har været i kontakt med tattovøren som har sagt god for mit mærke og det er af en prof tegner blevet lavet klar. Hun er tændt på at blive min slavinde, hendes mand er tændt på det og det er jeg så sandelig også.

Det er nok det største jeg kan forestille mig at jeg kommer til at opleve indenfor denne genre. En ejet slavinde der bærer mit mærke, og så netop hende som jeg altid har haft det rigtigt godt med.


Jeg vil bruge hende som en Herre bruger sin slave og jeg vil lade hende bruge af de af mine bekendtskaber der er ligesindede omkring dette at have og bruge en slavetøs. 
Udlån bør være en del af hendes oplevelsesregister.
Det er sgu da frækt at hun står og banker på hos en der har fået lov til at bruge hende som en genstand. Hun bærer mit mærke og det er mig der låner hende ud.
Jeg vil naturligvis bede brugeren om at sende mig en rapport om forløbet.


Jeg er et socialt menneske og derfor vil der ikke kun være tale om et Herre / slavindeforhold, men også om et venskab hvor vi ringer sammen, går ud og spiser sammen osv.  
Selvom man er Herre slavinde synes jeg at det er i orden at man respekterer hinanden som de mennesker vi jo også er.  Jeg har gode følelser for hende og synes at det er dejligt når et forhold kan køres på den måde. 

Hends mand og jeg er de bedste venner og vi er stort set i daglig kontakt - er der noget der kan kaldes en lykkelig treenighed så er det dette forhold. 

   

   


Måske er der ikke langt fra Herre til cuckold.

Som jeg har skrevet er der sket det at jeg nu glider ind i et forhold hvor jeg som Herre har en slavinde der er ejet af mig.   Jeg og hendes mand er totalt enige om hele forløbet og hun glæder sig til at blive min slavinde så alt i alt en lykkelig treenighed.
Vi har tidligere i gennem flere år haft heftige møder hvor jeg har brugt hende, så vi kender da hinanden mere end godt.

Lige nu venter vi blot på at hun bliver klarmeldt fra lægen med det sygdom hun har døjet så meget med.
Jeg har fået lavet mit tegn som hun skal have tattoveret over kussen og det er blevet superflot.
Tattoveringen af hende vil blive noget af det første vi foretager os. 

Som hendes Herre tænder det mig dels at bruge hende og underkaste hende, men også at se hende blive brugt af andre.
Og så er det jeg kommer til at tænke på hvor langt der egentligt er fra at være Herre til at være cuckold ?
Jeg tænder på tanken om at andre bruger hende, og jeg har tidligere praktiseret det. Med netop hende dog i mindre målestok, men jeg kender følelsen af at dele "min" kvinde med andre da jeg har gjort det med andre.

Fruen og jeg har tidligere optrådt sammen i det sexuelle univers og også med hende var det da en fornøjelse at se andre bruge hende.  Vi mødte en del par men gik senere over til kun at møde fyre da det faktisk var frækkere når der var tale om en ekstra fyr end om et par.
Desuden er det vanskeligt at sammenføre to par hvor kemien passer ind for alle 4, mens det er langt lettere med blot en fyr.

Men jeg tænder altså på at se min kvinde bliver brugt af andre og så synes jeg egentligt ikke at forskellen på min rolle og cuckoldens rolle er så forfærdelig stor.  Det er da egentligt tankevækkende.
Godtnok er det mig der arrangerer, ligesom det er mig der finde egnede emner men det ændrer da ikke ved min fornøjelse ved at se hendes ageren under forløbet.
At se en liderlig kvinde folde sig ud er da stort og jeg er dybt taknemmelig for at jeg har de muligheder som tilværelsen har givet mig.
 


Om at en Herre lader sin slavinde mærke.

Dette at mærke et andet menneske er en ret alvorlig sag.  Mange bærer jo tattoveringer af forskellig art og det er så deres eget valg.

Men når en Herre beslutter at hans tøs skal bære hans mærke så bør det være meget velovevejet, og specielt hvis de ikke lever sammen.  Det skulle gerne være sådan at hun skal kunne leve et liv efter at et evt. forhold er afsluttet uden at blive mindet om sin fortid.

Når jeg har truffet beslutning om at hun skal mærkes så er det udlevelsen af en drøm om at eje min slavinde.  Jeg har en kontrakt på forholdet men at få lov til at mærke hende det er stort.

Når jeg gerne tager dette skridt så er det fordi forholdet er specilt og har bevist sin holdbarhed.

Jeg har kendt hende og hendes mand i 40 år og for omkring 9 år siden begyndte vi at dyrke sex sammen.  Jeg blev parrets husven og det fungerede rigtigt godt fra dag 1.
Vi stod jo allerede der hvor et par med husven måske befinder sig efter flere års bekendtskab.
Vi havde fra starten stor sympati for hinanden og vi er til års.
Hun befinder sig i et forhold som har varet fra hun var 16 år og i dag er hun sidst i 50 ´erne. Parret har i mange år levet i et åbent forhold hvor de begge accepterer at der er plads til andre.

Hendes mand og jeg er ikke bare rigtigt gode venner, men nærmest sammensvorne omkring de oplevelser hun skal have.   Alt tyder på at parret bliver sammen og da de begge er indforstået med at hun bærer mit mærke så er den side af sagen jo helt klar.
For mit eget vedkommende må jeg tro på at hun bliver mit sidste forhold.  Jeg har altid været meget glad for hende og den måde hun agerer på og nærer derfor ingen betænkninger ved at lade hende mærke.
Hun vil blive forsynet med mit mærke i form af en tattoo over fissen.  Den er kun nogle få cm stor og hårvækst ville kunne dække den.
Vi er alle 3 enige om at dette er super frækt og en videreudvikling af vort forhold.

For mig kan det ikke blive større   


Det ser ud til at vort forhold kan genoptages.

Flere af de beretninger der ligger i min blog er nogle som er sket med et par som jeg har kendt i rigtigt mange år.  Vi har haft nogle afbrydelser grundet forskellige former for sygdom, og den seneste har varet i mere end 4 år.
Nu ser det imidlertid ud til at vi igen kan genoptage vores gamle metier hvor jeg tager mig af konen i forholdet.
Parforholdet er lidt specielt men der er ingen tvivl om at det er en form for et cuckoldforhold, da han til alle tider har tændt på at hun bruges af andre.  Hun kan vel nærmest betagnes som en slutwife da han altid har funde dem hun skulle være sammen med.
Parret har været i en del længerevarende forhold som har været af forskellig art, men mest er hun blevet sendt alene til den udvalgte og hendes mand har evt fulgt med via en tændt mobiltelefon.
Han tænder ganske enkelt på at få en brugt kone retur.

Jeg har kendt dette par i rigtigt mange år men på den sexuelle front i nogle omgange over de sidste 10 år.  Dog er det nok det par jeg har været bedst inde med netop grundet vores lange bekendtskab.
Hun tænder på at blive underkastet, og har hvad man må kalde slavenatur.  Vi har tidligere oprettet en kontrakt hvor hun var min sexslave, og denne kontrakt har netop fået nye datoer så den fortsat er gældende.
Jeg ser virkeligt frem til en gentagelse af tidligere gode oplevelser.

Jeg og hendes mand er pot og pande og sammen kan vi planlægge "oplevelser" som hun skal have.
Manden er vel i ordets betydning en cuckold, omend han på ingen måde lader sig ydmyge eller tilsidesætte.  Han nyder at vide at hun bliver brugt, og elsker at få konkrete beviser i form af fotos eller film.
Jamen jeg ser fortrøstningsfuldt fremad.  


Jeg fandt fyre og arrangerede et Gang Bang

Dette gangbang fandt sted i sommeren 2008

 

Mit par har altid været mine favoritter.  Jeg tror at det bunder i det lange bekendtskab vi har haft, for vi har det så fint sammen og er jo næsten fra start der hvor andre par skal mødes i årevis for at komme.

Jeg var kammerat med hendes far som er noget ældre end jeg, og har kendt hende siden hun var 16 år.  Hendes mand har jeg næsten kendt lige så længe da de blev kærester som helt unge.

Vort sexuelle bekendtskab tog sin begyndelse via den daværende Ofir-chat hvor hendes mand og jeg  lige ramte hinanden og lavede en aftale og ja, uden at vide hvem vi var i kontakt med.  Dette blev dog opklaret da jeg sendte den første mail og vi blev enige om at vi ville gå hele vejen.

Selve det første møde med parret er beskrevet i en anden beretning.

Nu var vi så inde i et forhold hvor jeg som en slags husven havde haft min gang hos parret over nogle år.

 

Hendes mand og jeg lavede ofte planer for hvad der skulle ske med hende og vi blev enige om at hun nu skulle gangbanges.

Han lånte en lille ferielejlighed i den bebyggelse hvor han bor og jeg ledte efter fyre på nettet.  Jeg ledte kun efter gifte fyre, da de vel ikke kommer med sygdomme og hun skulle kneppes uden gummi og have spermen. Det var vores udgangspunkt.
At finde fyrene var et længere forløb og ikke uden vanskeligheder.

Jeg var i kontakt med mange mænd og da dagen skulle oprinde var mere end halvdelen af dem ikke klar. Nogle kunne ikke andre turde vel ikke og vi havde en aftale med 4 mænd + mig.

Jeg tog hende med i min bil og vi kørte rundt i området.  Jeg tog nogle billeder af hende i hendes frække og trusseløse påklædning på offentlig vej og da vi var færdige med det blev hun blindfoldet hvorefter vi igen kørte lidt rundt og tilbage hvor vi kom fra.

Billede taget på offentlig vej

                                                                          

Hendes mand  havde i mellemtiden lukket gæsterne ind og taget dem med op i den lånte lejlighed på 2. sal.

Jeg gelejdede hende ned igennem kælderen og op ad trapperne.  Hun anede intet om hvad vi havde gang i.

Da vi kom indenfor sagde jeg til hende at vi altså var andre end os to og at hun ville forblive blindfoldet, men jeg ville nu tage tøjet af hende.

 

Der var hænder overalt på hendes krop og især på hendes store patter og i fissen.  Hun stod også ret hurtigt med en pik i hver hånd og legen var igang.

 

Jeg anbragte hende på sengen og alle var ret hurtigt af tøjet og der blev slikket.  Hun slikkede pik og hun blev slikket på skift og det varede ikke længe før den første pik var på vej op i kussen på hende.

Herefter gik det slag i slag og nye pikke indtog pladsen i kussen på hende.
Kun når jeg kneppede hende viste hun hvem det var da jeg jo talte og styrede begivenhederne. De øvrige så hun aldrig.

 

 

På et tidspunkt bandt jeg hendes patter op med reb så de stod som to bolde, og hun blev igen anbragt på sengen.  Hun blev igen kneppet på skift som det nu sker ved et GB og jeg var altså den eneste hun vidste hvem var da jeg jo styrede begivenhederne og talte.   Hende mand fotograferede begivenhederne og hun anede faktisk ikke at han var tilstede. Han deltog ikke men tog kun fotografier af seancen.

 

 

                                                                             

Hun havde haft en urinvejsinfektion og denne massive bearbejdning af hendes fisse gjorde at sygdommen brød ud efter en halv times tid.  Hun fik smerter og kunne ikke fortsætte.  To af gæsterne syntes derefter ikke at det var sjovt mere og de tog deres tøj på og gik.

Jeg sagde til hende at vi skulle da have en ordentlig afslutning på dette her og at hun så måtte tage os i munden.

Den første gik igang med at mundkneppe hende og jeg havde sagt at hun ikke måtte sluge, da jeg gerne ville have et billede af hende med munden fuld af sperm.

Han kom med en stor ladning og hun holdt det delvis i munden, der løb dog lidt ned af hagen på hende. Jeg fik et par fotos og jeg bad hende derefter om at sluge..

 

 

Den næste stillede sig op og han fik sin tur og det blev som med den første. Han sprøjtede sin sperm i munden på hende og jeg tog et billede af resultatet inden hun slugte.  Så var det min tur. Jeg fik også et godt blowjob, men lige da jeg var ved at komme fik jeg den ide ikke at slutte som de andre, så jeg trakt mig ud og spillede pik så spermen sprøjtede ud over hendes dejlige patter.  Hun blev ganske enkelt sovset til med sperm pænt fordelt udover patterne.

Alt blev naturligvis dokumenteret for eftertiden med mit og  hendes mands camera.

 

 

Jeg hjalp hende med at tørre hende ren og jeg hjalp hende med at få sit tøj på. Stadig blindfoldet blev hun ført med ned i bilen og vi kørte den samme rute som vi havde gjort inden mødet. Da vi kørte ved Valby station  sagde jeg at nu kunne hun godt fjerne blindfoldet.  Derefter kørte vi hjem til hendes mand.

Hun begyndte at fortælle ham om hvad hun havde oplevet - men hvad hun ikke vidste var at han jo havde set og fulgt med i hele seancen.

 

Set i bakspejlet var det dog en god og spændende oplevelse og jeg var efterfølgende i kontakt med den ene af deltagerne og også han syntes at det havde været en god oplevelse.

Denne seance uddspillede sig i 2008 faktisk har vi haft en pause på mere end 4 år grundet sygdom, men har dog hele tiden holdt forbindelsen og er netop blevet klar til at genoptage forholdet.


 


Cuckoldens kontrakt med Herren

 

Der findes mange forskellige slavindekontrakter på nettet men ingen som kan anvendes overfor hanrejer / cuckolds.
Det pudsige var et jeg havde en norsk ven der både havde optrådt som Master og som hanrej.  Han havde en kontrakt til hanrejer udfærdiget på norsk.  Jeg fik en kopi af en sådan og oversatte den selv til dansk.

Jeg kunne forestille mig at en del af jer var lidt nysgerrig på hvordan en sådan kontrakt var udfærdiget.

Nu var kvinden i forholdet hvor kontrakter skulle anvendes ikke en hotwife men en slavinde så derfor har kontrakten fået den ordlyd som den nu engang har.
Det der i denne kontrakt har betydning er at cuckolden har overdraget sin kone i sexuel henseende til Master.
 
Kontraktlig aftale om overdragelse af slavetøs fra hanrej til Herre.

Med virkning fra dags dato er der indgået kontraktlig aftale mellem XXXXX i det følgende kaldet hanrejen og
XXXXX i det følgende kaldet Master om overdragelse, dispositionsret og brug af hanrejens hustru XXXXX i det følgende kaldet slavetøsen.

Besigtigelse og vurdering.
Master har besigtiget, befølt, undersøgt og afprøvet slavetøsen med henblik på efterfølgende brug.
Master har fundet slavetøsen som et interessant objekt med tilfredsstillende sexuelle reaktioner og erfaringer.

Overtagelse og disposition.
Ved underskrift af denne aftale overtager Master slavetøsen til 100% sexuelt brug.  Det betyder at slavetøsen er Masters ejendom og dermed til hans disposition til enhver tid han ønsker det.
Hanrejen afskriver sig hermed for sexuelt samkvem og må altid rette henvendelse til Master med evt. ønsker.
Afgiver Master tilladelse til samleje skal dette foregå med anvendelse af kondom.

Hanrejen stiller hus og andet som kan være at interesse til disposition for Master når han skal bruge slavetøsen.
Master har fuld adgang til slavetøsens hjem hvor han kan komme og gå som han lyster.

I denne forbindelse har Master også adgang til at medbringe gæster som kunne ønske at tilfredsstille sig ved brug af slavetøsen.
 
Hanrejen er indforstået med at Master kan medtage slavetøsen ved specielle arrangementer udenfor hjemmet.
 
Foto Video.
På forlangende fra Master skal hanrejen tage fotos, video af slavetøsen med de motiver og scener med hvem hun måtte være sammen med på foranledning fra Master.
Master har fuld dispositionsret over det optagne.

Ansvar.
Master forpligter sig til at passe på slavetøsen således at hun på ingen måde lider overlast. Ligeledes må slavetøsen ikke udsættes for handlinger som kan skade hende.

Varighed og opsigelse.
Kontrakten kan ikke opsiges af hanrejen medmindre den misligholdes af Master.
Master kan opsige kontrakten når som helst han ønsker det.

Dato, sted og navn  Master


Dato,sted og navn hanrej.

 
  
 

Tøsen Kiss

                     Denne beretning blev skrevet i 2011 og der kom tilføjelser i 2012

 

                                      Denne tøs og jeg fandt hinanden i 2008.     

                                                                         

Jeg var blevet kontaktet af en moden kvinde jævnaldrende med mig, som mente at vi måske kunne have noget at give hinanden.

Jeg søgte en tøs og hun søgte en Herre da hun gerne ville prøve sig af som tøs.

Hun bor på Lolland og det er pænt langt at køre, men ikke desto mindre så blev vi enige om at vi da måtte mødes og se hvordan det ville spænde af.  Dette forhold er til dato det længste jeg har været i og det er i skrivende stund stadigt velfungerende. 

 

Hun havde sendt sin mand i sommerhus så vi kunne være alene, men han var klart bevist om hvad vi foretog os.

Vores møde blev rigtigt godt. Vi kneppede rigtigt godt sammen, og vi fandt melodien også på det mere menneskelige plan. Vi var rigtigt gode til at snakke sammen.

Jeg mødtes med denne dejlige kvinde ca en gang om måneden og hun blev fixeret, afstraffet i mildere grad og brugt af en Herre der virkelig nød sin rolle, ligsom hun nød sin.

Hun er i alle måder en dejlig sexpartner og hun kunne bruges i alle 3 huller så også på det område var hun nærmest perfekt.

Kvinden er meget ligefrem og kalder tingene ved rette navn, hun er dejlig og hun  ser godt ud, så dette var da virkeligt en partner der var værd at holde fast ved.

 

Vi mødtes altid kun hende og jeg og jeg havde aldrig set hendes mand.  Jeg nød vore møder for hun var også fræk og ville gerne flytte grænser.

Sammen udlevede vi nogle af sm verdenens mysterier og vi kneppede så det var en lyst.

Jeg har vel nu kendt hende i efterhånden 4 år. Vi havde en lille pause på  4 -5 måneder.

                                                                              

Efter at vi havde holdt en lille pause blev det aftalt at hendes mand fremover skulle være tilstede når jeg var på besøg.  Hun var sikker på at jeg ville synes om ham.

Jeg er jo vant til at mødes med par så for mig betød det intet og jeg må da sige at vi har det fortrinligt med hinanden og vi swinger rigtigt godt sammen alle 3.  Det kan ske at vi snakker så meget at vi er ved at komme i tidsnød for det egentlige - at hun skal have en tur som tøs af en Herre hvor det altid slutter med at der kneppes godt igennem.

 

Hendes mand tager fotos og filmer os når vi er i heftige seancer og det tænder mig jo at optræde på denne måde.  Han er meget ivrig med cameraet og jeg kan have ham liggende imellem min ben med cameraet helt oppe hvor kønsorganerne arbejder. Jeg har masser af film og billeder hvor min pik arbejder i kussen og i røven på tøsen og det er sgu frækt.

At de ryger ned i arkivet er jo en helt anden sag, men så har man dem dog for lidt senere nydelse.

                                                                                 

Vore møder med manden som tilskuer har fundet sted i hele 2011 og ca hver måned.  Jeg synes at jeg har flyttet mig som Herre netop med denne tøs og det er jeg hende taknemmelig for.

   

Jeg er ikke sadist af natur og har derfor haft lidt svært ved at tilføje smerte på en sexpartner på en sådan måde at det efterlader mærker, selvom hun gerne vil have det.  Et spanskrør laver mærker og det har jeg skullet lære at udføre da det ligger ikke naturligt for mig. 

Men der må jeg sige at hendes mand har været mig en god støtte. Han har stædigt fastholdt at hun skal have det lidt hårdere, og jeg tror at det først gik op for mig da han sendte mig nogle fotos hvor hun havde været under behandling af en lidt mere hårdhændet Herre.

 

- Hvad fanden var det skulle hun søge en anden Herre for at få forløsning for sine ønsker - det fik bragt mig på ret kurs og håndteringen af også et spanskrør leverer de flotteste striber på kroppen af hende.

 

Der blev optaget en film hvor jeg afstraffer hende og det er i sandhed første gang jeg er blevet tændt af at se en afstraffelse der efterlader mærker.  Fordi jeg ved det var det hun ville have og at det var mig der udførte afstraffelsen var rigtigt godt.

Det eneste minus ved vores forhold er den lange afstand, men det opvejes af alle de plusser forholdet har.

Hvis vi taler om favorittøser så ligger hun godt til i klassementet.

 

Januar 2012                                                                               

Det var efterhånden kommet på tale at tøsen skulle prøve at blive serviceret af 2 Herrer fremfor 1 og jeg fandt en sexven frem og tog med ned til parret.

Efter introduktionen af vennen gik snakken lystigt og han blev hurtigt en naturlig del af vores lille gruppe.

Denne ven mestrer en sjælden evne til at fremprovokere sprøjteorgasmer og den demonstrerede han til fulde på tøsen, efter at vi havde haft hende bundet og givet hende en forholdvis blid afstraffelse med læderpisken.

Nu måtte hun for første gang prøve at have to pikke i munden på en gang og hendes krop blev undersøgt af en for hende ny beundrer.

Aftenen forløb ikke helt efter den plan jeg havde langt, men blev dog ganske underholdende endda.

Jeg undlod naturligvis ikke at kneppe hende i alle 3 tilgængelige huller og hun kom under kyndig behandling af vores gæst som gav hende så mange sprøjteorgasmer at vi ikke havde tal på dem. Jeg vil tro at det var mere end 20 og så mange store orgasmer tærer lidt på kræfterne.

                                                                              

Vi holdt flere pauser undervejs og jeg lagde mig bagover og bad hende om at lege med min pik. Hun gjorde det godt og jeg var igen klar. Placerede mig bagved hende og kneppede hende bagfra, mens vores ven kom og begyndte at gnide hendes klitoris til nye orgasmer.

På et tidspunkt ville jeg smage hendes kusse og bad hende om at sætte sig overskrævs på mit ansigt så jeg kunne slikke hende. Efter nogen tid vendte hun sig så vi lå i en 69 og kunne slikke hinanden.

 

Min medbragte sexven var ganske fokuseret på at lade hende få disse sprøjteorgasmer og han glemte lidt sig selv.

På et tidspunkt hvor jeg stod på gulvet og kneppede hende bagfra slikkede hun hans pik og den blev nogenlunde kampklar så hun blev sat op på ham for at få et ridt på hans pik.  Hun nåede da at få en orgasme mens hun red ham og så må vi jo gøre en fortsættelse næste gang han er med.

Aftenen blev absolut fornøjelig og givende, ikke mindst for tøsen.

 

 

Vi har mødtes et utal af gange og altid har vi haft gode oplevelser.

marts 2012

Jeg besøgte igen kiss og denne gang alene.  Det blev som altid en forrygende aften og hun fik slag med pisken som var lidt hårdere end jeg normalt giver.  Hun vil jo gerne have det sådan og så er det også i orden.

Hun er ikke særligt tro og har fundet en ny ven der er ved at køre sig ind som hendes Herre.  Hun skal hverdag melde sig til ham kl 21 på sms, og mens jeg kneppede hende sagde jeg, husk lige at du skal sms´e til Herren.  Hun tog sin mobiltelefon og jeg dirrigerede teksten. Skriv til ham at du har tid lige nu for du ligger med en pik i røven.  Jeg lod min pik finde vej op i hendes røv således at det var den skindbarlige sandhed hun sendte.

Der gik vel ikke mere end 10 min så kom der en overrasket sms retur.  Han tog det nu ganske pænt.

Jeg fik hende til at onanere foran mig og hendes mand og hun fik et par orgasmer.  Jo,  Kiss er i sandhed en dejlig tøs.   Hun sagde at hun var blever øm i kussen af alt det knepperi så jeg lod min afslutning finde sted i munden på hende.  

Kiss er altid værd at besøge.

Mit sidste besøg hos hende var i 2014.


Ekstra Bladet: Sådan bliver du husven

Jeg blev på Scor kontaktet af en journalist der spurgte mig om jeg havde en god historie at fortælle.

Dette ligger 6 år tilbage i tiden.
 

Jeg skrev min fortælling ned og sendte den til ham, og han bearbejdede den og her er den i hans version.  Den blev bragt på Ekstra bladets sex sider, samt på et sexsite på nettet.

Journalisten lovede mig at give besked om når hans artikel blev bragt men jeg hørte aldrig noget.
Ved et tilfælde opdagede jeg artiklen på nettet ca 1,5 år efter at den havde været bragt og den er herunder.

 

Fra swingerpar til husven

Det begyndte med en trang til at få noget mere ud af sexlivet med hans kone, og efter at have prøvet stort set alt sammen, blev Bjørn fast husven for par

 

Bjørn er 61 år gammel og husven. Dette er hans historie.

Bjørn havde længe prøvet at få sin kone interesseret i at udvide deres seksuelle horisont, men da hun var bange for at blive genkendt, blev det aldrig til noget, men efter mange år sammen besluttede han, at nu var det tid og oprettede en profil på scor.dk.

- Jeg viste fruen den, og hun blev tosset. Men vi begyndte at studere profiler på andre par, og man sad med en voldsom kilden i maven, for nogle par var jo så langt fremme i skoene, at det nærmest virkede, som om de befandt sig i paradis med alle de ting, de foretog sig.

 

Første skridt
Som helt grønne var Bjørn og hans kone noget nervøse, da de skulle tage første skridt og tage i sexklub sammen, og det skete først efter mange lange snakke og overvejelser sammen.

- Vi var noget nervøse og meget små, da vi stod udenfor døren til klubben. Vi vidste jo ikke helt, hvad en sådan klub havde at byde på. Da vi først var inde og var omklædt (læs: afklædt) forsvandt nerverne, for alle folk var jo ligesom os. I et mindre halvmørkt rum stod en tom briks, og jeg smed min kone op på briksen og begyndte at slikke hende.

- Der gik ikke mange sekunder, så var vi omringet af fyre, der opstemte fulgte med i, hvad der skete. Den interesse blev ikke mindre, da jeg begyndte at kneppe hende. Vi var mægtigt stolte, da vi kørte hjem, for vi havde jo overvundet nogle grænser og dyrket sex med publikum på.

Næste skridt

Men det var jo kun begyndelsen, og snart efter havde Bjørn fundet et par, der også var interesserede i partnerbytte, og en aftale kom i stand, men under mere private og intime forhold.

- Vi var naturligvis spændte, og da vi ankom, fik vi kaffe, og vi snakkede godt sammen om alt mellem himmel og jord, også sex. Manden i det andet par lagde en pornofilm på DVD afspilleren, og snakken fortsatte.

- På et tidspunkt gik vi ind i deres soveværelse og gik i gang med at slikke vores koner. Da den første orgasme hos pigerne var hjemme, byttede vi partnere og fortsatte slikkeriet, og derefter blev der bollet på kryds og tværs. Der mistede vi uskylden, og på vejen hjem blev vi enige om, at det var noget, vi gerne ville fortsætte med.

 

Nye lege
Efter den første seance var tabuet brudt, og derefter var det en smal sag at gå i gang med at søge andre par, der havde samme lyster og havde lyst til at prøve grænser af.

- Vi mødte flere par, og der var spændende og mindre spændende oplevelser. Flere af mændene i parrene kunne ikke levere en ordentlig erektion, og det var det jo en katastrofe.

Nogle af de rigtigt gode oplevelser har været når fruen har ligget under kvinden og slikket hende, mens jeg har kneppet kvinden bagfra. Når hun har fået orgasme, og hendes safter er løbet ned i ansigtet på fruen, må man sige, at missionen er lykkedes.

Eneste problem var, at Bjørns kone nogle gange blev snydt for en fuld oplevelse, når fyrene ikke kunne præstere, så det besluttede han sig for at gøre noget ved.

- Nu skulle hun fandeme have pik! Jeg fandt en fyr, som kom hjem til os en søndag, og fruen fik alt det, hun tidligere var gået glip af. Det her med at lave en trekant tændte mig meget, og jeg synes, at det var meget intimt, når man kun er tre.

- En fyr blev til flere fyre og også flere par, og jeg og fruen var i det univers i fem-seks år. Det skal også nævnes, at hun ret tidligt i forløbet blev klar over, at hun kunne lide pigesex, så vi gik efter par, som var til pigesex. Men hun mistede efterhånden interessen, for hun syntes der var for langt imellem de gode oplevelser, og på et tidspunkt sagde hun, at hun syntes, hun havde nok i mig og gerne ville stoppe.
 

Husvennes skridt
Bjørn var imidlertid langt fra færdig med at prøve det univers af og havde trang til at prøve mange flere ting og flytte grænser, før han ville trække sig tilbage fra den frække underverden.

- Jeg var lidt misundelig på de fyre, som bare kom og kneppede min kone, fik en god oplevelse og gik igen. Når vi havde haft fyre på besøg, tændte det mig vildt at se fruen blive kneppet af en fyrig elsker, og se hendes orgasmer, og når man først har deltaget i sådan nogle vellykkede seancer, bliver man lidt hooked på det.
 

Hanrej
Det var tid at fordybe sig lidt i Cuckhold/hanrej-fænomenet, for nu ville Bjørn selv prøve at være den fyr, der kom ud og uddelte pik og gik igen.

- Inden længe optrådte jeg på slap line hos et par, hvor manden ville fotografere, at jeg kneppede hans kone, og jeg kunne mærke, at det tændte mig at kneppe en kvinde, mens hendes mand overværede det.

- Senere kom jeg i kontakt med et rigtigt cuckold-par. De boede allerhelvedes langt væk, men man kører jo gerne for en spændende oplevelse. Hun blev kneppet, som skulle jorden gå under, og da jeg var kommet i hende, anbragte jeg hende overskrævs på hans ansigt og bad ham om at slikke hende ren for sperm. Se det var et rimeligt hardcore cuckoldpar.
 

Prioriteter
Derefter kørte det slag i slag. Det er blevet til alt fra s/m-seancer til gangbang, men rollen som husven er bestemt ikke for alle, og det er vigtigt at have styr på sine prioriteter.

- Som husven har jeg ikke haft nogle decideret dårlige oplevelser, for jeg ved, hvad der forventes af mig, og den rolle lever jeg op til. Får de en god oplevelse, gør jeg også. En god husven skal have evnen til at leve sig ind i de andres roller, men selvom det er en leg, så er der jo nogle spilleregler, og dem skal man efterleve. Det er vigtigt, at man har trukket nogle linjer, inden legen starter, så eventuelle grænser ikke overskrides.
 

Base

Det gør det også nemmere at drage ud og deltage i andre menneskers sexliv, når man har en god base derhjemme, også når der nogle gange har været dårlige oplevelser, som man også lærer af.

- Det har givet mig nogle klare fornemmelser for, hvad jeg ønsker at deltage i. Jeg har et bragende godt sexliv sammen med min kone, og de små eskapader giver mig ekstra styrke på hjemmefronten, for min kone er langt den bedste elskerinde, jeg har oplevet. Jeg mangler jo ikke sex, så jeg kan være lidt kræsen.

Som husven er det vigtigt, at man har styr på sine egne grænser og ved, hvad man vil og ikke vil, for ellers kan man hurtigt rode sig ud i nogle dårlige oplevelser.

- Så siger jeg nej, og det er sket flere gange. Det er selvfølgeligt ærgerligt, men jeg må hele tiden sørge for, at jeg kan styre det, jeg kaster mig ud i. Jeg har ingen krav til udseende og alder, for et ungt par kan levere en slags oplevelse, mens et modent par kan levere en anden. Jeg er fast husven for et lidt ældre par og har været det i et års tid, og så har jeg andre seancer ind imellem.
 

Bliver ved
Bjørn er en ældre mand, men det giver ham en masse energi at besøge forsømte koner rundt omkring i landet, og han vil nok blive ved med at bringe sex ud, så længe det er sjovt, og så længe basen er i orden, fungerer det fint.

- Min dejlige kone har altid 1. prioritet. og jeg forsømmer hende aldrig, men det tænder mig, at jeg kommer og optræder som en tyr, og at kvindens mand ser, at jeg tilfredsstiller hans kone. Det er nok den rolle, jeg befinder mig bedst i. Jeg har naturligvis tænkt på, hvor længe jeg har lyst til at være aktiv, men jeg tror, at så længe jeg føler mig frisk, vil jeg fortsætte.

 

Her er artiklen ude på nettet:
http://ekstrabladet.dk/sex_og_samliv/article4221268.ece


Mit møde med et ungt par.

 

November 2011.

                                                                        

Jeg blev kontaktet af et ungt  par på scor der gene ville prøve at kvinden på 30 år blev kneppet af en ældre mand.  Hvorfor sige nej til det ?  Unge kvinder er da lækre og  har nogle lidt andre kvaliteter og dem vil jeg da gerne tage min part af.

Vi aftalte at jeg skulle komme til parret en lørdag aften og der skulle anvendes gummi.  Det er jeg nu ikke så vild med men jeg har et par latextrusser med pikhylster og de gør det jo ud for gummi når de er på, så jeg tog dem på hjemmefra og kørte til det unge par.

 

Da jeg ankom  lå kvinden blindfoldet på en sofa i stuen og hende kæreste / Herre sad ved siden af hende og kælede for hende i en afdæmpet belysning. 

 

Det var aftalt at jeg bare skulle komme ind og gå i gang med at slikke hende straks.  Så jeg smed tøjet og placerede mig straks med ansigtet ved hendes fisse og gik i gang med at slikke hende.  Jeg slikkede hende i ganske lang tid og kunne så mærke at hendes åndedræt blev hurtigere og tilsidst eksploderede hun i en stor orgasme.  Derefter anbragte jeg mig imellem hendes ben og lod latex pikke langsomt trænge ind i hendes unge fisse.   Det var jo begrænset hvor megen følsomhed jeg havde med pikken i disse latexer som er en del tykkere end et kondom.

 

Jeg kneppede hende i nogen tid og vendte hende så om på alle fire så jeg kunne tage hende bagfra. hendes Herre ( kæreste ) tog nogle få billeder af vores samvær.

Da jeg syntes at det var tid til at der skulle ske noget andet slikkede jeg hende igen og legede med fissen med mine fingre.

Derefter tog jeg trussen af og anbragte mig siddende foran hende mens hun stadig lå på alle fire. Hendes Herre anbragte sig bagved hende og begyndte at kneppe hende hårdt imens hun fik besked på at slikke min pik.

På et tidspunkt var det jo ved at være op over og jeg spillede mig selv frem til tæt på en udløsning og anbragte så igen pikken i munden på hende.  Hun slikkede og suttede vildt imens hendes Herre fortsat kneppede hende hårdt.  Jeg eksploderede i munden på hende og  noget sperm slugte hun og andet løb ned på underlaget vi lå på.

Da hun havde slikket min pik ren tog jeg mit tøj på nikkede til hendes Herre og gik.  

Det var et frækt møde og det er ikke så ofte at jeg knepper en så ung kvinde og i dette tilfælde anede jeg ikke engang hvad hun hed.

Ja, det er sjovt at prøve nogle forskellige facetter af sexlivet og jeg er jo frisk på det meste.

Fyren og jeg havde aftalt at han skulle maile billeder til mig og det gjorde han også. Jeg fik så at vide hvad de hed og han syntes at det havde været frækt og inviterede mit til at komme på besøg en anden gang.

 

Jeg besøgte parret godt halvandet år senere og denne gang var det så lidt mere kontant og latextrussen blev i sin kuffert.
Pudsigt nok fik jeg en sms nytårsaften med et godt nytår og en invitation hvis jeg var i nærheden. det var jeg dog ikke så nøjedes med at sende en sms retur.Tag navigatør

bull   cuckold   hanrej   hotwife   sex