's Blog

Den mystiske Hotwife klædt i lækker læder del 2

Jeg bevarede kontakten med M , der blev mere og mere direkte i hvordan jeg skulle kneppe hans frække hotwife  der altid var klædt i en fræk lædernederdel lange læderstøvler når hun tog imod hendes bulls !!

Så en en dag i maj i 2014 så det ud til at kunne lykkes ,vi havde fundet en dato og en formiddag hvor det kunne passe alle parter. M spurgte om jeg helst ville være alene med Q eller om jeg foretrak at han var der også.

Jeg svarede at for mig var det ligegyldigt, min pik var stiv uanset om han var der eller ej......

Vi blev dog enige om at han kunne gå en tur med hunden , når han lige have hilst på mig i døren, så kunne hotwifen også få den fulde fokus hun fortjente.

Om morgenen tjekkede jeg min mobil og forventede at det ville blive aflyst endnu en gang, så var meget overasket over at få svar tilbage på min sms "er I friske?"

Ja meget lød svaret " hotwifen er ved at gøre sig klar og trække i læder for din skyld"

Min pik blev meget hård ved tanken, kunne det virkelig passe at en dialog man havde haft med et fantasipar igennem næsten 2 år kunne blive til virkelighed????????

Jeg kørte afsted med klamme håndflader på rattet (det plejede jeg ellers aldrig at have) men kom dog frem til adressen efter en god lang køretur .

Så så jeg manden i døren ,han hilste pænt og sagde at han ville gå en tur med hunden og at hun var klar til at tage imod (Utrolig tillid at give en man aldrig havde mødt tænkte jeg)

Jeg gik ind og der stod hun så, fræk som bare pokker, høj slank og flot og ganske rigtigt klædt i læder støvler , læder nederdel og en lædertop. (DET VAR IKKE FAKE)

Duften af læder og det kønne syn gjorde min pik meget klar til kamp.

Hun var bestemt også klar, det kunne jeg rigtig dufte mig frem til da jeg spredte hendes lange ben ud til siden og  ville give hende den frække tunge, Duften af en drivvåd fisse og læder mødte mig da jeg gik sydpå.Slikkede hendes lækre våde fisse meeeeeget længe !!!  lige indtil hun stønnede højlydt og vred sig fra side til side i lædersofaen.....hvad ellers!!!!!!!!

Hun troede nu at hun skulle have pik, meeeen jeg satte hende op på ryglænet af lædersofaen og lod hende lige smage pikken lidt, men trak den væk hurtigt. Hun så skuffet ud ,frækt at tage hendes Candy-sticksurprise Hun fik dog hurtigt nydelsen tilbage da jeg placerede mig lige ved siden af hende og stak 2 fingre op i hendes dryppende fisse og begyndte at give hende indvendig massage (M havde sagt at hun kunne sprøjte, men sjældendt første gang)Dette måtte undersøges og ja hun kunne sprøjte.......lækkkkert

Så kunne hun ikke holde den længere , nu skulle der pik til !!!!! Hun fik pikken helt op mens hun lå på ryggen i lædersofaen og længe.

Hun fik mig skubbet ned på det hårde gulv , hvor hun nu satte sig ovenpå (stadig klædt i lædernederdel) Wowww hun red den hårdt og længe , det hårde gulv kunne hun ikke mærke i sin liderlighed , hun red vildere og vildere indtil hun stønnede højt og faldt sammen ned over mig....wow what a hotwife.......nu stod der 3-0 til hende, så nu måtte det være min tur !!!

satte hende på knæ i sofaen og tog hende hårdt bagfra , kunne mærke at det var på vej , mens jeg holdte om hendes hofter (stadig lædernederdel på)

Så tog jeg den dunkende pik ud af den drivvåde fisse og trak lædernederdelen ned over de våde baller og gav hende hele min ladning ud over det lækre læder.uuuuuuuuuuuuhhh hvor frækt.

Så var tiden desværre så fremskreden at vi ikke kunne nå endnu en omgang, men hotwifen så nu også ud til at være tilfreds  ................og det var jeg bestemt også.

Ja nogen gange er det fedt at have en god tålmodighed og få fantastisk oplevelse, efter 2 års forspil...............smiler.

Candy

 

 

 

 


Den mystiske Hotwife klædt i lækker læder del 1

Dette indlæg er skrevet på opfordring fra et dejligt par herinde fra.

Det startede ca for 2 ½ år siden hvor jeg kom i kontakt med parret , vores dialog foregik i meget korte vendinger og må nok indrømme at jeg ikke helt troede på at der var noget bag de ord der blev sendt tilbage. Det var altid manden der var bag tasterne og han skrev altid om sin kone der altid tog imod de frække bulls i læder,. Bestemt noget der var en fræk tanke for Candy-man ,da bare læder duften gør pikken hård.

På et tidspunkt bedte jeg om billeder af den frække hotwife, men fik at vide at dette ikke ville  ske og jeg måtte vente til jeg stod i deres dør.Tvivlen var der igen, var det hele fake.??

Vores dialog forsatte igennem det næste 1 ½ år med aftaler der blev aflyst flere gange pga af omstændigheder og dårlig timing.

Mon det overhovedet ville blive til noget? men tanken om at en dejlig hot wife klædt i læder stod i døren og tog imod ,fik mig til at holde kontakten !!

forsættelse følger !!!!!

 

 Tag navigatør

bull   cuckold   hanrej   hotwife   sex