's Blog

3 mdr. søgen efter seriøs spermdoner tyr/bull

 

Kære læsere på bloggen...

RisGnasker og jeg vil med vores første blogindlæg starte med, at sige STO TAK til de passionerede og dygtige mennesker, som giver alle os brugere et super site og community. Især fordi I har gjort det af interesse og ikke for indtjeningen skyld. Det kan vi brugere og os med denne fetisch absolut også mærke, opleve og føle på dette site.

 

BLOG: BULL/TYR DRØMMER OFTE OM, AT GØRE HOTWIFE GRAVID...

Det er sådan et indtryk jeg får på dette forum, men også andre forums. Derfor tænkte jeg og min lille i sengen altid underdanige RisGnasker (SUB/SLAVE/HANREJ/CUCKOLD), at det kunne være den ultimative genvej/metode til, at jeg kunne blive befrugtet og dermed gravid.

FAKTA: RisGnasker's sædkvalitet er som resten af hans underdanige væsen ikke brugbart og desuden er han diabetikker. Derfor tænkte vi med vores livsstil, at det kunne være det ultimative med en bull's sperm som doner. En oplevelse som både bull, jeg og hanrej kunne tænke tilbage på som en fræk og lækker intim oplevelse. Hellere det fremfor, at skulle på en kold klinisk fertilitetsklinik. Jeg vil sgu' da hellere have en stor lækker potent PIK til, at skyde spermen naturligt op i min dampende fisse. Istedet for en lille injektionssprøjte. Hvis jeg ville have sådan en lille sprøjte kunne RisGnasker, da bare sperme deroppe. Begge dele vil jeg ikke kunne mærke LOL.

 

BAGGRUND/TANKER fra Miss Camilla (hotwife)

RisGnasker hvis manddom ligner en tissemand siddende på en 12 årig knægt. Derfor jeg anvender udtrykket "tissemand), da en PIK i min terminologi bør være større end de 8-10cm i erigeret tilstand og 2 cm i slap slet ikke kan måle sig med begrebet PIK. Så er hans sperm også så ringe, at han ikke heller her kan være mand nok til, at forplante sig.

SAMTYKKE ERKLÆRING

Omvendt tænker jeg desuden, at det bedste ville være friske unge potente gener. Så vi ikke avler videre på RisGnasker. Derfor har vi haft kontakt med en advokat, som har hjulpet os med, at få udfærdigt en samtykke erklæring. I korte træk handler det om, at den BULL/TYR som levererer spermen til graviditet ikke kan gøres ansvarlig for efterfølgende faderskabs forpligtelse eller på anden måde vil/skal være økonomisk afhængig. Derudover underskriver doner BULL/TYREN, at han fraskriver sig retten til efterfølgende, at påtage sig faderskab samt det vil være gensidig aftale om helligholdelse og diskretion parterne imellem.

 

KRAV TIL BULL/TYR/HUSVEN

Vi er generelt altid på udkig efter følgende hos en BULL/TYR/HUSVEN. Han må gerne være en yngre og badass/badboy type og fyrer med tattoo er kun en plus. Derudover er det vigtigt, at du fra naturens side er alfa-han, dominerende og sygdomsfri. Ligesom han seksuelt skal være biseksuel og indstillet på, at være dominerende samt total ydmyge RisGnasker verbalt og fysisk straffe, udstille og nedgøre hanrej/cuckold. Det kan være over telefon, FaceTime, Skype, irl møder. Jo mere kreativ, dirty og dominerende Bull'en er jo mere tændt og våd bliver jeg LOL. (Fandme det bedste forspil en hotwife kan ønske sig)

(BULL/TYR/SPERMDONER: Det er vigtigt, at du er helbredsmæssig på toppen. Sund, rask og kan skrive under på, at det ikke i familien er arvelige sygdomme herunder andre psykiske og mentale lidelser)

 

PROCESSEN & SEANCE

BULL/TYR starter altid med, at sende en privat besked/mail indeholdende foto. Her er det ikke nok med du sender af din pik. I din mail bedes du venligt oplyse følgende og skal min. indeholde følgende emner/elementer:

 

BESKED FRA BULL/TYR/HUSVEN (SPERMDONER)

1) Præsentation og beskrivelse af dig selv. Hvad du laver i dit civile liv: job, fritid og interesser)

2) Accepterer vores vilkår mht., at du fraskriver dig retten til faderskab og gensidig diskretion.

3) Indforstået med RisGnasker er tilstede og møde alene aldrig kommer på tale.

4) Indstillet på at skulle bruge en weekend ex. fredag aften til søndag formiddag.

5) Beskrivelse af dine tidligere erfaringer som BULL/TYR. Erfaringer med dominans/ydmygelse/bdsm over for hanrej/cuckolds. Hvis du har forslag/idéer med hensyn til din rolle, som den ultimative alfa-han som vil være vores doner. Hvordan ville den ultimative oplevelse/seance så skulle foregå sammen med jeg og min underdanige SUB/SLAVE/HANREJ/CUCKOLD foregå?

N.B.: Alle mail/beskeder vil altid blive behandlet med gensidig respekt og diskretion.

KONTAKT Alle er meget velkommen til, at rette henvendelse om stort og småt. Du kan sende en privat mail til: Miss Camilla (hotwife) eller RisGnasker (hanrej/cuckold) (primært hotwife bag tasterne)Tag navigatør

bull   cuckold   hanrej   hotwife   sex