skatten's Blog

Strandfantasi

Her er en fantasi som min liderlige slutwife sendte mig i sommerferien og som gjorde mig vanvittig liderlig: 

Jeg lå på stranden og forestillede mig det her:
 
Ligger på stranden helt varm i min lille bikini. Pludselig kommer en gammel bekendt forbi, som tidligere helt tydeligt har vist, at han gerne vil kneppe mig. Jeg rejser mig op og giver ham et langt knus. Presser mine bryster mod hans overkrop. Stranden er fuld af mennesker, så han hvisker helt tæt til mit øre, at jeg ser lækker ud, og hvornår han skal få lov til at lære min krop bedre at kende? Jeg hvisker hæst - allerede liderlig - i hans øre, at det er dig, der bestemmer, hvem der må kneppe mig. Vi aftaler at mødes med en flaske vin på stranden om aftenen, og at jeg vil ringe til dig og spørge om tilladelse. 
 
Tilbage i huset er jeg ret nervøs, hvordan skal jeg få spurgt dig? Du ringer, og jeg ved at du har gået rundt med stiv pik i bukserne og frække tanker i hovedet de sidste dage. Jeg ved at det er uden for vores aftale, men spørger om det er OK, at jeg lader ham kneppe mig i aften. Min forklaring er, at jeg er så liderlig, at jeg ikke kan vente længere med at få pik. Du trækker på det, men giver mig lov, hvis jeg lover at vi filmer det hele og sender det til dig. Du sætter rammen: Jeg skal møde op til aftalen uden trusser og meget nedringet, han skal slikke min fisse allerede på stranden, han skal kneppe mig både i fissen og i røven og han skal komme ud over min røv.
 
Min krop dirrer og jeg er nervøs, da jeg skal møde ham. Han er allerede på stranden da jeg kommer, og da vi har fået et glas vin, spørger han om du har givet tilladelse. Jeg siger ja, og forklarer ham betingelserne. Han hiver min top ned, så mine bryster er blottede - alle vil kunne se dem, hvis de går forbi. Uden at sige mere, stikker han sin ene hånd op under min nederdel og finder min våde fisse. I den anden hånd har han sin telefon, som allerede filmer. Han hiver min nederdel op over hofterne og begynder langsomt og sejt at slikke min dirrende fisse, mens han filmer til dig. Jeg kommer nærmest med det samme og han filmer min fisse, mit ansigt og min krop - og sig selv med ansigtet glinsende af min fissesaft.

 

Vi går tilbage til hans hus, og jeg mærker den klæbrige saft drive ned af mine ben når jeg ser på den hårde pik i hans bukser. Jeg er så klar på at blive kneppet, at jeg næsten ikke kan vente mere. Uden for huset beordrer han mig til at tage alt tøjet af, så jeg kan få pik så snart jeg kommer inden for. Inde i huset lægger jeg mig på sofaen med spredte ben, og klynker, beder om at få lov til at mærke hans pik. Han filmer mig i alt min liderlighed, og jeg ved at du vil få det at se og det fylder mig med både skam og lyst. Langsomt nærmere han sig min fisse med min pik, kun for at ombestemme sig på vejen, spytte i min røv og fører den stenhårde pik ind i det lille, snævre hul. Langsomt kommer pikken helt i bund og fylder mig fuldstændigt ud. Med to fingre i  min fisse og på min klit begynder han at kneppe mig - den anden hånd bruger han på at holde telefonen, som filmer. Han knepper mig skiftevis i røven og i fissen. Han bliver ved og ved, indtil jeg næsten ikke kan mere, tirrer og driller mig og trækker det længere og længere ud, indtil jeg tigger om at få lov til at komme.

 

Da jeg er kommet med hans pik i min røv, trækker han sig ud og kommer som beordret ud over  min ømme røv. Filmen er færdig og klar til at blive sendt til dig.


En historie

Jeg har længe tændt på at min kone fortæller om tidligere sexoplever med andre mænd.

Hvordan kneppede hun dem, hvad gjorde de osv. 

Her en af dem som jeg har det ret vildt over 

Da jeg var 21 år havde jeg en varm sommertjans på en café. Jeg stod for baren i udendørs cafeen, serverede øl, talte med kunderne og den slags. 
Jeg var ret populær blandt mændene i den bar, for jeg var altid ret let påklædt: Helt stramme, korte toppe, som sluttede lige under mine faste ungpigebryster og som viste mit solkyssede stramme maveskind. 
Jeg havde enten en helt stram nederdel på til, eller bukser med meget lav talje, som viste det øverste af min trussekant.
 
Min kollega Anne havde en dag en ven med, som var på orlov fra militæret. Han hed Michael. Lige præcis den varme sommeraften var der ikke så meget at lave i baren, så vi gik selv i gang med at drikke, mig, Anne og Michael. 
Jeg kunne godt mærke at Michael var interesseret i mig, og prøvede at få en flirt kørende, og Anne prøvede også at få os sat sammen. Men han var ikke rigtig min type, lidt for pumpet og brun, med helt trimmet hår og lidt for smart. 
Men jeg var ret nem i den periode - jeg var liderlig hele tiden, ligeglad med hvad andre tænkte og ville bare have sjov og pik. 
 
Så det endte selvfølgelig med at jeg tog Michael med hjem til min lejlighed. Jeg trængte godt til pik da vi kom hjem efter at vi havde gejlet hinanden op hele aftenen, så jeg faldt straks på knæ foran ham i entreen, åbnede hans bukser og tog hans pik frem. 
Den var helt glatbarberet med kun en lille tot hår foroven - det havde jeg aldrig set før! Han pik var stor og glat og halvstiv. 
Jeg tog hans pik i munden, og hans hånd kom ned og tog et fast greb i mit hår, og han pressede bestemt mit ansigt ind mod hans nu helt stive, tykke pik. 
Jeg kunne mærke et lyn brede sig til min fisse, som drev af klæbrige, fugtige safter. Min fisse var helt åben og klar. Klar til at tage hans store tykke pik helt til roden. 
 
Han hev mig op at stå med et fast greb i mit hår, og krængede tøjet af mig. Nu helt nøgne begge to, væltede vi over på min madras, han tvang mine ben vidt åbne og stødte hårdt og voldsomt sin nu stenhårde pik op i mig. 
Der var ingen tvivl om, hvad han ville have og jeg var parat til at give det. Han begyndte at kneppe mig dybt, hårdt, mens han holdt mig fast ned til madrassen. Hvert stød fra pikken gik dybt ind i min drivende fisse, 
så dybt at det gjorde ondt hver gang, og så godt at jeg klynkede om mere, 
hver gang han langsomt trak sin pik tilbage, den pik der nu glinsede af min fissesaft. Han vendte mig om med et greb om armen, fik mig op på alle fire, og kneppede mig nu som en hund. 
En liderlig klynkende hund, som bare ville have mere af den gode pik. Aldrig før i mit unge liv var jeg blevet kneppet så hårdt og voldsomt - og jeg ville bare have mere.
Han fik mig ned på ryggen igen, og hans hoved forsvandt nu ned mellem mine ben. Langsomt, langsomt slikkede han min grådige fisse, langsomt drillende cirklede han tunge om min klit, 
til jeg til sidst kom med en orgasme som fik hele min krop til at ryste. Mens jeg lå helt udkneppet, holdt han mig stadig nede, mens han pumpede sin tykke pik til hans sæd sprøjtede ud over mine små, faste bryster.
 Hvor mange gange vi kneppede den nat ved jeg ikke. Men næste aften, da jeg skulle på arbejde igen, var jeg så øm, at jeg næsten ikke kunne gå. 
Da jeg fik fri kom Michael igen, og vi havde endnu en nat sammen. Så var hans orlov slut, og han tog tilbage til kasernen. Jeg så ham aldrig igen.Tag navigatør

bull   cuckold   hotwife   sex   swinger