's Blog

Billeder

Det er svært at tage billeder!

Ikke den mest dybsindige indsigt måske, men det har virkelig været en sjov prøvelse for os, at tage lidt billeder til vores venner her på cuckolds.dk. Det første billede var min idé, jeg syntes det kunne være fedt at tage et billede af min Herre, hvor han lige var kommet hjem fra arbejde.

Efter lidt forsøg fandt vi til sidst en god vinkel. Det blev rigtig godt og (synes jeg) virkelig, virkelig frækt. Jeg har altid haft lidt en svaghed for når han havde jakkesæt og det hele på, og så viste sin pik frem, eller endnu bedre, kneppede mig mens han stadig var i tøjet og jeg var helt nøgen. Det tænder tøsen i mig og provokerer mig helt vildt, at han på den måde bruger mig.

Det næste billede var af mig. Jeg ville ikke have mit ansigt på, men det ville min Herre heller ikke have. Han ville have et billede af min fisse og numse, hvilket viste sig at være væsentlig mindre grænseoverskridende for mig personligt.

Herefter kom vi til weekend og en masse aktiviteter med ungerne, nogen venner til spisning lørdag aften og så fremdeles. I mellemtiden havde et par medlemmer på cuckolds.dk efterlyst et billede af min mand, og som der blev skrevet - "meget gerne i bur". Det tænkte vi så lidt over, og til sidst sagde min Herre, at det ville vi gøre søndag nat inden vi lagde os til at sove.

Min mand var derfor i bur hele søndagen.

Jeg sørgede for at lade ham mærke ofte, at jeg ikke havde trusser på, så han havde en virkelig lystfyldt søndag med masser af frække tanker og vilde uregerlige fantasier. Det er sjovt, når min mand er i bur, så bliver han automatisk hurtigere liderlig og hurtigere tændt. Vi har et andet vennepar, hvor manden også ofte er i bur, men han er i bur over lang tid (tre til seksten uger tror jeg spændet har været!) Sådan har min mand aldrig været i bur. Dels fordi vores børn jo stadig bor hjemme, dels fordi han bader næsten dagligt på sit job, og dels fordi vi egentlig bruger buret anderledes end til den langvarige styring.

I vores venners tilfælde er det også for at vise, at han ikke har adgang til sin kones fisse. I vores tilfælde er det ikke nødvendigt, for min mand kan jo ikke elske med mig når min Herre knepper mig hele tiden! Haha.

En lang historie kort, så lykkedes det os til sidst at få taget et billede, hvor han er i "hvileposition" inde i buret. Jeg synes pikken ser helt forpint ud, når han bliver tændt mens han har det på, men afslappet ser den bare sød ud. Min Herre kom i min mund efter billedet af min mand (det har vi også taget et billede af), og min mand har måtte sove med bur på hele natten. Jeg elsker den måde jeg kan høre han ikke falder i søvn med det samme, jeg kan nærmest HØRE de tanker, der flyver rundt i hans hoved, hvor tændt han er. Ikke få gange har han blidt aet min fisse. Det er så sødt og kærligt, så da min Herre tog mig hen ad morgenstunden, fik min mand lov til at slikke min fisse ren, og derefter gned jeg ham til udløsning.

Tror det bliver en dejlig uge. De kærligste hilsner til alle på cuckolds.dk fra Linda og mine dejlige mænd.


På arbejde igen

Så kommer min mand hjem i eftermiddag. Jeg har lige siddet og læst det blog indlæg jeg lavede på min Herre foranledning i går. Kan ikke lade være med at grine over, hvor RINGE det er formuleret, men til mit forsvar vil jeg sige, at det er overraskende svært at koncentrere sig når man:

1) Lige er blevet kneppet længe og vidunderligt.
2) Har et summende lille æg lagt op i sin fisse.
3) Ved man har kort tid til at skrive.

Min Herre kørte mig på arbejde her til morgen. Min mand kommer forbi mit arbejde på sin vej hjem, så det gør ikke noget, at jeg ikke har bilen. Vi skal ud og købe lidt ting til ungerne inden de starter i skole lige om lidt, så der står osetur i Lyngby Storcenter på programmet samt naturligvis indkøbene til børnene.

Inden min Herre sagde farvel til mig i dag, fulgte han med ind på mit kontor. Tidligt om morgenen er der ikke så mange andre, og her i sommerferien faktisk kun nogen i afdelingen nedenunder. Indtil omkring kl. 10:00 er jeg alene på arbejde. Min Herre knappede min skjorte op og skubbede min BH ned, så han kunne nusse mine bryster mens han fortalte hvad han havde tænkt sig.

Han havde taget et af min mands bure med. Han ville have jeg gav ham det på i centerets parkeringskælder inden vi gik op. I løbet af indkøbsturen skulle jeg give mine trusser til min mand og senere også min BH. Hvordan jeg ville sørge for at få dem af ville være op til mig. Jeg var lidt betænkelig ved det. Jeg har kun en hvid silkeskjorte på i dag og jeg er ikke i tvivl om, at selvom man ikke kan se detaljer, så vil man kunne se jeg ikke har BH på.

Efter min Herre havde talt færdigt tog han et par billeder af mig siddende med brysterne blottet ved mit skrivebord på arbejdet. Han tog billederne et stykke fra så det var tydeligt hvor jeg er. Herefter tog han et par billeder tættere på, lod mig stå ind over bordet og holde trusserne til side under nederdelen, tog billeder af det og til sidst slikkede jeg hans pik til han kom temmelig voldsomt i min mund. Det tog han også billeder af - mig siddende ved min computer med spermen liggende på tungen - og derefter uden noget på tungen.

Billederne blev nummeret og så skulle jeg sende dem i den rækkefølge, ét billede hvert femtende minut til min mand. Jeg har en skøn kildrende fornemmelse i fissen, ja faktisk i hele kroppen. Jeg elsker det spil vi har i vores forhold, den måde hvorpå min Herre bruger mig, men bruger mig så både jeg selv og min mand bliver vildt tændte. Min Herre nævnte, at han ville lave mad i aften, så min mand og jeg har masser af tid i eftermiddag til at tale sammen og hygge. Det glæder jeg mig til, og jeg håber der bliver mulighed for, at de begge tager mig senere i nat...


Som tak for indlæg

Jeg står inde på kontoret foran computeren. Det er sandsynligvis dett sværeste jeg nogensinde har skrevet. Min Herre er kommet hjem for to timer siden, og han har næsten kneppet mig non-sttop lige siden.

Han har rost mig for mit indlæg på foraet, og mente jeg trængte til en belønning. Nu står jeg nøgen ved vores hæve/sænke bord med et snurende æg i fissen, min Herres sperm glidende ned af ballerne og min ægtemand som tilskuet via webcam. Jeg har fået bsked på, at jeg ikke må vende mig om før min Herre siger til.

Nu kan jeg høre budet med vores sushi er ankommet, så det bliver vist et kortt indlæg.

Hav en god aften!


En dejlig aften

Sikke en dejlig nat jeg lige er vågnet op fra. I går kom min Herre hjem fra arbejde lidt senere end vanligt, men han havde ringet i forvejen, så vi spiste bare senere. Ungerne har stadig sommerferie og vores datter er afsted på en fodboldlejr. Vores yngste skulle sove hos en skolekammerat, så det var bare os tre, der skulle have noget salat og grillede laksebøffer.

Da min Herre kom hjem fik jeg et stort knus i entreen. Jeg har for det meste kjole på, i hvert fald i den her del af sæsonen, en del af den opdragelse jeg har fået af min Herre, så han satte sig på knæ foran mig og løftede kjolen op. Som beskrevet, så var børnene ikke hjemme, så jeg havde taget mine trusser af, så min fisse fik et langt og nydelsesfuldt kys. Jeg elsker den måde min Herre nyder mig på, han spørger aldrig, han tager mig når han vil og som han vil.

Ved spisebordet sad vi og talte om vores dag. Jeg fortalte om den her hjemmeside, at jeg havde skrevet lidt sammen med en del forskellige personer - primært par - og at jeg egentlig fandt det som en rar adspredelse midt i den sløve sommerstemning, der er på arbejde. Min Herre spurgte om vi begge havde skrevet, hvilket min mand så måtte afkræfte, men han havde dog læst hvad jeg har skrevet. Det tænkte min Herre lidt over, hvorefter han læste den begrænsede mængde indlæg jeg har skrevet mens min mand og jeg vaskede op.

Efter alt var ryddet af vejen kom min Herre ud i køkkenet til os. Han havde et af min mands "bure" med, et formet som stålgitter i en bøjet form. Jeg fik besked på at give min mand det på, hvilket jeg naturligvis gjorde. Herefter trak han kjolen af mig og bukkede mig ind mod min ægtemand. Jeg lagde armene om hans hals og nød min Herres pik dybt i min fisse. Min mand og jeg kyssede lidt imens, men det kunne nogen gange være svært, når jeg stønnede eller sukkede for meget...

På et tidspunkt holder min Herre pause og beder min mand lave en kop kaffe til os alle tre, imens knepper han mig liggende ind over køkkenbordet. Han holder mine hænder på ryggen, og sammen med en hånd mellem mine skulderblade, bruger han det til at styre mig så han kan tage mig lidt mere bestemt, lidt dybere, og vildt vidunderligt... Jeg ELSKER den måde han knepper mig på. Det gør et eller andet vildt ved mig oppe i hovedet, at han på den måde bare bruger mig, men samtidig er han rigtig god til at tage mig "rigtigt". Det er lidt svært at sætte ord på, men alle kvinder der har mødt en rigtig mand ved hvad jeg mener.

Jeg kommer to gange mens min mand vimser rundt om os og finder kopper frem til den nybryggede kaffe. Min Herre kommer ikke, han har en nogen gange næsten frustrerende selvkontrol, men jeg klager ikke! Haha! Herefter sætter vi os ind i stuen for at drikke kaffen. Min mand sidder og ser på mig, han har tit sagt, at han virkelig nyder synet af mig når jeg er stakåndet, hed og en lille smule svedig fra når min Herre tager mig. Idag er jeg virkelig varm, og jeg er taknemmelig over det håndklæde min mand har lagt frem i læder sofaen (latterligt materiale når man er nøgen så tit som vi er!)

Vi drikker kaffe og min Herre fortæller, at han gerne vil have min mand svarer på de Emails, der kommer ind i løbet af aftenen. Han vil istedet bruge tiden på at kneppe mig. Selvom vi har været sammen i mange år, så kan det stadig gyse lidt i mig af liderlighed, over hans umiddelbarhed i relation til sex. Han beskriver hvordan verden bliver, han kommer ikke med forslag, han søger ikke accept, han fortælles os, hvordan vores sexliv er og bliver. Sindssygt frækt.

Min mand accepterer selvfølgelig og jeg kan se han glæder sig til at se hvad det er folk har skrevet til os. Jeg fortæller, at det mest er par, men at der også er nogen enlige mænd imellem. Min Herre ønsker kun min mand svarer på parrenes henvendelser og spørgsmål, men ikke de enlige mænd. Dem kan jeg svare på senere hvis jeg har lyst/tid. Med de ord bliver min mand sendt over til spisebordet i stuen med vores laptop, og jeg bliver bedt om at sætte mig på knæ midt på gulvet. Efter at min Herre har sat vores kaffekopper i køkkenet, kommer han ind i stuen igen med reb og et af mine sorte Halsbånd af læder. Han lægger det om min hals og rejser mig så op.

Med meget pertentlige bevægelser binder han først mine hænder, og lægger mig på tværs ind over spisebordet. Jeg bliver bundet fast ved hænderne, og senere også fra hver ankel til hver sit bordben. Mine hænder er tæt ved min mand, og han nusser dem smilende. Jeg ser op på ham og bliver helt rørt over hvordan vores ægteskab har udviklet sig. Herefter knepper min Herre mig i vel omkring tyve minutter. Han tager mig hårdt, langsomt, dybt, længe, skønt og simpelthen igen og igen. Jeg har ikke tal på hvor mange gange jeg kommer. Ind imellem kæler han også for min fisse med hånden, og forkæler mig i det hele taget helt vildt. Han fortæller hvor glad han er for mit arbejde på cuckolds.dk og giver mig besked på at skrive et blog indlæg dagen efter.

Herefter binder han mig op og flytter mig over så jeg sidder overskrævs på min mand. Jeg kan tydeligt mærke hans lyst, hans frustration og hans ivrighed. Han nusser mine lår, mine baller, mine bryster og vil hele tiden kysse mig. Jeg lader ham kysse min hals og min kind, og fra tid til anden kysser jeg ham også "rigtigt". Min Herre nyder os lidt, hvorefter han læner mig en smule til siden, så jeg kan slikke hans pik. Min mand sidder og sluger synet med øjnene, han elsker at se mig slikke pik, og nu er jeg så tæt på som jeg vel kan være.

Da min Herre til sidst kommer, holder han i mit hår og sprøjter direkte i min åbne mund. Jeg slikker det sidste sperm af hans lækre pik, og kysser derefter min mand. Han kysser mig vildt og intenst, ivrig efter at få så meget af min Herres sperm som overhovedet muligt. Da han har fået det hele, kysser min Herre mig kærligt og lidenskabeligt. Han giver os besked på at blive siddende og nyde hinanden mens han tager sig et bad inden natten.

Da vi senere går i seng ligger vi og taler om alt muligt. Min mand er stadig i bur, men jeg får besked på at låse ham ud inden han tager på arbejde. Han har et arbejde, hvor han bader sammen med sine kolleger, og vi er ikke interesserede i at tilfældige personer indirekte bliver involveret i vores sexliv. Så jeg er stået op klokken lidt over seks i dag, låst min ægtemand ud af sit bur og sendt ham på arbejde, hvorefter jeg gik ind til min Herre og nød hans pik en lille halv time inden vi begge stod op. Nu sidder jeg med nybarberet fisse (jeg blev barberet på spisebordet i køkkenet af min Herre mens han bad mig læse nyheder op fra avisen) på arbejde og taster det blog indlæg jeg blev bedt om at lave.

Nu glæder jeg mig til at se hvilke Emails min mand skrev i går mens jeg fik pik.


Vores liv (Linda, min mand og min Herre)

Vi har allerede modtaget helt utrolig mange venlige Emails med spørgsmål om hvordan vores liv fungerer. Det er vi rigtig glade for, men jeg tænker det kan blive lidt besværligt at skrive til alle. Svarene vil jo også generelt være de samme, så jeg besluttede mig for, at nogen blog indlæg ville være passende.

Vi svarer på det vi har lyst til og afslører kun det vi vil.

Min mand og jeg har været gift i mange år, og havde også fået to dejlige børn sammen. Ved en (meget kedelig) sammenkomst ude i byen beslutter vi at gå tidligt, og går så på en natklub. Der er der en fantastisk dygtig bartender, der fortæller en masse sjove historier mens han laver drinks og på et tidspunkt sætter en meget velklædt jævnaldrende mand sig ved siden af mig.

Han spørger om han må give den næste drink, hvortil jeg svarer, at jeg er her sammen med min mand, så måske er det ikke helt iorden. Hans svar er, at han også vil give min mand en drink, hvis blot han må kysse mig. Det bliver jeg fornærmet over og min mand og jeg rejser os for at gå. På vej ud til døren bliver vi indhentet af den ukendte mand, der undskylder og tilbyder at han går i stedet. Det accepterer vi, og han giver endda min mand penge til at betale barregningen.

Oppe ved baren ser vi, at han har lagt sit visitkort ind mellem de foldede sedler, og af en eller anden grund smider vi det ikke ud.

Vi (min mand og jeg) talte meget om det i ugerne efter og det begyndte at være en fantasi når vi var i seng sammen, at jeg kom hjem fra møde med en ukendt mand, eller at der havde været en mand i løbet af dagen og taget mig først. Nogen gange var fantasien også, at jeg fortalte min mand jeg var for træt til sex med ham, for min "unge elsker" havde været der før ham. Så lå han vildt liderlig hele natten, og vi havde det skønneste morgensex bagefter.

Efter omkring fire måneder tror jeg det var, besluttede vi os til at skrive en Email til manden fra baren. Det tog så to uger at skrive den Email.... Haha. Han svarede høfligt tilbage, svarede på nogen af vores mange spørgsmål, skrev selv nogen tilbage og tilbød at invitere os ud at spise, hvis vi ville tale mere om det.

Det var en fuldstændig vild middag. Vi talte og talte, og gik faktisk først da restauranten lukkede. Så lejede vi et hotelværelse og elskede hele natten alle tre. Først min mand og jeg, så den fremmede og jeg, derefter lidt på skift. Da min mand og jeg kom hjem næste dag var vi helt oppe at køre, det var totalt vildt og vi ville bare have endnu mere.

Nu ti år senere er vi stadig sammen. Manden fra baren fortalte om sin fortid i diverse Loger, om sine evner ud i BDSM og både min mand og jeg fandt ud af hvilken ro, der er i at blive taget hånd om af en stærk og ægte dominant mand. Han har lagt Halsbånd på mig, og nu er jeg hans tøs. Min krop er nu fuldstændig hans, og min mand nyder sin status som hanrej. Min mand og jeg elsker fortsat, men det er på min Herres præmisser og med hans accept.

I begyndelsen fungerede det sådan, at vi så hinanden når det passede ind i vores respektive pligter og dagligdag. Min Herre rejste meget i forbindelse med sit arbejde, og både min mand og jeg arbejdede også fuld tid.

Fra tid til anden ville min Herre tage mig med på rejse, og sende mange billeder hjem til min mand, hvor jeg blev taget på diverse hotelværelser eller sad nøgen mens min Herre arbejdede.

Vi havde både aftaler hos os, hos min Herre og ude i byen, hvor vi lærte hinanden bedre og bedre at kende. Begge mine mænd blev - og er - utroligt gode venner, så efter nogen år besluttede vi os for, at flytte sammen allesammen. Vores to børn kendte også min Herre og havde set ham mange gange (men kendte naturligvis ikke til at jeg bar hans Halsbånd), så de var meget glade for at vi kunne bo sammen allesammen.

Det har vi så gjort lige siden, og det fungerer rigtig godt. Vores datter gjorde lidt oprør imod vores forhold da hun blev teenager, men det var mest den naturlige trodsighed, der opstår i den alder. Alt hvad mor og far gør er som bekendt forkert, så det blev lige vores specielle forhold hun hængte sin teenageforvirring på. Det rasede dog ud efter et (vil jeg gerne indrømme) anspændt halvt år, hvorefter hun undskyldte og sagde hun havde savnet den afslappede stemning der var i huset når vi alle fem levede naturligt sammen.

Vores yngste (dreng) har altid været meget glad for min Herre. De har en masse lidt nørdede interesser sammen, så det har fungeret som en form for "onkel-der-bor-hjemme" eller en meget nær gudfar.

Vi har regler på den måde at forstå, at der er seksuelle handlinger der foregår mellem min Herre og jeg, som aldrig foregår mellem min mand og jeg.

Min Herre har fået mig overdraget i forbindelse med jeg tog imod hans Halsbånd. Jeg kan give det tilbage, hvis jeg ikke ønsker vores forhold længere, men det kunne aldrig falde mig ind. Til forskel fra hvad man tit hører om BDSM forhold, så er det jeg får igen; omsorg, ømhed, respekt, beskyttelse, kærlighed og FANTASTISK sex et ringe bytte for at lade en mand som min Herre bestemme over min krop.

Min mand bliver styret af både mig selv, men også af min Herre. Han får fra tid til anden kyskhedsbælte på (eller som vi kalder det; "Bur";-) i kortere eller længere tid, og han bliver også ofte bundet for derefter at se på når jeg bliver taget. Min Herre har lært mig at få meget våde orgasmer, og min mand synes det er fantastik når jeg ligger ind over ham, eller direkte på ham, mens min Herre knepper mig, hvorefter jeg kommer ud over ham. Han slikker mig altid ren bagefter, og har det været en særlig vild omgang, så er det ham der enten sover på den våde plet eller står for at vaske og skifte sengetøjet.

Min Herre vil også ofte komme i min mund, hvilket næsten kan få min mand til at komme bare ved synet. Han elsker at jeg derefter deler det med ham eller slikker ham stadig med spermen i munden og derefter gnider ham til udløsning. Min mand og jeg dyrker stadig sex, nogen gange på min Herres foranledning, men også nogen gange bare fordi vi har lyst til hinanden. Vi kan dog ikke lade være med at tale om min Herre ligegyldigt hvad og særligt min Herres sperm kan få det til at gå helt i sort for min mand.

Når ungerne har været på sommerferie hos bedsteforældrene i Jylland, eller vi tre voksne har taget en weekendtur et eller andet sted hen, har det ofte været sådan at jeg er nøgen det meste af tiden. Min Herre vil nyde mig, kysse mig, tage mig og betragte mig som han vil, mens min mand vil stå for at lave mad, rydde op og så videre. Ofte vil min Herre også binde os. Han er utrolig dygtig til det, og har taget nogen utrolig flotte billeder af både min mand og jeg enten sammen eller hver for sig. Det er rene kunstværker, men det kan også bruges til at fiksere min mand eller nægte ham mulighed for at kunne tage mig eller blot at kunne berøre sig selv.

Vi har en enkelt rutine, som vi har gentaget rigtig mange gange. Hvis det er en dag, hvor min Herre arbejder hjemmefra, hvor jeg også har fri, så skal jeg slikke hans pik hver gang han skal telefonere. Det optager vi på små film som vi sender til min mand, som han kan se i løbet af sin arbejdsdag. Når han så kommer hjem, tager jeg imod ham, og giver ham Bur på. Om aftenen fortæller enten min Herre eller jeg hvor mange gange jeg slikkede pik, og til sidst vil min Herre tage mig, komme i min mund (som jeg deler med min mand), inden lyset slukkes og vi siger godnat.

Efter sådan en dag og nat er min mand MEGET opmærksom og helt vildt tændt dagen efter.Tag navigatør

bull   cuckold   hanrej   hotwife   sex