lowlaif's Blog

Uden filter, eller målebånd.

Min kone er jo aktivt søgende, og det giver da også stort set daglige resultater. Hun chatter med en 2-3 unge mænd dagligt. Een, ikke helt så ung, mand. Skrev idag. At han var fra Tyskland (fint så er den del OK) han skrev at han er 37. Det er faktisk vel over hendes søge kriterie. Men han skrev at han var "meget veludrustet", så lidt interesseret var hun jo. Hun fik et billede af ham (på hans profil var kun billeder af ham på lang afstand) og det var OK - men hun synes ikke han så ud som "kun" værende 37. Måske nærmere 47 som hun sagde. Men hun bedømmer også min ældste søn ældre end han er, så det er vi vant til. 

Nåmen hun sendte lidt nøgenhed til ham (på hans forespørgsel) og forventede at få et billede retur af hans veludrustethed. 

Han sendte dette...

small big cock

Hun kiggede på det, hun kiggede på mig, hun kiggede på billedet og så begyndte hun at fnise. 

Jeg tror godt nok at der findes mænd ude i verden der skal realitets checke deres virkelighed. Igår havde hun iøvrigt besøg af en gut der havde skrevet til hende at han ville vise hende at der på Phuket også fandtes gode mænd. 

Han havde ikke været i bad i denne uge, han havde ikke børstet tænder i år. Så hun sendte ham fluks på badeværelset, fik ham til at skruppe og skure sur nakke ost af - og så ellers skylle munden i listerine et par gange. 

Han kom ind i soveværelset hvor hun var nøgen og ventede ham, han iførte sig kondom. Lagde sig ovenpå hende (hvor hun fortrød at hun ikke havde forlangt bad for hans armhuler var fæle sagde hun). Han hoppede løs i 2-3 minutter. trak sig ud trak kondomet af og sprøjtede ud over sengen surprise i stedet for hendes krop. 

Hoppede ud af sengen, klædte sig på, og inden hun rigtigt forstod hvad der foregik var han væk. Uden et ord.

Onsdag og torsdag havde hun 2 meget veludrudstede fyre, og den ene siger hun er det bedste knald hun nogensinde har fået. Så nu venter hun på at han kommer tilbage til Thailand cheeky

Så ham kommer der lige et billede af her. 

Det bedste knald


Jay has left the building

Igår morges, torsdag, bad Kate om ikke jeg kunne købe ind til at hun kunne lave frokost og så tage vores datter med. 

Jeg tænkte mit. Men hun afslørede på ingen måde at hun havde andre intentioner end at lige gøre rent fra aftensmad, vaske op og gøre klar til at lave frokost. 

Men vi var end ikke kommet hen til supermarkedet, får jeg fik en besked på LINE. Jeg ligger nøgen og venter på Jay, han er lige vågnet. Og mens jeg kørte ind på parkeringspladsen, en ny besked. Nu skal jeg have vild sex.

Mens vi gik i supermarkedet, og kiggede på hvert eneste varenummer på hylderne, kunne jeg kun tænke een ting, hvad min kone gennemgik imens. 

Vi havde alt vi skulle have i kurven, og jeg tænkte at vi kunne tage hen på en legeplads i nærheden i noget tid. Det er heldigvis en indendørs legeplads, for det var 35 graders varme ude. Jeg sad igen i bilen, skulle til at starte, da jeg fik en besked om at hun blev taget hårdt bagfra i doggystyle - det er nok hendes favorit stilling. 

Datteren og jeg hyggede en halv times tid på legepladsen, før der kom en besked om at hun var helt færdig nu. 

Da jeg kom hjem kunne jeg bare konstatere at spionkameraet var blevet væltet på gulvet så det havde ikke taget billeder, det skete mens hun redte sengen inden de gik igang. 

Idag skulle datteren så optræde, og vi kørte hende hen på skolen. Derefter satte Jay sig om på bagsædet til min kone, og de hyggede ganske meget, hun havde en hånd i hans bukser, og han i hendes trusser. Mens de grådigt kyssede hinanden. Sikkert meget godt at vi har 65% filter på vinduerne :D 

Vi kom frem til lufthavnen, sagt farvel til Jay og tilbage til skolen, hvor datteren optrådte klokken 13. Vi er nu hjemme klokken er 15 og jeg har da sårn antydet at jeg egentlig er ret liderlig. Efter i mere end 3 dage blive nægtet adgang til hende. Men hun har sagt, tålmodighed, først skal datteren lige falde i søvn, og så må vi se.

Jo hun er bestemt ved at udvikle sig til en "rigtig" hotwife.


Jay the tourist.

Vi vågnede alle meget tidligt i morges. For idag skulle vores datter øve til danseoptræden på fredag. Så vi kørte hende ud til dans, og da hun var afleveret ville vi ud og spise lidt. Kate satte sig om på bagsædet med Jay. Og der gik kun minutter inden de var i en meget kærlig omfavnelse og kyssede. 

Ca. 10 minutter senere kunne jeg høre den velkendte lyd af Kate når hun får orgasme. Jay havde fingeret hende til en våd orgasme. Hun klemte sig helt ind til ham mens hun småhulkede, og kyssede ham på halsen. 

Vi kom hen til en fin restaurant, og Jay sagde galant at han bød på frokost. Så vi gik indenfor, og minsanten om ikke det var den lækreste mad jeg har fået længe på et thai sted. Det er somom maden i Bangkok er bedre end hernede sydpå. Eller indtil nu har det været min opfattelse. Men det har var godt. 

Kate sad overfor Jay, jeg ved siden af Jay. Og mens han ventede på sin mad, sad han langsomt med sin højre langemand mod sin næse, og ind i sin mund. Kate var højrød i hovedet af liderlighed. Jeg tror de i alt stilhed har aftalt hvad der skal ske i aften. 

Vi kørte op til den store Buddha på toppen af et bjerg, og legede turister. Vi har sat Jay af ved en kaffebiks, han får besøg af en af hans leverandører, så han havde noget business han lige skulle klare, men tydeligt at de to er glade for at se hinanden igen. Og det ER jeg jo også :)

Vi hentede datteren og kørte en tur på stranden. Det er fint vejr. Men jeg skal jo også arbejde, så nu er vi hjemme igen. Så må vi afvente aftenen og natten.

 


Jay has entered the building

Så har vi hentet Jay i lufthavnen. Lufthavnen ligger ca. 40 km. fra vores hus, og der er en del vejarbejde på vej, det er svært at beregne tiden fuldstændigt. Naturligvis var idag den dag i nyere tid, hvor trafikken var mest åndsvag. 20 minutter brugte vi på at tilbagelægge 3 kilometer.

På vejen fik jeg lige en forsmag på de næste par dage. Som jeg altid gør, lagde jeg en hånd på Kates lår. Men hun klappede mig over fingrene og sagde med en lidt skrap tone. Du har ikke adgang før lørdag.

Men vi nåede frem til lufthavnen, ca. 30 minutter efter Jay. Da det var indenrigs han flyver, så sad han udenfor og ventede på os. 

Han så mig før jeg så ham, og snart sad han på bagsædet og snakkede løs om alt hvad han har oplevet siden vi sidst sås for 2 år siden. Han er i Bangkok på gennemrejse fra Danmark faktisk, og han taler et fremragende dansk, med tyk tysk accent. Han skal til Taiwan næste uge. 

Nåmen der sad han, og jeg kunne dufte hormonerne. Både fra ham, og fra Kate. Da vi kom hjem sagde Kate til mig. Han har haft stiv pik siden han satte sig ind i bilen. OK svarede jeg og dig? Er du våd? Som et vandfald sagde hun smilende. 

Men Jay er også ramt af jetlag, så han skal lige have en morfar inden de kan mødes i soveværelset. Det er tydeligt at Kate er liderlig, og huset sitre af energi. Hun kom hen til mig for få øjeblikke siden, tog sine trusser af (meget drivende våde) gav mig dem og sagde: Jeg tror ikke jeg får brug for dem igen.

Nu må vi se, Jay har gjort sin entre. Nu venter vi begge på at Kate får noget velfortjent og tiltrængt fremmed pik.


Hotwife

Kate kom i sidste weekend til mig og spurgte: Kan du huske Jay? Ja, sagde jeg, det kan jeg da. OK han har kontaktet mig, for han er på vej til Thailand. Jeg har fortalt ham at vi nu bor på Phuket. Han har spurgt om det er OK at mødes hvis nu han tager en flyver herned og så booker et hotel i nærheden? Men jeg har sagt til ham at han kan da bo på gæsteværelset (meget frækt smil).

Jeg nikkede og svarede at det var da fint, så er der da en tid hun ikke behøver søge aktivt efter nogen. Ja, svarede hun, men HVIS der er en lækker fyr og han vil gå med til at være 2 om mig, så vil jeg nu nok sige ja alligevel.

Igår kom hun igen, nu Har Jay bestilt billet til Bangkok og videre til Phuket - han vil bruge de første dage her. Så han kommer i næste uge. Og mens han er her der får du ikke noget sex, og du må heller ikke klare det selv. Jeg har aftalt med Jay at vi, han og jeg, skal have sex minimum 3-4 gange hver dag, det må være nok. Så kan du ikke også få sex.

Hun har mere og mere udviklet sig i rollen som hotwife, men denne gang er det markant. Hun plejer normalt at virkelig ville "færdiggøres" af mig. Men nu skal hun altså have prøvet noget nyt af. Glæder jeg mig til næste uge? Det tror jeg nok jeg gør :)


Alt godt kommer, til den der venter.

Jeg har haft en ny indlæggelse, så vi har lige haft nogen dage med pause i soveværelset. Men Kate har jo chattet med en fyr fra Ukraine. Han skulle så komme idag klokken 9:00 de har gejlet hinanden op via deres chat, og han skrev til hende at hun skulle være helt klar når han kom, for han var helt vildt liderlig.

Han ankom da også iført en hæderlig bule i bukserne. Kate greb om den og trak ham ind i soveværelset. Klokken var 09:03.

09:08 var han ude af døren igen. Kate kom ud fra soveværelset, nøgen kun med håndklæde om sig. Jeg kiggede spørgende på hende. 

De havde lukket døren, han havde smidt tøjet med det samme, hun havde grebet ud efter hans meget stive pik, som hun sagde var stor. Men han havde afvist hendes forsøg på at røre den. Så havde han givet hende et kondom, men da hun ville sætte det på havde han selv overtaget. 

Han havde lagt sig på ryggen på sengen, mens Kate smed sit tøj, hun havde sænket sig ned over hans pik og han havde sukket højlydt. Hun hoppede af da hun troede han var i smerter. 

Men kondomet var fyldt til randen med sperm. 

Han havde flovt undskyldt, skyndt sig at tage tøj på og fløj ud af døren. Kate sad i flere minutter og sagde, jeg satte mig bare ned over hans pik, nåede lige at fornemme at han ville blive god. Og så var det overstået. Jeg bevægede mig ikke, jeg sværger, men han kom lige så snart han var indenfor. 

Hurtigste knockout i boksning er såvidt jeg husker 11 sekunder. Hurtigste mand på jorden løber 100 meter på 9.58 sekunder. Jeg tror jeg ringer til Guiness Book of records i løbet af dagen, jeg tror kate kvalificerer sig til en plads. 


Oprydning

Som de der har fulgt med ved, så har jeg været en hel del syg i 2016. Men Kate har nu ikke ligget på den lade side når det kommer til at få fremmed. Vi gjorde status den anden dag da en ny russisk fyr forlod soveværelset. Hun har haft sex med lige så mange forskellige mænd i år, som 2015 og 2014 tilsammen. Det undrede os lidt nu jeg har været indlagt, så der har været en hel del pauser når hun ikke vil have besøg uden at jeg er hjemme. Men fintællingen taler sit eget sprog, i gennemsnit hen over året 2 nye mænd om ugen.

Nogengange går det måske også lidt hurtigt. For et stykke tid siden var der en fyr her, en ung sportstrænet new zeelænder med et killersmil - han oplevede at finde et brugt kondom i sengen, for jeg havde ikke haft tid til, som det ellers er kotume. At rydde op, skifte sengetøj og håndklæder til vask. 

Normalt er det min tjans at skifte sengetøjet, herude er det populært med meget tunge madrasser, og Kate har ingen chance overhovedet for at løfte dem. Så det er min opgave, og så har jeg opgaven med at vaske tøj, og rydde lidt op i soveværelset. 

Og den anden dag da russeren var gået, der gik jeg i soveværelset. Samlede Kates trusser op fra gulvet og lagde dem i vasketøjskurven, tog hans håndklæde der kom samme vej. Og samlede brugte kondomer sammen, samt deres indpakning. Tog lagnet af der var vådt endnu af hans sperm, hendes safter. Og tænkte... Jeg er nu engang et lykkeligt menneske - tænk at få lov til at gå og hygge mig med at rydde op efter min kones eskapader. Nogengange tænker jeg om det er med vilje at de smider de brugte kondomer på gulvet (eller i sengen) og hun lader sine trusser ligge.

Kate sagde til antal fyre i 2016, at i 2017 vil det blive til flere, for hun havde noget drømme om flere på en gang og flere samme dag - det sidste har hun været igennem et par gange her i 2016 og det tænder hende at ligge og have sex, mens hun tænker på at om lidt kommer en ny fyr og vil give hende alt han har. 

God jul og godt nytår til alle herinde, må det nye år bringe alle de oplevelser de drømmer om.


Gang i gaden

Vi har været lidt fraværende i lang tid. Dels havde vi den uheldige episode med en enkelt profil der stjal indhold (bl.a. en af vores blogs) og så har jeg været syg stort set hele 2016, så aret for mit vedkommende har mest en dels drejet sig om at holde lægerne beskæftiget og når jeg ikke kunne det, tjene penge til livets ophold.

Min kone har startet fabrikation af sæbe og lotion, det er der jo også gået noget tid med. Men for at få gang i økonomien igen :D

Nå men - det er ikke sådan at hun ligger på den lade side, det har været svært for hende at takle min sygdom, men een af hendes yndlingsmåder at gøre mig glad og afslappet er jo at få noget fremmed. Så der har været (når jeg ikke har været indlagt, hun vil helst ikke have mænd der kommer uden at jeg er her) en lind strøm af unge mænd. 

Statistikken siger at: Mænd på Phuket er ikke så veludrustede som på Koh Samui (dette er Oplysning til Borgerne om Samfundet :D )  - de er ikke så lette at få i nettet som i Bangkok, men de der har været her har overvejende været rigtigt søde, de fleste har været her mere end een gang og mange af dem taler hun om med en glød i øjnene.

Hun har nu flyttet en dobbeltseng ind i stuen, meningen er at hvis en fyr er med på den, så skal de have sex der, lige udenfor mit kontors dør. Det er der ikke nogen der har ville endnu, men hun siger at der kommer en italiener til Phuket om en måned og han er indstillet på at det skal ske i stuen, foran mig. 

De fleste, som i Bangkok og på Samui, som kommer her vil ikke at jeg deltager, og ærligt - det har jeg det fint med :D Jeg synes det er fedt at min kone får fremmed i soveværelset, lukket dør og giver den gas. Når de så kommer ud, med ild i øjnene og kærlig omfavnelse så ved jeg at hun har haft det fedt. 

Jeg har et par gange eller 5 deltaget som tilskuer, og efterhånden som det er blevet flere gange så kan jeg godt nyde at være tilstede, men jeg indrømmer at jeg føler mig stadig meget genert. 

Det var en opdatering, vi er her stadig, vi elsker hinanden som vanvittige, vi har det fedt på Phuket et godt valg at flytte hertil. Nu skal jeg forhåbentlig snart ikke på sygehuset så meget mere, men det er i virkeligheden den eneste malurt i vores bæger. Så manglende opdateringer er mere begrundet i manglende tid til at opdatere :)

Kan I alle have en rigtig god december.


En pause (måske)

Det er simpelthen for ringe hernede. I Bangkok havde hun da et par smuttere, dels af mænd der ikke kom alligevel og så en enkelt der bestemt ikke ville hendes nydelse. 

Men Phuket... HOLDDAOP!!! Det er godt nok sølle, det er ikke fordi hun mangler som sådan men frafaldsprocenten er i nærheden af 50% det er HELT vildt så bange de unge mænd er når det kommer til stykket. 

Kate bruger som jeg har nævnt et par gange en app, der angiver de unge mænd der er i nærheden af vores hjem. Og har en jævn kontakt med unge mænd. Hun laver så en aftale og måske dukker han op, måske gør han ikke. Det er ikke til at vide. Så nogen gange hvis hun er specielt liderlig eller ikke har fået noget et stykke tid, hvor hun har troet på at hun ville få. Ja så helgarderer hun ved at dobbeltbooke - udfra devisen at så er der da minimum een der dukker op. 

For små 14 dage siden, kom der en fyr klokken 8 om morgenen, det var jeg ikke forberedt på, men Kate smilede bare, kyssede mig og sagde vi ses lige om lidt mens hun førte den unge mand ind i soveværelset. Og han gik godt nok til makronerne, hun kom den ene gang efter den anden, den ene gang mere højlydt end den anden. Jeg var sikker på naboen har hørt det.

Den unge mand fik udløsning et par gange inden han skulle videre ced 9 tiden. Han smilede over hele hovedet. Klokken 10 ankom næste unge mand, ham havde jeg hørt om så der var jeg "forberedt" - han sagde pænt goddag og forsvandt ind i soveværelset sammen med Kate. Og det nød hun også ingen tvivl om at blive taget med så kort mellemrum af 2 forskellige det gjorde noget ved hende.  

Ved 11 tiden var han tømt og klar til at tage ud i livet igen. Jeg blev ringet op af et fragt firma at de havde min pakke lige på trapperne, om jeg var hjemme. Jo det er jeg da sagde jeg og tænkte godt han ikke lige kom mens Kate hylede og skreg inde i sengen. Men han kom og det var vores nye spion kamera. Nu er det ikke mig der har bestilt det så for nu at være ærlig så er det en ordentlig klods af et overvågnings kamera. Og virkelig svært at skjule - men jeg gjorde mit bedste. Og satte mig til at teste kamera stillinger og hvordan det bedst fik et billede af hele sengen - mens jeg sad og var dybt koncentreret trådte en ing mand ind gennem døren. 

Kate virkede også lidt overrasket, hun skyndte sig ind i soveværelset mens den unge mand stod og så lidt fåret ud i stuen (thailandske hjem går man direkte udefra ind i stuen, vi har hverken bryggers eller entre) - Kate havde fået lukket gardinerne til igen og kom ud bad den unge mand følge hende kom tilbage og kyssede mig mens hun sagde - tænd kameraet og du skal lege med dig selv mens du ser på mig men du må IKKE komme. 

Jeg tændte kameraet og jeg skal love for at det var et fint show hun havde gang i. For første gang så jeg hvordan hun opnår at få pik inden for få minutter af fyrens ankomst, hun trak hans bukser og shorts ned begyndte at lege med hans pik - han klædte sig selv af mens hun sidder foran ham på sengen og lege med pikken der bliver stenhård. 

Nærmest i een bevægelse er hun selv ude af sit tøj og står på alle 4 med røven vendt mod den unge mands stive stolthed. Og han trustede den i bund i hendes allerede meget våde fisse, den var jo godt brugt nu derefter gik det i mange forskellige stillinger indtil han trak sig ud og kom ud over hendes mave og bryster - hun gned hans sperm ind i huden, vendte sig om mod ham (der nu var faldet noget omkuld og lå fladt på ryggen, jeg var bange for han kunne se kameraet, ved ikke om han kunne men han sagde ikke noget. 

Kate lagde sit hoved på hans mave og begyndte stille at lege med hans slappe manddom, som dog hurtigt kom til live igen. Og inden der var gået mange minutter sænkede hun sin lille lækre krop ned over hans stive jern. Hun vendte sig så hun kunne se lige op i kameraet - det var godt nok frækt at se hendes ansigt mens hun langsom hæver og sænker sig ned over hans pik. Hun spillede lidt på sig selv og kom i endnu en orgasme. 

Hoppede af og afsluttede ham med hånden - så han havde sin egen sperm op af maven, hun lænede sig ind over ham og gned spermen mode ders begges krop mens hun lidenskabeligt kyssede ham. 

3. omgang var missionærstilling og hans fysisk veltrænede krop der pumpede ind og ud af hende mens hendes ben holdt fast om hans lår og hendes hænder på hans baller pressede hans pik så langt ind det var muligt. Inden han kom i en stærk orgasme tydeligvis. Derefter kunne han ikke mere og havde travlt med at komme ud af døren. 

Vi var enige om (mens vi efter elskede) at det var den fedeste dag længe. Så Kate har double booket siden. I torsdags skulle komme 2 men den ene meldte hurtigt fra igen, han synes alligevel at det der med at manden er hjemme det var for weird. Den anden glemte at melde afbud og glemte at komme. 

Fredag havde hun så en aftale med en fast elsker, klokken 10 spørger hun ham hvad tid han kommer, nå for Sørensen det havde han da glemt og nu var han ovre på den anden side af øen. 

Nå skidt pyt han kommer nok en anden gang. Fredag havde hun så aftale med en gut klokken 10 også - men han meddelte at det skulle være på hans måde hans præmisser hans - så blev han bedt om at blive væk - men så kom jo aftenens guf så hun var ikke skudt i sænk endnu. 

Men aftenens guf (som bor under 400 meter fra os) holdt udenfor portvagten og skrev til hende at han under ingen omstændigheder ville give navn og kørekort til portvagten (det skal man for at få adgang) hun måtte komme ud og hente ham. Men det kan hun jo ikke så ville det være ret tydeligt at hun var mig "utro" og så er fanden løs i laksegade her i Thailand - så hun meddelte ham at JEG kunne hente ham i porten - men det ville han ikke høre tale om. Så kom han HELLER ikke. 

Idag skulle en ung mand være kommet - men han var taget på arbejde i stedet, det havde han glemt at skrive til hende i morges. Imorgen skulle en ing mand komme, men han hoppede fra for et par timer siden.

Lige nu sidder hun og chatter med en uhyggeligt veludrustet svensker, så må vi se hvad det bliver til. Men hold da op en gang bangebukse og snotnæser der er herude, det er i hvert fald ikke bulls som jeg forestiller mig en bull.


Det nye liv

Vi har nu boet på Phuket i 3 fulde måneder, og er faldet helt godt til. Vores datter er startet i skole (det GØR man her, hun er kun 4 år, men det gør man altså) - hun har på de 3 måneder udviklet sig fra midt i klassen, til top 3 - det er vi da behørigt stolte af :) 

Kate benytter en app på telefonen, der angiver medlemmer der er tæt på hende, det har givet en hel del fede oplevelser allerede. Men desværre viser der sig et ret tydeligt mønster, nemlig mænd under 30 er simelthen useriøse herude. 

Hun har haft nu 9 fyre over 30 (30-36) som er kommet, har givet hende en rigtig god oplevelse, et par stykker er kommet igen og har gentaget succeen. 

Og så har hun chattet med måske 10 fyre i alderen 18-29 som alle som een har sprunget fra på dagen for at de skulle komme her. Ikke een eneste af de unge fyre har meldt fra, de er ganske enkelt bare ikke dukket op. Og det efter at have sendt "stiv pik" billeder, fortalt hende hvor drønliderlige de er, og hvad de iøvrigt ville gøre ved hende når de kom. 

En enkelt fyr skrev at han var hjemme nu, lige ville tage et bad, han boede 1.4 km fra os. Efter en time spurgte Kate igen, hvornår han ville komme. Han var på vej ud af døren, men han havde lige brug for 10 minutter, så ville han være her. Efter yderligere en time spurgte Kate igen, hvor han blev af. Men fik ikke noget svar. 

En anden fyr slettede hende fra appen og fra LINE (en dedikeret chat app) 10 minutter før han skulle have været her, op til han slettede hende havde de udvekslet "jeg er pisse liderlig" beskeder. 

Så nu hedder hendes søgekriterier "30-39" - under 30 her på Phuket er nogen tøsedrenge, det er jo ikke det en hotwife har brug for :D
 
Blot en kort opdatering. Tag navigatør

cuckold   fremmed pik   hotwife   sex   stor pik