lowlaif's Blog

Alt godt kommer, til den der venter.

Jeg har haft en ny indlæggelse, så vi har lige haft nogen dage med pause i soveværelset. Men Kate har jo chattet med en fyr fra Ukraine. Han skulle så komme idag klokken 9:00 de har gejlet hinanden op via deres chat, og han skrev til hende at hun skulle være helt klar når han kom, for han var helt vildt liderlig.

Han ankom da også iført en hæderlig bule i bukserne. Kate greb om den og trak ham ind i soveværelset. Klokken var 09:03.

09:08 var han ude af døren igen. Kate kom ud fra soveværelset, nøgen kun med håndklæde om sig. Jeg kiggede spørgende på hende. 

De havde lukket døren, han havde smidt tøjet med det samme, hun havde grebet ud efter hans meget stive pik, som hun sagde var stor. Men han havde afvist hendes forsøg på at røre den. Så havde han givet hende et kondom, men da hun ville sætte det på havde han selv overtaget. 

Han havde lagt sig på ryggen på sengen, mens Kate smed sit tøj, hun havde sænket sig ned over hans pik og han havde sukket højlydt. Hun hoppede af da hun troede han var i smerter. 

Men kondomet var fyldt til randen med sperm. 

Han havde flovt undskyldt, skyndt sig at tage tøj på og fløj ud af døren. Kate sad i flere minutter og sagde, jeg satte mig bare ned over hans pik, nåede lige at fornemme at han ville blive god. Og så var det overstået. Jeg bevægede mig ikke, jeg sværger, men han kom lige så snart han var indenfor. 

Hurtigste knockout i boksning er såvidt jeg husker 11 sekunder. Hurtigste mand på jorden løber 100 meter på 9.58 sekunder. Jeg tror jeg ringer til Guiness Book of records i løbet af dagen, jeg tror kate kvalificerer sig til en plads. 


Oprydning

Som de der har fulgt med ved, så har jeg været en hel del syg i 2016. Men Kate har nu ikke ligget på den lade side når det kommer til at få fremmed. Vi gjorde status den anden dag da en ny russisk fyr forlod soveværelset. Hun har haft sex med lige så mange forskellige mænd i år, som 2015 og 2014 tilsammen. Det undrede os lidt nu jeg har været indlagt, så der har været en hel del pauser når hun ikke vil have besøg uden at jeg er hjemme. Men fintællingen taler sit eget sprog, i gennemsnit hen over året 2 nye mænd om ugen.

Nogengange går det måske også lidt hurtigt. For et stykke tid siden var der en fyr her, en ung sportstrænet new zeelænder med et killersmil - han oplevede at finde et brugt kondom i sengen, for jeg havde ikke haft tid til, som det ellers er kotume. At rydde op, skifte sengetøj og håndklæder til vask. 

Normalt er det min tjans at skifte sengetøjet, herude er det populært med meget tunge madrasser, og Kate har ingen chance overhovedet for at løfte dem. Så det er min opgave, og så har jeg opgaven med at vaske tøj, og rydde lidt op i soveværelset. 

Og den anden dag da russeren var gået, der gik jeg i soveværelset. Samlede Kates trusser op fra gulvet og lagde dem i vasketøjskurven, tog hans håndklæde der kom samme vej. Og samlede brugte kondomer sammen, samt deres indpakning. Tog lagnet af der var vådt endnu af hans sperm, hendes safter. Og tænkte... Jeg er nu engang et lykkeligt menneske - tænk at få lov til at gå og hygge mig med at rydde op efter min kones eskapader. Nogengange tænker jeg om det er med vilje at de smider de brugte kondomer på gulvet (eller i sengen) og hun lader sine trusser ligge.

Kate sagde til antal fyre i 2016, at i 2017 vil det blive til flere, for hun havde noget drømme om flere på en gang og flere samme dag - det sidste har hun været igennem et par gange her i 2016 og det tænder hende at ligge og have sex, mens hun tænker på at om lidt kommer en ny fyr og vil give hende alt han har. 

God jul og godt nytår til alle herinde, må det nye år bringe alle de oplevelser de drømmer om.


Gang i gaden

Vi har været lidt fraværende i lang tid. Dels havde vi den uheldige episode med en enkelt profil der stjal indhold (bl.a. en af vores blogs) og så har jeg været syg stort set hele 2016, så aret for mit vedkommende har mest en dels drejet sig om at holde lægerne beskæftiget og når jeg ikke kunne det, tjene penge til livets ophold.

Min kone har startet fabrikation af sæbe og lotion, det er der jo også gået noget tid med. Men for at få gang i økonomien igen :D

Nå men - det er ikke sådan at hun ligger på den lade side, det har været svært for hende at takle min sygdom, men een af hendes yndlingsmåder at gøre mig glad og afslappet er jo at få noget fremmed. Så der har været (når jeg ikke har været indlagt, hun vil helst ikke have mænd der kommer uden at jeg er her) en lind strøm af unge mænd. 

Statistikken siger at: Mænd på Phuket er ikke så veludrustede som på Koh Samui (dette er Oplysning til Borgerne om Samfundet :D )  - de er ikke så lette at få i nettet som i Bangkok, men de der har været her har overvejende været rigtigt søde, de fleste har været her mere end een gang og mange af dem taler hun om med en glød i øjnene.

Hun har nu flyttet en dobbeltseng ind i stuen, meningen er at hvis en fyr er med på den, så skal de have sex der, lige udenfor mit kontors dør. Det er der ikke nogen der har ville endnu, men hun siger at der kommer en italiener til Phuket om en måned og han er indstillet på at det skal ske i stuen, foran mig. 

De fleste, som i Bangkok og på Samui, som kommer her vil ikke at jeg deltager, og ærligt - det har jeg det fint med :D Jeg synes det er fedt at min kone får fremmed i soveværelset, lukket dør og giver den gas. Når de så kommer ud, med ild i øjnene og kærlig omfavnelse så ved jeg at hun har haft det fedt. 

Jeg har et par gange eller 5 deltaget som tilskuer, og efterhånden som det er blevet flere gange så kan jeg godt nyde at være tilstede, men jeg indrømmer at jeg føler mig stadig meget genert. 

Det var en opdatering, vi er her stadig, vi elsker hinanden som vanvittige, vi har det fedt på Phuket et godt valg at flytte hertil. Nu skal jeg forhåbentlig snart ikke på sygehuset så meget mere, men det er i virkeligheden den eneste malurt i vores bæger. Så manglende opdateringer er mere begrundet i manglende tid til at opdatere :)

Kan I alle have en rigtig god december.


En pause (måske)

Det er simpelthen for ringe hernede. I Bangkok havde hun da et par smuttere, dels af mænd der ikke kom alligevel og så en enkelt der bestemt ikke ville hendes nydelse. 

Men Phuket... HOLDDAOP!!! Det er godt nok sølle, det er ikke fordi hun mangler som sådan men frafaldsprocenten er i nærheden af 50% det er HELT vildt så bange de unge mænd er når det kommer til stykket. 

Kate bruger som jeg har nævnt et par gange en app, der angiver de unge mænd der er i nærheden af vores hjem. Og har en jævn kontakt med unge mænd. Hun laver så en aftale og måske dukker han op, måske gør han ikke. Det er ikke til at vide. Så nogen gange hvis hun er specielt liderlig eller ikke har fået noget et stykke tid, hvor hun har troet på at hun ville få. Ja så helgarderer hun ved at dobbeltbooke - udfra devisen at så er der da minimum een der dukker op. 

For små 14 dage siden, kom der en fyr klokken 8 om morgenen, det var jeg ikke forberedt på, men Kate smilede bare, kyssede mig og sagde vi ses lige om lidt mens hun førte den unge mand ind i soveværelset. Og han gik godt nok til makronerne, hun kom den ene gang efter den anden, den ene gang mere højlydt end den anden. Jeg var sikker på naboen har hørt det.

Den unge mand fik udløsning et par gange inden han skulle videre ced 9 tiden. Han smilede over hele hovedet. Klokken 10 ankom næste unge mand, ham havde jeg hørt om så der var jeg "forberedt" - han sagde pænt goddag og forsvandt ind i soveværelset sammen med Kate. Og det nød hun også ingen tvivl om at blive taget med så kort mellemrum af 2 forskellige det gjorde noget ved hende.  

Ved 11 tiden var han tømt og klar til at tage ud i livet igen. Jeg blev ringet op af et fragt firma at de havde min pakke lige på trapperne, om jeg var hjemme. Jo det er jeg da sagde jeg og tænkte godt han ikke lige kom mens Kate hylede og skreg inde i sengen. Men han kom og det var vores nye spion kamera. Nu er det ikke mig der har bestilt det så for nu at være ærlig så er det en ordentlig klods af et overvågnings kamera. Og virkelig svært at skjule - men jeg gjorde mit bedste. Og satte mig til at teste kamera stillinger og hvordan det bedst fik et billede af hele sengen - mens jeg sad og var dybt koncentreret trådte en ing mand ind gennem døren. 

Kate virkede også lidt overrasket, hun skyndte sig ind i soveværelset mens den unge mand stod og så lidt fåret ud i stuen (thailandske hjem går man direkte udefra ind i stuen, vi har hverken bryggers eller entre) - Kate havde fået lukket gardinerne til igen og kom ud bad den unge mand følge hende kom tilbage og kyssede mig mens hun sagde - tænd kameraet og du skal lege med dig selv mens du ser på mig men du må IKKE komme. 

Jeg tændte kameraet og jeg skal love for at det var et fint show hun havde gang i. For første gang så jeg hvordan hun opnår at få pik inden for få minutter af fyrens ankomst, hun trak hans bukser og shorts ned begyndte at lege med hans pik - han klædte sig selv af mens hun sidder foran ham på sengen og lege med pikken der bliver stenhård. 

Nærmest i een bevægelse er hun selv ude af sit tøj og står på alle 4 med røven vendt mod den unge mands stive stolthed. Og han trustede den i bund i hendes allerede meget våde fisse, den var jo godt brugt nu derefter gik det i mange forskellige stillinger indtil han trak sig ud og kom ud over hendes mave og bryster - hun gned hans sperm ind i huden, vendte sig om mod ham (der nu var faldet noget omkuld og lå fladt på ryggen, jeg var bange for han kunne se kameraet, ved ikke om han kunne men han sagde ikke noget. 

Kate lagde sit hoved på hans mave og begyndte stille at lege med hans slappe manddom, som dog hurtigt kom til live igen. Og inden der var gået mange minutter sænkede hun sin lille lækre krop ned over hans stive jern. Hun vendte sig så hun kunne se lige op i kameraet - det var godt nok frækt at se hendes ansigt mens hun langsom hæver og sænker sig ned over hans pik. Hun spillede lidt på sig selv og kom i endnu en orgasme. 

Hoppede af og afsluttede ham med hånden - så han havde sin egen sperm op af maven, hun lænede sig ind over ham og gned spermen mode ders begges krop mens hun lidenskabeligt kyssede ham. 

3. omgang var missionærstilling og hans fysisk veltrænede krop der pumpede ind og ud af hende mens hendes ben holdt fast om hans lår og hendes hænder på hans baller pressede hans pik så langt ind det var muligt. Inden han kom i en stærk orgasme tydeligvis. Derefter kunne han ikke mere og havde travlt med at komme ud af døren. 

Vi var enige om (mens vi efter elskede) at det var den fedeste dag længe. Så Kate har double booket siden. I torsdags skulle komme 2 men den ene meldte hurtigt fra igen, han synes alligevel at det der med at manden er hjemme det var for weird. Den anden glemte at melde afbud og glemte at komme. 

Fredag havde hun så en aftale med en fast elsker, klokken 10 spørger hun ham hvad tid han kommer, nå for Sørensen det havde han da glemt og nu var han ovre på den anden side af øen. 

Nå skidt pyt han kommer nok en anden gang. Fredag havde hun så aftale med en gut klokken 10 også - men han meddelte at det skulle være på hans måde hans præmisser hans - så blev han bedt om at blive væk - men så kom jo aftenens guf så hun var ikke skudt i sænk endnu. 

Men aftenens guf (som bor under 400 meter fra os) holdt udenfor portvagten og skrev til hende at han under ingen omstændigheder ville give navn og kørekort til portvagten (det skal man for at få adgang) hun måtte komme ud og hente ham. Men det kan hun jo ikke så ville det være ret tydeligt at hun var mig "utro" og så er fanden løs i laksegade her i Thailand - så hun meddelte ham at JEG kunne hente ham i porten - men det ville han ikke høre tale om. Så kom han HELLER ikke. 

Idag skulle en ung mand være kommet - men han var taget på arbejde i stedet, det havde han glemt at skrive til hende i morges. Imorgen skulle en ing mand komme, men han hoppede fra for et par timer siden.

Lige nu sidder hun og chatter med en uhyggeligt veludrustet svensker, så må vi se hvad det bliver til. Men hold da op en gang bangebukse og snotnæser der er herude, det er i hvert fald ikke bulls som jeg forestiller mig en bull.


Det nye liv

Vi har nu boet på Phuket i 3 fulde måneder, og er faldet helt godt til. Vores datter er startet i skole (det GØR man her, hun er kun 4 år, men det gør man altså) - hun har på de 3 måneder udviklet sig fra midt i klassen, til top 3 - det er vi da behørigt stolte af :) 

Kate benytter en app på telefonen, der angiver medlemmer der er tæt på hende, det har givet en hel del fede oplevelser allerede. Men desværre viser der sig et ret tydeligt mønster, nemlig mænd under 30 er simelthen useriøse herude. 

Hun har haft nu 9 fyre over 30 (30-36) som er kommet, har givet hende en rigtig god oplevelse, et par stykker er kommet igen og har gentaget succeen. 

Og så har hun chattet med måske 10 fyre i alderen 18-29 som alle som een har sprunget fra på dagen for at de skulle komme her. Ikke een eneste af de unge fyre har meldt fra, de er ganske enkelt bare ikke dukket op. Og det efter at have sendt "stiv pik" billeder, fortalt hende hvor drønliderlige de er, og hvad de iøvrigt ville gøre ved hende når de kom. 

En enkelt fyr skrev at han var hjemme nu, lige ville tage et bad, han boede 1.4 km fra os. Efter en time spurgte Kate igen, hvornår han ville komme. Han var på vej ud af døren, men han havde lige brug for 10 minutter, så ville han være her. Efter yderligere en time spurgte Kate igen, hvor han blev af. Men fik ikke noget svar. 

En anden fyr slettede hende fra appen og fra LINE (en dedikeret chat app) 10 minutter før han skulle have været her, op til han slettede hende havde de udvekslet "jeg er pisse liderlig" beskeder. 

Så nu hedder hendes søgekriterier "30-39" - under 30 her på Phuket er nogen tøsedrenge, det er jo ikke det en hotwife har brug for :D
 
Blot en kort opdatering. 


En advarsel og en anmodning

Jeg skriver til Admin efterfølgende, det er åbenbart sådan at sidens generelle regler om kopiering af materiale fra siden bryder et copyright. Og naturligvis er kopiering uden i det hele taget at spørge opretshaveren i det mindste moralsk anløbent.

Der er dukket en ny side om sex i alle afskygninger op på internettet. Som de skriver på siden: Danmarks ultimative frækkeste online community indeholdende brugernes egne sexnoveller, sexoplevelser og se danskernes mest intime amatør porno videoer og fotos.

Det interessante er bare - jeg er ikke medlem, det er min kone heller ikke - og jeg har aldrig nogensinde givet tilladelse til at min blog her på stedet, skulle kunne anvendes på en anden side. Men det bliver den altså.

Så er der en kontakt side man bare kan anvende, det hjælper dog ikke stort, for den virker ikke, man kan klage til profilen her på siden men det virker heller ikke, for profilen ønsker ikke at svare. 

Spørgsmålet er om man kan bede admin her på siden om at slette profiler på den baggrund, for jeg kan sagtens bevise/sansynliggøre et person sammenfald mellem siden og profilen der har misbrugt min blog. 

Men under alle omstændigheder, det ser ud til at det kan være nødvendigt at lave en lås på materiale her ud over lås på billeder, når materiale bliver misbrugt på den måde.

Siden er tydeligvis blot en affiliate side der skal bruges til at hive penge op af folks lommer, så den bliver sikkert lige så populær som den side der oprindeligt lagde grunden til denne side. Folk betaler i håbet om at få noget de ikke får, kun ejeren får. Og det er det der er meningen med den type sider. Deres §1.2 siger  " du må ikke gengive andres værker, fx. digte, med mindre ophavspersonen angives."

Dette er så åbenlyst ikke tilfældet hvis man ejer siden.

Faktisk ikke så lidt pissed off, og tak til den profil herinde der var så venlig at fortælle mig det.


Klimax anti klimax

Jeg havde kontakt med 4 mænd, som alle skulle komme og blive suttet stive, kneppe mig og komme så spermen til sidst blev presset ud til siderne. Det var fantasien (min kones) i det mindste.

Den ene, droppede kontakten lige inden den 1. april. Det var sådan set OK 3 er også "mange" - men lige efter den 1. april kom der noget i vejen for en anden. Vi talte om det her, og Kate sagde: Det ER første gang så måske er det OK med kun 2?

I fredags skrev jeg for at bekræfte aftale med de 2 sidste. Den ene svarede. Den anden gjorde ikke.

Så første antiklimax var, vi endte med at have en aftale med een fyr. Australier jævnladrende med mig.

Han ankom og viste sig at være en fin fin fyr. Vi gik alle 3 op i soveværelset, og Kate sagde så kan I godt smide tøjet, jeg vil se jer nøgne. Hun var selv iført en meget kort kjole. Ikke egentlig sexet, men meget kort.

Vi smed tøjet, jeg er af natur MEGET genert så jeg var lidt langsom. Men Kate kommanderede mig, og rev ned i mine shorts og boxershorts. Ned på knæ med dig. Hendes øjne lyste og hun var tydeligvis enormt liderlig. 

Så jeg efterkom hendes ønsker, gør ham stiv, rigtig hård og stiv. Jeg greb fat om hans pik (første gang i mit liv jeg rørte en anden mands pik) og gned lidt på den. Kate sagde kommanderende, du skal bruge munden, og du skal nuldre (er vel den bedste oversættelse) hans nosser med hænderne. Jeg tog hans pik i munden. Første gang jeg prøvede det. Kates ene hånd var nede i trusserne kunne jeg se ud af øjenkrogen. OH ja stønnede hun, sut ham hård og klar. Hun sagde til fyren - knep ham i munden. Han forstod dog ikke thailandsk så jeg måtte oversætte. OK sagde han, smilede til Kate, og sagde til mig : der er godt nok en der der er liderlig. 

Han tog fat om nakken på mig og kneppede min mund hurtigt (og opkast fremkaldende) men det varede ikke så længe, så blandede Kate sig igen. Er han stiv? Er han stenhård? Er han klar? 

Jeg mumlede med pikken kørende frem og tilbage at det var han. OK sagde Kate her er glidecreme, til ham. Og til mig sagde hun ned på alle 4 nu skal du have pik. 

Hun lagde si ved siden af mig, men på ryggen så hun kunne kigge ham i øjnene og mig, mens han langsomt pressede sin stenhårde pik op i røven på mig. Lad mig bare sige det med det samme, jeg bliver aldrig bøsse, nok ikke engang en god bisexuel mand. Det var på ingen måde lækkert, eller fedt. 

MEN - Kate onanerede som en rasende, mens hun stønnede OH ja elskede, OH ja elskede. Jeg trak ned i hendes efterhånden drivvåde trusser og det gippede i hende. Fyren rakte ind over mig stak to fingre op i Kate mens hun selv gned sig nærmere en orgasme. Han finger kneppede hende i et forrygende tempo. Kate stønnede OH GUD OH GUD og kyssede mig vildt, hjælp ham med mig sagde hun til mig. 

Min ene hånd under kjolen og fat om højre bryst vorte (hun kan godt lide at man klemmer dem lidt hårdt) og den anden finger overtog hendes forarbejde. Hun var drivende våd, hun sejlede. Hun stønnede, rullede med øjnene hoppede op og ned i sengen og skreg sine orgasmer ud. 

Hun bad os slappe lidt af, han trak fingrene ud af hende og begyndte at kneppe mig hårdt. Kate så på og begyndte at lege blidt med sig selv igen. 

Så kom han, dybt i mit indre. Og Kate kom lige ved siden af mig. Hun kyssede mig og sagde jeg elsker dig bare SÅ meget. Mens han langsomt trak sin pik ud. Kate gik om og så resultatet. WOW en masse sperm sagde hun. 

Vi badede alle 3 og det var ovre. 

Er det noget JEG vil prøve igen? Sikkert ikke, det var for mig det fedeste at se Kate i total extase. Resten kunne jeg sagtens undvære. Gør jeg det igen? Helt sikkert hvis Kate siger at det er en ting der skal gentages, så er jeg naturligvis på.


Samui fun

Albummet jeg lige har oprettet, Koh Samui fun, er ikke alle de mænd hun har haft, men 10 af dem, men mit net er utåleligt langsomt lige nu. Måske kommer der lidt mere når jeg kommer hjem og har "normal" fiber forbindelse, men jeg ved at hun i Bangkok har aftale den 9. med en elsker hun havde sidste vinter, han er tilbage. Den 10. med sin faste, meget veludrustede, elsker og den 11. er det jo min tur til at få en masse pik så det kan være at fortsættelsen bliver billeder derfra :D

 


Straffen en opfølgning

Nåmen Kate er for en times tid siden hoppet ud af bilen, og har sendt nogen beskeder tilbage om at hun hygger sig og har det dejligt. Den fyr hun er sammen med nu er noget større end de ellers har været i denne uge skriver hun.

Men det var egentlig ikke det denne blog skulle handle om. Den skulle handle om i nat. Vi var hjemme på hotellet ved 1 tiden i nat, og gik straks i seng. Kate legede med min pik og sagde, hele tiden mens de kneppede mig tænkte jeg på dig. At du snart skal have taget din mødom. Jeg vil klæde mig i min lille sorte gennemsigtige kjole, have de små røde trusser med sommerfugle på og ingen BH. Jeg vil se om jeg inden da ikke kan finde nogen snørre sko, så vil jeg have dem på, du ved som snørrer hele vejen op af benet.

Jeg vil sidde på sengen og så vil jeg kommandere dig til at trække deres shorts og boxershorts ned. Jeg vil fortælle dig at du skal lege med deres nosser (her kalder vi dem æg) du skal kysse dem, du skal suge dem ind, du skal slikke dem. Og så skal du tage deres pik i munden (den hedder elefant her i huset).

Men jeg vil også købe et spanskrør, og hvis du ikke giver dem en deep throat, så kan du regne med at du får en i røven til du lærer det.

AHVAD??????

Ja, når jeg leger med mig selv og det ikke er en kæmpe pik jeg tænker på, så straffer jeg dig, jeg ved ikke hvorfor men det gør mig enormt liderlig at tænke på.

OK - ehm fortsæt :) 

OK, hvis en af fyrene ser godt ud, så skal han tage mine trusser af, men han må kun bruge munden, han må ikke bruge hænder, han skal vide at jeg er smask hamrende liderlig, kan han ikke vil han også få et rap i røven. Han skal så stå med mine trusser i munden, mens du sutter pik på ham og ikke før han er kommet i munden på dig, må han tage dem ud. Derefter skal han slikke mig.

Mens han slikker mig skal du sutte pik og nosser på en fyr, der skal være en der knepper dig hårdt, og en skal ligge under dig og sutte på din pik. Jeg vil ligge så jeg kan se jer. Hvis ham der knepper dig kommer, så skal een af de andre tage over, de skal alle sammen kneppe dig. 

Jeg er som nævnt i en kommentar på "straffen" bloggen i daglig kontakt med alle 4, og da jeg fortalte det her til een af dem skrev han tilbage, jeg er lige kommet i bukserne, jeg ønsker virkelig hun vælger at jeg skal tage hendes trusser jeg ville elske at stå med hendes trusser i munden. En anden skrev, hvis hun ønsker at jeg skal kneppe dig så gør jeg gerne det, og med hende som tilskuer der tror jeg sagtens at jeg kan kneppe dig flere gange.

Vi er 6 personer, der skal mødes om godt 2 uger, i et soveværelse på første sal, og vi er i fuld gang med at gejle hinanden op så det kommer til at virke.

Kate har i løbet af idag skrevet til mig at hendes hjerne alene arbejder i billeder af den aften. Det kan kun blive godt. 

Mit livs måske største overraskelse kom i nat, jeg havde ALDRIG gættet at min ufatteligt søde, let generte, ufatteligt venlige, hjælpsomme, betænksomme, smukke og meget unge kone. Gemte på en domina. Men det blev tydeligt i nat. 

Det giver givetvis svar på hvorfor hun finder uendelig nydelse i at sende billeder til mig, af hende der bliver kneppet eller at hun rider en fyr.

Mit hjerte banker stadigt hurtigere for hende, hun er uden tvivl min ægte sjæleven. på trods af den enorme aldersforskel.


Straffen

Fantasien gik jo mest på at Kate skulle have 3-4 mænd og så skulle de tage hende, men komme i munden på mig, fyrem med den største pik skulle så kneppe mig.

Det er svært sårn at finde 30 årige sportstrænede hetero- biseksuelle mænd der ser noget sexet i at en fed halvgammel mand sluger sperm og at de skal kneppe ham. Så Kate kom op med et kompromis.

Vi elskede passioneret da hun hvisker nærmest. Skat, jeg VIL se dig sluge sperm, så kan du ikke bare finde nogen mænd - alder underordnet, udseende underordnet, hudfarve underordnet hvis bare DU kan acceptere dem. Men jeg vil bare sidde og se på, og så vil jeg fortælle dig hvad du skal gøre. 

Vi har så talt frem og tilbage, hun vil at det er en 3-4 mænd og de skal også kneppe mig.

OK, jeg har sat en annonce på Craigslist og minsanten på 2 dage har jeg 4 mænd, alle over 40, der vil være glade for at opfylde min kones fantasi. En enkelt fyr virker meget omsorgsfuld, spurgte om jeg havde været sammen med mænd før. Nej kan jeg jo svare meget ærligt. OK, skriver han, du får lov til at sutte min pik hård og stiv og så skal jeg nok tage dig meget nænsomt, du vil kun føle nydelse når min pik langsomt trænger op i dig.

Jeg har ALDRIG set mig selv som biseksuel, så det frastødte mig faktisk noget, men jeg oversatte for Kate og hun sagde lige med det samme ØJ der blev jeg godt nok liderlig lige med eet slag, tænke sig at se ham glide langsomt op i dig og se din nydelse i dit ansigt. 

Og så blev jeg godt nok også berørt, nu er det sådan så når jeg tænker på at jeg snart skal have min mødom taget, så gør det mig liderlig. Og det er en underlig fornemmelse, da jeg jo VED at så ER jeg biseksuel.Tag navigatør

cuckold   fremmed pik   hotwife   sex   stor pik