DominantB's Blog

Lørdag morgen

Denne lille fortælling er for langt hovedpartens vedkommende baseret på ting jeg har oplevet sammen med et par. De skete ikke nødvendigvis alle sammen ved netop denne lejlighed og der er også byttet lidt om på rækkefølgen af begivenhederne. For jeg vil fortælle  en historie mere end referere en sekvens af begivenheder. Men det er ting, der alle skete med det samme par, og primært da vores forhold havde stået på i et lille års tid. Så vi kendte hinanden godt. Det er som sagt skrevet som en historie, så kedelige trivialiteter er taget ud og ordene faldt i virkeligheden ikke helt som her. Men meningen og selve det der skete er fastholdt virkelighedsnært nok.

----------------------------------------------------------

Idet jeg vågner, konstaterer jeg, at jeg ikke aner hvor jeg er. Men det er et behageligt sted, det ved jeg. Varmt, mørkt og lækkert. Strækker mig velbehageligt i det friske sprøde sengetøj. Nårh jo, i soveværelset i Anes hus. ”Anes hus” – det er en del af deres spil. At alting er Anes. At dennis bor der på hendes nåde.  Jeg ved ikke hvor langt det egentlig går. Om det f.eks. reelt kun er hendes navn, der står på skødet eller om det blot er noget de siger. Jeg ved aldrig hvornår de er ekstreme i det de gør med hinanden og hvornår de er helt almindelige. Men ud over visse aflåste skabe med sager i, og sært placerede kroge og øskner er det såmænd et helt almindeligt hus i en helt almindelig forstad.

Mmmmh, Ane! Hun ligger lige ved siden af mig. Jeg får et kort anfald af åndeløshed ved tanken, og alt hvad den indebærer. Her ligger den lækre, frække onde Hotwife og jeg. Ude i stuen ligger lille dennis. Mærker blodet krible langsomt ned langs ryggraden og ud i pikken. Efterhånden som den rejser sig, mærker jeg, at den er øm fra i går, men også og af samme grund er den ekstra følsom. Mænd vil kunne genkende fornemmelsen – selvom bølgerne gik højt i går, er det som om jeg ikke fik det hele ud. Og den rest, der er tilbage har siddet og kildret min lyst hele natten. Været frø for en ny lyst. Så jeg er hurtig klar. Mens jeg glider over mod hende, glider billeder fra dagen før gennem mit sind.

Hvordan Ane og jeg glade og lidt overstadige fandt elegant sexet undertøj til hende i en lingeributik. Jeg tog billeder af hende i prøverummet og sendte dem til dennis med besked om, at det er sådan hans kone klæder sig for mig. På vejen hjem til deres hus var jeg blevet overmandet af lyst til hende og sagde ”Jeg vil mærke dig lige nu. Når vi kommer hjem til jer vil jeg mærke dig på min pik, du skal mærke mig i din slemme mis og din lille slave skal vide helt ind i knoglerne at han er blevet skubbet til side”. Et blik på de blanke øjne hun fik ved de ord, og vi trak ind på en p-plads. Mens hun sad overskrævs på mig og laaangsomt gled op og ned, ringede hun hjem og sagde tungt åndende og klynkende, at vi blev forsinket. Herefter havde jeg, mens hun sad på mig, holdt hende med et fast greb om halsen med den ene hånd og med tommelfingeren på den anden leget hende til orgasme.

Tilbage i sengen. Jeg lader en arm glide ind mellem hendes pude og hals. Kysser hendes nakke mens håndenligger mellem hage og hals. Den anden går på opdagelse dernede. ” Du skal være forsigtig Jakob, jeg er helt øm og sart” hvisker hun henført og gør mig endnu mere vild. Jeg tænder på tanken om at glide op i hende mens hun gisper halvt af ømhed og ængstelse, halvt af liderlighed. Min fingre kærtegner hende udenpå – aer og kæler, mens den anden hånd strammer lidt om hendes hals. Jeg lader hende mærke min stive pik mod baller og ryg. Hun ruller om mod mig og åbner sin varme favn, men jeg er ikke færdig med at kæle. Hun skal klynke efter mig før jeg tager hende. Min fingre leger og driller, glider ind og ud, først forsigtigt og langsomt, så hurtigere og hurtigere til hun stønner højt og så en lille pause inden jeg tager fat igen. Den lille cuck på madrassen får rigtigt noget at lytte til. Jeg nyder tanken om at han ligger og bliver stiv, men intet kan gøre ved det. Ane har fået glødende vilde øjne og siger ”Nu, Jakob, nu – jeg kan ikke mere”. Jeg sætter mig overskrævs på hende. Rækker ned mellem mine ben og lukker en flad hånd fast over hendes nærmest vibrerende mis. Presser hårdt opad. ” Det er MIN, Ane. Den her er MIN” siger jeg højt. Jeg trykker hårdere og hårdere opad med den flade hånd, mens jeg stirrer hende ind i øjnene. Hendes ansigtstræk veksler mellem henførthed og forvirring. Jeg trykker hårdere op og lader langfingeren glide lidt længere frem end de andre – så hendes mis lige aner den. ” Det er MIN og jeg vil IKKE dele den med nogen. Forstår du det Ane?” Hendes ansigt er helt åbent nu. Øjnene blanke og stirrende. ” Det er MIN og jeg deler den ikke med nogen – slet ikke med det lille skvat ude på madrassen! Er det forstået?” Hun nikker fortabt og nærmest jamrer da jeg lader langefingeren glide frem og tilbage lige i overfladen af det våde. Hun kommer meget hurtigt da jeg trænger ind i hende med pikken. Herefter knepper vi sanseløst i flere forskellige stillinger og den lille cuck får virkelig koncert. På et tidspunkt tigger hun om at måtte slikke mig og jeg elsker det, for jeg ved at hun ikke har givet dennis et blow job i flere år – det får små slaver ikke. Han må bare ligge og lytte til, at jeg får det hans kone ikke giver til ham. Og det er så frækt så frækt. Mens hun slikker, lader igen tankerne glide til aftenen før.

Da vi kom hjem fra skoven, ventede der os en ivrig lille rødmende cuck med bule i bukserne. Ane gik ind og tog det nye lingeri på, mens jeg slog mig ned i stuen og sludrede med dennis. Ane kom ind og satte sig tæt op af mig i sofaen. Hun var fuldt påklædt i en lækker kjole der sad dejligt tæt til og jeg nød tanken om de gode sager hun havde på inden under. Dennis servicerede os så fint og gik til og fra med snacks og drinks. Ind imellem sad han i en stol og talte med, men han havde lidt svært ved at koncentrere sig fordi min hånd hele tiden gled op og ned af hans kones glatte nylonklædte lår. Legede lidt med sømmen på kjolen, lidt op under og så ud og hvile igen. Og hun havde svært ved at holde fingrene fra mig, så ind imellem kyssede hedt og gled tæt sammen. Han virkede helt lettet, da hun skulle ud og lave mad, men bulen i bukserne var der stadig.

Efter den dejlige middag dennis havde lavet til os, havde jeg fundet på en lille leg. Vi fortalte dennis, at vi var blevet uenige om, hvor lille hans tissemand egentlig var. Jeg mente, at den var flere centimeter kortere end Ane mente, så nu skulle der fakta på bordet. Generelt gik en stor del af vores treenighed på at dennis skulle gradvist vænnes til  at jeg ”gik tættere og tættere på ham”, da han var meget sky over at blive domineret af en mand, især mens Ane så til og nød det. Han fik besked på at tage tøjet af foran os, fik armene bundet sammen og hejst op over hovedet via en øsken i loftet. Så bandt vi hans ben sammen lige over knæene, så han var dejligt sårbar. Herefter gik legen i sin enkelthed på at Ane teasede hans lille tissemand, mens jeg hånligt kommenterede.  Herefter målte vi den med et målebånd og eftersom Ane bevidst havde gættet et par centimeter for langt, fik jeg hele tiden ret, hvorefter Ane i vrede idømte ham diverse straf som jeg udførte. En blød læderpisk på den tynde hud mellem navle og tissemand – et ømskindet sted, men også et sted, hvor smerten går lige ned i lysten, hos både kvinder og mænd – et trick jeg havde lært Ane og som hun elskede. Herefter et nyt forsøg på om han dog ikke kunne blive lidt større – måske hvis han fik lidt op bag i, en cockring på eller hvis hun teasede ham til liige før orgasme. Men ak, hver gang fejlede han. Og måtte have chilisaft på hans små sten – watch him dance, eller spanskrør på de små baller, mere læderpisk på mavsen og til sidst isede vi den ned – den var og blev for lille.

Herefter ville Ane ikke vente længere på det det egentlig handlede om. ”Nu sørger du for at lille dennis ikke dummer sig med hans små pilfingre og så kommer du ind og tager dig af mig” sagde hun med et frækt blik over skulderen og gik ind på soveværelset. Jeg lagde ham på ryggen på gulvet på en plet hvor han kunne få et kig ind til dobbeltsengen i soveværelset, hvis han strakte hals. Bandt højre håndled og ankel sammen med sort satinbånd og derefter det samme med de venstre. Mens jeg sørgede for at få øjenkontakt med ham tit, trak jeg latexhandsker på. Fedtede en lille buttplug godt ind for øjnene af ham og pressede spidsen mod hans sammenknebne lille numse. ”Nu puster du helt ud, og så tager du en dyyb indånding, så går det lidt nemmere for dig – sådan ja”. Og med de ord pressede jeg den ind på plads. Jeg tog lidt mere glidecreme på den ene hånd og tog mens jeg fastholdt hans blik godt fat om hans lille stive tissemand og lod tommelfingeren rotere langsomt på det følsomme sted på undersiden. Han gispede og vred sig ved berøringen – halvt forlegenhed og halvt lyst tror jeg. ”Nu kan du ligge her og hygge dig, mens jeg hygger mig med din kone derinde”. Jeg blinkede til ham, rejste mig og gik vildt tændt ind til den utålmodigt ventende hotwife.

Jeg havde glædet mig til at pakke min lille gave op og lege med Ane, mens hun havde det nyindkøbte frække lingeri på. Egentlig havde jeg tænkte mig, at det skulle foregå lidt langsomt og lækkert, men vi havde bygget op for længe, så vi var begge sultne og flåede nærmest tøjet af hinanden, men jeg sansede dog at lægge hende ind over sengen, så hun kunne kigge ud i stuen og få øjenkontakt med den lille cuck, mens jeg slikkede og kælede hende til et par skønne orgasmer. Herefter må jeg bare sige at vi kneppede hårdt, brutalt og det gik ret hurtigt. Mens jeg hvilede mig og nød at lytte, gik hun ud til dennis og fixerede ham på en mere behagelig måde. Hun talte blidt og omsorgsfuldt til ham, men det hun sagde var så lækkert ydmygende for ham. ”Sååådan, nu kan du ikke pille. Det er jo heller ikke meningen mere. Hvorfor stritter den i øvrigt sådan? Den skal jo ikke bruges til noget. Nu ligger du trygt og godt her, så kan du lytte til alt det dejlige Jakob gør ved mig”. Jeg ved hun teasede ham undervejs, men om han på det tidspunkt skulle gøre hende ”ren” ved jeg faktisk ikke – blundede lidt. Men vågnede i den grad op, da hun kom ind igen. Nu kunne vi bedre tage os god tid til hinanden og være lidt langsomme i vores kæleri og forkælelse af hinanden. Jeg var vildt tændt af den pigede måde hun talte til mig på, mens vi legede med hinanden. Og tændt af at vide, at dennis også kunne høre det. Når vi var sammen med dennis var Ane en feminin, men også ret bestemt kvinde. Tydeligt vant til at have det sidste ord, efter et langt forhold med en submissiv mand. Men jeg havde mærket, at hun gradvist ændrede attitude overfor mig. Hun havde altid talt til mig som en ligemand – skulle også bare mangle! Men gradvist blev hun mere og mere hmmm.. ”piget” feminin overfor mig. Denne dag og især denne hyrdetime var den foreløbigt mest rendyrkede version af dette. I situationen reagerede jeg bare rent fysisk på det, men i eftertankens klare lys vil jeg gætte på at hun mere eller mindre bevidst brugte lejligheden til at udleve nogle sider af sig selv, der ellers ikke blev vist så meget. Langsomt ebbede alt det lækre ud og vi faldt i søvn i hinandens arme.

Tilbage til morgenen. ”Vil du have ham nu?”, hvisker jeg. Hun har bløde rolige øjne nu og nikker blidt og varmt. Jeg rejere mig, tager underbukser og en langærmet undertrøje på og går ud i stuen. Lige uden for den åbne dør ligger hans lille madras. Han er vågen. Sort enkelt læderhalsbånd om halsen og hænderne fastgjort til halsbåndet med manchetter og flettede lædersnore, der er så korte at han ikke kan nå den lille fyr, men lange nok til at han kan få fat i dynen. Jeg sætter mig på hug ved siden af madrassen og fanger med et bevidst selvglad smil hans store øjne. Han rødmer og ser flakkende væk. Jeg tager fat i dynen oppe ved hans hage og trækker den meeeget langsomt af. Helt som forventet – han er stiv som en kæp og laver det fineste lille telt i boxershortsene. Der er sågar en lille fugtig plet, hvor spidsen trykker sig mod stoffet. Jeg gør et stort nummer ud af at kigge hånligt vurderende på den. ”Hørte du godt efter i aftes og her til morgen?” Han nikker mens han stadig undgår mine øjne. ”Så nu ved du lidt om, hvad Ane égentlig godt kan lide fra en mand”. Han nikker igen. ”Men du er heldig lille dennis. Dejlige Ane kan godt bruge dig lidt nu. Kom lille ven”. Jeg tager fat i hans skulder og hjælper ham op at stå. ”Hrrm…, undskyld, men må jeg godt komme på toilet først”. Meget spag og ydmyg stemme. Jeg tøver et øjeblik, men griber muligheden. ”Selvfølgelig”.  Jeg tager fat i lædersnorene og fører ham med et let træk derud. På vejen derud tænker jeg på om jeg har begået en fejl, at jeg ikke kan overskue, hvis det er bummelum han er ude i, men så galt går det heldigvis ikke. På toilettet vender jeg hans ansigt ind mod væggen og gør et stort nummer ud af at pisse stående og buldrende. Herefter trækker jeg langsomt hans boxershorts ned med et let tag i hver side. Sørger for at hans stive diller bliver trukket med ned indtil den svipper op. Låser manchetterne og halsbåndet op. Selvfølgelig får han besked på at sidde ned og tisse. Jeg gør igen et stort nummer ud af at stå og holde øje med ham imens. Herefter fører jeg ham med et greb i nakken ind til Ane.

Hun har stadig det der skønne jeg-er-blevet-kneppet-look og tager smilende og med åbne arme imod os. Hun kysser først mig hedt og klapper så dennis på kinden. ”Jakob har taget så dejligt af mig. Hørte du, hvor god han var til at få mig til at komme”. ”Jaeh” svarer dennis artigt. Ane efteraber at være nuser, lægger hovedet på skrå og sige med kælen stemme ”hvad siger man så til Jakob?”. Stakkels dennis synker synligt, rødmer helt vildt og øjnene flakker fra gulv til loft, men han ved bedre end at lade os vente for længe. ”Tak Jakob, hhhhrrrr… tak fordi duuue… gav Ane det jeg ikke kan”. Nu er han vist sub nok tænker jeg og går ud for at tage et bad. På vejen ud hører jeg lige Ane sige, stadig med den kælne stemme,  ”god dreng! Men lige din dejlige mund og tunge vil jeg ikke undvære søde dennis”.

Smilende går jeg ud og tager et langt varmt bad, mens jeg nyder den brugte og lidt ømme følelse i min krop. Ude i køkkenet er jeg ved at finde ud af hvor kaffen er, da dennis kommer. Han har ikke fået lov til at vaske sig om munden, efter at havde efterserviceret Ane. Hurtigt tager han over i køkkenet – en pleaser, det er han, i alt hvad han gør. Vi taler om aftenen og natten – jeg afslappet og det er han også for det meste, men har lidt svært ved øjenkontakt og ind i mellem bliver han voldsomt forlegen. Selvom han har prøvet så meget er dennis stadig lidt som en sky jomfru i forhold til at en anden mand er kommet så tæt på. Så kommer Ane ind fra badet og dynamikken i rummet falder omgående tilbage i vores roller. Hun er i morgenkåbe. Sætter sig på mit skød og ser alvorligt på mig. Tager min hånd og fører den mellem hendes ben. Hun har ikke trusser på. ”Vil du ikke nok holde mig som du gjorde i morges Jakob? Dengang du sagde at den er din”. Jeg lukker min hånd fast om hendes mis og trykker den opad. Hun sukker tungt, kniber øjnene sammen ”hårdere, vil du ikke nok”. Jeg trykker hårdere og hendes krop spænder mens hun lægger sit ansigt ind til min hals. Rummet er helt stille. ”Sig det igen, vil du ikke nok”. ” Det er MIN Ane, og jeg deler den ikke med nogen. dennis må undvære eller nøjes med hånd. For den her er MIN”. Igen lader jeg langefingeren glide en anelse højere op mens jeg presser opad med hele hånden. Ane trykker sig tæt ind til mig. Sukker efter en tid ind mod min hals. Henvendt til dennis siger hun matter of fact ”kan du høre det dennis. Jakob tager det han vil have. Det kunne du aldrig gøre”. Hun rejser sig og ånder lidt tungt. Går over til ham og lader sig omfavne af ham. Herefter glider det langsomt over i morgenmad.

Lige før jeg rejser mig, siger hun pludselig ”hvornår må min lille dennis få lov at komme?” Jeg er et øjeblik forvirret og dummer mig. ”Men det er jo noget du bestemmer – han er jo din”. Hun ser på mig med et muntert så-fat-det-dog blik og siger sødt, ”men nu vil jeg gerne have at DU bestemmer det søde Jakob”. Jeg kvæler et spontant ”Nååårh” og læner mig et øjeblik tilbage. Torsdagen efter skal Ane og jeg mødes i Aarhus. Det er sjældent, men engang imellem er hun med sit arbejde i byen og når det sker mødes vi som regel. I starten mest til en kop kaffe. Nu mest til en quickie eller et par timer på et hotel. ”Hvis dennis har været en god dreng må han godt komme lidt når vi to har været sammen på torsdag” siger jeg mens jeg nyder at se hans ansigtstræk vride sig, ved at det er min beslutning. Ane smiler ”stakkels stakkels dennis. Du er vant til at få lov, hver eneste dag, men først må du ingenting i en uge inden Jakob kommer og nu skal du vente seks dage mere”. Hun tsk’er smilende og efteraber medlidenhed.

Da jeg går ud til bilen for at køre hjem, kaster jeg et blik ind af køkkenvinduet. De står tæt tæt omslynget, armene fast om hverandre og de kysser intenst og alligevel blidt. Det er spot on et billede af nogen, der er rigtigt glade for hinanden. En glad og varm følelse fylder mit bryst og jeg smiler for mig selv, mens jeg går videre.

 Tag navigatør

bull   cuckold   hanrej   hotwife   sex