Slettet medlem: Ekstra Bladet: Sådan bliver du husven

Ekstra Bladet: Sådan bliver du husven

8 Jan 2015 på 11:53

Jeg blev på Scor kontaktet af en journalist der spurgte mig om jeg havde en god historie at fortælle.


Dette ligger 6 år tilbage i tiden.
 


Jeg skrev min fortælling ned og sendte den til ham, og han bearbejdede den og her er den i hans version.  Den blev bragt på Ekstra bladets sex sider, samt på et sexsite på nettet.

Journalisten lovede mig at give besked om når hans artikel blev bragt men jeg hørte aldrig noget.
Ved et tilfælde opdagede jeg artiklen på nettet ca 1,5 år efter at den havde været bragt og den er herunder.


 


Fra swingerpar til husvenDet begyndte med en trang til at få noget mere ud af sexlivet med hans kone, og efter at have prøvet stort set alt sammen, blev Bjørn fast husven for par


 
Bjørn er 61 år gammel og husven. Dette er hans historie.
Bjørn havde længe prøvet at få sin kone interesseret i at udvide deres seksuelle horisont, men da hun var bange for at blive genkendt, blev det aldrig til noget, men efter mange år sammen besluttede han, at nu var det tid og oprettede en profil på scor.dk.


- Jeg viste fruen den, og hun blev tosset. Men vi begyndte at studere profiler på andre par, og man sad med en voldsom kilden i maven, for nogle par var jo så langt fremme i skoene, at det nærmest virkede, som om de befandt sig i paradis med alle de ting, de foretog sig.


 


Første skridt
Som helt grønne var Bjørn og hans kone noget nervøse, da de skulle tage første skridt og tage i sexklub sammen, og det skete først efter mange lange snakke og overvejelser sammen.


- Vi var noget nervøse og meget små, da vi stod udenfor døren til klubben. Vi vidste jo ikke helt, hvad en sådan klub havde at byde på. Da vi først var inde og var omklædt (læs: afklædt) forsvandt nerverne, for alle folk var jo ligesom os. I et mindre halvmørkt rum stod en tom briks, og jeg smed min kone op på briksen og begyndte at slikke hende.


- Der gik ikke mange sekunder, så var vi omringet af fyre, der opstemte fulgte med i, hvad der skete. Den interesse blev ikke mindre, da jeg begyndte at kneppe hende. Vi var mægtigt stolte, da vi kørte hjem, for vi havde jo overvundet nogle grænser og dyrket sex med publikum på.


Næste skridt


Men det var jo kun begyndelsen, og snart efter havde Bjørn fundet et par, der også var interesserede i partnerbytte, og en aftale kom i stand, men under mere private og intime forhold.


- Vi var naturligvis spændte, og da vi ankom, fik vi kaffe, og vi snakkede godt sammen om alt mellem himmel og jord, også sex. Manden i det andet par lagde en pornofilm på DVD afspilleren, og snakken fortsatte.


- På et tidspunkt gik vi ind i deres soveværelse og gik i gang med at slikke vores koner. Da den første orgasme hos pigerne var hjemme, byttede vi partnere og fortsatte slikkeriet, og derefter blev der bollet på kryds og tværs. Der mistede vi uskylden, og på vejen hjem blev vi enige om, at det var noget, vi gerne ville fortsætte med.


 


Nye lege
Efter den første seance var tabuet brudt, og derefter var det en smal sag at gå i gang med at søge andre par, der havde samme lyster og havde lyst til at prøve grænser af.


- Vi mødte flere par, og der var spændende og mindre spændende oplevelser. Flere af mændene i parrene kunne ikke levere en ordentlig erektion, og det var det jo en katastrofe.


Nogle af de rigtigt gode oplevelser har været når fruen har ligget under kvinden og slikket hende, mens jeg har kneppet kvinden bagfra. Når hun har fået orgasme, og hendes safter er løbet ned i ansigtet på fruen, må man sige, at missionen er lykkedes.


Eneste problem var, at Bjørns kone nogle gange blev snydt for en fuld oplevelse, når fyrene ikke kunne præstere, så det besluttede han sig for at gøre noget ved.


- Nu skulle hun fandeme have pik! Jeg fandt en fyr, som kom hjem til os en søndag, og fruen fik alt det, hun tidligere var gået glip af. Det her med at lave en trekant tændte mig meget, og jeg synes, at det var meget intimt, når man kun er tre.


- En fyr blev til flere fyre og også flere par, og jeg og fruen var i det univers i fem-seks år. Det skal også nævnes, at hun ret tidligt i forløbet blev klar over, at hun kunne lide pigesex, så vi gik efter par, som var til pigesex. Men hun mistede efterhånden interessen, for hun syntes der var for langt imellem de gode oplevelser, og på et tidspunkt sagde hun, at hun syntes, hun havde nok i mig og gerne ville stoppe.
 


Husvennes skridt
Bjørn var imidlertid langt fra færdig med at prøve det univers af og havde trang til at prøve mange flere ting og flytte grænser, før han ville trække sig tilbage fra den frække underverden.


- Jeg var lidt misundelig på de fyre, som bare kom og kneppede min kone, fik en god oplevelse og gik igen. Når vi havde haft fyre på besøg, tændte det mig vildt at se fruen blive kneppet af en fyrig elsker, og se hendes orgasmer, og når man først har deltaget i sådan nogle vellykkede seancer, bliver man lidt hooked på det.
 


Hanrej
Det var tid at fordybe sig lidt i Cuckhold/hanrej-fænomenet, for nu ville Bjørn selv prøve at være den fyr, der kom ud og uddelte pik og gik igen.


- Inden længe optrådte jeg på slap line hos et par, hvor manden ville fotografere, at jeg kneppede hans kone, og jeg kunne mærke, at det tændte mig at kneppe en kvinde, mens hendes mand overværede det.


- Senere kom jeg i kontakt med et rigtigt cuckold-par. De boede allerhelvedes langt væk, men man kører jo gerne for en spændende oplevelse. Hun blev kneppet, som skulle jorden gå under, og da jeg var kommet i hende, anbragte jeg hende overskrævs på hans ansigt og bad ham om at slikke hende ren for sperm. Se det var et rimeligt hardcore cuckoldpar.
 


Prioriteter
Derefter kørte det slag i slag. Det er blevet til alt fra s/m-seancer til gangbang, men rollen som husven er bestemt ikke for alle, og det er vigtigt at have styr på sine prioriteter.


- Som husven har jeg ikke haft nogle decideret dårlige oplevelser, for jeg ved, hvad der forventes af mig, og den rolle lever jeg op til. Får de en god oplevelse, gør jeg også. En god husven skal have evnen til at leve sig ind i de andres roller, men selvom det er en leg, så er der jo nogle spilleregler, og dem skal man efterleve. Det er vigtigt, at man har trukket nogle linjer, inden legen starter, så eventuelle grænser ikke overskrides.
 


Base


Det gør det også nemmere at drage ud og deltage i andre menneskers sexliv, når man har en god base derhjemme, også når der nogle gange har været dårlige oplevelser, som man også lærer af.


- Det har givet mig nogle klare fornemmelser for, hvad jeg ønsker at deltage i. Jeg har et bragende godt sexliv sammen med min kone, og de små eskapader giver mig ekstra styrke på hjemmefronten, for min kone er langt den bedste elskerinde, jeg har oplevet. Jeg mangler jo ikke sex, så jeg kan være lidt kræsen.


Som husven er det vigtigt, at man har styr på sine egne grænser og ved, hvad man vil og ikke vil, for ellers kan man hurtigt rode sig ud i nogle dårlige oplevelser.


- Så siger jeg nej, og det er sket flere gange. Det er selvfølgeligt ærgerligt, men jeg må hele tiden sørge for, at jeg kan styre det, jeg kaster mig ud i. Jeg har ingen krav til udseende og alder, for et ungt par kan levere en slags oplevelse, mens et modent par kan levere en anden. Jeg er fast husven for et lidt ældre par og har været det i et års tid, og så har jeg andre seancer ind imellem.
 


Bliver ved
Bjørn er en ældre mand, men det giver ham en masse energi at besøge forsømte koner rundt omkring i landet, og han vil nok blive ved med at bringe sex ud, så længe det er sjovt, og så længe basen er i orden, fungerer det fint.


- Min dejlige kone har altid 1. prioritet. og jeg forsømmer hende aldrig, men det tænder mig, at jeg kommer og optræder som en tyr, og at kvindens mand ser, at jeg tilfredsstiller hans kone. Det er nok den rolle, jeg befinder mig bedst i. Jeg har naturligvis tænkt på, hvor længe jeg har lyst til at være aktiv, men jeg tror, at så længe jeg føler mig frisk, vil jeg fortsætte.


 


Her er artiklen ude på nettet:
ekstrabladet.dk/sex_og_samliv/article4221268.ece
Tilføj indlæg i gæstebog (kan læses af alle)

Gæster har ikke tiladelse til Tilføj kommentar til blog. Venligst log ind.

Bedømmelser

Dine bedømmelser: 0
Total: 0 (0 Stemmer)

Tags

Ingen Tags