Slettet medlem: Mit møde med et ungt par.

Mit møde med et ungt par.

6 Jan 2015 på 23:00
 November 2011.


                                                                        


Jeg blev kontaktet af et ungt  par på scor der gene ville prøve at kvinden på 30 år blev kneppet af en ældre mand.  Hvorfor sige nej til det ?  Unge kvinder er da lækre og  har nogle lidt andre kvaliteter og dem vil jeg da gerne tage min part af.


Vi aftalte at jeg skulle komme til parret en lørdag aften og der skulle anvendes gummi.  Det er jeg nu ikke så vild med men jeg har et par latextrusser med pikhylster og de gør det jo ud for gummi når de er på, så jeg tog dem på hjemmefra og kørte til det unge par. 


Da jeg ankom  lå kvinden blindfoldet på en sofa i stuen og hende kæreste / Herre sad ved siden af hende og kælede for hende i en afdæmpet belysning. 


 


Det var aftalt at jeg bare skulle komme ind og gå i gang med at slikke hende straks.  Så jeg smed tøjet og placerede mig straks med ansigtet ved hendes fisse og gik i gang med at slikke hende.  Jeg slikkede hende i ganske lang tid og kunne så mærke at hendes åndedræt blev hurtigere og tilsidst eksploderede hun i en stor orgasme.  Derefter anbragte jeg mig imellem hendes ben og lod latex pikke langsomt trænge ind i hendes unge fisse.   Det var jo begrænset hvor megen følsomhed jeg havde med pikken i disse latexer som er en del tykkere end et kondom. 


Jeg kneppede hende i nogen tid og vendte hende så om på alle fire så jeg kunne tage hende bagfra. hendes Herre ( kæreste ) tog nogle få billeder af vores samvær.


Da jeg syntes at det var tid til at der skulle ske noget andet slikkede jeg hende igen og legede med fissen med mine fingre.


Derefter tog jeg trussen af og anbragte mig siddende foran hende mens hun stadig lå på alle fire. Hendes Herre anbragte sig bagved hende og begyndte at kneppe hende hårdt imens hun fik besked på at slikke min pik.


På et tidspunkt var det jo ved at være op over og jeg spillede mig selv frem til tæt på en udløsning og anbragte så igen pikken i munden på hende.  Hun slikkede og suttede vildt imens hendes Herre fortsat kneppede hende hårdt.  Jeg eksploderede i munden på hende og  noget sperm slugte hun og andet løb ned på underlaget vi lå på.


Da hun havde slikket min pik ren tog jeg mit tøj på nikkede til hendes Herre og gik.  


Det var et frækt møde og det er ikke så ofte at jeg knepper en så ung kvinde og i dette tilfælde anede jeg ikke engang hvad hun hed.


Ja, det er sjovt at prøve nogle forskellige facetter af sexlivet og jeg er jo frisk på det meste.


Fyren og jeg havde aftalt at han skulle maile billeder til mig og det gjorde han også. Jeg fik så at vide hvad de hed og han syntes at det havde været frækt og inviterede mit til at komme på besøg en anden gang.


 


Jeg besøgte parret godt halvandet år senere og denne gang var det så lidt mere kontant og latextrussen blev i sin kuffert.
Pudsigt nok fik jeg en sms nytårsaften med et godt nytår og en invitation hvis jeg var i nærheden. det var jeg dog ikke så nøjedes med at sende en sms retur.

Tilføj indlæg i gæstebog (kan læses af alle)

Gæster har ikke tiladelse til Tilføj kommentar til blog. Venligst log ind.

Hilsner i gæstebogen

  • 8 Jan 2015 på 11:37
    UPS! Jeg opdager lige at jeg faktisk tidligere har lagt denne historie ind, så den er da vist læst. Sorry !
  • 7 Jan 2015 på 12:22
    Fræk historie, tak fordi du delte den med os ;-)

Bedømmelser

Dine bedømmelser: 0
Total: 0 (0 Stemmer)

Tags

Ingen Tags