Hotwife med mand: Hvorfor er jeg tilbage

Hvorfor er jeg tilbage

16 Dec 2014 på 14:52

Jeg om min kæreste har tidligere leget lidt med Hotwife universet. Men vi fandt aldrig den helt rigtige "formel". Vi nåede et stykke med oplevelser IRL, men for os begge var der nogen ting der ikke fungerede optimalt. Derfor blev legen lagt på hylden for 3 - 4 måneder siden.


Jeg var i sidste weekend alene i København og skulle til Julefrokost med gamle venner.


Det betød at min kæreste var alene hjemme.


Da jeg søndag morgen vågnede op var der en sms fra hende, hvor hun ønskede mig godmorgen og spurgte om jeg havde tømmermænd ?


Hun fortalte at hun selv havde været i byen med en veninde ..


Straks spurgte jeg hende om hun havde scoret ? (efterfulgt af en liderlig smiley)


Det havde hun dog ikke, men hun fortalte mig hvordan hun kunne have, at hun blev flirtet med, fik tilbud osv. at hun havde nydt det og at det var pirrende med opmærksomheden fra andre mænd ..


Jeg blev straks flyr og flamme (og vildt liderlig)


Da vi om aftenen var sammen igen, fortalte hun om hendes aften, mens vi dyrkede sex og det var det fedeste !!!! hvordan hun var blevet taget på, hvordan hun havde følt en anden mands stive pik i hans bukser, tilbud om at komme med på hotel osv.


Så nu starter legen op igen og vi har allerede aftalt at hun skal alene i byen igen på lørdag ;-)Tilføj indlæg i gæstebog (kan læses af alle)

Gæster har ikke tiladelse til Tilføj kommentar til blog. Venligst log ind.

Hilsner i gæstebogen

  • 17 Dec 2014 på 13:47
    vi havde en aftalt pause fra hotwife universet, så der var ikke nogen egentlig aftale om at hun måtte gå hele vejen ... men nu skal hun afsted igen på lørdag og der går hun hele vejen hvis hun bliver forført og finder den rette :-)
  • 17 Dec 2014 på 09:11
    Dejligt - hvad holdt hende tilbage fra at gå hele vejen?

Bedømmelser

Dine bedømmelser: 0
Total: 0 (0 Stemmer)

Tags

Ingen Tags