Slettet medlem: Da jeg fik en gift veninde.

Da jeg fik en gift veninde.

9 Dec 2014 på 09:48

 Jeg var gået på Forum chatten i begyndelsen af Maj 2010 og når jeg gør det sker det altid uden forventning om at jeg vil få noget ud af det. Den chat er besjælet af så megen useriøsitet og fake at jeg må undre mig over hvorfor jeg i det hele taget benytter den.


Der findes dog ingen regler uden undtagelser og jeg var kommet i en lille god snak med en gift kvinde på 45 år.
Hun tilbød at ringe til mig efterfølgende for at vi kunne tjekke hinanden lidt af og hun ringede og vi fik faktisk en god snak.
Jeg havde tilbudt hende at få en tur i den Herreloge som jeg er med i og det var denne oplevelse og intet andet hun var intesseret i. Ikke noget med 1:1 sex for det kunne hun få derhjemme sagde hun. Dette var udgangspunktet for vores samtale.


Vi har begge en profil på Scor, hendes var nyoprettet og kun fordi jeg havde fortalt at jeg havde en profil derinde oprettede hun sig, og vi begyndte så småt at mødes på Scorchatten hvor vi gik i de små samtalerum. Vi mødtes også flere gange på forumchatten og det var som regel chats af mindre omfang og der var selvfølgelig frække elementer med i samtalerne.
Der var noget dejligt ved at mødes med hende i disse samtaler og der begyndte også at komme mere nærvær i samtalerne som også var ved at tage form på den måde at de blev mere og mere strukturerede og målrettede. Vi begyndte at aftale at vi skulle mødes og det forhold vi havde oparbejdet begyndte at ændre karakter i takt med at vi lærte hinanden bedre at kende.
I virkeligheden skete der noget med os begge og vi blev væsentligt mere engagerede end vi overhovedet havde regnet med. 

Jeg fik hende på et tidspunkt overtalt til at oprette en hotmailadr så vi kunne se hvornår hinanden var på og anvende messenger til vore samtaler som blev længere og der blev flere af dem.
Det endte op i at vi chattede flere gange om dagen ligesom telefonen blev anvendt og der var ingen tvivl om at vores gensidige interesser for hinanden havde taget en radikal ændring.


Jeg har i stort set alle henseender været i forhold med par og nu var jeg på vej ind i et decideret elsker / elskerindeforhold, noget jeg faktisk ikke har prøvet siden jeg var i 20´ erne.
Fra at vi havde en aftale om at hun skulle have en oplevelse med flere mænd var det nu kun hende og mig det drejede sig om. Vores gensidige interesse for hinanden var blevet det altafgørende og de andre oplevelser måtte så komme på et senere tidspunkt.
Fælles for os begge er dog at vi gerne sammen vil have nogle oplevelser der involverer andre mennesker og i den retning var hun ganske frisk og med på  mine ideer.


Jeg besluttede at nu skulle vi mødes efter ca en måneds bekendskab og jeg havde aftalt med en sexven at vi kunne være hos ham. Han ville så få lov til at deltage i en trekant og det var han jo ikke utilfreds med.
Hun og jeg aftalte at mødes i en lille skov hvor der var en P-plads. Vi sad i min bil og havde der det allerførste møde. Hun var bestemt dejlig at se på og vi snakkede godt sammen, så det var lovende. Efter omkring 20 minnutter kørte vi så hen til min sexven som boede i nærheden af vores mødested og som aftalt fik vi lige en kop kaffe og en lille snak. Også dette gik fint og vi var klar til at dyrke hinanden.


Vi havde aftalt at vi mænd skulle massere hende som en start og hænderne kom jo også til de lidt mere intime steder under arbejdet. Hun blev bedt om at lægge sig på ryggen og nu var der jo ingen vej tilbage. Hun blev grundigt masseret overalt jeg sad nede ved hendes ben og fandt det naturligt at sprede dem og begyndte nu at slikke hende. Hun fik en overordentlig lang slikke tur og det var tydeligt at hendes temperatur steg, Da jeg var færdig overtog min ven pladsen og fortsatte med at slikke hende mens jeg koncentrerede mig om hendes bryster og brystvorter som jeg nippede og sugede ind i munden.


På trods af at hun er en lækker og dejlig kvinde havde jeg problemer med at holde gejsten når jeg kæmpede med at få et kondom på. Dette kom virkeligt bagpå mig for jeg plejer ellers at være i et gevaldigt hopla. Jeg havde dog min pik i hende i flere omgange, men tog gummiet af og anbragte mig oppe foran hende på en sådan måde at hun kunne slikke min pik mens hun blev kneppet af min ven og jeg kunne kæle for hendes dejlige bryster. Min pik stod flot og hun havde virkeligt travlt med at slikke mig samtidigt med at hun blev kneppet bagfra at min ven. Jeg kunne ligge og nyde hendes slørede blik samt se min pik i munden på hende og indimellem gyngede hendes tunge bryster henover den. Jeg tog igen et gummi på og kneppede hende, hvorefter jeg igen lod min ven overtage pladsen. Han kneppede hende hårdt og det var frækt at se mens jeg stillede mig ved siden af og spillede pik og mine øjne mødte hendes. Jeg kom ned over hendes dejlige bryster og min ven kom med pikken i kussen på hende dog i gummi.


Vi holdt en lille pause, fik noget koldt at drikke og jeg begyndte igen at slikke hende. Jeg slikkede  hende længe, sugede hendes skamlæber ind i munden og nød idet hele taget at være i denne position. Min pik rejste sig på ny og jeg begyndte at kneppe hende. Derefter anbragte jeg mig igen oppe under hende så hun kunne lege med min pik mens min ven kneppede hende bagfra. Vi var alle tre godt liderlige og det var ganske heftigt. Når jeg lå her hos hende stod min pik som en pæl og jeg nøde den behandling hun gav mig.
Da det var ved at være tid lod jeg denne gang min pik gå af i munden på hende og min ven kom i kussen nok engang. Hvilken en god oplevelse det havde været !
Efter at have vasket os og klædt os på fik vi lige en kop kaffe og en lille snak inden vi brød op.
Kvinden og jeg var kommet hinanden endnu tættere og vi sad efterfølgende og sludrede i min bil inden vi skiltes og kørte hjem hver for sig.  Vi måtte lige ringe sammen på hjemvejen.

Dette var opstarten på et forhold der udviklede sig voldsomt og gjort noget ved såvel min veninde som ved mig. Vi var så facinerede og betagede af hinanden og kunne slet ikke få nok.

De næste møder fandt sted og et par af dem forgik hjemme hos mig. Brugen af kondom blev skrinlagt og der var ikke nogle rejsningsproblemer efterfølgende.
Vi havde nogle forrygende møder hvor der virkeligt bliver kneppet igennem og på alle tænkelige måder. 

Jeg må sige at det i et og alt var et meget vellykket og lækkert forhold jeg befandt mig i med denne kvinde.
-----------------------------------------------

 


 

Forholdet mellem min gifte veninde og mig lå på et højdepunkt hvor jeg havde vanskeligt ved at se os komme ned fra. Vores interesse for hinanden var overvældende og vi sms éde en del sammen.

Når det var muligt ringede vi.
 ;Det var simpelthen en vidunderlig følelse at have en derude som man følte sig så tæt forbundet med, og det morsomme er at dette at have en elskerinde på denne måde var helt nyt for mig.

 

Jeg har altid været i en form for dominerende rolle og oftest med par som jeg  har mødtes med , været frække sammen  er kørt hjem bagefter og thats it......
Selvfølgelig har jeg haft nogle gode tanker om de ting jeg har oplevet, men ingen af venskaberne har dog præget min hverdag i uhørt grad.

Her levede og åndede jeg for veninden i en uhørt stor grad og hun havde det på samme måde. Vi havde nogle møder kun hende og jeg hvor vi nød hinanden.

 Vi har også prøvet at mødes på en øde vej og været frække i min bil, men det var ikke den helt store succes. Vi kneppede da, men der var for meget nervøsitet over det når der kom en lastbil langsomt forbi og vi er nok ikke typerne der duer til at gøre det offentligt.

Vi havde et møde med en af mine sexvenner som er god til sprøjteorgasmer. Aftalen var at vi skulle kneppe hos ham og han skulle give hende en serie sprøjteorgasmer.

I det store hele forløb det også sådan omend orgasme givningen nok blev meget fremtrædende, men det skete jo i en god sags tjeneste.

Hun blev anbragt på en briks og han gav hende en let massage hvorefter han bevægede sig ind på de intime steder og begyndte at koncentrere massagen der. Denne masseren gik over i en fuldbods jagt på orgasmer og den lýkkedes da også til fulde.

Der er ingen tal på hvor mange orgasmer hun fik, men det var mange. På et tidspunkt besluttede vi at lægge os over i sengen for at at kneppe. Da min pik var trænkt op i hende, begyndte han at stimulere hendes klitoris således at hun også fik orgasmer under vort intime samvær. Dejligt at mærke kussen trække sig sammen når hun kom, og jeg kunne ligge og se hende i øjnene i disse skønne øjeblikke.Da jeg omsider havde efterladt min sperm i hende begyndte vennen igen at håndkneppe hende og den udflydende sperm skummede kraftigt op. Hun fik igen en serie orgasmer og til sidst fik hun en rigtig sprøjteorgasme så underlaget blev vådt. Dette var jo essensen af hvad vi havde jagtet - en sprøjteorgasme.

 

Vi holdt en lille pause og lå og kælede for hinanden og begyndte så småt igen. Han gav hende igen en serie orgasmer og jeg trængte op i hende igen. Vi kneppede lidt og jeg trak mig ud og spillede pik foran hende i forsøg på at komme 2. gang.

Han gav hende et par orgasmer mere og en heftig eftermiddag sluttede så.

 

 

Jeg må sige at min veninde er det største der er overgået mig, og det er underligt for hun er ikke tøs eller til dominans, men alligevel formåede hun med sin måde at fylde så meget i mig at jeg overhovedet ikke er i tvivl om at det umuligt kunne blive større. 
Det vi havde sammen var inderligt og frækt. Det var forbudt og dejligt. Vildt lækkert og det involverede følelser.


Tilføj indlæg i gæstebog (kan læses af alle)

Gæster har ikke tiladelse til Tilføj kommentar til blog. Venligst log ind.

Bedømmelser

Dine bedømmelser: 0
Total: 0 (0 Stemmer)

Tags

Ingen Tags