Slettet medlem: En dag i mit cuckold liv

En dag i mit cuckold liv

2 Dec 2014 på 00:23

I dag var en dejlig dag for mit cuckold væsen.


Min kæreste stod op i morges og gjorde sig rigtig lækker til at tage på arbejde, noget lækkere end hun plejer, jeg spurgte om der var noget speciel i dag, siden hun gjorde sig så lækker.
Hun svarede bare nææ, men har lyst til at møde en fremmed fyr i dag.


Hun tog afsted og ca 4 timer senere fik jeg en besked, hvor der stod "hej skat, da jeg tog hjemme fra håbede jeg at vores nye sælger ville være på kontoret i dag, han er seriøst lækker, det var han heldigvis og jeg har flirtet med ham hele dagen."
Straks blev min pik stiv og jeg ville spille den af hurtigt, men 3-4 minutter efter fik jeg en ny besked, "du kan godt glemme alt om at lege med din lille uduelige tissemand, du holder den bare i bukserne"
Pis det havde jeg ikke håbet på, jeg svarede bare at self holdt jeg den i bukserne, men den var allerede ude, jeg havde taget min bukser af og hevet shortsne lidt ned, så pikken lige kunne komme ud over kanten.
Hun kom selfølgelig hjem mens jeg rendte rundt sådan, hun havde en kort dag og da hun så mig, tog hun rigtig hårdt fat i min pik og nosser og hev mig ind i soveværelser, her sagde hun at jeg skulle tage shortsne helt af og starte med at slå på min pik, men hun kiggede på.
Hun syntes selfølgelig ikke jeg gjorde det hårdt nok, så jeg fik en dildo og blev sendt ind i stuen og beordret til at gi mig den selv op bag i.


Jeg hørte hun talte i telefon inde i soveværelser, og efter ca 20 min ringede det på døren og hun bad mig åbne, uden at tage mere tøj på :-(
Jeg åbnede og udenfor stod en fyr, jeg havde set ham før, det var en fyr hun havde mødt i byen for noget tid siden.
Han ignorede mig fuldstændig og gik lige forbi mig og ind i soveværelser, han lod døren stå åben og da jeg gik der hen, stod de allerede og kyssede, min kæreste sagde til ham at jeg havde leget med min tissemand og jeg skulle ha en straf for det.
Jeg blev sendt i stuen igen og skulle lege med dildoen, kunne høre kæresten og fyren kneppe for vildt inden ved siden af, da de havde kneppet 15-20 minutter, kaldte de på mig og jeg blev beordret til at kneppe mig selv foran dem med dildoen, de grinte af mig og kom med kommentarer som hvor er han sølle og hvordan kan du være kæreste med sådan en klam bøsse.
Efter noget tid begyndte de at kneppe igen og jeg stoppede op, men det skulle jeg ikke ha gjort, min kæreste rejste sig straks op og kom hen og slog mig i nosserne noget så hårdt og sagde jeg bare skulle fortsætte, til sidst sprøjtede han hende i ansigtet og kig igen.
Hun kom over og kyssede mig mens spermen løb ned over hendes kinder.


Jeg nåede aldrig at komme selv og hele aftenen har hun ikke talt om andet en den nye sælger, som hun vil score.


Tak for i dagTilføj indlæg i gæstebog (kan læses af alle)

Gæster har ikke tiladelse til Tilføj kommentar til blog. Venligst log ind.

Hilsner i gæstebogen

  • 2 Dec 2014 på 20:04
    Lyder virkelig til at være et frækt forhold i har jer.
  • 2 Dec 2014 på 19:53
    Hold op en god beretning om en fræk dag

Bedømmelser

Dine bedømmelser: 0
Total: 4 (3 Stemmer)

Tags

cuckold   sms   ydmygelser