Slettet medlem: Mit liv som cuckold

Mit liv som cuckold

29 Nov 2014 på 14:08

Hej, 


Jeg er af min dejlige kæreste, blevet beordret til at fortælle om hvordan hun har gjort mig til en utilstrækkelig cuckold.


Vi har været kærester i 19 år snart og vi startede med at være swingere for 12 år siden.


Siden den gang har er vores leg udviklet sig sådan at hun er den eneste der har sex med andre og jeg må leve med ydmygelsen (som jeg jo elsker)


Cuckold legen startede for os da hun til en fest var mig rigtig utro, vi havde været swingere i 4 år på det tidspunkt. Hun dansede tæt og flirtede rigtig meget med en fyr, vi havde aftalt at vi godt måtte flirte så meget vi ville.
Jeg blev selv ret stiv og opdagede ikke at hun var væk, så næste gang jeg ser hende er da hun kommer ud fra et værelse, med uglet hår og sine trusser i hånden.
Jeg spørger hvad fanden hun har gang i, jeg tror at det er i det sekundt hun har fået det største kick i vores cuckold leg.
Hun kigger mig dybt i øjnene og jeg tror self hun vil undskylde, men istedet tager et ordenligt greb om min pik og nosser, hun klemmer hårdt til og hvisker mig i øret.
"Jeg har lige fået den bedste pik i mit liv og fra nu af er jeg dig utro når det passer mig"
Desværre blev min pik sten hård mens hun havde hånden om den, så hun vidste at jeg ville elske det, så kyssede hun mig dybt og sagde "synes du også hans sperm smager godt" jeg havde aldrig fået lov til at komme i munden på hende.


Siden da har hun nok kneppet over 100 mænd, haft flere faste "kærester" og har en som hun nu har haft i 6-7 år, det er en kollega.


I nat kom hun fra julefrokost, havde en fyr med hjem, de havde købt en pisk, som skulle bruges på mig, mens han kneppede hende, sad jeg med spredte ben foran hende, mens hun piskede og slog min pik, det gjorde virkelig ondt, men det var så frækt og dejlig ydmygende


I skal nok få flere historier fra mit liv senere.  Tilføj indlæg i gæstebog (kan læses af alle)

Gæster har ikke tiladelse til Tilføj kommentar til blog. Venligst log ind.

Hilsner i gæstebogen

 • 16 Dec 2014 på 14:56
  FEDT :-)
  Håber I stadig får nydt denne frække leg
 • 29 Nov 2014 på 23:30
  Hej Pete the beat,
  Tak for din beretning og et stort velkommen på siden, er sikker på at du og din kone vil passe perfekt ind her.
 • 29 Nov 2014 på 21:12
  Hej tak for den fortælling og ser frem til at læse mere om Jeres udskejelser...

Bedømmelser

Dine bedømmelser: 0
Total: 4 (2 Stemmer)

Tags

cuckold   hotwife   ydmygelse