Slettet medlem: skuffelse

skuffelse

25 Nov 2014 på 23:37

Konen var i byen lørdag, julefrokost. Aftalen var på plads mellem os, at nu skulle hun blive en rigtig hotwife.


2 ret lækre fyre bager på hende til hele julefrokosten og hvad sker der? Hun bliver så stiv, at hun begynder at betvivle vores forhold, føle sig utro osv.. gud en nedtur!
Tilføj indlæg i gæstebog (kan læses af alle)

Gæster har ikke tiladelse til Tilføj kommentar til blog. Venligst log ind.

Hilsner i gæstebogen

 • 15 Jan 2015 på 11:53
  Helt enig i nedenstånde ... det kræver forsikring over lang tid, før din kone vil være klar - og selv da vil hun nok være nervøs for din reaktion når hun en dag går hele vejen. Så når og hvis det sker, så er det vigtigt du dels bekræfter at det også var frækt for dig og at du elsker hende .. at hun ikke/aldrig mister dig - og skulle du have blandede følelser efter det er sket ... så husk at det er sket på din opfordring ... du må aldrig bebrejde din kone noget ... og sørg for at I er helt klare på spillereglerne ... hvad må hun .. hvad er det der tænder dig ... osv ...
  igen .. aaaaalt mulig held og lykke til jer begge
 • 4 Jan 2015 på 00:18
  Man skal virkelig huske at tjekke af, at man skal have mails når man får svar/kommentarer, havde slet ikke set dem alle sammen. Tak for jeres gode inputs!
 • 16 Dec 2014 på 14:54
  ØV ØV ØV ....
  kender godt det med at skulle forsikre kæresten om at det IKKE et utroskab, men virkelig noget der tænder !!!!
 • 29 Nov 2014 på 23:16
  Vel egentlig ikke overraskende at MissMira allerede har skrevet hvad jeg sad og tænkte. Støt i stedet for at uddel dummebøder.
 • 29 Nov 2014 på 10:12
  Hej
  Dejligt at hun nu er på vej til at give dig det i søger, men når noget ikke lykkes er det vigtig at du støtter og bekræfter din Q i at hun er elsket og begæret og det er OK det der er sket .
  Brug meget tid på at snakke om hvad der er sket og hvad der kunne gøres anderledes og prøv så at finde en ny anledning til at prøve igen.
 • 27 Nov 2014 på 09:01
  Ja, det lyder til at hun ikke er helt klar endnu.
  Nu ved jeg ikke lige hvor længe I har haft talk om denne leg, men en af de vigtigste ting en ægte cuck skal have over for sin wannaHerToBe hotwife er tålmodighed.. masser og masser af tålmodighed. Denne leg kan kun leges, og skal kun leges, når hun er 100% klar til det. Og det lyder ikke til at din kone er helt klar endnu.
  Så mere snak mellem jer før hun får videre. Hun har allerede vist interesse så det er et stort skridt. Hæng ud og så en dag skal din kone nok få noget rigtig mand :-)
 • 27 Nov 2014 på 00:18
  Jeg ville ønske den lå i debatten da flere ville se dit opslag. Kan godt forstå du er skuffet men men men ja for det første er meget alkohol og denne leg en virkelig dårlig sammenblanding. Men i er da et skridt videre på vejen til at prøve dette. Det er ikke altid så lige til. Og måske gør din kæreste det mest for din skyld så tænker mere hun har brug for at blive bekræftet end at mærke din skuffelse. Håber det lykkes for jer på et tidspunkt.

Bedømmelser

Dine bedømmelser: 0
Total: 0 (0 Stemmer)

Tags

hotwife