Slettet medlem: Når dating jægerne går på menneskejagt

Når dating jægerne går på menneskejagt

28 Okt 2014 på 21:19

Det er IKKE denne side jeg sigter til - den er gratis og ordentlig i enhver henseende!


Datingjægerne er i dette tilfælde dem der har datingsiderne - for det er jo de sikre vindere. 
Der findes et utal af betalingssider på nettet indenfor sexdating og jeg fik et tilbud om en uges prøveabbonnement for næsten ingen penge.

Tænkte dog længe over det for det er sin sag at købe et produkt fra et sted man ikke kender, men jeg har handlet meget på nettet og er egentligt aldrig blevet snydt.
Jeg købte en uges prøveabonnement på denne side og da ugen var gået havde de trukket omkring kr. 450,- på mit betalingskort.   Nå, så havde jeg da en måned til at finde ud af om dette var noget for mig.
Qva min alder skrev jeg ikke til nogle profiler men lod det være op til dem om de ville kontakte mig.  Hørte dog aldrig en dyt.  Det var  altså ikke en side jeg behøvede at spilde mere tid på og jeg ville deaktivere mit medlemsskab.


Pengene trukket på mit betalingskort var tilsyneladende kanaliseret til Kaskstan eller en af de russiske yderrepublikker.

Her kom det første problem.  Siden kunne kun afmeldes via telefax !  Hvem har lige en telefax i vore dage - ikke jeg.
Jeg kender et par gode venner som har eget firma så jeg lånte deres telefax og meldte mig ud via et londonbaseret telefonnummer.
For at være helt sikker på at jeg nu var ude af dette foretagende bestilte jeg et nyt betalingskort og klippede derefter det gamle i stykker.

Tænk at man skal gøre så mange krumspring for at være sikker på at betaling stopper.

Jeg har bemærket at der er en datingside der hedder cuckold.com og noget siger mig at den er en del af det foretagende jeg var involveret i.   For mig at se er det en udenlandsk baseret side så jeg turde ikke gå ind i et medlemsskab der.  
Jeg kan umuligt være den eneste der har haft en så dårlig oplevelse, der må være andre.

Så var det at denne side startede op og jeg hoppede herind.  Mit betalingskort har det godt her hos mig, og vi er i et godt selskab her så ikke flere krumspring omkring datingsider herfra.Tilføj indlæg i gæstebog (kan læses af alle)

Gæster har ikke tiladelse til Tilføj kommentar til blog. Venligst log ind.

Hilsner i gæstebogen

 • 29 Okt 2014 på 09:02
  Det var da en træls oplevelse du har haft der. Men det undrer mig egentlig ikke, jeg har hørt tilsvarende oplevelser med en "dansk" side der har specialiseret sig i at formidle "udenomsægtskabelige kontakt" som det nok ville kaldes i en retssal.
  Det er jo desværre sådan at et tilbud der lyder for godt til at være sandt ofte netop er for godt til at være sandt. Og sælger man (som i dette tilfælde) en ydelse de fleste ikke ønsker at involvere eens bankrådgiver i (med mindre hun ser godt ud) kan bagmændene lige malke lidt ekstra kroner ud af offeret inden han lukker kontoen/får et nyt kreditkort el. lignende.
  Så er det jo skønt når nogle "græsrødder" starter en ny side op som denne hvor man i hvert fald ikke bliver frarøvet penge. Så lever jeg gerne med en lidt langsommere server osv.
 • 28 Okt 2014 på 22:14
  Hej en ældre Herre,
  vil du ikke for god ordens skyld understrege og highligte at den side Du omtaler IKKE er denne. Frygter om nogen ville kunne misfortstå dit budskab og tro at denne er fup og fiduser.

Bedømmelser

Dine bedømmelser: 0
Total: 0 (0 Stemmer)

Tags

Ingen Tags