Slettet medlem: Når man er skrivende....

Når man er skrivende....

27 Okt 2014 på 14:22

Når man som jeg er så skrivende i blogs , deltager i debatter samt skriver om diverse oplevelser må man påregne at folk kan blive lidt bange for at indlede en kontakt til en person der tilsyneladende har meget travlt.

Det er ingen hemmelighed at jeg godt kan lide at skrive og det er ikke kun her.  Jeg deltager mange andre steder og giver mine meninger til kende.


Jeg må nok hellere lige komme med et par beroligende bemærkninger.  Jeg har faktisk ikke en masse i gang men har været i miljøet i temmeligt mange år så det er da blevet til nogle oplevelser.  Jeg havde for nogle år siden en blog på nettet hvor disse fortællinger lå og når de bringes her er de plukket fra bloggen som godnok er lukket ned, men jeg har bibeholdt den som opbevaringssted - ganske smart ikke.
 
De fleste oplevelser har fundet sted i nogle forhold jeg har været fast i.
Faktisk har jeg været i flere længerevarende forhold hvoraf to har varet i 5 år og et andet varede i et par år.

Når jeg har haft en god oplevelse er begivenhederne nogle gange blevet beskrevet, og altid  således at ingen kan føle sig udleveret hverken med navne eller stednavne
.
De billeder jeg har anvendt blev i sin tid godkendt af dem der optræder på dem.  Alle personer er ikke-genkendelige, og de fleste billeder er sværtet sorte i baggrunden således at det ikke kan ses hvor de er taget.

Billeder som bidrag til en historie forstærker den og gør den mere interessant.

Jeg har faktisk altid fundet det jeg søger, men hvis ikke det skulle ske så er det ingen katastrofe.  

Jeg har rent faktisk nok sagt mere nej tak end ja tak når jeg har fået henvendelser på min profil.   Jeg er ofte tidligere blevet inviteret af nogle mennesker som har syntes at jeg kunne være et interessant emne.  
Da jeg tidligere stort set altid var i en form for faste forhold sagde jeg derfor ofte nej til nye invitationer af frygt for ikke at have tid nok til at kunne passe det.
Der er trods alt også andre interesser i denne verden der skal passes.Tilføj indlæg i gæstebog (kan læses af alle)

Gæster har ikke tiladelse til Tilføj kommentar til blog. Venligst log ind.

Bedømmelser

Dine bedømmelser: 0
Total: 0 (0 Stemmer)

Tags

Ingen Tags