Slettet medlem: nye facetter

nye facetter

26 Okt 2014 på 16:03

Min tøs var stadig den lækreste tøs man kunne forestille sig. Lækker slank krop, store babser, og en røv man ville slå ihjel for. 


Hun var dejligt liderlig og ville have pik flere gange om dagen. Som tøs kendte hun sine opgaver og startede hver morgen med at kravle overalt på sin Herre for at vise sin liderlighed. Hver morgen blev hun kneppet igennem og hun tog sin sperm uden at kny.


Som tiden gik, udviklede hun sig - hun fik nye facetter, som langsomt voksede frem. Hun elskede at face sitte mig, og holde mig tvunget fast imellem hendes smukke ben, med besked om at slikke hendes dejlige fisse, og hendes lille snævre røvhul. Løbende blev hendes retorik hårdere og hårdere - mens jeg slikkede hende, begyndte hun at snakke om, hvor meget hun trængte til stor hård fremmed mandepik, og fremmed sperm. Hun kunne ride mit ansigt i vildskab, mens hun tvang min tunge op i hendes snævre røvhul og fortalte mig, at jeg aldrig ville få lov at kneppe det snævre hul for det var reserveret til en rigtig mandepik. De orgasmer hun fik på den måde var vilde og helt ukontrollerede, og hun forlangte at jeg spillede min pik mens jeg servicerede hende...


En dag sagde hun direkte til mig, at hun ville gøre noget ved fantasien om at få rigtig mandepik, og jeg skulle hjælpe hende med at finde det. Jeg skulle skrive et blog indlæg på Scor, og hvis jeg fangede essensen af hvad hun var ude efter, ville jeg få lov til at være med når hun skulle kneppes - dog kun i en service rolle. Jeg fik besked om, at hvis jeg kunne rekruttere en rigtig mand, og iøvrigt beskrive hendes lyst, kunne jeg få lov til at klargøre hendes huller med min tunge, og bagefter ligge i fodenden mens hun blev kneppet igennem. Hun forventede at jeg kunne tilbede hendes lækre fødder med kys og slik, mens hun fik sit mandepik. Jeg fik også besked om, at hun ikke gad noget "gummi sex" - hun ville have safter og sperm - hun ville fyldes godt og grundigt op i alle sine huller, hun ville pumpes fuld af mandesæd fra en stor mandepik - og hvis jeg gjorde det godt kunne hun måske bruge mig til at rengøre hullerne bagefter..


Tanken både frastødte mig, men tændte mig også en hel del...


Jeg oprettede indlægget på bloggen, og hun sendte selv en mail til en mand, hvori hun henviste til bloggens beskrivelse af, hvad hun var ude efter. Manden var en gammel ven - lad os kalde ham Jens. Han havde besøgt os før, dog da med sin kæreste. Min tøs havde tænkt på hans pik siden, og klynket over at hun trængte til den igen...


Jeg havde regnet ud, af en del af hendes fantasi var, at jeg skulle ydmyges. Hun nød den omvendte rolle, hvor hun var den styrende, samtidig med at hun kunne være en rigtig beskidt lille tøs for en fremmed Herre. Jeg vidste at hun foretrak at vi mødtes ude i byen med ham først - for at få noget flirt igang, og for at jeg kunne blive tvunget til at se på, hvordan hun gav sig hen.


Vi mødtes med Jens på en lille intim bar i indre by. Hun satte sig imellem os, og satte sin taske i mit skød, med besked til mig om, at jeg skulle sørge for drinks og iøvrigt holde deres ting. Jens havde omgående sine hænder på hende - og hendes lårkorte nederdel afslørede hurtigt at hun ikke havde for vane at have trusser på i byen. Hans hænder aede hendes ben, mens tøsens hænder var direkte på hans pik uden på bukserne. Helt åbenlyst sad hun opslugt af den fremmede tyr, med hans store pik voksende bag bukse stoffet - og hendes safter begyndte at løbe ned af benene ved hans bearbejdning af hendes fisse...


Nu vil jeg hjem, sagde hun bestemt...og trak op i Jens og afsted med ham. Jeg skyndte mig efter med jakker, og taske, og så på hvordan de tæt omslynget nærmest halvløb hjem til vores lejlighed. Inde i entreen tog Jens hårdt fat i tøsen, og tvang hende i knæ - pressede sin store bukse bule hårdt imod tøses ansigt som et tegn på hvad der ventede hende i nat.


Hurtigt fik hun den store pik frem og udstødte et glædes gensyn da den blev presset ind i hendes tøsemund. Hun kiggede overlegent over på mig, mens hun suttede pikken endnu hårdere end den havde været hele aftenen...Hun var iført det lækreste lingeri, men Jens var brunstig og hev hende op på sofaen, spredte hendes ben og pressede i eet hug sin enorme mandepik helt op i hendes fisse - hun skreg af vellyst og roste hans mandepik som den bedste hun havde prøvet...Han kneppede min tøs hårdt og præcist indtil hans første ladning mande sperm pressede sig ind i hende og nærmest spulede hende fuld..


Hun var omgående nede ved pikken igen, for at sørge for at den var kampklar igen - suttede og slikkede det bedste hun havde lært - mens hun forlangte at jeg gik igang med hendes fødder...jeg slikkede hendes fødder og tæer, kyssede hendes ben, og forsøgte forsigtigt at få lov til at lade min tunge våd-kysse hendes stramme røvhul da jeg vidste hun var ved at gøre klar til at få Jens helt der op bagi, hvor jeg ikke fik lov. Jeg gjorde hendes røvhul godt vådt, og pludselig fik Jens lyst til at tage hendes anale "mødom" for hårdt...han pressede pikken hårdt ind, tog ingen hensyn og hun skreg igen, mens pikken pumpede sig centimeter for centimeter op i hendes utroligt stramme røv...hun blev udblokket af mandepikken og fyldt helt op med sperm igen...


Hun var kommet flere gange, og lå nu indsmurt i sperm på sofaen, spermen løb ud af hendes huller, og både røv og fisse så godt brugt ud..


hun kiggede over på mig, med sit mest bestemte blik.......


 Tilføj indlæg i gæstebog (kan læses af alle)

Gæster har ikke tiladelse til Tilføj kommentar til blog. Venligst log ind.

Hilsner i gæstebogen

 • 28 Okt 2014 på 17:09
  :-) Bare om at tage modet til sig og så få udført fantasien.
 • 28 Okt 2014 på 15:34
  I de allerfleste forhold går man og bearbejder en masse fantasier, evt taler om dem men er også lidt forbeholden med at føre dem ud i livet.
  for hvad nu hvis..... Der er mange hvis´er der skal tænkes igennem.
  For en del par kommer der så et tidpunkt hvor de siger: - Fandeme nu gør vi det sgu´ og så komer der en ny dagsorden.
  Nu skal man finde den eller de personer som man ønsker at afprøve fantasierne med.
  Jeg taler af erfaring for jeg skulle overtale fruen til at vi skulle møde et eller flere andre par og afprøve nogle af de fantasier vi jo gik med og osm vi havde set på pornofilm.
  Vi var hele det beskrevne igennem inden vi gjorde alvor af det.
  Resten er historie......
 • 27 Okt 2014 på 08:17
  Super fræk fortælling ;-). Fedt at læse om jeres vellykkede rollebyt - dominant/submissiv!
 • 27 Okt 2014 på 07:54
  desværre er det fortsat en fantasi, som vi har udviklet sammen efter at "Jens" og hans kæreste besøgte os. Under det besøg fandt jeg ud af, at jeg hellere ville kigge på, så det endte med at "Jens" ordnede både sin egen og min kæresten:-) - og NÅR den bliver ført ud i livet, bliver jeg helt sikkert brugt til at slikke hende ren.
 • 26 Okt 2014 på 20:02
  Dejlig beskrivelse, men hvad skete der derefter? Blev han en fast bull for Jer? Fik du slikket hende ren?
 • 26 Okt 2014 på 17:32
  Flot og gribende fortælling om såvel din forandring som hendes vilje til at få en ændring af de faktiske forhold.
 • 26 Okt 2014 på 16:36
  Fantastisk beretning :-)

Bedømmelser

Dine bedømmelser: 0
Total: 4.67 (3 Stemmer)

Tags

Ingen Tags