Slettet medlem: Blogs læses hvis budskabet er interessant

Blogs læses hvis budskabet er interessant

19 Okt 2014 på 14:43

En af de første blogge jeg havde med på, var fortællingen om udlånet af min veninde. I øvrigt nok en af de større oplevelser selvom jeg ikke selv var direkte involveret, men rent følelsesmæssigt sad den lige i skabet.
Men den blog er blevet læst 74 gange ud af en medlemsskare på lige nu 116.  ;Det må da vist siges at være ganske pænt, og det underbygger da fornemmelsen af at en blog bliver set selvom der ikke er nogen reklame for den på forsiden.

Jeg kan kun opfordre enhver der har noget på sinde at nedfælde det i en blog, eller hvis det er noget der kan afføde en større debat at lægge det i Forum. Tilføj indlæg i gæstebog (kan læses af alle)

Gæster har ikke tiladelse til Tilføj kommentar til blog. Venligst log ind.

Hilsner i gæstebogen

 • 7 Nov 2014 på 21:53
  Hold da op det lyder som nogen fede oplevelser
 • 19 Okt 2014 på 23:58
  Miss Mira jeg har altid kigget på tallet nye medlemmer og det siger 116. Men det er da glædeligt hvis der er mere end 200 - øh, så skal vi så lige trække fakere og dem som blot fik oprettet sig - men forhåbentligt err det kun et fåtal.
  Ja det er da ret fint at høre hvad andre fortæller om deres oplevelser i dette univers. Jeg vil langt hellere høre om folks personlige tilgang end at læse nogle noveller der er opdigtet.
  Vi er dog ikke flere medlemmer her end at vi sådan nogenlunde fornemmer et vist kendskab til dem der ytrer sig, og det er da dejligt.
  Men sig lige til admin at han skal få ændret den begrænsning der er for uddybende svar i blogs.
 • 19 Okt 2014 på 20:48
  Hørt! Det er altid spænende at læse om andres oplevelser inden for dette univers, der er mange nuancer og måder at gøre det på, og det er til stor indpiration..
  Desværre er det sjældent jeg smider en kommentar til bloggen da det jo ikke er en debat men en oplevelse.. Men ja antallet af læsere siger jo meget om hvor meget værdi det har at lave blog indlæg.. Men ældre herrer der er over 200 medlemmere ;-) ...
 • 19 Okt 2014 på 19:39
  Nje lowlaif det er desværre irriterende at man ikke kan lægge et uddybende svar i en blog. Jeg har et par gange prøvet at skrive en opfølgning hvorefter jeg desværre har konstateret at jeg må prøve på at begrænse ordvalget.
  Jeg undrer mig over denne form for restriktion for jeg kan ikke se hvad den skal gøre godt for og kan kun opfordre admin til at få dette ændret.
  Der skulle jo nødigt gå guldkorn til spilde fordi man må prøve at begrænse noget allerede skrevet
 • 19 Okt 2014 på 16:08
  Jeps - den her blev også læst :-) og ja du har ret, skriver man noget der har almen interesse, eller netop som du skriver historie fra det virkelige liv, så er der også læsere, desværre kan man ikke have lange kommentarer på bloggen...

Bedømmelser

Dine bedømmelser: 0
Total: 0 (0 Stemmer)

Tags

Ingen Tags