Slettet medlem: En fræk kvinde ønskede grænseoverskridende oplevelser.

En fræk kvinde ønskede grænseoverskridende oplevelser.

14 Okt 2014 på 21:49


 


                                                                      Jeg knepper hende mens hun slikker pik.


30 dec 2011                                                                             


På årets næstsidste dag i 2011 havde en af mine sexvenner bedt mig om at være med da han havde fået kontakt med en kvinde der ønskede at afprøve nogle sexfantasier hun havde gået og tumlet med .


Hun sendte mig aftenen før møde denne besked:


"Glæder mig til i morgen - til alle mine huller skal fyldes ud...sf.. så en gang en film hvor en kvinde blev fistet samtidig med at hun blev kneppet i røven..sf.. hun lå på ryggen oven på den ene og blev kneppet i røven og den anden fistede hende - frækt så det ud og jeg overvejer om jeg måske skulle prøve dette...sf.. og gerne med mine bryster bundet.. jeg har jo nogen meget følsomme vorter.. jeg bliver meget våd og liderlig når der bliver hevet og nuldret i dem, og gerne helt ude i spidsen af brystvorterne.. nu sidder jeg sgu og bliver liderlig og er glad for at det er fredag imorgen...smf.."


 


Det ringede på døren og en dejlig kvinde på 47 år trådte indenfor.  Da hun havde lagt overfrakken så vi en lækker kvinde i en kort nederdel med sorte mønstrede strømper og  en sort gennemsigtig bluse hvor hendes dejlige bryster kunne ses. Hun var taget fra København til Os uden at have trusser på.


Vi satte os i en sofa med kvinden i midten og drak lidt vin og kaffe.


Det varede ikke længe inden vi sad og nuldrede hendes ganske store brystvorter udenpå blusen, men jeg trak hendes bryst ovenover udskæringen i blusen så det kom fri  og begyndt at sutte og nippe i vorten.  Min ven havde i mellemtiden sin hånd oppe mellem benene på hende og var i gang med at lege med hendes fisse.


Kort efter havde jeg også en hånd dernede og jeg bemærkede at hun allerede var meget våd.


Jeg tippede hende rundt på ryggen i sofaen og lagde mig ned på knæ på gulvet og begyndte at slikke hendes fisse. Hun smagte dejligt og jeg slikkede hende ganske længe og lod nogle fingre komme indenfor.


Hun havde sagt at hun gerne ville fistes og jeg var spændt på hvor meget plads der var, men hun var så våd at jeg faktisk fik hele hånden ind i kussen på hende uden at det var nødvendigt at bruge olie.  Hun fik sine første orgasmer mens hun lå her på sofaen.


Det var blevet tid til at komme af tøjet og gå i soveværelset.


Vi fortrak ind i dobbeltsengen og jeg bandt hendes bryster op med et reb.  Hendes store brystvorter var genstand for stor opmærksomhed og vennen fistede hende nu.


Bagefter slikkede jeg igen hendes kusse og efter nogen tid tænkte jeg at vi kunne jo ligeså godt begynde at kneppe så jeg lagde mig indover hende og lod min pik finde vej ind i en for mig ny fisse.


Min ven kørte et massage apparat op i hendes bageste hul og jeg mærkede tydeligt dets vibrationer imens jeg kneppede hende.


Efter at have kneppet et stykke tid kravlede jeg af og overlod pladsen til min ven mens jeg anbragte mig sådan at hun kunne slikke min pik.


 


Efter nogen tid foreslog jeg at jeg  lagde mig på ryggen og jeg bad hende om at sætte sig op på min pik så den kunne glide ind i røven på hende. Åh, der var dejligt trangt og jeg kunne tydeligt mærke hvordan ringmusklen pressede om roden på pikken. Efter lidt knepperi på denne måde  begyndte vennen nu at fiste hende.  Nu fik hun altså opfyldt en af fantasierne med at blive fistet men hun havde en pik i røven, og det gik ganske fint.


Da han var færdig med at fiste  bad jeg ham om at anbringe sig så han kunne lade sin  pik glide ind i kussen på hende og den næste fantasi om en sandwich blev udlevet for os alle tre.  Hun blev nu kneppet af en pik i røven og en pik i kussen.  Hun pressedes opad når han kneppede og min pik røg ud et par gange fordi jeg ikke kunne holde hende nede på plads.


Da vi jo var i gang og jeg lå godt med hende bad jeg hende om at sætte sig så min pik gik  op i kussen på hende. Nu skulle hun have vennes pik ind også og det lykkedes ganske nemt.  Hun blev således kneppet af to pikke i kussen på samme tid. Det var jo skønt at vide at det var dette vi havde gang i, 2 pikke i samme hul.


Vi holdt en lille pause og så var det igang igen.


Hun var slet ikke blevet kneppet bagfra på hundemaner så jeg fik anbragt hende på alle fire sådan at hun kunne slikke vennen mens jeg lod min pik glide ind i hendes varme kusse.


Jeg kunne nu nyde synet at min arbejdende pik mellem hendes baller imens hun slikkede vennen.


Jeg blev ved til jeg var ved at komme, trak mig ud og sprøjtede spermen udover ballerne. 


 


Vennen blev slikket til udløsning og så var alle tre godt tilfredse med udfaldet af aftenens udskejelser.


Dette var kvindens første oplevelse med mere end en sexpartner og hun blev ganske nysgerrig og bestilte en ny oplevelse og gerne med 3 mænd næste gang. Vi aftalte at dette skulle ske i løbet af et par uger.


 


En ny seance udspillede sig 10 Jan, 2012


Der gik ca 2 uger så var hun klar til en ny oplevelse og denne gang inviterede vi en ekstramand så vi nu var 3 mænd om hende.


Med den ageren denne kvinde har blev det en af de vildeste sexoplevelser jeg har deltaget i, og jeg synes at jeg har prøvet en del.


Vi startede som sidst i sofaen og hendes bryster blev taget frem og der blev klemt og nusset i vorterne.  Denne gang var jeg hurtig til at få en hånd ned imellem benene på hende og hun var allerede smaskvåd, så det varede ikke længe inden jeg kørte hovedet rundt i kussen på hende og derefter lod min hånd finde vej op i den.  Denne kvinde kan fistes og hun var så våd at det let lod sig gøre at få hånden ind uden brug af olier.  Den ene af vennerne havde hurtigt smidt tøjet og stod bag sofaen og tilbød hende sin store pik som hun begærligt suttede på.


Efter at vi havde fået hende godt op at køre var vi enige om at forlægge recidensen til den store dobbeltseng i soveværelset.  Den nye ven var hurtig i gang med at mundkneppe hende og jeg lagde mig ned imellem hendes ben og slikkede hende, mens jeg legede med mine fingre i kussen, og gradvist fik jeg igen hele hånden indenfor.  Hun tænder helt vildt på at have en hånd i kussen og når den laver kneppebevægelser så bliver det hurtigt vildt.  


Derefter kravlede jeg op og anbragte mig på den anden side af hendes hoved så hun kunne slikke os begge.  Den tredie ven anbragte sig imellem hendes ben og begyndte at fiste hende.  Vi fik hende til at tage to pikke i munden på en gang mens hun samtidigt kom i orgasmer af fistningen. 


 


                                                                       


Hun blev naturligvis kneppet efter alle kunstens regler og hun blev fistet af os alle og vi afprøvede alle muligheder med hende.  Jeg havde igen min pik i røven på hende mens de to andre på skift kenppede hende, ligesom de fistede hende stadig mens min pik var i det bagerste hul.  På et tidspunkt fistede jeg hende mens de to venner log hende slikke deres pikke og jeg lod min pik finde vej op i det bagerste hul. Jeg kunne faktisk spille pik på mig selv med den opp i røven på hende mens hånden fistede hende - hold da op det var helt utroligt.


Jeg anbragte mig på et tidspunkt bagved hende så jeg kunne sidde og malke hendes patter mens hun lå op af mig, og hun blev masseret kraftigt af en af vennerne i det bagerste hul. Jeg masserede klitoris hårdt og hun kom i nogle vældige sprøjteorgasmer så sengen sejlede i væde.


 


Senere slikkede jeg hende og havde tungen oppe i kussen på hende og jeg fik hende til at komme i to sprøjteorgasmer hvor jeg drak direkte fra kilden.


Da vi efterhånden var ved at være flade foreslog jeg at vi afsluttede seancen med at hun slugte spermen.  Jeg lagde for og hun slikkede mig godt. Jeg var efterrhånden ved at være godt brugt så jeg spillede min pik til udløsningen var lige ved at være der og hun tog mig i munden da jeg tømte mig.  


Hvilke en skøn veninde vi dog har fundet i hende. Hun har simpelthen overgået alle forventninger. 


                                                     Min pik arbejder i det bagerste hul.


Jeg mailer frem og tilbage med kvinden og hun har en tiltalende pervers tankegang omkring udførelsen af vore møder.  Dejligt at være i kontakt med en kvinde der står ved sine ønsker og ikke har noget problem med at fremføre dem overfor mig.


 


Tirsdag d 7 feb 2012: Denne gang  var scenariet en del anderledes.


Jeg havde inviteret en ny sexven med og han skaffede så yderligere en fyr der havde et sted vi kunne være.


Jeg hentede kvinden i nærheden af hendes bopæl og sammen kørte vi lidt udenfor København hvor mødes skulle foregå.  Vi blev budt indenfor af de to fyre som ingen af os altså tidligere havde set.


Vi fik en kop kaffe inden vi gik i rummet hvor legen skulle foregå.  Ejeren havde sat en gynge op som kvinden kan ligge i og der gik ikke lang tid før end hun var afklædt og ivrige hænder var i gang overalt ¨på hendes lækre krop.  Brysterne blev kælet og kysset og der var konstant en hånd nede i fissen på hende.


Hun blev anbragt i gyngen og så startede festen. Ven 1 havde en meget tyk pik og hun havde overfor mig luftet at hun gerne ville have noget stort op i det bagerste hul så her var vist et passende redskab.


Hun blev kærtegnet og slikket og slikkede selv og jeg syntes at jeg ville lægge for mens ven 1 slikkede hendes fisse lod jeg min pik glide op i det bagerste hul på hende  så var vi da ligesom i gang.


Derefter tog tingene fart og hun blev kneppet på skift af ven 1 og af mig mens ejeren mest fik slikket sin pik af vores veninde.                                   


 


                                                                         


Hun fik også den tykke pik at mærke i sit bagerste hul og man kunne godt se at hun var lige på tærskelen af hvad hun kunne klare.


Ejeren havde en kneppemaskine stående og jeg mente selvfølgelig at den skulle hun da prøve.  Hun blev anbragt overskrævs på maskinen og den blev sat i gang.  Den blev kørt i forskellige hastigheder , men hun syntes ikke at den gav hende den fornøjelse som man måtte kunne forvente.


Måske skal brugen af en sådan maskine ske under nogle andre forudsætninger.


Hun blev derefter anbragt i en stor dobbeltseng og så blev hun ellers kastet for løverne.


Jeg fik hende senere anbragt siddende på mig med min pik i kussen og lagde hende bagover så ven 1 kunne presse sin pik ind samtidigt.  Vi fik altså lavet en 2 i et hul  på hende og denne kvinde tager jo imod alt hvad vi byder hende på.


Derefter blev hun igen på skift kneppet liggende på ryggen og liggende på alle fire.  Jeg fik mig anbragt foran hendes så hun kunne slikke min pik mens hun fik den tykke bagfra.


Vi havde aftalt at vi skulle afslutte med at ven 1 lå under hende i en 69 og  slikkede hende mens jeg kneppede hende bagfra. Da jeg kom slikkede han spermen ud af fissen på hende, hvorefter han så lagde sig ind over hende og kneppede til han kom i et brøl.


Hun placerede sig overskrævs på hans ansigt og han slikkede igen sperm ud af fissen på hende.


Således fik vi afsluttet en meget spændende aften sammen med et par nye og sympatiske venner.
Tilføj indlæg i gæstebog (kan læses af alle)

Gæster har ikke tiladelse til Tilføj kommentar til blog. Venligst log ind.

Bedømmelser

Dine bedømmelser: 0
Total: 0 (0 Stemmer)

Tags

Ingen Tags