Slettet medlem: Mødet med det første unge par.

Mødet med det første unge par.

9 Okt 2014 på 20:30


November 2011.


                                                                        


Jeg blev kontaktet af et ungt  par der gerne ville prøve at kvinden på 30 år blev kneppet af en ældre mand.  Hvorfor sige nej til det ?  Unge kvinder er da lækre og  har nogle andre kvaliteter og dem vil jeg da gerne tage min part af.


Vi aftalte at jeg skulle komme til parret en lørdag aften og der skulle anvendes gummi.  Jeg havde en ide fremfor at anvende gummi da  jeg har et par latextrusser med pikhylster og de gør det jo ud for gummi når de er på, så jeg tog dem på hjemmefra og kørte til det unge par.
Må sige at den halve times køretur var lidt af en prøvelse med disse stramtsiddende latextrusser på. 


Da jeg ankom  lå kvinden blindfoldet på en sofa i stuen i en dæmpet belysning og hende kæreste / Herre sad ved siden af hende og kælede for hende.   De ventede blot på at jeg skulle ankomme. 


 


Det var aftalt at jeg bare skulle komme ind og gå i gang med at slikke hende straks.  Så jeg smed tøjet og placerede mig straks med ansigtet ved hendes fisse og gik i gang med at slikke hende.  Jeg slikkede hende i ganske lang tid og kunne så mærke at hendes åndedræt blev hurtigere og tilsidst eksploderede hun i en kæmpe orgasme.  
Da den var klinget af anbragte jeg mig imellem hendes ben og lod latex pikke langsomt trænge ind i hendes unge fisse.   Det var jo begrænset hvor megen følsomhed jeg havde med pikken i disse latexer som er en del tykkere end et kondom, men det var sgu frækt og  man kan godt mærke noget med dem på. 


Jeg kneppede hende i nogen tid og vendte hende så om på alle fire så jeg kunne tage hende bagfra. hendes Herre ( kæreste ) tog nogle få billeder af vores samvær.  I denne stilling blev jeg ved i længere tid. trak mig nogle gange ud og slikkede hende, og fortsatte så knepperiet, trak mig ud og legede med hendes fisse med fingrene. 
 


Derefter tog jeg trussen af og anbragte mig siddende foran hende mens hun stadig lå på alle fire. Hendes Herre anbragte sig bagved hende og begyndte at kneppe hende hårdt imens hun fik besked på at slikke min pik.


På et tidspunkt var det jo ved at være op over og jeg spillede mig selv frem til tæt på en udløsning foran hendes ansigt og anbragte så igen pikken i munden på hende.  Hun slikkede og suttede vildt imens hendes Herre fortsat kneppede hende hårdt.  Jeg eksploderede i munden på hende. Noget sperm slugte hun og andet løb ned på underlaget vi lå på.
 


Da hun havde slikket min pik ren tog jeg mit tøj på nikkede til hendes Herre og gik.  


Det var et frækt møde og det er ikke så ofte at jeg knepper en så ung kvinde og i dette tilfælde anede jeg ikke engang hvad hun hed.


Ja, det er sjovt at prøve nogle forskellige facetter af sexlivet og jeg er jo frisk på det meste.


Fyren og jeg havde aftalt at han skulle maile billeder til mig og det gjorde han også. Jeg fik så at vide hvad de hed og han syntes at det havde været frækt og inviterede mit til at komme på besøg en anden gang.


 


Jeg besøgte parret godt halvandet år senere og denne gang var det så med kondom og på en anden måde, men dog stadigvæk en ældre Herre der brugte en ung tøs.
Efter det sidste møde er der vel gået et år og i sommer fik jeg en sms fra ham om jeg var interesseret i at vi mødes igen.  Et møde som dog endnu ikke er kommet i stand, men tanken lever da hos dem.

Dette var det første yngre par jeg har mødt. Jeg har derudover mødt 2 andre unge par og det var også nogle rigtigt gode oplevelser.
Jamen livet er jo skønt !Tilføj indlæg i gæstebog (kan læses af alle)

Gæster har ikke tiladelse til Tilføj kommentar til blog. Venligst log ind.

Bedømmelser

Dine bedømmelser: 0
Total: 0 (0 Stemmer)

Tags

Ingen Tags