Slettet medlem: Jeg fandt fyre og arrangerede et Gang Bang

Jeg fandt fyre og arrangerede et Gang Bang

6 Okt 2014 på 14:05

Dette gangbang fandt sted i sommeren 2008


 


Mit "malketøspar" har altid været mine favoritter.  Jeg tror at det bunder i det lange bekendtskab vi har haft, for vi har det så fint sammen og er jo næsten fra start der hvor andre par skal mødes i årevis for at komme.


Hendes mand og jeg lavede ofte planer for hvad der skulle ske med hende og vi blev enige om at hun skulle opleve et gangbang.


Han lånte en lille ferielejlighed i den bebyggelse hvor han bor og jeg ledte efter fyre på nettet.  Jeg ledte kun efter gifte fyre, da de må formodes ikke at komme med sygdomme og hun skulle kneppes uden gummi og have spermen. Det var vores udgangspunkt.


Jeg var i kontakt med mange mænd og da dagen skulle oprinde var mere end halvdelen af dem ikke klar. Nogle kunne ikke andre turde vel ikke og vi havde en aftale med 4 mænd + mig.


Jeg tog hende med i min bil og vi kørte rundt i området.  Jeg tog nogle billeder af hende i hendes frække og trusseløse påklædning på offentlig vej og da vi var færdige med det blev hun blindfoldet hvorefter vi igen kørte lidt rundt og tilbage hvor vi kom fra. 


                                                                          


Hendes mand  havde i mellemtiden lukket gæsterne ind og taget dem med op i lejligheden på 2. sal.


Jeg gelejdede hende ned igennem kælderen og op ad trapperne.  Hun anede intet om hvad vi havde gang i.


Da vi kom indenfor sagde jeg til hende at vi altså var andre end os to og at hun ville forblive blindfoldet, men jeg ville nu tage tøjet af hende.


 


Der var hænder overalt på hendes krop og især på hendes store patter og i fissen.  Hun stod også ret hurtigt med en pik i hver hånd og legen var igang.


 


Jeg anbragte hende på sengen og alle var ret hurtigt af tøjet og der blev slikket.  Hun slikkede pik og hun blev slikket på skift og det varede ikke længe før den første pik var på vej op i kussen på hende.


 


På et tidspunkt bandt jeg hendes patter op med reb så de stod som to bolde, og hun blev igen anbragt på sengen.  Hun blev kneppet på skift som det nu sker ved et GB.
Liggende på ryggen og liggende på alle fire modtog hun på skift en pik der villigt kneppede hende. Jeg var altså den eneste hun vidste hvem var da jeg jo styrede begivenhederne og talte.   Hende mand fotograferede begivenhederne og hun anede faktisk ikke at han var tilstede.


 


 


                                                  

  

                                                                             


Hun havde haft en urinvejsinfektion og denne massive bearbejdning af hendes kusse gjorde at sygdommen brød ud efter en times tid.  Hun fik smerter og kunne ikke fortsætte.  To af gæsterne syntes derefter ikke at det var sjovt mere og de tog deres tøj på og gik.
 


Jeg sagde til hende at vi skulle da have en ordentlig afslutning på detteher og at hun så måtte tage os i munden.


Den første gik igang med at mundkneppe hende og jeg havde sagt at hun ikke måtte sluge, da jeg gerne ville have et billede af hende med munden fuld af sperm.


Han kom med en stor ladning og hun holdt det delvis i munden, der løb dog lidt ned af hagen på hende. Jeg fik et par fotos og hun slugte så.


Den næste stillede sig op og han fik sin tur og det blev som med den første. Han sprøjtede sin sperm i munden på hende og jeg tog et billede af resultatet inden hun slaugte.  Så var det min tur. Jeg fik også god mundsex men lige da jeg var ved at komme fik jeg den ide ikke at slutte som de andre, så jeg trakt mig ud og spillede pik så permen sprøjtede ud over hendes dejlige patter.  Hun blev ganske enkelt sovset til med sperm pænt fordelt udover patterne.


Alt blev naturligvis dokumenteret for eftertiden med mit og  hendes mands camera.


 


Jeg hjalp hende med at tørre hende ren og jeg hjalp hende med at få sit tøj på. Stadig blindfoldet blev hun ført med ned i bilen og vi kørte den samme rute som vi havde gjort inden mødet. ;Da vi kørte ved Valby station  sagde jeg at nu kunne hun godt fjerne blindfoldet.  Derefter kørte vi hjem til hendes mand.
Jeg spurgte hende hvad hun syntes om denne oplevelse, som hun forøvrigt aldrig havde prøvet før.


Hun svarede at hun sagtens kunne have nøjedes med mig.
 


Vel ankommet hjemme hos manden begyndte hun at fortælle ham om hvad hun havde oplevet - men han havde jo set alt og måtte lade som om han var meget interesseret.


Han var lidt nederen over at hun havde fået smerter så forløbet ikke fulgte vores oprindelige plan.


 


Set i bakspejlet var det dog en god og spændende oplevelse og jeg var efterfølgende i kontakt med den ene af deltagerne og også han syntes at det havde været en god oplevelse.Tilføj indlæg i gæstebog (kan læses af alle)

Gæster har ikke tiladelse til Tilføj kommentar til blog. Venligst log ind.

Bedømmelser

Dine bedømmelser: 0
Total: 3.5 (2 Stemmer)

Tags

Ingen Tags