Slettet medlem: Jeg skimmer altid forsiden....

Jeg skimmer altid forsiden....

6 Okt 2014 på 10:41

Når jeg logger mig ind på siden her skimmer jeg altid lige forsiden for at se hvad der er foregået.


Forsiden er jo pænt orienterende om såvel indgåede venskaber og fortæller med et par linier også hvem der har skrevet indlæg i blogs eller i forum, og i det hele taget hvad der er sket siden jeg sidst var logget på.

Jeg elsker at blande mig i den til enhver tid rådende debat med mindre emnet ligger helt uden for mine begreber.   Nu er det jo cuckoldområdet vi her tager hånd om og de interesseområder der er oppe her er jo alle begreber der knytter sig til emnet.

Jeg bemærker at en fyr skriver til et par der reelt ikke har været herinde siden de oprettede deres profil.   Og den slags finder man desværre overalt på sider af denne art. Folk der angiveligt har en interesse, men som altså alligevel ikke er der.  ;Det er ærgerligt og ligger lidt på linie med fake profiler som oftest er fyre der udgiver sig for at være en kvinde eller et par.

Man kan spørge sig selv om hvorfor de gør sådan noget, for de vil jo aldrig kunne komme videre end til at skrive, men det rækker måske også for dem.

Det er ærgeligt for os der forsøger at være seriøse at der er sådan en overvægt at personer som netop ikke er seriøse.

Siden her har kørt nogle måneder og jeg synes at den har fundet sin egen identitet og tingene fungerer fint herinde.  ;Debatten kører omend vi er en mindre flok der tilkendegiver vores synspunkter.   Det ville være rart hvis flere af parrene deltog i debatten, men det kommer måske.
Sammenfattet er dette blevet en god side og mon ikke at den for de fleste er blevet det interesseforum som de gerne vil have for cuckold interessen. Tilføj indlæg i gæstebog (kan læses af alle)

Gæster har ikke tiladelse til Tilføj kommentar til blog. Venligst log ind.

Bedømmelser

Dine bedømmelser: 0
Total: 0 (0 Stemmer)

Tags

Ingen Tags