Slettet medlem: Den intime fortsættelse af et langt venskab.

Den intime fortsættelse af et langt venskab.

4 Okt 2014 på 14:03
 


Dette er mødet med mit absolutte favoritpar og forklaringen følger i denne ejendommelige fortælling som viser at denne verden åbenbart ikke er så stor.

Fortællingen har sit udgangspunkt omkring året 2005. 


 


 


Jeg chattede på den hedengangne  ofirchatten med en mand der søgte en mand der ville og kunne "malke" hans kone.   Vi fik god sympati for hinanden og aftalte at vi skulle mailes ved. 


 


Jeg sendte en mail afsted og hørte ikke noget, hvorefter jeg glemte alt om samtale og mail.  Et sådant udgangspunkt på en chat er nok ganske almindeligt.


 

 


Efter en ugestid fik jeg imidlertid en mail retur fra manden der skrev at han virkeligt var i syv sind da han var sikker på at vi kendte hinanden og endda ret godt.  Han satte ikke afsender på.


 

Så var det mig der gik og tænkte, men jeg kunne ikke finde ud af hvem det kunne være.  Der gik et par dage så fik jeg en ny mail fra ham.  Han havde tænkt færdigt og var blevet helt afklaret med at vi da skulle mødes, og nu havde han underskrevet sin mail.


 

Jeg har kendt dette par i ca 40 år, hende som datter af en kammerat som er noget ældre end mig, og ham fra han blev hendes kæreste da hun var omkring 19 år.  Tænk at verden ikke er større.

Vi havde faktisk haft temmelig megen kontakt i gnnem tiden, og nu lagde vi op til en intim kontakt også.


 

Jeg ville gerne have at han skulle fortælle hende at vi nu var i kontakt, men han havde en helt anden vinkel på det.  De havde som par levet igennem mange år med ham som en slags Herre og hende som en slutwife der tog de møder han befalede når han havde fundet nogle egnede emner for hende.


 

Han syntes at hun skulle blindfoldes og have et par ørepropper på og så kunne det fjernes når hun var godt i gang med at blive kneppet, og så ville hun ikke kunne protestere.  Han havde fortalt hende at det var en hun kendte der ville komme og kneppe hende. Og sådan blev det første møde.


 

 


 

Jeg ankom til parret og hun var i et nettricot hvor der var huller ved hendes store patter og ved kussen.  Jeg fik hurtigt smidt det meste af tøjet og fik placeret mig bagved hende og gik i gang med at "malke" hendes store og dejlige patter.  Hendes mand fotograferede på livet løs og jeg æltede og masserede hendes lækre kloder i mere end en time.  Helt utroligt så hård en behandling hun kunne tåle, og de blev tilsidst meget bløde.  Slev det hårde i dem blev blødt - i øvrigt en blødhed der holdt sig i en lille uges tid.


 

Efter malkningen fortrak vi ind i deres soveværelse og nu blev hendes krop iøvrigt udforsket.  Jeg slikkede hendes kusse og hun fik lov til at slikke min pik. 


 

Mens hun lå på ryggen og stadig blindfoldet lod jeg min pik finde vej op i hendes kusse og nu begyndte endnu et eventyr at tage form.  Jeg kneppede denne kvinde for første gang, men det skulle vise sig ikke at blive sidste.


 

Hun blev kneppet i alle mulige stillinger og hendes mand fotograferede alt hvad han så, mens han kommenterede på det.


 

Hendes måde at agere på når hun er liderlig er skøn, og jeg elsker at se i hendes øjne når hun får orgasme for de svømmer fuldstændigt hen.


 

Der herskede en inderlighed imellem os alle 3 og det var underligt at føle sig så afslappet allerede ved det første møde.  Hun var en spændende og lækker tøs som jeg havde haft stor lyst til  at kneppe i mange år fordi hun jo altid har set godt ud.


 

På et tidspunkt da vi efterhånden var ved at nå til vejs ende var jeg i gang med at kneppe hende bagfra da manden trak hendes blindfold af. Hun drejede hovedet om for at se hvem det var og udbrød overrasket: - Hvad fanden er det dig -  Du stopper altså ikke nu !


 

Jeg kneppede hende færdigt og skød min ladning op i hende og hendes mand fotograferede hendes brugte kusse hvor spermen nu begyndte at løbe ud.


 

Det blev det første af mange gode møder og altid med malkning og fotografering på programmet.


 

 


 

Vi har mødtes adskillige gange og det har hvergang været en udsøgt fornøjelse.  Jeg har hundredevis af fotos fra vore møder. Hendes mand og jeg lavede mange gode planer for hvad hun skulle have af oplevelser, men desværre opstod der noget sygdom og vi har måtte holde pause.


 


 

 


 

Vi kom igang igen efter et lille årstid  og hendes mand og jeg lagde igen planer for gode oplevelser til hende.  Vi havde også mange gode møder i denne anden omgang og jeg havde hende bl.a hjemme hos mig i udlån hvor jeg gennemfotograferede vores seance og leverede hende spermfyldt tilbage til hendes mand som så overtog hende for videre brug.


 

Desværre opstod der igen sygdom og denne gang blev det af lidt længere varighed og vi måtte igen holde pause.  


 

Dette par vil til enhver tid fremstå for mig i en helt speciel position.
Netop fordi vi havde et venskab befandt vi os fra start der hvor et par med husven er efter flere års bekendtskab


 

Hendes mand og jeg arrangerede et gangbang af hende og om det har jeg skrevet en særskilt fortælling.

Desuden var der en rund fødselsdag som også har fået sin egne fortælling.
Tilføj indlæg i gæstebog (kan læses af alle)

Gæster har ikke tiladelse til Tilføj kommentar til blog. Venligst log ind.

Bedømmelser

Dine bedømmelser: 0
Total: 0 (0 Stemmer)

Tags

Ingen Tags