Slettet medlem: Eftermiddag aften med en Jomfru Hotwife og hanrej

Eftermiddag aften med en Jomfru Hotwife og hanrej

4 Okt 2014 på 12:35

Skriv om virkelig begivenhed.


Havde snakket med det her par på et par forskellige sider hen over et par mdr.


De var nye i legen, tændte vildt på den, men havde endnu ikke haft modet til at leve den ud. Gennem snakke i mails og udvæksling af billeder så endte det med at de var game.


Aftalen var så at vi en lørdag eftermiddag mødtes på et neutralt sted. Et stanværtshus hvor vi kunne sidde i et hjørne og ingen ville kunne se og høre. Vi mødtes og jeg kunne straks mærke hanrejen var i rollen. Så jeg satte mig ved siden af pigen og han blev henvist til bænken over for. For ligesom at løsne stemningen fik hun en forsigtig hånd på låret og et kys istedet for bare at give hånd. Hun slappede øjeblikkeligt mere af.


Nå den næste 30 til 60 min gik med snak og check om lysten stadig var der. Det var den.


Så sendte Hanrejen afsted efter drikkevare, og i mellemtiden pillede jeg hendes trusser af og mærkede en meget våd fisse. Duften var kraftig nok fordi hun var så spændt og liderlig.


Da fyren kom tilbage fik han besked på at gå på toilettet og tage hendes trusser på. Tilbage ved bordet blev han smidt neden under bordet og jeg forlangte han slikkede hende ren. Da hun var frisk igen blev han sendt hjem og gøre klar. Mad, drikkevare, seng osv. Han blve instrueret i at have sin stuepige uniform på og sidde på knæ og være afventende når vi senere kom.


Da vi kom ind af døren sad den sødeste trans hanrej klar med et fad med vin som han skænkede. Man kunne se han var så liderlig som aldrig før sagde hotwifen. Han skulle næsten have en lille belønding. Så han fik lov at sætte sig midt på gulvet og ridde en dildo i hans lille tøse røv. Dog måtte han ikke røre sin hanrej pik.


Vi snakkede lystigt videre, jeg legede i ny og næ med hendes fisse og bryster mens han bare måtte se på.


Nå sulten meldte sig. Han blev sendt i køkkenet og gøre færdig. Så serverede han en ganske om middag hvor han blot måtte gå i køkkenet mens vi spiste.


Jeg viste fra snakke på mail at hun også var submisitiv så når han ikke var der var jeg meget forlangende over for hende. Hun fik prøvet at se om hun kunne sluge en ordentligt pik til roden. Hmm hun skal vist trænes over et par gange.


Nå tid til at lege. Hanrejen blev placeret i et værelse på en seng. Sat fast med håndjern til radiator.


I soveværelset var der nu dækket op af hanrejen med sterinlys og hun lå klar på sengen. Lange seancer med alt fra bondage til rød røv udspillet sig nu.


Hun fik blandt mange ting taget sin anal debut. 


Efter adskillige timers leg var hun udsplattet. Men fik besked på at sutte mig til orgasme. Da jeg kom sprøjtede jeg ud over hendes fisse. Hun så meget glad ud. Men ville jo ikke sove med sådan en gang sperm ud over hende så hentede hanrejen og lod ham komme ind i soveværelset og slikke min pik ren og slikke hende ren.


Efter dette fik han lov til toilet besøg og blev så låst inde på værelset med besked om at gå i seng.


Tilbage i soveværelset puttede jeg ind til hende og vi faldt i søvn.


fortsættelse følger.


 


 Tilføj indlæg i gæstebog (kan læses af alle)

Gæster har ikke tiladelse til Tilføj kommentar til blog. Venligst log ind.

Hilsner i gæstebogen

  • 29 Dec 2014 på 21:35
    gid jeg var hanrejen der .... :O
    ville jeg så inderligt ønske

Bedømmelser

Dine bedømmelser: 0
Total: 3.67 (3 Stemmer)

Tags

Ingen Tags