Slettet medlem: Mit 2. hanrejpar på kontrakt mødte jeg i 2011

Mit 2. hanrejpar på kontrakt mødte jeg i 2011

2 Okt 2014 på 18:01Jeg blev på min profil kontaktet af et par der syntes at jeg skulle tjekke deres profil.  Det gjorde jeg og jeg blev med det samme klar over at det jo var dette par som jeg havde været sammen med da jeg var ret ny i det sexuelle univers som Bull. og hvor kvinden havde haft en Master igennem 10 år.  Jeg genkendte billederne og teksten i deres profil.  ;Det var simpelthen hende der i sin tid fik mig ledet ind på interessen for at optræde som Herre.
 


En kontakt blev indledt og det lå i luften at vi kunne lave kontrakter.  Parret var på min egen alder og


jeg besøgte dem og fortalte dem at jeg faktisk havde været hos dem for 5 -6 år siden.


Her var tale om et par hvor manden tænder på at være hanrej og kvinden på at blive brugt og gerne af flere fyre.
 


Vort første møde var rigtigt frækt.  Hun skulle jo tjekkes af om hun havde potentialet til at blive min tøs så hun blev kneppet i alle måder. Hun havde en rigtig god og spændende kusse og det måtte jo gå som det skal med en hardcore hanrej at kussen fyldes med min sperm og at han slikker den ren bagefter.


 


Ved det næste møde skrev vi kontrakterne under og hun var altså nu min slavetøs.  Jeg havde indføjet i kontakten at hun evt kunne mærkes som min tøs, hvilket hun absolut var interesseret i.  Hun havde en lidt utydelig tatto på venusbjerget som var lavet af en af hendes tidligere Master. Tanken om at kunne sætte mit tegn på hende var stærk og jeg tænkte en del over det, og over hvordan jeg evt kunne ændre på den hun allerede havde, men ville være helt sikker på at det nu også var det rigtige og at forholdet ville kunne holde.


 


Det som virkeligt tiltalte mig var at hun gerne ville være en slavetøs, hvilket for mig ville betyde at hun er villig til at blive brugt som jeg forlanger det.


                                                                                 


Vi mødtes flere gange over sommeren og jeg var lykkelig for igen at have en tøs på kontrakt.
Jeg brugte hende som en Herre bruger sin slavinde og møderne var skønne.


Jeg tog ofte billeder eller fik hanrejen til det når vi kneppede.


Vi havde en seance hvor en ekstrafyr deltog. En fyr der også var til mænd så han og hanrejen hyggede sig bl.a sammen.
 


Den ene gang var jeg i deres by i en helt anden anledning, nemlig som underholder. Parret var tilstede og hanrejen var medarrangør så da jeg var færdig med at underholde sagde jeg til kvinden der sad imellem flere af sine bekendte: - Du giver vel en kop kaffe, hvoefter jeg tog hende med i min bil.


Vi kørte hjem til hende og det var slet ikke kaffe hun skulle give.  Tøjet røg hurtigt af og vi var i gang i dobbeltsengen hvor hun blev kneppet til den helt store guldmedalje.


Hendes veninder skulle da bare lige vide at hun nu lå her og fik pik ad libitum på en søndag eftermiddag af ham der havde underholdt dem en time tidligere. Netop da vi var færdige kom hanrejen tilbage.  Vi satte os i deres alrum og drak en kop kaffe inden jeg kørte hjem.                                                              Jeg lader hanrejen føre min pik ind i slavetøsens kusse


                                                                              


En Herre er ofte lidt småpervers og ønsker at udnytte sin slavetøs på enhver måde.  Jeg fortalte altid hanrejen om mine planer, da han var den jeg var i mailkontakt med.


 


Jeg ville lade den 64 årige slavetøs kneppe af en yngling på 18 år.  Jeg synes at det er frækt med den store aldersforskel og det måtte simpelthen afprøves.  Hanrejen talte med hende om det og det ville hun absolut ikke være med til, så han skrev tilbage til mig at det kunne jeg godt glemme.  Hanrejen var ellers helt oppe på  mærkerne for det lød frækt og det var han med på.


I følge kontrakten har slavetøsen intet at skulle have sagt, men indordner sig sin Herre ønsker. Det var dog ikke tilfældet her.


  


                                                                      


Jeg havde de vildeste planer med denne tøs som nok var det tætteste jeg kunne komme på en virkelig slavetøs, og det var endda hende der i sin tid havde sat mig igang i hele dette Herre / tøs univers, og nu begyndte hun at gøre modstand.


 


Som brugs og slavetøs var hun fremragende og hun var faktisk med på stort set alt, men jeg fornemmede at vi hang lidt i den mentale del.   Det mentale er simpelthen så vigtig en del af et sådant forhold at det skal være helt på plads.
Der opstod nogle andre situationer bl.a. hvor hun virkede uforberedt da jeg kom selvom vi havde en aftale
Vi sås ikke ofte nok og afstanden var også stor, så jeg besluttede efter 3/4 års tid at jeg ville afslutte forholdet.
 


Det kan være lidt svært bagefter når jeg tænker over det hvorfor jeg ikke bare fortsatte, men på det tidspunkt var jeg nået til den konklusion at jeg ville stoppe.  Afstanden spillede også ind i den beslutning.
Tilføj indlæg i gæstebog (kan læses af alle)

Gæster har ikke tiladelse til Tilføj kommentar til blog. Venligst log ind.

Hilsner i gæstebogen

  • 2 Okt 2014 på 20:25
    Hej en ældre Herre,
    Ih det er nu altid fantastisk at læse om din... erobringer? Du har virkelig oplevet nogle ting, og skønt at høre dig dele ud af dine erfaringer. 1000 tak for din post :-)

Bedømmelser

Dine bedømmelser: 0
Total: 3 (2 Stemmer)

Tags

Ingen Tags