Slettet medlem: Min vej ind i Herre rollen.....

Min vej ind i Herre rollen.....

30 Sep 2014 på 13:30
Vi befinder os om kring året 2006    Jeg var temmeligt pænt orienteret imod den sexuelle verden og jeg reflekterede på en annonce hvor der søgtes mænd til Gangbang.  Dette havde jeg aldrig prøvet før så jeg var da lidt spændt.  Jeg tog lidt tidligere fri fra mit arbejde og kørte til adressen ganske tæt på mit arbejde.


Der var tilsagt 22 mænd og der var 3 kvinder der kunne kneppes samt en der gav blowjobs.


Der kom 11 mænd tilstede og jeg så ca halvdelen af dem i aktion.   Lad det være sagt med det samme at pigerne var ikke fotomodeller.  Den ene vejede vel omkring 120 - 130 kg og der var ingen af dem der var flotte og lækre, men setuppet var jo frækt.


Den første kvinde jeg kneppede var hende der var ganske stor. Hendes Master så på min pik der stod ud i luften og han sagde at jeg kunne da vist godt begynde.  Jeg gik derefter i gang med at kneppe den store kvinde som iøvrigt levede sig godt ind i rollen.


En af pigerne var iøvrigt en kendt sexterapeut og hun var faktisk den jeg kneppede mest.  Ved et sådant arrangement er gummi  påkrævet og det var det også her.  Jeg synes dog at det tager en del af frækhenden fra oplevelsen.


Jeg kneppede de to kvinder på skift og indimellem at de blev kneppet af nogle af de andre tilstedeværende mænd. 


Der var en kvinde mere i aktion i en sofa inde i stuen og jeg gik ind for at kneppe hende, men hun var vildt optaget af en mand så jeg opgav og gik ind og fortsatte på de to der var i soveværelset. 


I mellemtiden var en fjerde kvinde komme igang med at give blowjobs og jeg stillede mig hen til hende for at få et sådant.  Gummiet kom af og hun begyndte at bearbejde min pik  i sin mund.


Hun var ganske god til det og jeg kunne mærke at jeg var ved at komme så jeg bad hende om at stoppe for jeg ville gerne kneppe lidt mere.


Jeg kneppede den store kvinde og gik hen til den anden da det gik op for hende at jeg ikke skiftede gummi.


Hun blev stik tosset på mig og jeg fik en skideballe. - Nå, så syntes jeg ligesom at jeg havde fået nok og jeg tog mit tøj på og kørte hjem.


Oplevelsen med gang bang som sådan havde egentligt skuffet mig.  Kvinderne var jo ikke fotomodeller og jeg tænkte at dette var ikke noget særligt men så kunne jeg da sætte et flueben udfor den oplevelse.


Jeg kørte hjem og kneppede min kone i stedet for, og med dagens oplevelse i tankerne så blev det jo et heftigt knald.


I takt med at min interesse for en slavinde var blevet mere konkret kom jeg lidt tilfældigt i kontakt med en moden tøs via min scorprofil.  Hun kommenterede vist min profil eller nogle fotos, jeg husker det ikke længere, men vi fik da etableret en kontakt.


Der var tale om en tøs som havde en ældre Master og hun var ikke helt tilfreds med den måde dette forhold kørte på.


Pudsigt nok var hun irriteret over at han var gift, hvilket jeg jo også er, men det var vist noget med at han havde løjet for hende.


Det endte med at vi havde en ret heftig korrespondance og samtidigt begyndte jeg at opbygge mig et lille lager af remedier som kan anvendes på en tøs.


Reb, klemmer, lodder, kæder, piske osv.  Jeg husker følelsen da jeg stod i en pornobutik og købte en pisk.  Nu var jeg på fremmed grund men samtidigt på rette vej.


Jeg har haft lidt vanskeligt ved at skelne imellem forskellen på en tøs og en slavinde, og er stadigvæk ikke helt i stand til at definere en klar forskel.
Vi endte op i at denne modne tøs blev min og jeg besøgte hende i hendes lejlighed. Jeg anvendte naturligvis mine remedier på hende, når hun blev indtaget af sin Herre. 


Hun blev pisket, fik sat klemmer og lodder i patter og skamlæber, og hun blev fixeret.
Det var helt nye toner for mig nu at have en tøs, men jeg havde også en følelse af at det var det helt rigtige.
Jeg fortalte hende ærlig som jeg var at jeg var temmelig ny indenfor dette område, men hun nægtede at tro mig.  Så jeg må jo have gjort et godt indtryk.

Jeg kneppede hende selvfølgelig og hun tog spermen i munden den første gang vi var sammen.


Jeg besøgte hende nogle gange og vi gennemførte seancer hvor hun optrådte som min lydige tøs.
Jeg tog hende med ind til en slavefyr som jeg 1/2 års tid tidligere havde indledt en kontakt med.

Slavefyren kræver lige lidt forklaring:
Efter at fruen og jeg havde været sammen med en bifyr havde jeg gået og tænkt på at jeg gerne ville afprøve mine bi-grænser lide mere indgående.


Det blev til at jeg kontaktede en fyr på 39 år der havde et ønske om at stå til rådighed for en moden mand.


Det udmøntede sig i at jeg besøgte ham i hans lejlighed i Kbh. og når jeg kom lå han på knæ i sin entre med en gummimaske over hovedet.  Jeg trak min pik frem og han gav mig et blowjob indtil jeg kom i munden på ham.


Jeg gennemførte disse besøg 2 gange, men måtte erkende at jeg havde en følelse af dårlig samvittighed når jeg var kommet i munden på ham.  Jeg gik derfra med en følelse af at have haft en "anderledes" men ikke rigtig  oplevelse og var dermed klar over at et forhold mellem to mænd ikke er noget for mig. Der skal være en kvinde med i legen.


Nu havde jeg så sagt til min tøs at hun skulle lære at slikke pik af en der kan det så hun skulle med ind til slavefyren.  Der var gået nogle måneder siden jeg havde været i kontakt med ham, men har var frisk på mit forslag.
Hun havde imidlertid aftalt med sin gode veninde at hun skulle med og bare kigge på.  Ja, jeg er jo med på hvad som helst så det var da ok med mig. Vi kørte forbi og samlede denne veninde op. Hun var en lille lækker negerpige og jeg tænkte Ups, kan man mon få hende til at deltage i arrangementet ?


Tøsen blev placeret så hun kunne følge med i hvordan slavefyren gav mig blowjob.


Jeg lod ham derefter bearbejde og slikke min pik mens hun altså kiggede på og hun blev naturligvis også sat til at slikke mig for at jeg kunne  se om hun nu også lærte noget.  Negerkvinden så bare på og ville ikke deltage.


På et tidspunkt anbragte jeg fyren nederst i en 69 med tøsen og bad ham om at slikke hende imens jeg kneppede hende bagfra.
Jeg anbragt mig bagved hende og lod min pik finde vej op i hendes kusse imens slavefyren slikkede hendes klitoris.  Han lå der med ansigtet i første parket til en forestilling han bagefter indrømmede at han aldrig tidligere havde oplevet.


Jeg blev selvfølgelig ved indtil jeg sprøjtede min sperm op i kussen på hende og bad nu fyren om at slikke hende ren. Jeg stillede mig om ved tøsens ansigt og bad hende om at slikke min pik ren for sperm og kussesafter.


Jeg havde lovet fyren at han som belønning måtte kneppe min tøs, men han var desværre ikke istand til at få en ordentlig rejsning. Han var udpræget kun til mænd. Ellers ærgerligt for jeg syntes at det ville være frækt hvis en slavefyr havde taget hende på min ordre.


Det blev desværre den sidste oplevelse med denne tøs da hun fik nogle familiere problemer og en af hendes voksne børn flyttede hjem og boede hos hende i en længere periode.


Men jeg var blevet ledt ind på en ny vej i det sexuelle univers og jeg syntes at befinde mig godt der.
 
Tilføj indlæg i gæstebog (kan læses af alle)

Gæster har ikke tiladelse til Tilføj kommentar til blog. Venligst log ind.

Bedømmelser

Dine bedømmelser: 0
Total: 0 (0 Stemmer)

Tags

Ingen Tags