hottie og cuck: Joan Ørting.. Moral er godt.. dobbel moral er dobbelt så godt ???

Joan Ørting.. Moral er godt.. dobbel moral er dobbelt så godt ???

5 Sep 2014 på 12:43

Så netop denne på Joan Ørting's Fb side..  Undskyld mig, men var det ikke netop Joan Ørting der blev kendt som Hotwife.. eller var det blot et reklame stunt for hendes forretning? (eller har jeg forvekslet nogle personer??)


Syntes sku det er det dårligste svar der kunne gives..


 


Tak for alle jeres geniale svar. Her er mit svar til hanrejen:


Hej Joan
Jeg er en mand på 30 og er gift med en kvinde på 27.
Den seneste tid - ca. halve år - er tanken om at blive hanrej begyndt at fylde rigtigt meget.
Jeg kan faktisk slet ikke blive rigtigt tændt uden at have tankerne om min kone og en anden mand i hovedet. Kan godt blive tændt og få rejsning af konen alene, men skal der være rigtig aktivitet i underlivet skal jeg forestille mig hende og en anden mand.
Jeg ved også hvilken form for mand. Jeg er en moderne blød vatnissemand, så han skal helst være muskuløs, maskulin på den gammeldags måde, godt udrustet mv. Du kan nok forestille dig typen.
Jeg ved ikke om det er ydmygelsen eller hvad der tænder mig ved det, men det jeg mest vil spørge om er nok følgende:1. Er det okay at ville være og blive hanrej?
2. Hvordan overtaler man bedst konen, så man ikke fremstår som et fjols?
3. Har du nogle andre gode råd?


Mvh en mulig kommende hanrej


Kære kommende hanrej
Hanrejs fantasien tænder dig, fordi du har jalousi og mindreværd med i bagagen fra din fortid. Det har du seksualiseret. Det betyder, at du som barn ubevidst har vendt det ubehagelige, til noget seksuelt, for at overleve ydmygelsen. Det er en mekanisme, som vi ikke er bevidste om, men det sker når børn oplever noget, som de har svært ved at acceptere. Stort set alle seksuelle fantasier kommer fra vores fortid. Var der fx for meget dominans i vores barndomshjem, får vi givetvis en seksuel tænding, der handler om magt og afmagt. Du har tænding på det, du hader mest….at være 2. prioritet. Det vil være interessant for dig, at kigge på din fortid sammen med en sexolog eller psykolog, så vil den specifikke hanrej fantasi nok ændre form til noget helt andet. Det vil du sikkert ikke, fordi du mærker hvor meget gods(liderlighed) der er i fantasien, og hvor stærkt, det vil føles at udleve den. Men pas på, du er alt for langt fremme i dine tanker. Din kone vil få et chok, hvis hun hørte dine planer. Og især den del, hvor du bliver nødt til at tænke på hende og en anden mand, når I har sex. Det er en killer.
Så mit svar er: Nej, der er for mange med i den fantasi. Find en hvor det kun er dig, der er med.
Kærligst Joan
Tilføj indlæg i gæstebog (kan læses af alle)

Gæster har ikke tiladelse til Tilføj kommentar til blog. Venligst log ind.

Hilsner i gæstebogen

 • 22 Dec 2014 på 16:17
  Jeg lagde faktisk en længere udredning her, men fik et rødt skilt om at jeg havde overskredet max antal symboler så desværre......
  Jeg tror ikke man skal lægge for stor værdi i de såkaldte eksperters råd for de er jo kun mennesker med følelser, sympatier og antipatier for tingene. Skal man udtale sig om noget man selv er imod så bliver svaret nok ikke særligt konstruktivt.

 • 22 Dec 2014 på 14:18
  Vi er klar til at kaste os ud i det, konen vil dog bare helst ikke hjemme første gang - pga. vores søn
 • 15 Nov 2014 på 16:01
  Jeg tænker også at fyren skal springe ud i det, men først efter at han har mærket efter i sig selv om han har den fornødne tillid til sin kæreste. Og han skal nok også starte lidt gangsomt op og lade det udvilke sig både af hensyn til kærsten men også ham selv. Der er mange hanrejer som udtrykker jalusi mm og det er ikke sikkert at man selv ved hvordan man selv reager når man først står i situationen, og han har måske også nogle forventninger som hun jo skal opfylde, disse ting skal han være helt sikre og afklaret med og snakke dem igennem med kærsten. Og finde ud af hvor langt han vil med dette, er det som miss fortæller i historien om J, med kontrakt mm eller er det mere trekanter (evt. uden hans aktive deltagelse)
 • 15 Nov 2014 på 14:51
  Hun ved åbenbart ikke meget om hvilke ting der også foregår rundt omkring i de små hjem, endda hvor alle nyder forholdet ;-)
 • 28 Sep 2014 på 00:25
  Det var mit indlæg, som hun har svaret. Har slet ikke set hun har svaret, men overrasker mig, at hun er så "fjendtlig"..
 • 5 Sep 2014 på 22:09
  Jeg har sagt det tit og ofte - Joan Ørting er og bliver en medielud... ej - jeg bliver så harm når jeg læser hendes forskellige svar.
  Det værste er at hun i mange henseender bliver set som ekspert indenfor sex - og det er hun på ingen måde.
  Ps - satm sejt at der er nogen der har linket til vores lille side på Facebook :-)
 • 5 Sep 2014 på 19:16
  Nu er det ikke mig der har skrevet til hende.. jeg blev blot så harm over hendes svar at jeg syntes det skulle deles..
  Heldigvis er der også andre der har skrevet svar på FB om at han bare skal komme igang og bekende det overfor hans hustru.. inklusiv en anden sexolog :-)
  Der er sågar en' der har henvis til denne side for mere viden osv.. cool ik?
 • 5 Sep 2014 på 16:20
  Nu skulle man jo tro at Ørting kender alt til de forskellige nuancer af sexlivet.
  hendes svar lyder jo som et fremsat af en gammel småsnerpet tante.
  Jeg ved ikke hvor længe siden det er du har skrevet til hende, men jeg kunne jo være gået ind på jeres profil og se alderen inden jeg begyndte at skrive her.
  Cuckold / hanrej genren har altid været der, og mange cuckolds tænder jo netop på at udfylde den rolle som de har netop som cuckold, og som du beskriver dine følelser for det.

  I vores tid hvor internettet har fået så stor udbredelse er der nok endnu flere der finder frem til deres erkendelse af at cuckold faktisk er den position de ønsker at være i.


 • 5 Sep 2014 på 15:15
  Men du husker rigtig, joan ørting var sammen med sin guro et eller andet. Mens hendes mand Carsten levede monogamt.
  Måske det er der hendes hund ligger begravet. Hun savner spændingen *NO*
 • 5 Sep 2014 på 15:12
  Så med andre ord: du er en freak, søg noget hjælp!
  Nej hvor bliver jeg gal over sådan en gang bullshit.
  Ville ønske han finder vej til vores forum og ser det er ganske almindelige velfungerende mennesket med en sund seksualitet og tillid til deres partnere der dyrker denne form for leg.
  Lad os håbe han en dag tør betro sig til sin kæreste, mon dog hun bliver skræmt så let.
Pages: 1 2

Bedømmelser

Dine bedømmelser: 0
Total: 4 (2 Stemmer)

Tags