Slettet medlem: Advarsel mod visse betalingssider

Advarsel mod visse betalingssider

1 Sep 2014 på 16:37

 

Jeg har set der er en betalingsside der hedder cuckold dating, men noget siger mig at den er udenlandsk baseret og formodentligt problematisk.Jeg modtog et tilbud om et prøveabbonnement i en uge for en meget lavt beløb på en lignende side, som også viste sig at være udenlansk baseret.
Med slagtilbudet om et meget billigt prøveabonnement sprang jeg til og da prøve periooden var udløbet havde de automatisk trukket en måneds abonnement på mit Visakort.  Mener det kostede kr. 450 ca så en pebberet pris.

Da jeg er en ældre Herre henvender jeg mig ikke til yngre kvinder og par, men synes at hvis de har interessen så henvender de sig til mig.   Så er der ingen risiko for at de føler sig overrumplet af en ældre person som de ikke har interesse i.

Det viste sig at jeg ingen henvendelser fik overhovedet så jeg var klar over at jeg måtte ud af den aftale.
Det var ikke muligt at afslutte via meddelse på mail. Nej, det skulle ske via telefax.  
Hvor mange mennesker har lige en telefax til rådighed ?

Jeg har nogle venner med eget firma og lånte deres så jeg kunne bede om at blive slettet som betalende medlem.

Noget siger mig at betalingssiden cuckold dating er en side i samme familie, så jeg skulle ikke nydecnoget

Der blev trukket en måned mere på mit kort,og pengene blev overført til en stat a la Moldavien. 
Nu var der kun at bestille et nyt kort i banken og klippe det gamle i stykker.

Se det hjalp, og nu var jeg definitivt ude.  Jeg har fået slette koden til sitet så jeg er nu gratis medlem og det betyder at jeg ikke kan skrive eller se hvis nogen skriver.

Der var ingen der skrev mens jeg var medlem, men nu hvor jeg ikke er med mere får jeg dagligt mails fra siden om at der er en kvinde der har skrevet til mig -  ;Det er helt utroligt så opfindsomme de er men jeg er helt færdig der og lidt klogere.

Nogle vil måske mene at jeg var naiv, men jeg har været på Scor on off, og på andre betalingssider hvor spillereglerne overholdes fra udbyderne, men sådan er det altså ikke alle steder

  


  Tilføj indlæg i gæstebog (kan læses af alle)

Gæster har ikke tiladelse til Tilføj kommentar til blog. Venligst log ind.

Hilsner i gæstebogen

 • 26 Sep 2014 på 17:03
  Jeg har slettet teksten i min profil, men da jeg også har slettet den mail med koden kan jeg ikke lukke profilen ned.
  På trods af det modtage jeg stadig dagligt mails om at den og den kvinde har sendt mig en mail, og det er jo helt ude i skoven.
  Sitet fabrikerer selv nogle standardmails som de sender, så det skal se ud som om de kommer fra den kvinde de nævner.
  Desuden kommer der dagligt mails med nye kvindelige medlemmer og altid med fotos. Jeg tror simpelthen at det er noget de selv fabrikerer og altså fake profiler.
  De er helt ufatteligt aktive.
  Men jeg hopper ikke på den og de kan ligeså godt glemme mig.
 • 1 Sep 2014 på 21:50
  Admin jeg hælder nu mere til en teori om at mine penge havnede i lommen på skumle bagmænd. Hjemmesiden kørtes vist fra england for der gik telefaxnummeret til. Så når pengene går et andet sted hen så er det jo blot for at dække over gevinstene.
  Det er jo en organisation der laver penge på at få lokket folk indenfor. Hvad der videre sker må man selvfølgelig selv stå for. Men det er unfair at man ikke kan udmelde sig på samme måde som man melder sig ind - via nettet.


 • 1 Sep 2014 på 20:54
  Hej en ældre Herre,
  Jeg mener BESTEMT ikke du er naiv, når man modtager betalinger så skal gældende lovgivning overholdes, det virker det bestemt ikke til når det kommer til de pågældende sider du har været på.
  En lille trøst - det kunne snilt have været mig der var endt i den fælde, og har da også måtte gennem samme tur med nyt dankort tidligere.
 • 1 Sep 2014 på 20:53
  Jeg tror så absolut der er plads til dating-betalingsssites i Danmark, for ligeså snart du har over 100.000 brugere taler vi om en trafikmængde der kræver egne servere, dedikeret linjer m.v. og det koster vitterligt kassen.
  Der hvor jeg ikke mener at betalingssider duer er mindre niche sider (som eksempelvis cuckolds.dk) - jeg vil gætte på at der måske er 2000 danskere der kender begrebet cuckolding og maks 100 der måske og det er et stort måske vil kaste penge efter deres isme, de sidste 1900 vil blot forsvinde fra siderne fordi de ikke kan deltage i debatter, skrive breve osv.
 • 1 Sep 2014 på 20:53
  Jeg har oprettet denne side, den har kostet en nogle penge og vil også gøre det i drift og vedligehold. Jeg håber naturligvis at brugerne på et tidspunkt vil være med til at give en skilling til driften, men jeg tror også godt jeg kan regne ud af det bliver ganske få. Det er en udgift som jeg har valgt at påtage mod at kunne give alle jer tyre, cucks og Hotwifes et sted at være hvor kreditkortet ikke skal op ad lommen for at skrive et brev.
  Lige som en afsluttende bemærkning vil jeg bestemt anbefale dig en tur til Republic of Moldova - der kan man i den grad få nogle sjove ture i byen til nærmest ingen penge... mener dine 450 kr. har sikkert kunne brødføde en familie i en hel måned, så noget godt er der da kommet ud af det.
  Bedste hilsner.

Bedømmelser

Dine bedømmelser: 0
Total: 0 (0 Stemmer)

Tags

Ingen Tags