Slettet medlem: At agere i det sexuelle univers

At agere i det sexuelle univers

30 Aug 2014 på 11:15

Jeg har en lidt broget fortid i det sexuelle rum og det er ikke kun cuckold der har haft min interesse.


Fik overtalt min kone til at vi sammen skulle springe ud og møde andre par.  Opstarten var enormt spændende og vi kom også godt ind i det.  Mødte andre par og nogle af dem så vi flere gange.  Vi mødte oftest jævnaldrende par og da vi jo hører til i den modne ende af aldersskalaen var der flere ægtemænd i parrene der måske ikke helt kunne leve op til egne forestillinger om en præstation, for nu at sige det pænt.


Dette fik mig til at tænke lidt over tingene og jeg besluttede at vi nu ville prøve at søge en fyr så konen kunne få lidt af det hun var gået glip af i nogle af parbekendtskaberne.
en fyr blev til flere fyre som vi så alvede trekanter med.  Jeg var altså altid deltagende.

Det gik op for mig at det tændte mig enormt at se hende blive taget af en fremmed, se hende få orgasmer som ikke var fremkaldt af mig.   Så på denne måde fik jeg nok et kig ind i en cuckolds verden.   Jeg tænkte faktisk over om jeg ville kunne foreslå at jeg skulle være hendes hanrej når en dag utilstrækkeligheden måske også ville ramme mig.

Over en periode på 6 år mødtes vi med 12 par og 4 -5 fyre. Fruen blev mættet af indtryk og ville ikke fortsætte da hun i bund og grund er til den eneste ene.
Vi stoppede derfor de fælles aktiviteter.

Imidlertid ville jeg gerne prøve mig af som husven i stil med dem vi selv havde haft og sådan startede jeg min "solo" karriere.
Mødte nogle par og fik interesse for Herre / tøs forhold, hvilket for mig var totalt fremmed.  Jeg har tænkt over om det er noget man går med i sig og så kommer det frem ved en tilfældighed. 
Jeg fik en moden tøs, og fik afprøvet den dominante side af.


Senere var jeg husven for et ældre par, havde et par i kbh hvor hun blev domineret og brugt. Fik så det første rigtige cuckoldpar som efter et år afløstes af det næste.  Jeg fik slavinde på kontrakt og senere nok en.
Når man er i dette miljø opstår ting ofte på en ret tilfældig måde. Jeg har i flere år haft en profil på Scor og er blevet kontaktet af mange interesserede mennesker. Tro mig jeg har oftere sagt nej tak end ja tak, da jeg altid prøver på at vurdere hvad det er man ønsker at involvere mig i.

Overordnet set har jeg været i faste forhold og der har været opstået en form for venskaber, hvilket vel er naturligt når man er sammen så intimt.
Jeg synes at det hører med til billedet af en Bull´s natur at han ofte er til mange andre ting end lige det at betjene en cuckold´s kone.

Når jeg så skal komme med en samlet vurdering så er der to ting der står stærkt i mit billede.


Dette at optræde som Herre med en slavinde, samt dette at optræde som Herre for et cuckoldpar.
Måske er der slet ikke så stor en forskel som man måske umiddelbart skulle tro.

Nu lige i de cuckoldpar jeg havde var kvinden min tøs fordi tilfældet ville det. Havde hun været en decideret hotwife ville billedet nok have været noget anderledes.

Nogle tænder på at en Bull er om sig og har flere affærer, mens andre er mere besiddende og ønsker at han er der kun for dem.   

Dette er i korthed min ageren i det sexuelle rum og det har hidtil været en fantastisk rejse......
 
  Tilføj indlæg i gæstebog (kan læses af alle)

Gæster har ikke tiladelse til Tilføj kommentar til blog. Venligst log ind.

Bedømmelser

Dine bedømmelser: 0
Total: 0 (0 Stemmer)

Tags

Ingen Tags