Slettet medlem: Udlån af min veninde.

Udlån af min veninde.

25 Aug 2014 på 19:40

Denne fortælling tager sit udgangspunkt i at jeg havde en gift veninde på 45 år som jeg var meget glad for.  Hun er faktisk hverken tøs eller noget som helst andet, men bare en elskerinde der fungerer som vel de fleste kvinder.
Faktisk er jeg jo Herre / Bull / Elsker og ikke cuckcold, men derfor kan man jo godt deltage i frække set ups.
 


Min veninde var ganske fræk og sammen har vi virkeligt haft mange frække planer oppe at runde.


Blandt andet har vi talt om dette at hun kunne udlånes til nogle af mine bedre sexvenner. Dette var dog kun forblevet på et niveau hvor vi havde talt om det, men vi var begge enige om at det ville være frækt.


 


Jeg havde aftalt med en kammerat at vi skulle gå i biografen på en almindelig hverdag og jeg er på vej i bil ind til byen hvor han bor.


Da jeg netop er kørt hjemmefra modtager jeg en sms fra min veninde: - Jeg skal til Amager og hente varer kan vi mødes hos din sexven i eftermiddag ?


- Jeg skrev tilbage at jeg havde lavet en aftale og nu var på vej. Min kammerat havde bestilt biografbilletter og jeg ville ikke svigte aftalen.


Skrev så en ny sms til hende: - Så må du jo selv tage ud til min ven !


Fik en sms tilbage: - Ville det tænde dig hvis jeg gjorde det ?


Jeg blev varm og kold for nu var det jo pludseligt nærværende med et udlån.  


 


Tænkte lidt over hendes spørgsmål og sendte et svar: - Ja det ville tænde mig !


Hun skrev tilbage: - Jeg vil kun hvis det tænder dig.  - Jamen jo, det gør det - go for it....


 - Ok så gør jeg det. Vil du lave en aftale med ham.


 


Jeg sendte nu min ven en sms og spurgte ham om han var hjemme.  Han svarede at det var han og hvorfor jeg spurgte.  Jeg skrev tilbage at så ville han få besøg af min dejlige veninde som han skulle give en god oplevelse.  Det skal lige nævnes at han en gang tidligere har haft besøg af hende og mig sammen så han ved godt hvor dejlig hun er.  Hun var belvet blindfoldet ved det første besøg og havde altså ikke set ham.


Det skal endvidere nævnes at han er over 70 år og at han er temmeligt godt udstyret Billede taget ved det første besøg hos ham.


 


Jeg sms´ede lidt med dem begge og aftalen var at hun ville dukke op hos ham efter kl 14,00.
Hun sms´ede mig og skrev jeg er hos ham om 5 min., 
Om 5 min. ville hun altså stå og ringe på hos en mand hun aldrig havde set for at blive lukket ind og kneppet - fandeme et frlækt set up.
Min kammerat og jeg sad nu i biografens cafeteria og mine tanker var alle andre steder end ved den film vi skulle se.  
Jeg havde alle mulige fantasier omkring deres møde i mit hovede.
 


Jeg havde givet min sexven nogle instruktioner og hun skulle blindfoldes og fixeres, og når seancen var slut skulle han skrive mig en rapport.


 


 


 


Rapport:Hun ankom lidt over to. Hun sagde med det samme, at hun havde lidt travlt. Vi gik derfor i soveværelset med det samme, hvor hun kunne se, at der var rigget forskelligt til - specielt omkring den store briks. Jeg sagde til hende, at jeg havde fået nogle instrukser fra dig, som jeg agtede at følge. Herefter blindfoldede jeg hende. Hun tog selv noget af tøjet af med lidt bistand fra mig. Herefter stod hun kun iført bh og ganske små trusser - g-streng. Hun så bare vildt dejlig ud, og jeg blev straks meget tændt. Jeg gav hende manchetter på håndledene og hun blev bundet op i armene til kroge i loftet. Jeg befriede hende nu for bh'en og begyndte at lege med hendes bryster. Jeg kunne høre på hende at det tændte hende. Da jeg kort efter fjernede g-strengen, kunne jeg også mærke, at hun allerede var meget våd. Dejligt! Det fristede mig selvfølgeligt ikke så lidt til at lege med hendes kusse - og nu blev hun i hvert fald rigtigt tændt. Jeg også! 


Jeg løsnede hendes arme og lagde hende på ryggen på briksen. Nu blev hendes arme fixeret over hovedet til sengehjørnerne. Jeg gav hende desuden manchetter om anklerne og spredte hendes ben og fastgjorde manchetterne til de kæder der hang ned fra loftet ud for hvert sengehjørne. Nu lå hun således åben og tilgængelig med spredte løftede ben.Min ven tog 1 billede - uskarpt blev det, men man kan da se  fixeringen 


 


                                        


  


Herefter begyndte jeg så pirringen for alvor - især med min tunge hvad hun tydeligvis nød. Fristelsen var for stor, så jeg begyndte at kneppe hende. Hun havde tilsyneladende megen vellyst af at mærke pikken oppe i sig. På et tidspujnkt var noget af bondagen dog lidt i vejen og ubekvem, så jeg trak mig ud og måtte slås lidt med en genstridig karabinhage. Dette var lidt distraherende, men jeg gav mig nu til igen at bruge min mund og tunge meget intensivt. Og det havde også tydeligvis sin virkning.


Jeg kombinerede dette med brugen af noget af mit vibrerende legetøj. Og nu nåede hendes nydelse tydeligvis flere gange et toppunkt. Det var vildt dejligt at se og høre.


Hun er bare en vidunderligt dejlig, varm kvinde med en smuk krop. Og hun har jo simpethen også en utroligt dejlig, varm og fristende kusse.


På et tidspunkt legede hun dejligt med min pik, og jeg ville gerne sprøjte ud over hendes dejlige bryster. Men nu meldte travlheden sig - klokken nærmede sig tre, og vi måtte indstille legen. Så hun nåede ikke at modtage min sperm. Den har hun så til gode. 


Selv om travlheden  var lidt distraherende, var det utroligt dejligt at lege med hende. Og jeg nød meget at opleve hendes egen nydelse og vellyst, som hun jo viser meget tydeligt.


Hun er bare en utroligt dejlig og meget attraktiv kvinde! Jeg vil gerne opleve hende igen.


 


Veninden nåede at ringe mig op lige inden vi skulle ind og se filmen. Det var sgu frækt og jeg var høj over denne opevelse i et par dage efter.

Vi er ikke længere elskere, men har dog bibeholdt vores venskab og det sker at vi ringer sammen og lige foræller lidt om hvad der sker. 
Tilføj indlæg i gæstebog (kan læses af alle)

Gæster har ikke tiladelse til Tilføj kommentar til blog. Venligst log ind.

Bedømmelser

Dine bedømmelser: 0
Total: 0 (0 Stemmer)

Tags

Ingen Tags