skatten: En historie

En historie

5 Aug 2015 på 11:47

Jeg har længe tændt på at min kone fortæller om tidligere sexoplever med andre mænd.


Hvordan kneppede hun dem, hvad gjorde de osv. 


Her en af dem som jeg har det ret vildt over 


Da jeg var 21 år havde jeg en varm sommertjans på en café. Jeg stod for baren i udendørs cafeen, serverede øl, talte med kunderne og den slags. 
Jeg var ret populær blandt mændene i den bar, for jeg var altid ret let påklædt: Helt stramme, korte toppe, som sluttede lige under mine faste ungpigebryster og som viste mit solkyssede stramme maveskind. 
Jeg havde enten en helt stram nederdel på til, eller bukser med meget lav talje, som viste det øverste af min trussekant.
 
Min kollega Anne havde en dag en ven med, som var på orlov fra militæret. Han hed Michael. Lige præcis den varme sommeraften var der ikke så meget at lave i baren, så vi gik selv i gang med at drikke, mig, Anne og Michael. 
Jeg kunne godt mærke at Michael var interesseret i mig, og prøvede at få en flirt kørende, og Anne prøvede også at få os sat sammen. Men han var ikke rigtig min type, lidt for pumpet og brun, med helt trimmet hår og lidt for smart. 
Men jeg var ret nem i den periode - jeg var liderlig hele tiden, ligeglad med hvad andre tænkte og ville bare have sjov og pik. 
 
Så det endte selvfølgelig med at jeg tog Michael med hjem til min lejlighed. Jeg trængte godt til pik da vi kom hjem efter at vi havde gejlet hinanden op hele aftenen, så jeg faldt straks på knæ foran ham i entreen, åbnede hans bukser og tog hans pik frem. 
Den var helt glatbarberet med kun en lille tot hår foroven - det havde jeg aldrig set før! Han pik var stor og glat og halvstiv. 
Jeg tog hans pik i munden, og hans hånd kom ned og tog et fast greb i mit hår, og han pressede bestemt mit ansigt ind mod hans nu helt stive, tykke pik. 
Jeg kunne mærke et lyn brede sig til min fisse, som drev af klæbrige, fugtige safter. Min fisse var helt åben og klar. Klar til at tage hans store tykke pik helt til roden. 
 
Han hev mig op at stå med et fast greb i mit hår, og krængede tøjet af mig. Nu helt nøgne begge to, væltede vi over på min madras, han tvang mine ben vidt åbne og stødte hårdt og voldsomt sin nu stenhårde pik op i mig. 
Der var ingen tvivl om, hvad han ville have og jeg var parat til at give det. Han begyndte at kneppe mig dybt, hårdt, mens han holdt mig fast ned til madrassen. Hvert stød fra pikken gik dybt ind i min drivende fisse, 
så dybt at det gjorde ondt hver gang, og så godt at jeg klynkede om mere, 
hver gang han langsomt trak sin pik tilbage, den pik der nu glinsede af min fissesaft. Han vendte mig om med et greb om armen, fik mig op på alle fire, og kneppede mig nu som en hund. 
En liderlig klynkende hund, som bare ville have mere af den gode pik. Aldrig før i mit unge liv var jeg blevet kneppet så hårdt og voldsomt - og jeg ville bare have mere.
Han fik mig ned på ryggen igen, og hans hoved forsvandt nu ned mellem mine ben. Langsomt, langsomt slikkede han min grådige fisse, langsomt drillende cirklede han tunge om min klit, 
til jeg til sidst kom med en orgasme som fik hele min krop til at ryste. Mens jeg lå helt udkneppet, holdt han mig stadig nede, mens han pumpede sin tykke pik til hans sæd sprøjtede ud over mine små, faste bryster.
 Hvor mange gange vi kneppede den nat ved jeg ikke. Men næste aften, da jeg skulle på arbejde igen, var jeg så øm, at jeg næsten ikke kunne gå. 
Da jeg fik fri kom Michael igen, og vi havde endnu en nat sammen. Så var hans orlov slut, og han tog tilbage til kasernen. Jeg så ham aldrig igen.Tilføj indlæg i gæstebog (kan læses af alle)

Gæster har ikke tiladelse til Tilføj kommentar til blog. Venligst log ind.

Hilsner i gæstebogen

  • 5 Aug 2015 på 15:39
    blir jo helt hård veed tanken om at gøre det samme ved dig

Bedømmelser

Dine bedømmelser: 0
Total: 5 (2 Stemmer)

Tags

Ingen Tags