Slettet medlem: Romantik anno 2015

Romantik anno 2015

3 Aug 2015 på 23:35

When did romance die?


Det vil virke som om at ingen leder efter Mr. Right mere, eftersom de er mere optaget af at humpe Mr. Right Now.
En endeløs strøm af 'Se!-Min-pik-er-stiv!' møder, uden nogen form for indhold, andet end en pseudo-fornøjelse, der blot henkastes til bunken i maven, af rådnende sommerfugle, fra en forsvunden æra med rigtig forelskelse og kærlighed.15 årige, med billige billeder, som søger "sommersjov" til vinterdepressionen. Hvornår gik man fra at have sex, fordi ens følelser stemte overens, til nu, hvor man knalder meningsløst blot fordi pik passer i hul.
Er det virkelig det her, det vil sige at være ung, smuk og seksuelt aktiv anno 2015? 
Skamelig billeder sendt afsted, via ens personlige pornocentral, mens mænd langsomt lærer at kunne få orgasme på billedets begrænsede 10 sekunders varighed.


When did romance die?


Hvad skete der siden dengang jeg blev betragtet som et menneske. Kød, blod, følelser og sind. 
Til jeg bliver betragtet som et sæt data. Alder, højde, vægt og udstyr. 
På hvilket tidspunkt skiftede man 'blod, sved og tårer' ud med 'præsperm, koldsved og skam'. Og hvorfor fik jeg ikke det memo?


Blot en håbløs romantiker i en industrialiseret verden.
Tilføj indlæg i gæstebog (kan læses af alle)

Gæster har ikke tiladelse til Tilføj kommentar til blog. Venligst log ind.

Hilsner i gæstebogen

 • 30 Aug 2015 på 23:30
  Super fint skrevet............og så gik jeg selvfølgelig ind på din profil og hvad er det første jeg får smidt i hovedet.............et pikbilled.............så meget for dit oplæg........*WALL*
 • 7 Aug 2015 på 01:36
  Tror ikke du skal være så bekymret og slet ikke for de unge. Folk har altid bekymret sig for de unge, og de unge klarer sig som oftest ganske fint. Jo mere bekymret folk er for de unge, jo mere undertrykt plejer de unge gerne at blive.
  Jeg kan se, at du selv har pikbillede på profilen og yderligere er du altså også på en side hvor sex i allerhøjeste grad er i centrum. Der er uden tvivl masser af romantiske mennesker herinde, men nu står sex jo trods alt centralt i cuckolding, så det kan sikkert godt virke som en side med "hårde mennesker". Det ville dog være en fejlagtig konklusion.
  Og som Sukkerknald så rigtigt siger. Pas nu på med ikke at udvikle fordomme om folk der tilfældigvis lever anderledes end dig eller vælger anderledes end dig. Det er muligt at ville noget ganske andet end det du vil, og stadig have masser af integritet og være et helt menneske af "kød, blod, følelser og sind"som du selv skriver.
 • 4 Aug 2015 på 07:50
  Jeg kan sagtens se pointen og forstå ønsket om den store kærlighed. Men jeg synes ikke, at lige præcis dette forum er velvalgt til klagesangen. Netop her er det vel primært data det handler om, som en del af gamet? Uden at jeg dermed siger, at følelser ikke hører hjemme her, for det er i min optik hele grundlaget for forholdet.
  Jeg er dog direkte stødt over udtryk som "billige" og "skammelige", som i min verden er et udtryk for en moralisering, som samtidig nedgør dem, der vælger at leve anderledes end du mener er korrekt. Og så er jeg ikke enig med dig i, at det er sådan det er at være ung, smuk og seksuelt aktiv. Hvis det er de unge, du bekymrer dig om, så tror jeg for det første, at forummet her er endnu mindre velvalgt og for det andet, at de unge altid har vaklet søgende rundt i den seksualitet der vågner i dem, men jeg vil gerne give dig, at det er bedre dokumenteret.
  Romantikken er bestemt ikke død.
 • 4 Aug 2015 på 01:09
  Mennesker har aldrig været betragtet som andet end et sæt data. Om de data er familie, status, rigdom, indflydelse og magt eller om de er højde, vægt, centimeter og brystmål er irrelevant.
  Den romantiske (idealiserede) kærlighed er en konstruktion opfundet af poeter og højtideliggjort med det formål at holde folk sammen for altid via skam- og skyldbaserede instrumenter opfundet og koldblodigt benyttet af diverse religiøse og samfundsledere igennem tiden.
  Verden af i dag er FYSISK såvel som sjælelig fordi romantik ikke længere er et fængsel baseret på at manden ejede alt og at kvinden ville være i dybe problemer uden sin mand. Ikke overraskende er det et eksempel på den pik-svingende mand, der laver et indlæg om at ønske tiden med mandens totale dominans i samfundslivet tilbage.
  Hykleri fra ende til anden.
 • 4 Aug 2015 på 00:43
  Sjovt indlæg faktisk. Indsigtsfuldt, kvikt og med satirisk charme.
  Det dør så fuldstændigt, når man ser at din profil er pikbilleder på rad. Håbløs romantiker? Not so much I guess.
  Du er som du beskriver.
  Antageligvis, et produkt af din tid. Men stadig ikke anderledes end alle de andre.
  :-)

Bedømmelser

Dine bedømmelser: 0
Total: 0 (0 Stemmer)

Tags

fisse   patter   pik   pli   romantik   sex   snapchat   stearinlys