Slettet medlem: Billeder

Billeder

3 Aug 2015 på 08:14

Det er svært at tage billeder!


Ikke den mest dybsindige indsigt måske, men det har virkelig været en sjov prøvelse for os, at tage lidt billeder til vores venner her på cuckolds.dk. Det første billede var min idé, jeg syntes det kunne være fedt at tage et billede af min Herre, hvor han lige var kommet hjem fra arbejde.


Efter lidt forsøg fandt vi til sidst en god vinkel. Det blev rigtig godt og (synes jeg) virkelig, virkelig frækt. Jeg har altid haft lidt en svaghed for når han havde jakkesæt og det hele på, og så viste sin pik frem, eller endnu bedre, kneppede mig mens han stadig var i tøjet og jeg var helt nøgen. Det tænder tøsen i mig og provokerer mig helt vildt, at han på den måde bruger mig.


Det næste billede var af mig. Jeg ville ikke have mit ansigt på, men det ville min Herre heller ikke have. Han ville have et billede af min fisse og numse, hvilket viste sig at være væsentlig mindre grænseoverskridende for mig personligt.


Herefter kom vi til weekend og en masse aktiviteter med ungerne, nogen venner til spisning lørdag aften og så fremdeles. I mellemtiden havde et par medlemmer på cuckolds.dk efterlyst et billede af min mand, og som der blev skrevet - "meget gerne i bur". Det tænkte vi så lidt over, og til sidst sagde min Herre, at det ville vi gøre søndag nat inden vi lagde os til at sove.


Min mand var derfor i bur hele søndagen.


Jeg sørgede for at lade ham mærke ofte, at jeg ikke havde trusser på, så han havde en virkelig lystfyldt søndag med masser af frække tanker og vilde uregerlige fantasier. Det er sjovt, når min mand er i bur, så bliver han automatisk hurtigere liderlig og hurtigere tændt. Vi har et andet vennepar, hvor manden også ofte er i bur, men han er i bur over lang tid (tre til seksten uger tror jeg spændet har været!) Sådan har min mand aldrig været i bur. Dels fordi vores børn jo stadig bor hjemme, dels fordi han bader næsten dagligt på sit job, og dels fordi vi egentlig bruger buret anderledes end til den langvarige styring.


I vores venners tilfælde er det også for at vise, at han ikke har adgang til sin kones fisse. I vores tilfælde er det ikke nødvendigt, for min mand kan jo ikke elske med mig når min Herre knepper mig hele tiden! Haha.


En lang historie kort, så lykkedes det os til sidst at få taget et billede, hvor han er i "hvileposition" inde i buret. Jeg synes pikken ser helt forpint ud, når han bliver tændt mens han har det på, men afslappet ser den bare sød ud. Min Herre kom i min mund efter billedet af min mand (det har vi også taget et billede af), og min mand har måtte sove med bur på hele natten. Jeg elsker den måde jeg kan høre han ikke falder i søvn med det samme, jeg kan nærmest HØRE de tanker, der flyver rundt i hans hoved, hvor tændt han er. Ikke få gange har han blidt aet min fisse. Det er så sødt og kærligt, så da min Herre tog mig hen ad morgenstunden, fik min mand lov til at slikke min fisse ren, og derefter gned jeg ham til udløsning.


Tror det bliver en dejlig uge. De kærligste hilsner til alle på cuckolds.dk fra Linda og mine dejlige mænd.Tilføj indlæg i gæstebog (kan læses af alle)

Gæster har ikke tiladelse til Tilføj kommentar til blog. Venligst log ind.

Hilsner i gæstebogen

 • 3 Aug 2015 på 20:34
  Hej Admin
  Det er sjovt du skriver det om låsen, for det talte vi netop om da vi tog billedet. Tror det er noget min Herre må få gjort noget ved. Haha.
  Kram fra Linda.
 • 3 Aug 2015 på 18:49
  Halløj Linda og mændene :-)
  Først af alt tak for jeres nye billeder - de er SUPER skønne, og wow sikke en "klat / spandfuld" din Herre han lægger, særdeles impornerende.
  Med hensyn til cucken så kan jeg levende forestille mig en dag han er gået igennem for at få taget det billede - men hva man må jo ofre sig lidt for rampelyset.
  Nu ved jeg godt der går lidt Mr. Salesperson over det, men kan jo ikke undlade at bemærke at låsen er ved at være godt slidt og hvis jeg må komme med en anbefaling vil det være en yale lås, de er særdeles vejr / vand bestandte og så har de det ekstra plus at der ikke er skarpe kanter som på master låsen.
  Hvis det skulle have interesse så sælger vi dem på dette link: www.kink-shop.net/da/kyskhedsbaelter-tilbehor/49-yale-haengelas.html men de kan også købes i de fleste byggemarkeder m.v.

Bedømmelser

Dine bedømmelser: 0
Total: 5 (1 Stemmer)

Tags

billeder   cuckold   fisse   hanrej   sjov   tøs