Slettet medlem: På arbejde igen

På arbejde igen

30 Jul 2015 på 10:01

Så kommer min mand hjem i eftermiddag. Jeg har lige siddet og læst det blog indlæg jeg lavede på min Herre foranledning i går. Kan ikke lade være med at grine over, hvor RINGE det er formuleret, men til mit forsvar vil jeg sige, at det er overraskende svært at koncentrere sig når man:


1) Lige er blevet kneppet længe og vidunderligt.
2) Har et summende lille æg lagt op i sin fisse.
3) Ved man har kort tid til at skrive.


Min Herre kørte mig på arbejde her til morgen. Min mand kommer forbi mit arbejde på sin vej hjem, så det gør ikke noget, at jeg ikke har bilen. Vi skal ud og købe lidt ting til ungerne inden de starter i skole lige om lidt, så der står osetur i Lyngby Storcenter på programmet samt naturligvis indkøbene til børnene.


Inden min Herre sagde farvel til mig i dag, fulgte han med ind på mit kontor. Tidligt om morgenen er der ikke så mange andre, og her i sommerferien faktisk kun nogen i afdelingen nedenunder. Indtil omkring kl. 10:00 er jeg alene på arbejde. Min Herre knappede min skjorte op og skubbede min BH ned, så han kunne nusse mine bryster mens han fortalte hvad han havde tænkt sig.


Han havde taget et af min mands bure med. Han ville have jeg gav ham det på i centerets parkeringskælder inden vi gik op. I løbet af indkøbsturen skulle jeg give mine trusser til min mand og senere også min BH. Hvordan jeg ville sørge for at få dem af ville være op til mig. Jeg var lidt betænkelig ved det. Jeg har kun en hvid silkeskjorte på i dag og jeg er ikke i tvivl om, at selvom man ikke kan se detaljer, så vil man kunne se jeg ikke har BH på.


Efter min Herre havde talt færdigt tog han et par billeder af mig siddende med brysterne blottet ved mit skrivebord på arbejdet. Han tog billederne et stykke fra så det var tydeligt hvor jeg er. Herefter tog han et par billeder tættere på, lod mig stå ind over bordet og holde trusserne til side under nederdelen, tog billeder af det og til sidst slikkede jeg hans pik til han kom temmelig voldsomt i min mund. Det tog han også billeder af - mig siddende ved min computer med spermen liggende på tungen - og derefter uden noget på tungen.


Billederne blev nummeret og så skulle jeg sende dem i den rækkefølge, ét billede hvert femtende minut til min mand. Jeg har en skøn kildrende fornemmelse i fissen, ja faktisk i hele kroppen. Jeg elsker det spil vi har i vores forhold, den måde hvorpå min Herre bruger mig, men bruger mig så både jeg selv og min mand bliver vildt tændte. Min Herre nævnte, at han ville lave mad i aften, så min mand og jeg har masser af tid i eftermiddag til at tale sammen og hygge. Det glæder jeg mig til, og jeg håber der bliver mulighed for, at de begge tager mig senere i nat...Tilføj indlæg i gæstebog (kan læses af alle)

Gæster har ikke tiladelse til Tilføj kommentar til blog. Venligst log ind.

Hilsner i gæstebogen

Bedømmelser

Dine bedømmelser: 0
Total: 5 (1 Stemmer)

Tags

bdsm   cuckold   hanrej   liderlig   sperm i munden   tøs