lowlaif: Det nye

Det nye

28 Jul 2015 på 18:52

Vi har haft en noget speciel måned, vi har på grund af Kates alder været gift på thailandsk alene, dvs ikke juridisk bindende, "blot" en ceremoni hvor familerne i fællesskab ordner de praktiske ting omkring økonomi. og fordeling af gods og guld, og man bliver velsignet ved at få sjasket noget koldt vand ned af ryggen af en række munke (der nyder den rolle :D )

Men nu er Kate officielt voksen og vi kunne gifte os rigtigt, så vi samlede de papirer vi skulle, og planlagde en rejse til Phuket også som bryllupsrejse.

Den første hurdle var at hele min famile (en enkelt barndomsven :D ) ikke kunne komme til den planlagte dag, så vi skubbede det 14 dage - ringede til hoteller og udskød ankomsten. Afrejsen stadig 10 dage efter ankomst.

Kate havde en aftale med en fyr på den planlagte bryllupsnat, så han kom og de havde sex men det var ikke så perfekt, han var for nervøs - tænkte at jeg ville komme og slå ham ned eller noget, forstod ganske enkelt ikke konceptet.

Min gamle ven kom, han skulle bo hos os så der kunne hun jo ikke få noget pik. Men vi gik på rådhuset for at blive gift og fik at vide at vores papir var forkert, det er en ommer - og det er alligevel en del papir der skal laves om igen skaffes og oversættes. Så min ven fandt ud af at han havde en god gammel kvindelig bekendt han da ville invitere ud. Det varede et par dage ;-)

I de dage havde Kate så kontakt med den mindste pik i universet - hun siger at den var på størrelse med min tommelfinger - fyren ønskede da for Guds skyld heller ikke nogen billeder eller noget, det skulle bare lynkneppes og overstås, men fordi han var så lille og hun så trængende kunne han ikke komme. Det var en fæl fiasko.

Vi tog på rådhuset igen med nye versioner af papir, men der manglede noget papir fra den danske stat - så ind på ambassaden for at få dem. Og de tager nogen dage at få lavet da de også skal oversættes til Thailandsk, så valgte vi at tage til Phuket på trods af at vi altså ikke var gift endnu.

Straks ankommet til Phuket fik jeg 40 i feber, næsen løb og det gjorde alt muligt andet også, og blot jeg drak vand kom det retur hurtigt efter, det var ikke ret romantisk for at sige det lige ud. På Phuket koster en læge spidse af en jetjager - så selvom jeg er eneste chauffør - så valgte vi efter 5 dage at tage turen (925 km) hjem igen og lægge mig syg her.

Så tog vi på ambassaden fik papir der var oversat, skulle i indenrigsministeriet for at få dem legaliseret, det er en proces der også tager 3 dage, så imorgen skal vi hente papirene og SÅ kan vi blive gift.

Kate ville overraske mig på vores bryllupsdag - hendes plan var at hun skulle have en fyr på bryllupsnatten. men idag var det jo ikke muligt at hente papir, så de var blevet enige om at han kom idag - og det gjorde han.

Joe - amerikaner - 32 år, flot, høj, slank, velklædt, smilende, beleven og høflig. 

Han var lidt usikker på hvordan det hele skulle foregå, men han tog ret hurtigt teten, tog hendes hånd og sagde "kom" og som om han vidste hvor soveværelset var, ledte han hende direkte i seng. mindre end 5 minutter senere hørte jeg hende få den første orgasme, ud af en lang række - ingen tvivl Joe kunne sit kram. 

Joe er steriliseret så for første gang har hun med vilje ladet en fyr komme dybt oppe i hende, og det gav nogen vilde orgasmer, den sidste hun fik var så hun græd - græd af liderlighed, lykke, glæde og forløsning. Jeg ved ikke helt hvordan (om overhovedet) jeg kan lægge en lydfil op her, men jeg har taget lyden af hendes sidste orgasme fordi den er så smuk. 

Hvis WebmasterAdmin læser med, og kan fortælle om jeg har mulighed for at uploade en WAV fil så deler jeg gerne denne oplevelse. Ellers må I kigge på de 3 nye billeder i albummet ";Det nye" og forestille jer lyden :-) 

En møg måned er vendt til en lykkemåned, jeg tror vi spiller lotto imorgen :-)Tilføj indlæg i gæstebog (kan læses af alle)

Gæster har ikke tiladelse til Tilføj kommentar til blog. Venligst log ind.

Hilsner i gæstebogen

  • 23 Nov 2015 på 15:18
    det lyder da som om i nyder livet, jeg ville da super gerne høre hende komme, fik du nogensinde uploadet lydfilen hvor hun kommer?

Bedømmelser

Dine bedømmelser: 0
Total: 5 (1 Stemmer)

Tags

creampie   cuckold   hotwife   steril   stor pik