Slettet medlem: En dejlig aften

En dejlig aften

23 Jul 2015 på 09:06

Sikke en dejlig nat jeg lige er vågnet op fra. I går kom min Herre hjem fra arbejde lidt senere end vanligt, men han havde ringet i forvejen, så vi spiste bare senere. Ungerne har stadig sommerferie og vores datter er afsted på en fodboldlejr. Vores yngste skulle sove hos en skolekammerat, så det var bare os tre, der skulle have noget salat og grillede laksebøffer.


Da min Herre kom hjem fik jeg et stort knus i entreen. Jeg har for det meste kjole på, i hvert fald i den her del af sæsonen, en del af den opdragelse jeg har fået af min Herre, så han satte sig på knæ foran mig og løftede kjolen op. Som beskrevet, så var børnene ikke hjemme, så jeg havde taget mine trusser af, så min fisse fik et langt og nydelsesfuldt kys. Jeg elsker den måde min Herre nyder mig på, han spørger aldrig, han tager mig når han vil og som han vil.


Ved spisebordet sad vi og talte om vores dag. Jeg fortalte om den her hjemmeside, at jeg havde skrevet lidt sammen med en del forskellige personer - primært par - og at jeg egentlig fandt det som en rar adspredelse midt i den sløve sommerstemning, der er på arbejde. Min Herre spurgte om vi begge havde skrevet, hvilket min mand så måtte afkræfte, men han havde dog læst hvad jeg har skrevet. Det tænkte min Herre lidt over, hvorefter han læste den begrænsede mængde indlæg jeg har skrevet mens min mand og jeg vaskede op.


Efter alt var ryddet af vejen kom min Herre ud i køkkenet til os. Han havde et af min mands "bure" med, et formet som stålgitter i en bøjet form. Jeg fik besked på at give min mand det på, hvilket jeg naturligvis gjorde. Herefter trak han kjolen af mig og bukkede mig ind mod min ægtemand. Jeg lagde armene om hans hals og nød min Herres pik dybt i min fisse. Min mand og jeg kyssede lidt imens, men det kunne nogen gange være svært, når jeg stønnede eller sukkede for meget...


På et tidspunkt holder min Herre pause og beder min mand lave en kop kaffe til os alle tre, imens knepper han mig liggende ind over køkkenbordet. Han holder mine hænder på ryggen, og sammen med en hånd mellem mine skulderblade, bruger han det til at styre mig så han kan tage mig lidt mere bestemt, lidt dybere, og vildt vidunderligt... Jeg ELSKER den måde han knepper mig på. Det gør et eller andet vildt ved mig oppe i hovedet, at han på den måde bare bruger mig, men samtidig er han rigtig god til at tage mig "rigtigt". Det er lidt svært at sætte ord på, men alle kvinder der har mødt en rigtig mand ved hvad jeg mener.


Jeg kommer to gange mens min mand vimser rundt om os og finder kopper frem til den nybryggede kaffe. Min Herre kommer ikke, han har en nogen gange næsten frustrerende selvkontrol, men jeg klager ikke! Haha! Herefter sætter vi os ind i stuen for at drikke kaffen. Min mand sidder og ser på mig, han har tit sagt, at han virkelig nyder synet af mig når jeg er stakåndet, hed og en lille smule svedig fra når min Herre tager mig. Idag er jeg virkelig varm, og jeg er taknemmelig over det håndklæde min mand har lagt frem i læder sofaen (latterligt materiale når man er nøgen så tit som vi er!)


Vi drikker kaffe og min Herre fortæller, at han gerne vil have min mand svarer på de Emails, der kommer ind i løbet af aftenen. Han vil istedet bruge tiden på at kneppe mig. Selvom vi har været sammen i mange år, så kan det stadig gyse lidt i mig af liderlighed, over hans umiddelbarhed i relation til sex. Han beskriver hvordan verden bliver, han kommer ikke med forslag, han søger ikke accept, han fortælles os, hvordan vores sexliv er og bliver. Sindssygt frækt.


Min mand accepterer selvfølgelig og jeg kan se han glæder sig til at se hvad det er folk har skrevet til os. Jeg fortæller, at det mest er par, men at der også er nogen enlige mænd imellem. Min Herre ønsker kun min mand svarer på parrenes henvendelser og spørgsmål, men ikke de enlige mænd. Dem kan jeg svare på senere hvis jeg har lyst/tid. Med de ord bliver min mand sendt over til spisebordet i stuen med vores laptop, og jeg bliver bedt om at sætte mig på knæ midt på gulvet. Efter at min Herre har sat vores kaffekopper i køkkenet, kommer han ind i stuen igen med reb og et af mine sorte Halsbånd af læder. Han lægger det om min hals og rejser mig så op.


Med meget pertentlige bevægelser binder han først mine hænder, og lægger mig på tværs ind over spisebordet. Jeg bliver bundet fast ved hænderne, og senere også fra hver ankel til hver sit bordben. Mine hænder er tæt ved min mand, og han nusser dem smilende. Jeg ser op på ham og bliver helt rørt over hvordan vores ægteskab har udviklet sig. Herefter knepper min Herre mig i vel omkring tyve minutter. Han tager mig hårdt, langsomt, dybt, længe, skønt og simpelthen igen og igen. Jeg har ikke tal på hvor mange gange jeg kommer. Ind imellem kæler han også for min fisse med hånden, og forkæler mig i det hele taget helt vildt. Han fortæller hvor glad han er for mit arbejde på cuckolds.dk og giver mig besked på at skrive et blog indlæg dagen efter.


Herefter binder han mig op og flytter mig over så jeg sidder overskrævs på min mand. Jeg kan tydeligt mærke hans lyst, hans frustration og hans ivrighed. Han nusser mine lår, mine baller, mine bryster og vil hele tiden kysse mig. Jeg lader ham kysse min hals og min kind, og fra tid til anden kysser jeg ham også "rigtigt". Min Herre nyder os lidt, hvorefter han læner mig en smule til siden, så jeg kan slikke hans pik. Min mand sidder og sluger synet med øjnene, han elsker at se mig slikke pik, og nu er jeg så tæt på som jeg vel kan være.


Da min Herre til sidst kommer, holder han i mit hår og sprøjter direkte i min åbne mund. Jeg slikker det sidste sperm af hans lækre pik, og kysser derefter min mand. Han kysser mig vildt og intenst, ivrig efter at få så meget af min Herres sperm som overhovedet muligt. Da han har fået det hele, kysser min Herre mig kærligt og lidenskabeligt. Han giver os besked på at blive siddende og nyde hinanden mens han tager sig et bad inden natten.


Da vi senere går i seng ligger vi og taler om alt muligt. Min mand er stadig i bur, men jeg får besked på at låse ham ud inden han tager på arbejde. Han har et arbejde, hvor han bader sammen med sine kolleger, og vi er ikke interesserede i at tilfældige personer indirekte bliver involveret i vores sexliv. Så jeg er stået op klokken lidt over seks i dag, låst min ægtemand ud af sit bur og sendt ham på arbejde, hvorefter jeg gik ind til min Herre og nød hans pik en lille halv time inden vi begge stod op. Nu sidder jeg med nybarberet fisse (jeg blev barberet på spisebordet i køkkenet af min Herre mens han bad mig læse nyheder op fra avisen) på arbejde og taster det blog indlæg jeg blev bedt om at lave.


Nu glæder jeg mig til at se hvilke Emails min mand skrev i går mens jeg fik pik.Tilføj indlæg i gæstebog (kan læses af alle)

Gæster har ikke tiladelse til Tilføj kommentar til blog. Venligst log ind.

Hilsner i gæstebogen

 • 27 Jul 2015 på 20:07
  Del 3
  Min mand har ofte været til familiefest med bur på, ligesom han er blevet bedt om at holde øje, mens min Herre tog mig i et privat hjørne af et givent sted. Min Herre har også ind imellem taget et billede af mig, hvor jeg viser min fisse og/eller bryster frem, og derefter sendt det til min mand. Senest i slutningen af sidste skoleår, hvor læreren skulle ud for sig selv, og jeg så viste mig frem midt et fuldt oplyst klasselokale (hvor dog kun min Herre og jeg var, men alligevel... Min mand var temmelig tændt da vi kom hjem! Haha)
 • 27 Jul 2015 på 20:07
  Del 2
  Det var lidt en overvindelse for mig, at sige det til mine forældre. Det skulle dog vise sig at være ligegyldige overvejelser, for min Herre og mine forældre kommer utrolig godt ud af det med hinanden. Min mand har ikke sine forældre længere og min Herre har faktisk ingen kontakt med sin familie (en søster og nogen onkler), da de ikke kan forlige sig med hans "djævletilbedelse" (læs: dyrker BDSM, og ja, de er fra det meget vestlige Jylland...)
  Når vi får invitationer til diverse sociale arrangementer, så får vi alle tre en invitation. Skal vi til noget på skolen eller til en af ungernes sportsaktiviteter, så tager min Herre lige så tit med som min mand. Faktisk har det været noget af en lettelse for min mand, at han ikke behøver tage med til forældremøde! Haha.
  Det specielle for os er egentlig, at ligegyldigt hvor "almindelige" og "dagligdags" aktiviteter vi er med til, så er der for os tre aldrig nogen tvivl om hvad vores roller er.
 • 27 Jul 2015 på 20:06
  Del 1
  Tusind tak for jeres velkomst! I stiller bare alle de spørgsmål I vil, vi prøver at tage os tid til at svare på dem så fuldstændigt vi kan.
  I praksis fungerer det rigtig godt at bo sammen alle tre. Det kræver nogen overvejelser og nogen meget indgående samtaler. For eksempel var samtalen om hvordan man siger det til børn og resten af familien temmelig langvarig.
  Min mand og jeg havde (og har stadig) den klare aftale, at skaber vores samliv med min Herre et uoverstigeligt problem i relation til en af børnene, så laver vi vores arrangement om. Det er min Herre også indforstået med, for sådan må det nødvendigvis være. Det er ikke noget vi egentlig tænker over længere, da min Herre nu har været en del af begge vores børns liv så længe.
 • 24 Jul 2015 på 18:58
  Hej PigenFraFyn,
  Først af alt et stort velkommen fra MissMira og mig selv, vi er bestemt glade for at I har oprettet en profil herinde og håber både at høre fra dig, din mand og jeres Herre.
  Dine indlæg er allerede blevet vendt op til flere gange herhjemme - de er yderst inspirerende og spændende at læse, og meget indlevelserige. Vi er også blevet nysgerrige for at høre mere om jer og håber det er okay at vi kaster en række helt praktiske spørgsmål i forhold til jeres livsstil.
  Hvordan fungere det i praksis at bo 3 sammen? Mener ved hele jeres omgangskreds hvordan sammenhængen er, hvad sker der hvis I inviteres ud til eksempelvis familie tam tam er det så jer alle 3, dig og Herren eller dig og manden? Ved godt det er nogle lidt tamme spørgsmål - vi er blot nysgerrige.
  De bedste hilsner og et STORT velkommen.
  bjørn og MissMira.
 • 24 Jul 2015 på 10:59
  Ja, min mand og jeg dyrker også sex.
  Vi talte om på et tidspunkt hvorvidt min mand også burde bære Halsbånd, men vi besluttede at hans Bur faktisk var mere symbolsk end et Halsbånd nogensinde kunne blive. Deruodver har du helt ret, min Herre bestemmer over os begge to.
  Vores forhold har udviklet sig lidt efter lidt, og har været en meget spændende rejse til der hvor vi nu er. Der har naturligvis været meget dybe samtaler, også nogen misforståelser og beklemte situationer, men ingen af os ville have undværet en eneste af de hårde stunder, hvis det betød vi IKKE var hvor vi er i dag.
 • 23 Jul 2015 på 16:59
  Fantastisk setup i har der...
  Jeg har flere gange tænkt over om din mand, nogensinde selv får lov at nyde dig ?
  - har han så lært af det hele, og kan efterhånden finde ud af at tage dig ordenligt, eller ?
  Ud over at din herre bestemmer over dig, så bestemmer han åbenbart også helt over din mand (så i reelt begge skulle have et halsbånd på for ham), har det været klart fra starten, eller er det noget der er kommet hen af vejen ?
 • 23 Jul 2015 på 12:44
  Mange tak skal I have!
 • 23 Jul 2015 på 10:54
  Fed lækker historie med rigtige menesker i
  Den er meget inspirerende og dejlig bekræftende på hvor fræk sex kan være.
 • 23 Jul 2015 på 10:35
  Tak for det blok indlæg... dejlig måde du beskriver tingene på.. hilsen mr. Stiv

Bedømmelser

Dine bedømmelser: 0
Total: 4.67 (3 Stemmer)

Tags

bdsm   blowjob   bondage   bur   hverdag   kyskhed   middag   sex   tøs