Slettet medlem: Vores hotwife debut

Vores hotwife debut

25 Aug 2014 på 12:21


Vi er et par i 40 erne, med job, børn osv. Vi har været kærester i 7 år. Jeg er alm af bygning med en gennemsnitlig størrelse pik. Min kæreste er vildt lækker. Hun har mørkt langt hår, store G skål bryster og en perfekt blød røv. Det sex jeg har med min kæreste er uden sammenligning det bedste jeg nogensinde har haft. Hun kan være en fanden i voldsk vildkat i sengen. Fra starten af vores forhold har vi været aktive swingere og fået afprøvet en lang række fantasier sammen - partnerbytte, trekanter med ekstra fyr, en enkelt gangbang oplevelse med fire ekstra fyre, mange besøg i swinger klubs osv. Vi har altid tændt på at være sammen om disse oplevelser, sådan at vi ikke dyrkede sex uden at den anden var til stede. Hun tænder på at se mig kneppe andre kvinder og jeg er VILD med at se hende blive kneppet af andre fyre. Men som sagt er det altid noget, vi kun har dyrket sammen.
For ca. et år siden begyndt jeg dog at få fantasier om, at hun skulle “tage ud i byen og få fremmed pik”. Jeg har altid tændt helt vildt på at høre hende fortælle om tidligere seksuelle oplevelser med andre fyre - specielt når vi dyrkede sex eller hvis jeg skulle onanere, har det tændt mig voldsomt at høre hende fortælle hvordan andre fyre har kneppet hende. Specielt tænder det mig når hun er vulgær i sproget ala .. “han bollede mig med hans fede pik”, “vi kneppede helt vildt”, “hans pik var så hård”, “jeg var SÅ liderlig og våd”, “mine fisse safter drev ud af mig” osv osv. En gang imellem kan hun finde på under sex at sige, at hun har været uartig og fantaseret om andre fyre hun har mødt gennem hendes arbejde - hvordan hun har tændt på dem og fantaseret om at være sammen med dem. I de tilfælde bliver jeg konge liderlig. Så med andre ord, har jeg altid tændt på at høre om hendes tidligere oplevelser og hendes frække fantasier om andre fyre.


Jeg fortalte hende på et tidspunkt om mine fantasier og lyster til, at hun skulle tage alene i byen og få fremmed pik - og at det skulle være uden mig - men at jeg selvfølgelig ville vide hvornår og høre hende fortælle om det bagefter. Hun var ikke ultimativt afvisende, men omvendt var hun også lidt usikker på om det var en god ide. Jeg forsøgte på bedste vis at fortælle hende (sandheden som det var) at jeg elskede hende og stolede 100% på hende. Jeg var og er 100% sikker på hendes troskab og loyalitet. Så jeg synes ikke vores forhold var i fare. Vi talte lidt løst om det fra tid til anden og imens sendte jeg hende fra tid til anden frække sms om, at jeg glædede mig til at se hende få fremmed pik, næste gang vi skulle i klub, spurgte hende om hun ikke snart skulle “finde en hun tændte på og få noget fremmed pik” osv.
På et tidspunkt blev mine sms lidt for meget for hende og jeg tror jeg havde presset lidt for hårdt på.
Så jeg måtte noget sluk øret konstatere, at den lyst og fantasi fik jeg ikke opfyldt. Jeg var meget ærgerlig, men for at det skulle være frækt for mig, skulle HUN jo netop være tændt og liderlig efter det også. Så jeg resignerede nok lidt og bragte det ikke på bane i ca. 14 dages tid.


En morgen vågnede jeg og kunne se at der var to sms fra hende, sendt sent fra hendes arbejde, hvor hun spurgte “skat er du vågen” .. “er du vågen min skat”. Jeg svarede retur, at jeg var vågen nu, men faldet tidligt i søvn … så fik jeg følgende sms;


“Nu er jeg træt af, at høre dig bringe fremmed pik på banen igen og igen. Så har aftalt med X fra arbejdet, at når jeg får fri, så kommer jeg hjem til ham og så får han lov at bolle mig for vildt. Så skat, du får gennembollet kæreste hjem i aften - og skal nok fortælle dig detaljer. Kys”


Så blev jeg for alvor vågen og fik et kæmpe sug i maven. Det var den fedeste følelse og blodet brusede rundt i min krop. Det tog ca. 1 minut og så var jeg simpelthen vildt liderlig. Dagen på arbejdet føles uendeligt lang og jeg kunne absolut ikke koncentrere mig om noget som helst. Vi sms kort med hinanden i løbet af dagen, hvor jeg sms hende at jeg var SÅ tændt og hvor liderlig jeg var ved at tænke på det. Hun bekræftede at hun også var tændt, men også noget nervøs.


Da der var 2 timer til at jeg vidste de skulle mødes, blev jeg simpelthen nødt til at køre hjem fra arbejde. Jeg fik senere en sms om at “nu var hun ved hans dør og at jeg skulle have mad klar, for hun var nok sulten når hun kom hjem ;-)


I de næste timer gik jeg rundt og kunne ikke finde ro. Jeg var vildt liderlig ved tanken om at hun nu lå og kneppede med en anden fyr. Jeg havde også følelse af afmagt, jalousi og en kæmpe nysgerrighed. Alt i alt så kogte blodet i min krop og jeg havde den hårdeste rejsning. Det nærmest dunkede i min pik. På et tidspunkt overmandede min nysgerrighed mig, og jeg sendte hende en sms “er alt ok ? går det godt ?” svaret retur var;


“stille, jeg får pik, stor pik”


Det svar gav både et lille stik af jalousi, men jeg var også lige ved at komme i bukserne ….


Endelig efter et par timer kom hun hjem - glad og smilende men jeg anede også et lille nervøst blik i øjnene. Jeg beroligede hende med et langt vådt kys og sagde jeg elskede hende og glædede mig til at høre hende fortælle, men at nu skulle vi først spise. Bagefter tog vi et fælles kar bad hvor hun fortalte hvordan det var gået (og imens lå jeg og stor onanerede)


“Da jeg ankom var jeg både tændt men også nervøs. Han lukkede mig indenfor og vi sad i hans stue og snakkede lidt løst og fast om arbejde, kolleger osv. Det var lidt svært at få åbnet op for det frække, så på et tidspunkt spurgte jeg om han ikke skulle vise mig resten af lejligheden. I gangen med trappen op til 1. sal, trak jeg ham ind til mig og vi mødtes et langt vådt liderligt kys. Det brød isen imellem os og jeg spurgte hvor han havde tænkt sig at bolle mig ? På vej op ad trappen gramsede jeg ham på røven. I sengen fik jeg fisket hans pik frem. Den var så stor og bred, at jeg næsten ikke kunne have den i munden. Jeg slikkede hans stive pik længe og blev bare så våd i min fisse. Så væltede han mig ned på sengen, tog kondom på og bollede mig hårdt på kryds og tværs. Jeg fik så meget pik min skat og min fisse er bare så øm. På et tidspunkt tog han et let kvælertag på mig mens han bollede mig hårdt i missionær stillingen og det var SÅ frækt - at jeg sprøjtede ud på ham mens hans pik bankede løs i mig …"


Da jeg kunne fornemme at hendes beretning var ved at være slut, stoppede jeg med at holde udløsningen tilbage og kom i en voldsom kraftig udløsning, hvor min sæd ramte badeværelses væggen - “det var godt du kom selv skat, for jeg er så øm at jeg ikke kan klare mere pik i aften”


Dagen efter tænkte jeg naturligvis meget på gårsdagens oplevelse. Jeg var vildt glad og synes det havde været en FED oplevelse. Jeg var også stolt af, at den kæreste jeg elskede, havde været præcis den frække hotwife jeg havde fantaseret om. Jeg blev helt ny forelsket i hende og tændte bare SÅ meget på hende og havde lyst til at dyrke sex med hende, mens hun skulle fortælle om hendes aften igen.
Om aftenen dagen efter, talte vi lidt mere nøgternt om vores respektive oplevelse. Vi blev enige om at det kunne vi måske godt fortsætte med, men at vi lige skulle lade oplevelsen absorbere sig og så måtte vi se “hvornår og hvis, det evt. kunne ske igen …”. Der var ingen tvivl om at min kæreste havde behov for at mærke efter … at hun havde behov for “os” og så måtte tiden vise om det var en god ide for både hende og jeg, at det skulle ske igen …


I dagene efter kunne jeg mærke, at der var nogen ting der skulle være opfyldt for at oplevelsen for mig var optimal.
Dels ville jeg gerne at HUN skulle være tændt og liderlig efter endnu en oplevelse. Dels ville jeg rigtig gerne deltage visuelt, men uden at være til stede. Det vil sige enten se med på skype/facetime opkald eller endnu bedre at det blev optaget på video. Vi drøftede det kort og blev enige om, at HVIS det skulle ske igen, så kunne video optagelse MÅSKE komme på tale, men at det jo også ville afhænge af kollegaen …


Der gik en uge og vi var bare glade og sammen som før. Så en aften mens vi sad og så fjernsyn fik hun en sms fra kollegaen “Jeg ville satme gerne kneppe dig igen, hvis du er frisk. Jeg er klar *SF* “ Jeg opfangede hurtigt et frækt smil på hendes læber, da hun læste hans sms og en glød i hendes øjne. Vi talte kort om det og det var hurtigt aftalt -hun jeg var frisk, hvis jeg var frisk. Jeg var klar, hvis hun var klar. ACTION. Vi aftalte, at jeg kunne passe ungerne aftenen efter og så kunne hun besøge kollegaen igen.
Vi drøftede muligheden for at de skulle optage det på video. Jeg ville det rigtig gerne, mens hun var lidt beklemt ved det. Dels skulle kollegaen spørges og dels var det seksuelle kendskab imellem dem jo nyt, så hun var ikke meget for at love noget osv. Løsningen blev at jeg sendte ham en sms. Jeg lagde kortene fuldstændig på bordet og sagde det som det var. At det ville tænde mig enormt og at jeg håbede han var med på det. Det var han heldigvis.


Næste aften kom endelig og hun skulle afsted igen. Jeg havde sørget for at lade video kameraet op og kunne igen mærke blodet bruse voldsomt i min krop. Jeg var så kongeliderlig at jeg jeg havde lyst til at kneppe hende for vildt - men vi havde heldigvis andre og frækkere planer. Hun viste mig de frække sms hende og kollegaen havde udvekslet og der var ingen tvivl om, at det var lagt op til en fræk aften. De gav begge udtryk for at være liderlige og klar på at sexe igennem. Hun havde blandt sendt en sms, hvor hun skrev hvor meget hun glædede sig til at slikke hans store tykke pik igen - det var så frækt at læse. Jeg sendte hende afsted med et langt vådt kys og sagde at nu skulle hun bare nyde det, give den gas og være den slutty pik liderlige tøs, jeg vidste hun kunne være.


En lang aften med børnene, hvileløst TV kiggeri gik langsomt afsted. Det var igen svært at styre liderligheden og nysgerrigheden. Men nøj hvor jeg nød det. Jeg elskede simpelthen, at MIN frække kæreste, lå og blev kneppet af en for mig, fremmed mand. Og jeg elskede hende endnu mere for, at hun var sprunget ud som en FRÆK HOTWIFE.
Jeg havde stadig følelse af både jalousi og afmagt i mine tanker, men en fuldstændig overskyggende liderlighed dominerede klart og det var bare det frækkeste.


Efter nogen tid blev nysgerrigheden for stor og jeg sendte en sms om de hyggede sig og gik det godt ? Intet svar. Og det betød for mig at de var i fuld gang !
så pludeslig efter et par timer kom der to mms.


“to billeder af min skønne kæreste, med sperm drivende ned af hendes ansigt og besked om at hun snart var hjemme”


Det var umådeligt svært ikke at onanere til de to billeder, der bare var SÅ frække. Men jeg ville vente og glædede mig til hun kom hjem og høre hende fortælle om aftenen - og jeg vidste, at jeg havde en kraftig vidunderlig udløsning i vente …
Tilføj indlæg i gæstebog (kan læses af alle)

Gæster har ikke tiladelse til Tilføj kommentar til blog. Venligst log ind.

Hilsner i gæstebogen

 • 1 Sep 2014 på 09:23
  Fræk og velskrevet beretning. Det må have være en fantastisk oplevelse for jer begge :-)
 • 26 Aug 2014 på 11:38
  De havde ikke i jobbet en tæt relation og idag arbejder de ikke sammen længere. Q vidste bare han var frisk og så sprang hun ud i det :-)
  Havde nu du skulle arbejde sammen hver dag, så måske ikke, men de havde "bare" samme arbejdsplads. Når vi leder efter fyre går vi også efter dem som vi ikke kender i forvejen :-)
 • 26 Aug 2014 på 10:40
  Fed historie. Lyder som en fræk oplevelse for jer begge.
  Studser dog lidt over i har valgt en arbejds kollega.
  Jeg ville ikke turde at have en ind over som man har en anden relation til. Er det ikke en bekymring i har haft, og fungere det for hende også at arbejde sammen med ham?
 • 25 Aug 2014 på 12:36
  Wow for en historie.
  Lyder utroligt meget som min egen, dvs. de elementer der leder op til selve det at hun bliver en hotwife, det har jeg til gode endnu.
  Men super fræk historie og tilhørende kone.
  Tillykke til jer, håber at I får mange flere af den slags oplevelser sammen og hver for sig :-)

Bedømmelser

Dine bedømmelser: 0
Total: 0 (0 Stemmer)

Tags

Ingen Tags