Slettet medlem: Vores liv (Linda, min mand og min Herre)

Vores liv (Linda, min mand og min Herre)

21 Jul 2015 på 12:01

Vi har allerede modtaget helt utrolig mange venlige Emails med spørgsmål om hvordan vores liv fungerer. Det er vi rigtig glade for, men jeg tænker det kan blive lidt besværligt at skrive til alle. Svarene vil jo også generelt være de samme, så jeg besluttede mig for, at nogen blog indlæg ville være passende.


Vi svarer på det vi har lyst til og afslører kun det vi vil.


Min mand og jeg har været gift i mange år, og havde også fået to dejlige børn sammen. Ved en (meget kedelig) sammenkomst ude i byen beslutter vi at gå tidligt, og går så på en natklub. Der er der en fantastisk dygtig bartender, der fortæller en masse sjove historier mens han laver drinks og på et tidspunkt sætter en meget velklædt jævnaldrende mand sig ved siden af mig.


Han spørger om han må give den næste drink, hvortil jeg svarer, at jeg er her sammen med min mand, så måske er det ikke helt iorden. Hans svar er, at han også vil give min mand en drink, hvis blot han må kysse mig. Det bliver jeg fornærmet over og min mand og jeg rejser os for at gå. På vej ud til døren bliver vi indhentet af den ukendte mand, der undskylder og tilbyder at han går i stedet. Det accepterer vi, og han giver endda min mand penge til at betale barregningen.


Oppe ved baren ser vi, at han har lagt sit visitkort ind mellem de foldede sedler, og af en eller anden grund smider vi det ikke ud.


Vi (min mand og jeg) talte meget om det i ugerne efter og det begyndte at være en fantasi når vi var i seng sammen, at jeg kom hjem fra møde med en ukendt mand, eller at der havde været en mand i løbet af dagen og taget mig først. Nogen gange var fantasien også, at jeg fortalte min mand jeg var for træt til sex med ham, for min "unge elsker" havde været der før ham. Så lå han vildt liderlig hele natten, og vi havde det skønneste morgensex bagefter.


Efter omkring fire måneder tror jeg det var, besluttede vi os til at skrive en Email til manden fra baren. Det tog så to uger at skrive den Email.... Haha. Han svarede høfligt tilbage, svarede på nogen af vores mange spørgsmål, skrev selv nogen tilbage og tilbød at invitere os ud at spise, hvis vi ville tale mere om det.


Det var en fuldstændig vild middag. Vi talte og talte, og gik faktisk først da restauranten lukkede. Så lejede vi et hotelværelse og elskede hele natten alle tre. Først min mand og jeg, så den fremmede og jeg, derefter lidt på skift. Da min mand og jeg kom hjem næste dag var vi helt oppe at køre, det var totalt vildt og vi ville bare have endnu mere.


Nu ti år senere er vi stadig sammen. Manden fra baren fortalte om sin fortid i diverse Loger, om sine evner ud i BDSM og både min mand og jeg fandt ud af hvilken ro, der er i at blive taget hånd om af en stærk og ægte dominant mand. Han har lagt Halsbånd på mig, og nu er jeg hans tøs. Min krop er nu fuldstændig hans, og min mand nyder sin status som hanrej. Min mand og jeg elsker fortsat, men det er på min Herres præmisser og med hans accept.


I begyndelsen fungerede det sådan, at vi så hinanden når det passede ind i vores respektive pligter og dagligdag. Min Herre rejste meget i forbindelse med sit arbejde, og både min mand og jeg arbejdede også fuld tid.


Fra tid til anden ville min Herre tage mig med på rejse, og sende mange billeder hjem til min mand, hvor jeg blev taget på diverse hotelværelser eller sad nøgen mens min Herre arbejdede.


Vi havde både aftaler hos os, hos min Herre og ude i byen, hvor vi lærte hinanden bedre og bedre at kende. Begge mine mænd blev - og er - utroligt gode venner, så efter nogen år besluttede vi os for, at flytte sammen allesammen. Vores to børn kendte også min Herre og havde set ham mange gange (men kendte naturligvis ikke til at jeg bar hans Halsbånd), så de var meget glade for at vi kunne bo sammen allesammen.


Det har vi så gjort lige siden, og det fungerer rigtig godt. Vores datter gjorde lidt oprør imod vores forhold da hun blev teenager, men det var mest den naturlige trodsighed, der opstår i den alder. Alt hvad mor og far gør er som bekendt forkert, så det blev lige vores specielle forhold hun hængte sin teenageforvirring på. Det rasede dog ud efter et (vil jeg gerne indrømme) anspændt halvt år, hvorefter hun undskyldte og sagde hun havde savnet den afslappede stemning der var i huset når vi alle fem levede naturligt sammen.


Vores yngste (dreng) har altid været meget glad for min Herre. De har en masse lidt nørdede interesser sammen, så det har fungeret som en form for "onkel-der-bor-hjemme" eller en meget nær gudfar.


Vi har regler på den måde at forstå, at der er seksuelle handlinger der foregår mellem min Herre og jeg, som aldrig foregår mellem min mand og jeg.


Min Herre har fået mig overdraget i forbindelse med jeg tog imod hans Halsbånd. Jeg kan give det tilbage, hvis jeg ikke ønsker vores forhold længere, men det kunne aldrig falde mig ind. Til forskel fra hvad man tit hører om BDSM forhold, så er det jeg får igen; omsorg, ømhed, respekt, beskyttelse, kærlighed og FANTASTISK sex et ringe bytte for at lade en mand som min Herre bestemme over min krop.


Min mand bliver styret af både mig selv, men også af min Herre. Han får fra tid til anden kyskhedsbælte på (eller som vi kalder det; "Bur";-) i kortere eller længere tid, og han bliver også ofte bundet for derefter at se på når jeg bliver taget. Min Herre har lært mig at få meget våde orgasmer, og min mand synes det er fantastik når jeg ligger ind over ham, eller direkte på ham, mens min Herre knepper mig, hvorefter jeg kommer ud over ham. Han slikker mig altid ren bagefter, og har det været en særlig vild omgang, så er det ham der enten sover på den våde plet eller står for at vaske og skifte sengetøjet.


Min Herre vil også ofte komme i min mund, hvilket næsten kan få min mand til at komme bare ved synet. Han elsker at jeg derefter deler det med ham eller slikker ham stadig med spermen i munden og derefter gnider ham til udløsning. Min mand og jeg dyrker stadig sex, nogen gange på min Herres foranledning, men også nogen gange bare fordi vi har lyst til hinanden. Vi kan dog ikke lade være med at tale om min Herre ligegyldigt hvad og særligt min Herres sperm kan få det til at gå helt i sort for min mand.


Når ungerne har været på sommerferie hos bedsteforældrene i Jylland, eller vi tre voksne har taget en weekendtur et eller andet sted hen, har det ofte været sådan at jeg er nøgen det meste af tiden. Min Herre vil nyde mig, kysse mig, tage mig og betragte mig som han vil, mens min mand vil stå for at lave mad, rydde op og så videre. Ofte vil min Herre også binde os. Han er utrolig dygtig til det, og har taget nogen utrolig flotte billeder af både min mand og jeg enten sammen eller hver for sig. Det er rene kunstværker, men det kan også bruges til at fiksere min mand eller nægte ham mulighed for at kunne tage mig eller blot at kunne berøre sig selv.


Vi har en enkelt rutine, som vi har gentaget rigtig mange gange. Hvis det er en dag, hvor min Herre arbejder hjemmefra, hvor jeg også har fri, så skal jeg slikke hans pik hver gang han skal telefonere. Det optager vi på små film som vi sender til min mand, som han kan se i løbet af sin arbejdsdag. Når han så kommer hjem, tager jeg imod ham, og giver ham Bur på. Om aftenen fortæller enten min Herre eller jeg hvor mange gange jeg slikkede pik, og til sidst vil min Herre tage mig, komme i min mund (som jeg deler med min mand), inden lyset slukkes og vi siger godnat.


Efter sådan en dag og nat er min mand MEGET opmærksom og helt vildt tændt dagen efter.Tilføj indlæg i gæstebog (kan læses af alle)

Gæster har ikke tiladelse til Tilføj kommentar til blog. Venligst log ind.

Hilsner i gæstebogen

 • 15 Sep 2015 på 15:15
  KANON GOD BERETNING !!!!
 • 21 Jul 2015 på 12:59
  Ok, den er jeg helt med på, måske var "respektere" heller ikke lige det rigtige ord af mig at bruge...
 • 21 Jul 2015 på 12:23
  Jeg har aldrig været "underkastet" min ægtemand, og jeg har aldrig nogensinde holdt op med at respektere ham.
  At være hanrej og underdanig er en del af hans seksualitet, så jeg mener i virkeligheden, at jeg udviser en kolossal respekt, og at han udviser en enorm tillid, ved at vi kan leve i det specielle forhold som vi gør.
 • 21 Jul 2015 på 12:14
  Hejsa, lyder vildt men også meget frækt. Tror du nogensinde at du vil kunne underkaste dig og respektere din mand, ligesom du gør med din herre, igen?

Bedømmelser

Dine bedømmelser: 0
Total: 0 (0 Stemmer)

Tags

10 år   bdsm   børn   cuckold   familie   forhold   hanrej   herre   poly   polyamori   samliv   tøs