lowlaif: En haster

En haster

12 Jul 2015 på 10:17

Vi har haft pause i næsten 2 måneder pga næsen er opereret, så kom der en fyr en enkelt eftermiddag og så har de ellers svigtet - så har bedstemor været på besøg (der kan Kate jo så ikke lige ligge og rode med andre i soveværelset) og nu er min bedste ven gennem snart 40 år amkommet, så nu skulle vi starte en ny pause på 3 uger - men min ven ville lige mødes med en "gammel ven" (ung pige han mødte for nogen år siden) så jeg er lige kommet tilbage efter at have afleveret ham inde i byen. 

Kate sidder (med vidt spredte ben) på sofaen og smiler til mig - jeg har lige inviteret en fyr til at komme og kneppe hjernen ud på mig i aften, hvis han kan så er jeg ikke så stresset på vores kommende ferie. 

Så nu venter vi på at han svarer : Kan eller ikke kan... Lige i øjeblikket synes jeg ikke hun har været vildt heldig med fyrene, men uden at spørge dem som hun ha gjort nu, så sker der jo ikke noget :-)

Der kommer en melding hvis hun får sit ønske opfyldt og bliver udfyldt :-)Tilføj indlæg i gæstebog (kan læses af alle)

Gæster har ikke tiladelse til Tilføj kommentar til blog. Venligst log ind.

Hilsner i gæstebogen

 • 13 Jul 2015 på 20:09
  Så fik Kate den mindste pik nogensinde, hun siger at hendes seksuelle debut var med en dreng på 14 år han havde den hidtil mindste pik, men idag blev den overgået - hun siger at det var IKKE sjovt, det var ikke lækkert på nogen måde, hun forsøger at få en tidligere elsker til at komme over i nat eller imorgen tidlig men jeg tror hun må vente til min ven har forladt landet så kan hun igen få så meget hun orker.
  Men hun er godt nok frustreret, dels lader han hende vente - og da han så kommer har han måske 6-7 cm og siger hun "tyk" som 2 fingre.
  Men det kan være hun må nøjes med mig i nat - jeg er dog en hel del større end det der.
 • 13 Jul 2015 på 03:40
  Min ven er glad for sit besøg :-) Så Kate giver den unge mand en chance igen i aften (personligt ville jeg nok være pissed - men hun ER virkelig liderlig og trængende) - så de har aftalt at han kommer i aften ved 8 tiden i stedet. Så må vi se om der er substans i ham eller ej.
 • 12 Jul 2015 på 19:01
  Heldet følger de tossede - vi må være ualmindeligt normale :-\ klokken har lige passeret midnat og vi venter stadig på at den nye tyr skal indfinde sig. Han lovede for 3 timer siden at han var på vej - Bangkok er stor, meeeeeen - hvis han er til fods så er det noget andet, eller på cykel - men der hvor han bor og til os bør selv i myldretid ikke tage over 2 timer (i bil eller på motorcykel). Så det ser ud til at han OGSÅ er en fuser

Bedømmelser

Dine bedømmelser: 0
Total: 0 (0 Stemmer)

Tags

hotwife   liderlig   sex   stor pik   ung mand